aneta82
Fanka BB :)
Witajcie.
Przywitam się bo o mnie zapomnicie zasiadłam z kawką i lecę poczytać, póki mam względny spokój w domu
Przywitam się bo o mnie zapomnicie zasiadłam z kawką i lecę poczytać, póki mam względny spokój w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas też nikogo nie widać na placu zabaw.
Motylla u mnie na placu zabaw jeszcze nikogo nie widać czyli sezon nadal zamknięty
Dwa razy byłam i też za pierwszym razem nie miał Krystek kaloszy, trochę pochodziliśmy i wróciliśmy do domu, żeby Radka położyć spać, a Krystkowi zamienić buty na kalosze. Radek usnął, a ja z Krystkiem wyszłam i wzięłam wózek, bo Krystek stwierdził, że będzie w nim siedział. Siedział bardzo krótko i potem nie chciał. Zaliczyliśmy zakupy i musieliśmy wracać bo W. umówił się z klientem.Motylla jak tam po spacerku?
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę P.Witam :-)
a P. nadal osłabiony... wczoraj rano już w miarę dobrze się czuł ale na wieczór znów gorączka się pojawiła i bóle kręgosłupa
Nie byliśmy ale Krystek wziął ze sobą 2 łopatki, jeszcze przed wyjściem mówił W. że będzie kopać, kopać, kopaćMotylla byłaś z Krystiankiem na placu zabaw?
Zdrówka podsyłamMy już po lekarzu. I Kuba ma zapalenie oskrzeli Nie omieszkałam pani dr zapytać czy to może być z przewiania a ona powiedziała że przede wszystkim z przewiania Zmykam inhalować Kubsona...A czarodziejka gdzieś na wyjeździe...chyba będę musiała mu dać antybiotyk...