reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Zrobiłam dziś pranie, nawet je powiesiłam na suszarkę i sobie schło... W. zaprosił naszego dobrego znajomego R i przez wariacje R i moje dzieciaki, suszarka jest do wyrzucenia, dobrze że w łazience mam gdzie powiesić i nawet nie jestem zła. A teraz siedzą W i R i oglądają mecz a z nimi chłopaki. Jakoś nie śpieszno im do spania.

Hej dziewczynki!!!

Moi chłopcy znów chorzy, trzymajcie kciuki, zebysmy sie przed antybiotykiem uchronili, bo juz recepte mamy, ale mamy włączyc go jak sie wysoka goraczka pojawi...
Zdrówka podsyłam i Trzymam kciuki:tak:

Motylla oby wizyta u dentysty sie udała, a gdzie idziecie?
Do junior dent idziemy:tak:
Madzienka:Jak było na zabawie:confused:

reklama
Witajcie wieczorową porą, u nas dzionek zleciał aktywnie...zabawa bardzo udana, później obiad u teściów, odwiedziny u rodziców-przyjechała moja siostra z dobra nowinka, moi rodzice zostaną dziadkami po raz 3:tak:

Teraz już leżę sobie pod kołderka, Lenka szaleje-czyżby chciała coś nam powiedzieć:shocked2:

Pytalyscie o zabawę...dzisiaj Jula bawiła się na zabawie w kasynie policyjnym..

Sienio a jak Twoja Juleczka zadowolona z zabawy...gdzie tancowala?
I jak torcik?

Atali zdroweczka!!!

Eliza a jak u Was? Jak J, daje radę? A Czaruś wraca do zdroweczka?

Tyle zapamiętałam...spokojnych nocek

Witajcie
Zaglądam na chwilę, u nas dzisiaj dzień zaczęty wcześniej, bo Hubert wstał rano i z pytaniem "czy dziś są moje urodziny"

:-Drano odiwedziła nas babcia z dziadkiem:tak:i wieczorem sąsiedzi byli i nawet tańce były:-D:tak:
a za tydzień mamy 30-tkę u sąsiadki i tak się zastanawiam co tu kupi“ na prezent

marta
zwykły sernik piekłam, tylko taki bez ciasta na spodzie

sunday oby z nogą W było lepiej, ja też miałam wrażenie i dalej mam że powinnam leżeć to szybciej bym wróciła do sprawności, ale co zrobić:-( ps. ale W to chodzi trochę co? bo pamiętasz umawialiśmy się na piffko:tak:

madzienka niestety jak zima to zima, ja już wolę mróz i śnieg niż taką chlapę w zimie:confused2: ps. gratulacje dla siostry

mandziula witajcie w domku

motylla o zjadłabym gołąbka:tak:

anaconda o nie byłaś na hipotecznej i nawet nie zadzwoniłaś foch:-p

eliza dzisiaj zjedli sernik:-D

atali zdrówka

sienio i jak tort? ja się tak zabierałam za swojego, aż mi bratowa w końcu zrobiła:-D

Ostatnia edycja:
Witam,
Staś dopiero co usnął:wściekła/y:więc i pisać mi się już nie chce:zawstydzona/y:
madzienka gratulacje dla siostry!
marz babcia jest już legalną nianią:tak::-Da nastroje...cóż...lepiej nie pytać:no::sorry:stres chyba większy niż jak trzeba było zostawić Natalkę:eek:
zrobiliśmy dziś kolejne podejście i udało mi się,że Staś wypił 30ml...na początek może być:-Dspróbowałam dziś butelkę Lovi i ta się chyba mu spodobała bardziej niż Medela Calma:no:może z czasem i tę Medelę zaakceptuje a jak nie to zostaniemy przy tym Lovi (butelki tommee tippee też nie chciał:surprised:).

Dzień dobry wyspane? Jula wczoraj jak trzeba było wstać rano to spała a dzisiaj pod rana szaleje...

Sienio buziaczek urodzinowy dla Juleczki!!!!

Witajcie,
zaglądam na chwilkę z Hanulą przy cysiu... chciałam Wam tylko dać znać że żyję :zawstydzona/y::zawstydzona/y: tylko czasu brak... i wena do pisania uciekła. A to wszystko przez to że mamy trochę problemów rodzinnych, zdrowotnych które ostatnio tylko nabierają w siłę:zawstydzona/y: Do tego jak wiecie M nie było cały tydzień, siedziałam z dzieciakami sama, dobrze ze siostra mogła mi starszaków do przedszkola wozić to przynajmniej tyle luzu było.

Całe szczęście M. już wrócił, dziś rano pojechał z Julem na łyżwy a potem zbieramy się na zabawę mikołajowo-karnawałową więc dzieciaki nie mogą się już doczekać....

Nawet nie będę udawała że czytałam... tylko na ostatniej stronie wpadło mi w oko więc gratuluję Madzieńka z głębi serducha Ewie no i Twoim Rodzicom za objęcie roli Potrójnych Dziadków!!!!! :tak:;-)

Sienio i od nas podsyłamy buziaczka urodzinowego!!!! niech spełniają się Julci wszystkie marzenia!!!!

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczyny....wczoraj zaglądałam czytałam ale na pisanie nie miałam natchnienia....dzień wczoraj miałam dość pracowity....sprzątanie pranie zakupy....nawet remanent w szafach porobiłam....i nagle ile miejsca się zrobiło...:-):-):-)

madzienka gratulacje dla siostry i dziadków...
J nawet łagodnie przechodzi chorobę...tfu tfu...i nie marudzi za bardzo...:-D:-D:-D nie wiem czy zgrywa chojraka czy łamie stereotyp chorego faceta

maltanka jednak upiekłaś sernik....:-D:-D:-D

misia ale ten Staś to grymaśnik takie fajne butelki mu nie pasują...a kiedy Ty wracasz do pracy już jutro?????

sienio Wszystkiego Najlepszego dla księżniczki...

madziara zdróweczka dla Was wszystkich....niech już wszelkie kłopoty miną...

Witajcie niedzielnie....My dzisiaj w domku... W na noge narzeka... M pokałuje ale nic poza tym, więc mam nadzieje że to tylko resztki. W nocy ładnie spał. Ciasto marchewkowe w piekarniku, a na obiad dzisiaj naleśniki zrobie.:tak:

maltanka tak W chodzi i nawet juz do pracy...a kiedy na piffkoo?

Madzienka gratki dla siostry!!!

Madziara tulaski na problemy!!!

sienio Buziaczki dla Julci na urodzinki!!!

Eliza to zły nastrój mobilizuje sie widze do działania,super:-) u mnie tez przydałby sie remament...

Witam,

U nas dzisiaj leniwie, byliśmy w kościele i dalszych planów nie mamy. Wczorajszy dzionek miałam bardzo udany ponieważ Anetka z dziewczynkami nas odwiedziła:-).

Anetko dziękuję za wczorajszy dzień, szkoda że sobota szybko nam upłynęła, bo ja mam niedosyt;-):tak:
J dziękuje za trzydziestkę:-D:blink:

Sunday
i jak posyłasz jutro M do przedszkola? jak byś miała dla niego opiekę to ja na twoim miejscu bym zostawiła go jeszcze w domku, skoro kaszle, no i w ogóle jest osłabiony i podatny na kolejne wirusy.

Madzienka gratuluję siostrze:-), w którym jest miesiącu? Będziecie miały podobnie jak ja z siostrą miałam;-)jej mały ze stycznia mój z września:-Dczyli dwie komunie jednego roku:-)

Madziara
trzymam kciuki aby kłopoty zdrowotne w rodzinie się skończyły:tak:

Sienio najlepszego dla Julci!!!

Misia to może teraz będzie już z górki z mleczkiem z butli:tak:

Motylla nieźle wczoraj chłopaki szaleli jak suszarkę połamali:-D
Idziesz jutro na spotkanie Mam?

Atali
zdrówka dla chłopców, trzymam kciuki by jednak antybiotyk nie był potrzebny:tak:

Normatywna jak tam Natalia, kaszelek zniknął?

Aluśka zdobyłaś strój dla Amandzi na jutrzejszy bal?

Marta
a jak u Was, jak Pawełek i Rafałek????

reklama
Witam. My właśnie wróciliśmy z obiadu od teściów. A przed wyjazdem do teściów wyrzuciłam tą suszarkę. A teraz wybieram się z Krystkiem do sklepu.
Witajcie wieczorową porą, u nas dzionek zleciał aktywnie...zabawa bardzo udana, później obiad u teściów, odwiedziny u rodziców-przyjechała moja siostra z dobra nowinka, moi rodzice zostaną dziadkami po raz 3:tak:
Gratulacje dla twojej siostry:tak:

witajcie dziewczyny....wczoraj zaglądałam czytałam ale na pisanie nie miałam natchnienia....dzień wczoraj miałam dość pracowity....sprzątanie pranie zakupy....nawet remanent w szafach porobiłam....i nagle ile miejsca się zrobiło...:-):-):-)
Ja też muszę się zabrać za segregacje ciuchów w szafie

Witam
Motylla
nieźle wczoraj chłopaki szaleli jak suszarkę połamali:-D
Idziesz jutro na spotkanie Mam?
Ta suszarka to od jakiego czasu się ropadała i to była tylko kwestia czasu kiedy się zepsuje:-D. W. mi powiedział, żebym na allegro poszukała nowej suszarki:-). Jak się nic nie zmieni to będę się wybierać z chłopakami na spotkanie:tak:

Do góry