reklama
Madzienka super super super!!!!;-)wszystko idzie po Waszej mysli oby w piatek jeszcze wszystko bylo ok i w ponidzialek Lenka do Nas zawitala i w czwartek do domciu:-)tego Wam mocno zycze.....Fajny pomysl z odkupieniem lali szkoda ze rodzice temat olali....
O tak poaczkow toTy sie najedz....
Elza po 5wow to wcale sie nie dziwie ze ty tak weekendy kochasz:-)
Anaconda o rossmana bedziecie mieli no tak u Was go brakuje.....
Motylla Justyna widze ze juz kaluzowe spacerki za Wami B tez ciagnie do wody musze wyciagnac mu chyba kalosze:-)
Madziarka tule na zmartwienia
Misia mocno trzymam za Ciebie kciuki z dnia na dzien bedzie coraz lepiej dzisiejszy wieczor jest najgorszy......powodzenia..
A ja rano w jednym miejscu nie moglam ruszyc to byla lkka gorka i szklanka lodu oh jak jak tego nie lubie...mam nadzieje ze to juz dzisiaj nie zamarznie...
Dobra dzieciaki spia M mial troche problem z zasnieciem bo wstal po 19 bo znowu mielimy maly wypadek z glowaale wkoncu poszedl polozyc sie z B i zasnal....i czuje ze od jutra tak bedzie zasypial:-)
P zrobil galaretke i poszedl mi p mleko bo ja do niej musze miec bita smietane wiem wiem szalenstwo o tej porze ale uwielbiam ja mniam;-)
O tak poaczkow toTy sie najedz....
Elza po 5wow to wcale sie nie dziwie ze ty tak weekendy kochasz:-)
Anaconda o rossmana bedziecie mieli no tak u Was go brakuje.....
Motylla Justyna widze ze juz kaluzowe spacerki za Wami B tez ciagnie do wody musze wyciagnac mu chyba kalosze:-)
Madziarka tule na zmartwienia
Misia mocno trzymam za Ciebie kciuki z dnia na dzien bedzie coraz lepiej dzisiejszy wieczor jest najgorszy......powodzenia..
A ja rano w jednym miejscu nie moglam ruszyc to byla lkka gorka i szklanka lodu oh jak jak tego nie lubie...mam nadzieje ze to juz dzisiaj nie zamarznie...
Dobra dzieciaki spia M mial troche problem z zasnieciem bo wstal po 19 bo znowu mielimy maly wypadek z glowaale wkoncu poszedl polozyc sie z B i zasnal....i czuje ze od jutra tak bedzie zasypial:-)
P zrobil galaretke i poszedl mi p mleko bo ja do niej musze miec bita smietane wiem wiem szalenstwo o tej porze ale uwielbiam ja mniam;-)
Ostatnia edycja:
Misia szczerze mowiac to jesli S sie jakos nie nauczy spac to moze byc Ci ciezko idac nastepnego dnia do pracy...moze z wiekiem bedzie mu to sie normowac N tez tak miala ze spaniem?????
Madzienka tez dobrze sobie dogadzasz
podobnie niestety tylko ona walczyla do 23-24 a nie 1-2unormowało się jakoś jak miała nieco ponad rokMisia szczerze mowiac to jesli S sie jakos nie nauczy spac to moze byc Ci ciezko idac nastepnego dnia do pracy...moze z wiekiem bedzie mu to sie normowac N tez tak miala ze spaniem?????
Witam nocną porą
Dzisiaj zaliczyłam z Martynką bilans dwulatka... ale nie było zbyt ciekawie bo niestety młodą musiałam rozbudzić z drzemki (byłyśmy zapisane na 15.30 a dotarłyśmy na 15.40) żeby zdążyć do przychodni i na miejscu była bardzo marudna i naburmuszona
Jakoś dała się zważyć i zmierzyć - ma 91,5cm i 13kg ale przy badaniu (przy osłuchaniu i ocenie gardełka) był płacz i zgrzytanie zębówP
Pani pielęgniarka chciała z nią trochę porozmawiać ale na każde jej pytanie M. odpowiadała stanowcze NIE więc potem ze mną przeprowadziła wywiad :czy młoda umie łączyć w wypowiedzi co najmniej dwa wyrazy? czy umie ułożyć wierze z klocków? czy je samodzielnie? czy nosi jeszcze pieluchę? itp.
O szczepienie też się pielęgniarka dopytywała czy mamy zaległe ale z racji wizyt u pani dermatolog nam na razie darowała powiedziała że jak już się z "tym " uporamy to żebyśmy nie zapomniały przyjść
No i najlepsze był jak już zbierałyśmy się do wyjścia bo Martynka na pożegnanie humor odzyskała i zaczęła kiwając bioderkami na boki i śpiewać paniom "Żabka mała"
były pod wrażeniem
A Amanda cały dzień dziś poza domem była
a wszystko dlatego że nie zdążyła bym odebrać jej z przedszkola i wyrobić się na bilans więc odebrała ją moja koleżanka (z synkiem której Ami chodzi do przedszkola) i zabrała ją do siebie
Po 17.00 poszłam już ją odebrać ale tak się ładnie bawiła z Mateuszkiem ze nie chcieliśmy z Agą przerywać im tej zabawy a my się jeszcze rozgadałyśmy i w końcu na 19.30 dotarłyśmy do domu
Misia powodzenia jutro w pracy nie zazdroszczę porannego wstawania
Marz a jaki to wypadek z głową mial M.?
Dzisiaj zaliczyłam z Martynką bilans dwulatka... ale nie było zbyt ciekawie bo niestety młodą musiałam rozbudzić z drzemki (byłyśmy zapisane na 15.30 a dotarłyśmy na 15.40) żeby zdążyć do przychodni i na miejscu była bardzo marudna i naburmuszona
Jakoś dała się zważyć i zmierzyć - ma 91,5cm i 13kg ale przy badaniu (przy osłuchaniu i ocenie gardełka) był płacz i zgrzytanie zębówP
Pani pielęgniarka chciała z nią trochę porozmawiać ale na każde jej pytanie M. odpowiadała stanowcze NIE więc potem ze mną przeprowadziła wywiad :czy młoda umie łączyć w wypowiedzi co najmniej dwa wyrazy? czy umie ułożyć wierze z klocków? czy je samodzielnie? czy nosi jeszcze pieluchę? itp.
O szczepienie też się pielęgniarka dopytywała czy mamy zaległe ale z racji wizyt u pani dermatolog nam na razie darowała powiedziała że jak już się z "tym " uporamy to żebyśmy nie zapomniały przyjść
No i najlepsze był jak już zbierałyśmy się do wyjścia bo Martynka na pożegnanie humor odzyskała i zaczęła kiwając bioderkami na boki i śpiewać paniom "Żabka mała"
A Amanda cały dzień dziś poza domem była
Misia powodzenia jutro w pracy nie zazdroszczę porannego wstawania
Marz a jaki to wypadek z głową mial M.?
Madzienka fajnie że udało Wam się wygrać aukcję z Lalanną:-) szkoda że niektórzy rodzice olali szczytny cel aukcji
Powodzenia w piątek:-)
Justyna, Eliza rozmowę mam w firmie Tamag znajduje się na turystycznej w leclerku
Motylla brawa dla dzielnego Radziuszki:-) waży tyle ile Amanda w wieku dwóch lat
Anaconda szkoda że u Mai nie ma szans żeby ząbki same się wyprostowały powodzenia w dobieraniu aparatu
Fajnie ze już Majeczka ma garderobę do pierwszej klasy
A tak w ogóle do kiedy są zapisy do pierwszej klasy? czy dzieci młodsze (6latki) przechodzą jakiś test czy się w ogóle nadają by pójść wcześniej?
Mandziula to świetnie że sie Mikołaj odnalazł w roli starszego brata :-) oby mu to nie minęło;-)
Gon1a nie ma Joasia jeszcze żadnych zębów stałych?
Madziarka tulaski posyłam na zmartwienia
Powodzenia w piątek:-)
Justyna, Eliza rozmowę mam w firmie Tamag znajduje się na turystycznej w leclerku
Motylla brawa dla dzielnego Radziuszki:-) waży tyle ile Amanda w wieku dwóch lat
Anaconda szkoda że u Mai nie ma szans żeby ząbki same się wyprostowały powodzenia w dobieraniu aparatu
Fajnie ze już Majeczka ma garderobę do pierwszej klasy
A tak w ogóle do kiedy są zapisy do pierwszej klasy? czy dzieci młodsze (6latki) przechodzą jakiś test czy się w ogóle nadają by pójść wcześniej?
Mandziula to świetnie że sie Mikołaj odnalazł w roli starszego brata :-) oby mu to nie minęło;-)
Gon1a nie ma Joasia jeszcze żadnych zębów stałych?
Madziarka tulaski posyłam na zmartwienia
reklama
wstawać spiochy.....co to za spanie ja już od ponad godz na nogach i nadaje z pracy.....ale kiepski dzień się zapowiada bo głowa mi pęka niesamowicie chyba bez tabletki się nie obejdzie....a strasznie nie lubie łykać lekarstw....
madzienka dobrze że po wizycie wszystko ok....czyli na weekend robisz nam niespodziankę :-):-):-) super już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę Twoją malutką królewnę....
misia ja Ci się wstawało....masakra co???? powodzenia w pracy i nie martw się jak już jest środa to do piątku całkiem blisko....WITAJ W KLUBIE....
marzenka no kochana szalejesz...o tej porze bita śmietana...
jak tam dzisiaj góreczka....wyjechałaś????
aluśka co to za firma....to te artykuły fryzjerskie....???? bo właśnie tam wczoraj byłam i widziałam kartkę że przyjmą kogoś do pracy....i pomyślałam właśnie o tobie....
madzienka dobrze że po wizycie wszystko ok....czyli na weekend robisz nam niespodziankę :-):-):-) super już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę Twoją malutką królewnę....
misia ja Ci się wstawało....masakra co???? powodzenia w pracy i nie martw się jak już jest środa to do piątku całkiem blisko....WITAJ W KLUBIE....
marzenka no kochana szalejesz...o tej porze bita śmietana...
jak tam dzisiaj góreczka....wyjechałaś????
aluśka co to za firma....to te artykuły fryzjerskie....???? bo właśnie tam wczoraj byłam i widziałam kartkę że przyjmą kogoś do pracy....i pomyślałam właśnie o tobie....