reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Dzisiaj maszynka poszła w ruch i moja 3 nie ma już włosów na głowie:tak:. Krystek siedział grzecznie jak mu maszynką po głowie jeździłam, za to u Radka po kilku ruchach maszynką na głowie musiałam robić przerwę ale na koniec dałam mu tel i dał sobie dokończyć.

Motylla u mnie na placu zabaw jeszcze nikogo nie widać czyli sezon nadal zamknięty :tak::tak:
U nas też nikogo nie widać na placu zabaw.

Motylla jak tam po spacerku?
Dwa razy byłam:tak: i też za pierwszym razem nie miał Krystek kaloszy, trochę pochodziliśmy i wróciliśmy do domu, żeby Radka położyć spać, a Krystkowi zamienić buty na kalosze. Radek usnął, a ja z Krystkiem wyszłam i wzięłam wózek, bo Krystek stwierdził, że będzie w nim siedział. Siedział bardzo krótko i potem nie chciał. Zaliczyliśmy zakupy i musieliśmy wracać bo W. umówił się z klientem.

Witam :-)
a P. nadal osłabiony... wczoraj rano już w miarę dobrze się czuł ale na wieczór znów gorączka się pojawiła i bóle kręgosłupa :baffled:
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę P.

Motylla byłaś z Krystiankiem na placu zabaw?:rofl2:
Nie byliśmy ale Krystek wziął ze sobą 2 łopatki:-D, jeszcze przed wyjściem mówił W. że będzie kopać, kopać, kopać:-D

My już po lekarzu. I Kuba ma zapalenie oskrzeli:wściekła/y: Nie omieszkałam pani dr zapytać czy to może być z przewiania a ona powiedziała że przede wszystkim z przewiania:baffled: Zmykam inhalować Kubsona...A czarodziejka gdzieś na wyjeździe...:confused:chyba będę musiała mu dać antybiotyk...:rofl2:
Zdrówka podsyłam:tak:

Antuanet zdróweczka dla Kubusia...mam nadzieje że zrobiłaś porządek na zebraniu z tym otwieraniem okien....

Aluska trzymamy.....

Patlysia ale masz pomocnice z Emilki....

Ale sypie, jak szłam po Maję to takie duże płatki śniegu sypały że szok :szok::szok: jak do przedszkola doszłam to byłam biała jak bałwan :tak::tak:
Justyna na pieszo poszłam i z rana też na pieszo chodzę :tak::tak::-p:-p autko idzie w ruch tylko jak pada deszcz :tak::tak:
Antuanet o kurcze, zapalenie oskrzeli Kubusia dopadło :-:)-( wypowiedz się na temat tego otwierania okien, nie popuszczaj :tak::tak:
Motylla po dzisiejszym sypaniu śniegu to znów będzie trzeba plac zabaw odłożyć na lepsze czasy :baffled::baffled:
Misia zapewne dzisiaj popołudniem to dzieciaki nie będą Cię opuszczać na krok :tak::tak:
Patlysia tylko patrzeć jak Emilka będzie Twoją prawą ręką :tak::tak: moja Maja już przy robieniu potraw pomaga jak może :tak::tak:
Mąkę kupiłam to chyba jutro z rana wezmę się za te faworki :tak::tak:

Ostatnia edycja:
madzienka, anaconda- pomocnica z niej super, a jak zrobi ciasto na naleśniki to jakie dobre wychodzą a to chyba przez to że długo miesza;-):tak::-D
anaconda a u mnie nie pada:-(
motylla hurtowo poszło obcinanie;-)
aneta :-)

Chyba za wcześnie pochwaliłam ten spokój, dopiero położyłam Karolinkę na drzemkę, ale zrobiła dzisiaj wielki krok na przód, przekręcała się cały czas z brzucha na plecy :-D i zdążyłam nagrać :tak:

Motylla wow, Ola ledwie siedzi u fryzjerki, jak tylko widzi nożyczki to zaraz głowę chowa

Justyna i Ty się z nim nie zabrałaś??? a ja tak dzisiaj potrzebuję towarzystwa, depresja mnie dopadła :zawstydzona/y:

aluska trzymam kciuki, daj znać co z pracą

misia Ty już do pracy wróciłaś, ach, zazdroszczę, a jak Staś? przeżywa rozłąkę z Tobą?

Madzienka super że lala wylicytowana i wróciła do Julki, a jak Ty się czujesz?jeszcze parę dni i będziesz tuliła do siebie Lenkę, super

marz współczuję upadku M

Antuanet zdrówka dla Kuby, niepoważne te panie czy co?

anaconda gdzie Wy ten śnieg macie? u mnie nic nie sypie, nawet pyłku nie ma

elza jak Twoja głowa? mnie odpuściła po ostatniej kawie, ciśnienie takie niskie że szok

patlysia super pomocnica z Emilki, mi też Ola pomaga, pcha wszystko do pralki, tylko że ona rwie się do włączania, kiedyś pralka skończyła cykl, ja się patrzę a tam znowu pierze i do końca dwie godziny, nastawiła sobie drugi raz

sienio, maltanka wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczków z okazji urodzin

atali zdrówka dla chłopców

Tyle pamiętam, bo mi Ola cały czzas przeszkadza, a jeszcze dorwała się do zdjęć i teraz układa je po całym pokoju.

dzisiaj środa a więc do weekendu coraz bliżej....tylko że jutro czeka mnie ciężki dzień....bo będę sama bo koleżanki nie będzie....tylko dyr przyjedzie zamknąć przedszkole...ale jak dobrze pójdzie to piątek będę miała wolny.....trzymajcie kciuki

anaconda no i gdzie ta Twoja wiosna :-D:-D:-D jak tu śnieg sypie jak głupi:crazy::crazy::crazy:

atali smażenie pączków bądź faworków to nie dla mnie....więc pocieszę się sklepowym...

antuanet zdrówka dla Kubusia...a te panie chyba poniosło..otwierać okno....się nie dziwię że dzieci teraz chorują....ładnie załatwiły Kubusia... oj biedne one dzisiaj będą na zebraniu....

madzienka i lovu you....dzięki... poczytałam to co mi przysłałaś i nabrałam mega nadziei

misia pomału a złapiesz rytm....powodzenia

motylla hurtowe strzyżenie....super

dziękuje....głowa przeszła po tabletce i 3 kawach....

Aneta dzięki...czuję się całkiem dobrze i odliczam godziny do piątku:-D:-Dciekawe czy mnie zostawi??:blink:

Elizka cmok_big.gif
trzymam kciuki za wolny piątek....

Anetko J pojechał drugim samochodem a tam nie ma fotelika i nie chciałam mu już głowy zawracać by przekładał, a po za tym miał wyjazd na cały dzień i Tobie nie chciałam się zwalać na głowę;-)

Antuanet o kurcze nieźle:no:zdrówka dla Kuby:tak:

Eliza 3 kawy:szok::szok::szok:matko:no: serducho nie wyskoczyło??

Upiekliśmy z M ciasteczka owsiane pyyycha wyszły:rolleyes2:

Ostatnia edycja:
reklama
madzienka ja też czekam na piątek ale z innego powodu...trzymaj się kochana... a ja trzymam kciuki....i czekam na malutką Lenkę....

justynka dobrze że mój kardiolog o tym nie wie.....ważne że głowa nie boli....

Do góry