reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam w popoludnie niedzielne.Ale mamy duzo sniegu!Nie wiem jak ja jutro wyjade do pracy!Na parkingu nikt nie odsnieza:-(
Kupilismy sobie lustrzanke,M caly czas sie bawi,robi non stop foty, nawet misiowi-zabawce!:-D:-D:-D Ale fakt faktem zdjecia wychodzą super w porownaniu ze zwykla cyfrowka!:-):-):-)
oj to prawda. Mamy sony alfa i jest po prostu super! Najchętniej to bym się z nią nie rozstawała, przecież nigdy nie wiadomo kiedy trafi się coś fajnego to pyknięcia.

A tak poza tym to witam Was.
Nie pamiętam czy już pisałam czy nie, że my znowu cały weekend spędziliśmy pod znakiem choroby. Mąż przywiózł w piątek młodego okropnie marudzącego ale bez oznak choroby, w ciągu godziny gorączka z normalnej skoczyła do ponad 38. Biegiem pojechaliśmy do przychodni, a doktorka stwierdziła, że to angina i że gardło paskudne. Walczyliśmy z nią cały weekend i chyba wygraliśmy bo jak na razie jest spokojnie.

reklama
Witam wieczorową porą:-).
W najgorszą śnieżycę:szok: jechaliśmy do teściów:tak:,ale jakoś dało się wrócić - Fogia droga do Uhra przejezdna ;-):tak: - pługi jeżdżą cały czas.Zdrówka dla Fifiego - bidulek cały czas go coś łapie:-(.
Co do aparatów to mamy HP Photo Smart C945 :tak: i na nasze pstrykanie wystarcza;-):tak::tak:.

Witajcie!

wczoraj wieczorkiem pojechaliśmy sobie na stare miasto. jejku ale dawno z domu nie wychodziłam, a Hubert ile miał radochy.

ja z kawką, a Hubert w zabawkach na razie.

Hej :-)u nas pada lód i znowu trzeba będzie szyby solą posypywać:wściekła/y:.

Marta solą:szok::szok::szok: zniszczysz sobie samochód:baffled:

Sundey oj my też mieliśmy ochotę na lustrzankę, ale na razie daliśmy spokój, bo mój M to zaraz wyszukuje strasznie drogie. a zdjęcia wychodzą lepsze niż zwykłą cyfrówką:tak: a może coś nam wkleisz? zobaczymy jak robi?

Witam w popoludnie niedzielne.Ale mamy duzo sniegu!Nie wiem jak ja jutro wyjade do pracy!Na parkingu nikt nie odsnieza:-(
Kupilismy sobie lustrzanke,M caly czas sie bawi,robi non stop foty, nawet misiowi-zabawce!:-D:-D:-D Ale fakt faktem zdjecia wychodzą super w porownaniu ze zwykla cyfrowka!:-):-):-)

Witajcie w poniedziałek!!
Niedziela przeleciała jak z bicza strzelił i nawet nie było czasu tu zajrzeć. Do szyb na stacjach benzynowych można kupić specjalny preparat do odmrażania....wystarczy spryskać i zebrać ściągaczką - kupowałam taki dopóki parkowałam na dworze, bo sól raczej porysuje Ci samochód.:sorry2::sorry2: My mamy cyfrówkę i wydawało nam się, że zdjęcia całkiem niezłej jakości wychodzą, dopóki brat nie kupił sobie lustrzanki:szok::szok:co za jakość...oczywiście trzeba się namęczyć i nieco poczytać, bo niestety żaden aparat sam nie zrobi zdjęcia (dobrego:-D).
Przykład jednego z pierwszych zdjęć z lustrzanki http://www.mimuw.edu.pl/~adamczyk/photos/kot/DSC_0181.jpg ;-)

cześć dziewczyny!!!
ja się jeszcze jakoś trzymam, myślałam że bez choróbska się obędzie a tu klapa, ciągle mam katar, głowa mi peka a w domu unosi się zapach olejku eukaliptusowego.....poprostu super, naszczęście nie mam gorączki :tak::tak:

sunday_ zamierzaliśmy kupić taki sam aparat, ale narazie sprawa jakoś ucichła;-)

fogia duuuużo zdrówka dla Filipka

nadulec uważajcie na drogę w Dąbrowicy bo fatalnie odśnieżona

Witam
Ja dopiero teraz bo jestem mega niewyspana, Maja ciągle budziła się ze strasznym kaszlem tak więc dzisiaj w domu została, mam zamiar poleczyć ją trochę sama a jak to nie będzie pomagało to koło środy wybiorę się do lekarza:tak::tak:

Witam w poniedzialek....
Ja moge powiedziec,ze dzis wyspana:tak::-)
Karolina wlasnie sobie drzemke strzelila,ale teraz to taka krotka:baffled:
Ja z mala w czwartek na szczepienie ide,znow bedzie placz,juz mi ciarki przechodza,jak sobie przypomne ostatnie szczepienie:szok:

My mamy cyfrówkę i wydawało nam się, że zdjęcia całkiem niezłej jakości wychodzą, dopóki brat nie kupił sobie lustrzanki:szok::szok:co za jakość...oczywiście trzeba się namęczyć i nieco poczytać, bo niestety żaden aparat sam nie zrobi zdjęcia (dobrego:-D).
Przykład jednego z pierwszych zdjęć z lustrzanki http://www.mimuw.edu.pl/~adamczyk/photos/kot/DSC_0181.jpg ;-)
Sliczny kociak....:tak::-D:-D:-D

reklama
cześć dziewczyny!!!
ja się jeszcze jakoś trzymam, myślałam że bez choróbska się obędzie a tu klapa, ciągle mam katar, głowa mi peka a w domu unosi się zapach olejku eukaliptusowego.....poprostu super, naszczęście nie mam gorączki :tak::tak:

sunday_ zamierzaliśmy kupić taki sam aparat, ale narazie sprawa jakoś ucichła;-)

fogia duuuużo zdrówka dla Filipka

nadulec uważajcie na drogę w Dąbrowicy bo fatalnie odśnieżona

Hej, ja tak samo...wprawdzie ból gardła przeszedł, ale katar pozostał i kaszle jak jakiś gruźlik, czy cóś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzięki anet15, niestety musiał zostać u rodziców, bo przyzwyczajony do wychodzenia na dwór, a w mieście bałabym się go wypuścić :-(

Do góry