reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, piszę z K na rękach więc wybaczcie jesli się nie odniosę do wszystkich:tak:;-)
Misia
wiem co czujesz, ja E też musiałam zostawić jak miała 7 m-cy:-(ale będzie dobrze, kwestia przyzwyczajenia:tak:
elza to chyba ta pogoda dzisiaj tak działa, ja też męczę się z bólem głowy...
madzienka odpoczywaj, korzystaj z ostatnich wolnych chwil:tak:
anaconda wiosna mówisz.. no może coś w tym jest, dzisiaj cieplutko na dworze tak jak w marcu czyli wiosennie:-)
atali ja nie kupuję, obiecałam E pączki, faworki i znalazła w przepisie jakieś oponki...czyli jutro gorący dzień w kuchni nas czeka:-):tak:;-) dobrze, że dzieciaki uchowały się przed antybiotykiem...
antuanet ja też poruszyłabym ten temat, przecież dzieciaki w przedszkolu często są zgrzane itd. i o przeziębienie nie trudno:tak:
uciekam na obiadek:tak:

reklama
Witajcie, ale ruch...widać że pogoda nie sprzyjająca spacerom to i życie tętni na naszym forum:tak:. My już po spacerku i po wielkiej kałuży:no:dzisiaj dla M nie zakładałam kaloszy bo wydawało mi się że za zimno i to był mój błąd:-(Pralkę właśnie nastawiłam, i jeszcze jeden wsad mam na dzisiaj.

Ewa dzięki za spacerek:happy:,

Madzienka super że wszystko dobrze z Wami:-), fajnie że Lalanna trafiła do Was:-)

Sunday to dzisiaj Maksik ma bal? Miłej zabawy dla niego:-). Jak tam W i jego noga?

Aluśka mnie Martynka rozwala z tańczeniem:tak:rośnie Wam baletnica:-). Jak zdrówko P??? Oby tylko Was nie pozarażał:no:. Byłaś już na rozmowie??? I jak??? Pisz bo ciekawość mnie zjada:-p:-D

Madziara
czyżby u Hani ząbki dawały znać?

Antuanet zdrówka dla Kuby, a te panie to jakieś niepoważnie(niemyślące!!) jak otwierają okna przy dzieciach:wściekła/y:. Daj znać jak będziecie już po wizycie:tak:

Marta oj szkoda że Ty tak daleko mieszkasz, pojadłabym pączusiów domowych;-).

Marz jak nocka i głowa M??

Atali zdrówka dla chłopaków

Patlysia i jak tam poszukiwania skierowania??

Eliza dzisiaj w radiu ostrzegali że ciśnienie nie teges i możemy odczuwać różne boleści:no:

Anetko
jak tam u Was, jestem pod ogromnym wrażeniem jak Ola świetnie skacze i nurkuje:szok::-), żeby mój Michał tak chciał współpracować...J pojechał do Chełma....

Misia powodzenia w pierwszym dniu pracy:tak:

Motylla jak tam po spacerku?

Anaconda ho ho faworki jutro robisz:-D, powodzenia:tak:

Witam :-)

Martynka wydrzyj mordka poszła spać więc mogę spokojnie po pisać:rofl2:
Wczoraj wieczorkiem jeszcze Biedronkę z Amandą zaliczyłam i kupiłam jej puzzle trefla za 9,90 (2x 50elementów) oczywiście z My little pony:-) a ż duże elementy są to z Martynką sobie układałyśmy bo ona tez lubi kucyki;-)

Eliza tak właśnie tak mam rozmowę:tak:
Justyna cierpliwości jestem umówiona tam dopiero na godz. 17.15:rofl2:
a P. nadal osłabiony... wczoraj rano już w miarę dobrze się czuł ale na wieczór znów gorączka się pojawiła i bóle kręgosłupa :baffled:

Witajcie...ale mamy pogodę za oknem:crazy:...
ja właśnie wróciłam z kawki w plazie i małych zakupów....wiecie że już wiosna w kolekcji....więc na pewno niedługo zawita do nas ta pora roku!!!!

kiedy wolałabym urodzić...chyba już teraz mi to bez różnicy....ale mam jakieś przeczucia że w piątek zostanę:tak::tak:

Eliza poszło....:tak:
jak głowa???

Justyna super że spacerek udany....i kałuża zaliczona.....

Aluska hop hop zajrzyj do nas...jak poszło???

Marzenka jak główka M???
jeszcze raz dziękuję za jutrzejszą przysługę;-)

Antuanet, Anaconda
no własnie szkoda że rodzice którzy nie szyli lalek nie chcieli wziąć udziału w licytacji....na pewno ich szkraby ucieszyłby sie z lali uszytej np. przez wychowawczynie....

Antuanet jak na wizycie??co z Kubusiem??zdróweczka dla Was....

Misia witaj...super że dajesz radę w pracy do nas zajrzeć....

co do faworków to moja mama ma super przepis....ale znalazłam gesslerowej...ciekawe czy dobre...
Faworki Magdy Gessler - Smaki Życia

No i gdzie ta wiosna - cały czas śnieg sypie :crazy::crazy:
Justyna właśnie odczuwam ten spadek ciśnienia bo usypiam na siedząco :baffled::baffled:
Antuanet masz rację porusz ten temat na zebraniu, u Mai w przedszkolu też zawsze podczas leżakowania okna uchylali a potem dzieciaki dychały i dychały :crazy::crazy: i też był ten temat poruszany na zebraniu :tak::tak: naleśniczki mniam mniam :tak::tak:
Marta ja za pączki się nie biorę bo boję się że nic z tego nie wyjdzie :no::no: ale Ty to zaprawiona kucharka to zapewne wychodzą Ci takie pyszne jak z cukierni :tak::tak:
Misia Stasio chyba wyczuwał Twoje zdenerwowanie i dlatego wszyscy nie mogliście spać, oby ta nocka była lepsza :tak::tak: super że z pracy będziesz mogła do nas zaglądać :tak::tak:
Madzienka oj to może to Twoje przeczucie się sprawdzi a do piątku to już całkiem niedaleko :szok::szok: faworki wg Gesslerowej powinny być dobre bo moja mama takie same robi i są palce lizać :tak::tak:
Aluśka to mówisz że masz teraz trochę spokoju póki Martynka śpi :-D:-D puzzle My Little Pony :szok::szok: oj to nie może tego moja Maja zobaczyć :no::no::no:
Muszę do biedrony skoczyć a tak mi się nie chce w tą śnieżycę wychodzić że szok :crazy:

Eliza jak się czujesz? ból głowy ustąpił?
Madzienka oj współczuje ciężkiej nocki.... może Lenka Cie za mocno kopała i stąd ten ból:confused:
Zajrzę na pewno;-)
Fajnie że wypad do Plazy udany był:-)
Atali zdróweczka chłopcom posyłam :confused: fajnie że się zakwalifikowałaś do testowania:-)
Madziarka masz sprawdzony przepis na faworki? może ja się pokuszę zrobić:blink:
Motylla byłaś z Krystiankiem na placu zabaw?:rofl2:
Marta powodzenia w realizacji zamówienia:tak::tak:
obstawiam że chodzi o pępek :-p
Antuanet daj znać co pani dr stwierdziła u Kubusia...oby szybko zwalczył choróbsko:confused:
i powodzenia na zebraniu i koniecznie porusz ten temat wietrzenia sal :confused:
Misia nie dziwię się ze ciężko było wstać :confused:
Oby do piątku szybko czas Ci zleciał:tak:
Patlysia oby głowa szybko przestała Cię boleć:confused:

Zbieram się po Amandę do przedszkola....

justyna skierowania nie znalazłam ale teraz to bez różnicy, do lekarza nie ma zapisów do końca maja a ja potrzebuje teraz więc wypada mi tylko zmienić lekarza:-:)wściekła/y:
aluśka my też mamy te puzzle, little pony i auta, a E zadzwoniła jeszcze do babci i zamówiła sobie kubusia i konie:-);-)
madzienka no tak w plazie wiosna też zauważyłam jak byłam ostatnio:tak:

ale dzisiejszy dzień koszmarny jakiś, K marudzi strasznie a Emilka zadziwia mnie co raz częściej, miałam naszykowane ubrania do prania ale K zaczął strasznie płakać więc poszłam do niego, po 10 minutach Emi przychodzi i mówi, że wrzuciła pranie do pralki, proszek wsypała do środkowej szufladki tylko płynu nie wlała bo był mocno zakręcony:-Dtylko pralki nie włączyła bo wie, że tylko ja mogę..

madzienka super że kawka i zakupki udane:tak:
ewa,justyna super że spacerek udany.
aluśka to trzymamy kciuki wieczorem.
My już po lekarzu. I Kuba ma zapalenie oskrzeli:wściekła/y: Nie omieszkałam pani dr zapytać czy to może być z przewiania a ona powiedziała że przede wszystkim z przewiania:baffled: Zmykam inhalować Kubsona...A czarodziejka gdzieś na wyjeździe...:confused:chyba będę musiała mu dać antybiotyk...:rofl2:

Aluśka my dzisiaj odwiedziliśmy starą-nową;-) Biedronkę. I kupiłam dla M puzzle z Peppą, zastanawiam się jeszcze nad Tomkiem:tak:. Późno ta rozmowa:baffled:

Madzienka fajnie że kawka w plazie zaliczona:tak:

Anaconda pogoda do d..y:no:bo i mnie już boli głowa:no:. Jedziesz czy pieszo idziesz po Maję?

Patlysia
może za sprawą brzydkiej pogody Kubuś taki marudny...

reklama
ech,po przerwie to ciężko się pracuje:blink:i niewielka wydajność:-Dale powoli zbieram się do przedszkola po Natalkę i do domku:tak:Stasio niedawno usnął zmęczony i wyczerpany...mleka nie bardzo chciał jeść,zupkę zjadł i po spacerze padł...namęczył się biedaczek:-(
antuanet zdrówka dla Kubusia:tak:
aluśka kciuki zaciśnięte...daj znać po :tak:
madzienka super,że wypad udany...korzystaj póki jeszcze możesz;-)

Do góry