reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam w popoludnie niedzielne.Ale mamy duzo sniegu!Nie wiem jak ja jutro wyjade do pracy!Na parkingu nikt nie odsnieza:-(
Kupilismy sobie lustrzanke,M caly czas sie bawi,robi non stop foty, nawet misiowi-zabawce!:-D:-D:-D Ale fakt faktem zdjecia wychodzą super w porownaniu ze zwykla cyfrowka!:-):-):-)
oj to prawda. Mamy sony alfa i jest po prostu super! Najchętniej to bym się z nią nie rozstawała, przecież nigdy nie wiadomo kiedy trafi się coś fajnego to pyknięcia.

A tak poza tym to witam Was.
Nie pamiętam czy już pisałam czy nie, że my znowu cały weekend spędziliśmy pod znakiem choroby. Mąż przywiózł w piątek młodego okropnie marudzącego ale bez oznak choroby, w ciągu godziny gorączka z normalnej skoczyła do ponad 38. Biegiem pojechaliśmy do przychodni, a doktorka stwierdziła, że to angina i że gardło paskudne. Walczyliśmy z nią cały weekend i chyba wygraliśmy bo jak na razie jest spokojnie.

reklama
Witam wieczorową porą:-).
W najgorszą śnieżycę:szok: jechaliśmy do teściów:tak:,ale jakoś dało się wrócić - Fogia droga do Uhra przejezdna ;-):tak: - pługi jeżdżą cały czas.Zdrówka dla Fifiego - bidulek cały czas go coś łapie:-(.
Co do aparatów to mamy HP Photo Smart C945 :tak: i na nasze pstrykanie wystarcza;-):tak::tak:.

Witajcie!

wczoraj wieczorkiem pojechaliśmy sobie na stare miasto. jejku ale dawno z domu nie wychodziłam, a Hubert ile miał radochy.

ja z kawką, a Hubert w zabawkach na razie.

Hej :-)u nas pada lód i znowu trzeba będzie szyby solą posypywać:wściekła/y:.

Marta solą:szok::szok::szok: zniszczysz sobie samochód:baffled:

Sundey oj my też mieliśmy ochotę na lustrzankę, ale na razie daliśmy spokój, bo mój M to zaraz wyszukuje strasznie drogie. a zdjęcia wychodzą lepsze niż zwykłą cyfrówką:tak: a może coś nam wkleisz? zobaczymy jak robi?

Witam w popoludnie niedzielne.Ale mamy duzo sniegu!Nie wiem jak ja jutro wyjade do pracy!Na parkingu nikt nie odsnieza:-(
Kupilismy sobie lustrzanke,M caly czas sie bawi,robi non stop foty, nawet misiowi-zabawce!:-D:-D:-D Ale fakt faktem zdjecia wychodzą super w porownaniu ze zwykla cyfrowka!:-):-):-)

Witajcie w poniedziałek!!
Niedziela przeleciała jak z bicza strzelił i nawet nie było czasu tu zajrzeć. Do szyb na stacjach benzynowych można kupić specjalny preparat do odmrażania....wystarczy spryskać i zebrać ściągaczką - kupowałam taki dopóki parkowałam na dworze, bo sól raczej porysuje Ci samochód.:sorry2::sorry2: My mamy cyfrówkę i wydawało nam się, że zdjęcia całkiem niezłej jakości wychodzą, dopóki brat nie kupił sobie lustrzanki:szok::szok:co za jakość...oczywiście trzeba się namęczyć i nieco poczytać, bo niestety żaden aparat sam nie zrobi zdjęcia (dobrego:-D).
Przykład jednego z pierwszych zdjęć z lustrzanki http://www.mimuw.edu.pl/~adamczyk/photos/kot/DSC_0181.jpg ;-)

cześć dziewczyny!!!
ja się jeszcze jakoś trzymam, myślałam że bez choróbska się obędzie a tu klapa, ciągle mam katar, głowa mi peka a w domu unosi się zapach olejku eukaliptusowego.....poprostu super, naszczęście nie mam gorączki :tak::tak:

sunday_ zamierzaliśmy kupić taki sam aparat, ale narazie sprawa jakoś ucichła;-)

fogia duuuużo zdrówka dla Filipka

nadulec uważajcie na drogę w Dąbrowicy bo fatalnie odśnieżona

Witam
Ja dopiero teraz bo jestem mega niewyspana, Maja ciągle budziła się ze strasznym kaszlem tak więc dzisiaj w domu została, mam zamiar poleczyć ją trochę sama a jak to nie będzie pomagało to koło środy wybiorę się do lekarza:tak::tak:

Witam w poniedzialek....
Ja moge powiedziec,ze dzis wyspana:tak::-)
Karolina wlasnie sobie drzemke strzelila,ale teraz to taka krotka:baffled:
Ja z mala w czwartek na szczepienie ide,znow bedzie placz,juz mi ciarki przechodza,jak sobie przypomne ostatnie szczepienie:szok:

My mamy cyfrówkę i wydawało nam się, że zdjęcia całkiem niezłej jakości wychodzą, dopóki brat nie kupił sobie lustrzanki:szok::szok:co za jakość...oczywiście trzeba się namęczyć i nieco poczytać, bo niestety żaden aparat sam nie zrobi zdjęcia (dobrego:-D).
Przykład jednego z pierwszych zdjęć z lustrzanki http://www.mimuw.edu.pl/~adamczyk/photos/kot/DSC_0181.jpg ;-)
Sliczny kociak....:tak::-D:-D:-D

reklama
cześć dziewczyny!!!
ja się jeszcze jakoś trzymam, myślałam że bez choróbska się obędzie a tu klapa, ciągle mam katar, głowa mi peka a w domu unosi się zapach olejku eukaliptusowego.....poprostu super, naszczęście nie mam gorączki :tak::tak:

sunday_ zamierzaliśmy kupić taki sam aparat, ale narazie sprawa jakoś ucichła;-)

fogia duuuużo zdrówka dla Filipka

nadulec uważajcie na drogę w Dąbrowicy bo fatalnie odśnieżona

Hej, ja tak samo...wprawdzie ból gardła przeszedł, ale katar pozostał i kaszle jak jakiś gruźlik, czy cóś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzięki anet15, niestety musiał zostać u rodziców, bo przyzwyczajony do wychodzenia na dwór, a w mieście bałabym się go wypuścić :-(

Do góry