reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam i ja

już pomalutku isę ogarnełam w domu, Zosieńka drzemie...

madzienka trzymam mocno kciuki za KTG, niech Lenka się nie spieszy;-) i ogromne gratulacje dla siostry:tak::tak::tak:
maltanka wszystkiego njalepszego dla H!!!!
sienio równiez dla Julki najlepsze życzenia!!!!
anaconda powodzenia u dentysty, ale Maja dzielna jest to pewnie bez nagrody się nie obędzie;-)

mi mama też naszykowł jedzenia wiec obiadek mam z głowy, tylko zupkę sobie sprawię:tak::tak:

miłego dnia życzę!!!

reklama
Witajcie w ten piękny i słoneczny dzień:-)
Mimo, że od rana na nogach to dopiero teraz siadam z kawką;-)
Przez cały ranek szukałam skierowania na badania od endokrynologa i nie mogę znaleźć:wściekła/y: w dodatku nie wiem czy nie jest już "przeterminowane":zawstydzona/y:

sunday ja z moim wiekiem i rodzicielstwem nie mam żadnego problemu więc luzzik:tak:;-) i jak Maks poszedł do przedszkola czy jeszcze go przetrzymałaś w domu?
atali zdrówka dla chłopaków
maltanka 100 beztroskich latek dla Huberta:tak:
misia i jak próby "butelkowania" Stasia? a on jest tylko na mleku czy rozszerzałaś mu już dietę???
anaconda dobrze, że obiadek masz z głowy bo ja niestety nie i nie mam pomysłu co zrobić tym głodomorom;-)
madzienka powodzenia na ktg:tak:
No to uciekam, naszykować mleko z kaszą Kubuniowi bo niedługo wstanie a nie lubi świeżego, musi odstać przynajmniej 15-30 minut:-D

Witam słonecznie a dopiero co prószył śnieg:tak::-D. Po 12-ej idziemy na kontrolę ale już z młodymi lepiej.
Nadal kaszel się utzymuje ale inhalacje i antybiotyk pomagają.
Madzienka, gratulacje dla siostry.
Maltanka, buziaczki dla Hubercika.
Motylla, teksty Krystka wymiatają - Juli ma teraz manie czytania po literce - myli jeszcze H z N oraz J z L - szczególnie jak małe literki. Co do suszarki to polecam Viledy - M kiedyś w Lidlu kupił niecałe 120zł dał i jest bardzo wytrzymała, te po 20-30 zł z rynku to o d.pę potłuc
Wczoraj mieliśmy filmową niedzielę - U PANA BOGA W OGRÓDKU i ....ZA PIECEM oraz 11 sezon ŚWIAT WG BUNDYCH :-p.

jestem jestem...dwa razy nie musieli mi powtarzać że mam iść do domu...zapis ktg ładny, skurczy brak...
jutro wizyta więc zobaczymy co pani doktor mi powie, bo dzisiaj to tylko usłyszałam od niej do domu!!:-):-)

Madzienka super ze w domku jesteś i powodzenia na jutrzejszej wizycie, oby też Cię jeszcze do domku puściła :tak::tak:
Mandziula super że pomalutku się już rozgościłyście w domu, a Ty jak się ogólnie czujesz? A jak Miki? :confused::confused:
no nagroda na pewno dzisiaj będzie ;-);-):-D:-D
Marta i jak po wizycie kontrolnej? :confused::confused:
Patlysia i co znalazłaś skierowanie? :confused::confused:
Zmykam do biedronki a potem po Maję bo jeszcze Maja musi obiadek zjeść przed dentystką :tak::tak:

Witam. Radek usnął w samochodzie jak wracaliśmy ze spotkania aktywnych mam i do tej pory jeszcze śpi. A przed chwilą Krystek znów śpiewał zielony ogórek:-D, potrafi też zima zima ale woli jednak częściej śpiewać o ogórku:-D
Justyna: Dzięki za towarzystwo:tak: Jak ci się wracało:confused:

Dzisiaj czeka mnie dentysta z Mają ale to po południu
Ja idę za tydzień z Krystkiem:tak:

jestem jestem...dwa razy nie musieli mi powtarzać że mam iść do domu...zapis ktg ładny, skurczy brak...
jutro wizyta więc zobaczymy co pani doktor mi powie, bo dzisiaj to tylko usłyszałam od niej do domu!!:-):-)
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę:tak:

Maltanka:Wszystkiego najlepszego w dniu 4 urodzin dla Hubercika:-)
Marta: Zdrówka podsyłam:tak:
Aluśka: Jak było na zabawie:confused: Porobiłaś fotki Amandzie:confused:

Witam i ja:-)

My już w domciu po mamach...Nawet byliśmy już w piwnicy wynieśliśmy saneczki;-)i pudło z ubrankami M. Teraz czas na kawkę a M ogląda Jaka to melodia...

Motylla ja również dziękuję:-)dziękuję podróż ok, M przespał się trochę:tak:

Marta dobrze że zdrówko chłopakom powraca:tak:

Anaconda powodzenia na wizycie

Patlysia i jak poszukiwania skierowania?

Madzienka super ze ktg ok:tak:

Mandziula fajnie że mama zaopatrzyła Was w obiadki:tak:

Sunday
jak Maksio?

Maltanka Wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze dla Huberta!!!

madzienka super wieści!!!! niech się Lenka nie spieszy, trzymam kciuki za wizyę!!!
anaconda dzięki, czuję sie już dobrze, w sumie to szybko doszłam do siebie, może dlatego że cały poród był w porównaniu do poprzedniego błyskawiczny i mnie nie zmeczył;-)
motylla to ci mały pospał:tak::tak:

my jutro mamy wizytę położnej, dziś P pozałatwiał sprawy w urzędach, Zosia jest już zarejestrowanym obywatelem:-D:-D

reklama
Witajcie, tonę pod stertą notatek i nie mogę się spod nich wygrzebać:sorry2: mam tyle nauki, że już nie wyrabiam i jeszcze siedzę w pracy do 20:dry: w czwartek mam egzamin więc wybaczcie ale do tego czasu pewnie nie będę zaglądać, bo każde odejście od nauki zabija mnie potem wyrzutami sumienia:tak:

Przepraszam, że się nie odniosę, ale wracam do notatek...Pozdrawiam Was wszystkie a chorującym życzę dużo zdrówka...

Do góry