reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Madzienka super super super!!!!;-)wszystko idzie po Waszej mysli oby w piatek jeszcze wszystko bylo ok i w ponidzialek Lenka do Nas zawitala i w czwartek do domciu:-)tego Wam mocno zycze.....Fajny pomysl z odkupieniem lali szkoda ze rodzice temat olali....
O tak poaczkow toTy sie najedz....:-D
Elza po 5:szok:wow to wcale sie nie dziwie ze ty tak weekendy kochasz:-)
Anaconda o rossmana bedziecie mieli no tak u Was go brakuje.....
Motylla Justyna widze ze juz kaluzowe spacerki za Wami B tez ciagnie do wody musze wyciagnac mu chyba kalosze:-)
Madziarka tule na zmartwienia:zawstydzona/y:
Misia mocno trzymam za Ciebie kciuki z dnia na dzien bedzie coraz lepiej dzisiejszy wieczor jest najgorszy......powodzenia..

A ja rano w jednym miejscu nie moglam ruszyc to byla lkka gorka i szklanka lodu oh jak jak tego nie lubie...:no:mam nadzieje ze to juz dzisiaj nie zamarznie...

Dobra dzieciaki spia M mial troche problem z zasnieciem bo wstal po 19 bo znowu mielimy maly wypadek z glowa:baffled:ale wkoncu poszedl polozyc sie z B i zasnal....i czuje ze od jutra tak bedzie zasypial:-)

P zrobil galaretke i poszedl mi p mleko bo ja do niej musze miec bita smietane wiem wiem szalenstwo o tej porze ale uwielbiam ja mniam;-)

Ostatnia edycja:
Marzenka ale rozpusta u Was...i dobrze trzeba sobie dogadzać....
ja racze się oscypkiem:-D:-D
a co za wypadek znowu miał M???

wiesz że ja wierze w twoje przeczucia;-):tak::-D

Misia szczerze mowiac to jesli S sie jakos nie nauczy spac to moze byc Ci ciezko idac nastepnego dnia do pracy...moze z wiekiem bedzie mu to sie normowac N tez tak miala ze spaniem?????
Madzienka tez dobrze sobie dogadzasz:-D

Misia szczerze mowiac to jesli S sie jakos nie nauczy spac to moze byc Ci ciezko idac nastepnego dnia do pracy...moze z wiekiem bedzie mu to sie normowac N tez tak miala ze spaniem?????
Madzienka tez dobrze sobie dogadzasz:-D
podobnie niestety :no:tylko ona walczyla do 23-24 a nie 1-2:angry:unormowało się jakoś jak miała nieco ponad rok:sorry2:

Witam nocną porą:cool2:

Dzisiaj zaliczyłam z Martynką bilans dwulatka... ale nie było zbyt ciekawie bo niestety młodą musiałam rozbudzić z drzemki (byłyśmy zapisane na 15.30 a dotarłyśmy na 15.40) żeby zdążyć do przychodni i na miejscu była bardzo marudna i naburmuszona:baffled:
Jakoś dała się zważyć i zmierzyć - ma 91,5cm i 13kg ale przy badaniu (przy osłuchaniu i ocenie gardełka) był płacz i zgrzytanie zębów:baffled::no:P
Pani pielęgniarka chciała z nią trochę porozmawiać ale na każde jej pytanie M. odpowiadała stanowcze NIE:dry: więc potem ze mną przeprowadziła wywiad :czy młoda umie łączyć w wypowiedzi co najmniej dwa wyrazy? czy umie ułożyć wierze z klocków? czy je samodzielnie? czy nosi jeszcze pieluchę? itp.
O szczepienie też się pielęgniarka dopytywała czy mamy zaległe ale z racji wizyt u pani dermatolog nam na razie darowała:sorry2: powiedziała że jak już się z "tym " uporamy to żebyśmy nie zapomniały przyjść:nerd:
No i najlepsze był jak już zbierałyśmy się do wyjścia bo Martynka na pożegnanie humor odzyskała i zaczęła kiwając bioderkami na boki i śpiewać paniom "Żabka mała"
laugh.gif
były pod wrażeniem :cool2:

A Amanda cały dzień dziś poza domem była
p.gif
a wszystko dlatego że nie zdążyła bym odebrać jej z przedszkola i wyrobić się na bilans więc odebrała ją moja koleżanka (z synkiem której Ami chodzi do przedszkola) i zabrała ją do siebie
cool2.gif
Po 17.00 poszłam już ją odebrać ale tak się ładnie bawiła z Mateuszkiem ze nie chcieliśmy z Agą przerywać im tej zabawy a my się jeszcze rozgadałyśmy i w końcu na 19.30 dotarłyśmy do domu
laugh.gif

Misia powodzenia jutro w pracy:tak: nie zazdroszczę porannego wstawania:confused:
Marz a jaki to wypadek z głową mial M.?:szok:

Madzienka fajnie że udało Wam się wygrać aukcję z Lalanną:-) szkoda że niektórzy rodzice olali szczytny cel aukcji:dry:
Powodzenia w piątek:-)
Justyna, Eliza rozmowę mam w firmie Tamag znajduje się na turystycznej w leclerku:tak:
Motylla brawa dla dzielnego Radziuszki:-) waży tyle ile Amanda w wieku dwóch lat :-D
Anaconda szkoda że u Mai nie ma szans żeby ząbki same się wyprostowały:confused: powodzenia w dobieraniu aparatu :sorry2:
Fajnie ze już Majeczka ma garderobę do pierwszej klasy:tak:
A tak w ogóle do kiedy są zapisy do pierwszej klasy? czy dzieci młodsze (6latki) przechodzą jakiś test czy się w ogóle nadają by pójść wcześniej?:dry:
Mandziula to świetnie że sie Mikołaj odnalazł w roli starszego brata :-) oby mu to nie minęło;-)
Gon1a nie ma Joasia jeszcze żadnych zębów stałych?:confused:
Madziarka tulaski posyłam na zmartwienia:confused:

reklama
wstawać spiochy.....co to za spanie ja już od ponad godz na nogach i nadaje z pracy.....ale kiepski dzień się zapowiada bo głowa mi pęka niesamowicie chyba bez tabletki się nie obejdzie....a strasznie nie lubie łykać lekarstw....:no::no::no:

madzienka dobrze że po wizycie wszystko ok....czyli na weekend robisz nam niespodziankę :-):-):-) super już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę Twoją malutką królewnę....

misia ja Ci się wstawało....masakra co???? powodzenia w pracy i nie martw się jak już jest środa to do piątku całkiem blisko....WITAJ W KLUBIE....

marzenka no kochana szalejesz...o tej porze bita śmietana...
jak tam dzisiaj góreczka....wyjechałaś????

aluśka co to za firma....to te artykuły fryzjerskie....???? bo właśnie tam wczoraj byłam i widziałam kartkę że przyjmą kogoś do pracy....i pomyślałam właśnie o tobie....

Do góry