reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Motylla mniam gołąbki :tak: u nas też, ale od mamy :-D

Justyna Teletubisie też są na topie :-p

Madzienka oj to dobrze, bo już się martwiłam że na czczo wychodzisz :tak:

mandziula super że Mikołaj tak ładnie przyjął siostrzyczkę :tak:

Muszę iść do piwnicy po ziemniaki a nie mam kaloszy :baffled:

Karolinka prawie się przekręciła z pleców na brzuch, doszła do połowy i z powrotem, ale widzę ćwiczy dzielnie :-D a ja stoję z aparatem nad nią :-D żeby nie przegapić.

reklama
Witam i ja :-):-)
Rano Was troszkę poczytałam ale już na odpisywanie czasu zabrakło :tak::tak:
Oczywiście dzisiaj też niczego się nie dowiedziałam bo w piątki nie robią spirometrii bo gabinet zamknięty :sorry2::sorry2: normalnie nie dane jest nam się porządnie zdiagnozować :sorry2::sorry2: tak więc pani doktor dała nam jakieś wziewki i kazała pojawić się za jakieś półtora tygodnia, zapisałyśmy się na 12.02, do tego p.doktor pytała czy Maja miała robione ktg a ja na to że nie miała nic robione bo ona była prawie zawsze zdrowa :tak::tak: no zobaczymy co jej wyjdzie po tej spirometrii :confused::confused:
Potem po pulmonologu poszłyśmy obejrzeć przyszłą szkołę Mai i zapisać się :tak::tak: pani już nam oznajmiła że 05.06 jest zebranie dla wszystkich pierwszaków i wtedy dowiemy się już o książkach i innych takich organizacyjnych rzeczach :tak::tak:
Madzienka tak jechałyśmy autobusem, ja tam przy tej Hipotecznej to nawet nie próbuję parkować :no::no: dzięki za pomysły na ferie ale Maja już się umówiła z Olgą że będą chodziły codziennie do domu kultury tutaj koło nas :tak::tak:
Mandziula super że już w domu jesteście, niech się Zosia ślicznie zaaklimatyzuje a Ty mamuśka dochodź do formy :tak::tak:
Sunday krzycz na tego swojego W niech oszczędza nogę żeby jeszcze gorzej nie było :tak::tak: co do rysunku to Maja wszystko sama narysowała :tak::tak::tak:
Aneta ooo to widzę że w weekend sobie odsapniesz na Kalinie :-):-)
Marta zdrówka Wam podsyłam :tak::tak:
Elza jak Twój J? Bardzo go wysypało? :confused::confused:
Hexe o kurcze, daj znać jak ten maluszek i co lekarze na to mówią? :confused::confused:
Motylla mniam mniam gołąbki, muszę sama zrobić po niedzieli :tak::tak:
Zmykam na obiadek bo jeszcze muszę z Mają do reala podskoczyć bo byłyśmy w leclercu a tam żadnych kucyków pony nie było :szok::szok: a Maja dzisiaj nie popuści :-D:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie,
tak sobie przejrzałam w wolnej chwili wątki na naszym lubelskim forum i ja chyba jestem tutaj najmłodsza:happy2:
Zbieram się cały dzień, żeby coś tutaj naskrobać...

hexe ja niestety nie pomogę:-(
sunday lekarka przyjmuje w normomedzie na spokojnej i w przychodni przyszpitalnej na Staszica, a co do nogi W. to niech w miarę możliwości trzyma ją w górze:tak: zdrówka dla Maksa
madzienka trzymasz się jeszcze??;-) a co do pogody to ja już wolę zaspy niż tą pluchę:tak:
aneta prawie od miesiąca boli mnie brzuch w dole,po prawej stronie i nikt nie wie dlaczego:confused::-( brawo dla Karoli, a mój Kuba ma bardzo małą ilość zdjęć-muszę to nadrobić:tak:a co do słoiczków to ja K daje już od miesiąca bo moje dzieci są niestety bezmleczne, E jak miała pół roku to posmakowała mięska ii już nie chciała piersi ani jakiegokolwiek innego mleka (dopiero teraz je większe ilości produktów mlecznych) a K od miesiąca jest na mm (sam zrezygnował z piersi) i na słoiczkach bo ciągle mu mało:-D
justyna dzisiaj to tylko w kaloszach, u nas na podwórku pod wodą jest lód, nawet chodzić się nie da, a samochód "tańczy" jak chce:tak:
mandziula fajnie, że M tak dobrze przywitał siostrę:tak:
marta zdrowka dla chłopaków
motylla aa gołąbki, uwielbiam tylko z dużą ilością sosu:-)
anaconda może zmień lekarza bo ile można, ganiają Was i odsylają z tygodnia na tydzień:no:
emka gdzie jesteś??????

nareszcie weekend....yupiiiiiiiiiiii.....chociaż nie wiem czy mam się ciszyć....jak na razie nie jest źle mąż grzecznie choruje....nie zgrywa męczennika...po pilota od tv sięga sam :-D:-D:-D

maltanka no świetnie upiekłaś sernik :-D:-D:-D chłopaki się chyba nie najedli

marta póki co gorączka nie jest taka wysoka u J ale wszystko przed nami....Cz miał 39 więc jest to możliwe...........zdrówka dla chłopaków...

sunday tak ja chorowałam na ospę....
jak tam noga W opuchlizna schodzi....i jak po pierwszym dniu pracy???

madzienka dziękuje....nocka przespana....dzięki Bogu

mandziula witajcie w domku....super że Mikuś tak fajnie przyjął siostrzyczkę....

Koniec tygodnia...i wekend...i jeszcze tydzien i ferie...

Eliza hehe mój w końcu wrócił do pracy a Twoj w domu... dzięki noga w ciągu dnia podobno spuchła, ale po zabiegach jakos juz nawet widać kostkę...

patlysia a to ile masz lat?(chyba wypada babie pytać babe ;-) )

anaconda no to rzeczywiście nie macie szczęścia do wizyt u pulmonologa:baffled:

aneta ale macie... to jak bedzie w Lbn to wiesz...gdzie mieszkam:-p
gratki dla Karolinki za super postępy.

Motylla gołąbki?mniam...u nas dzisiaj ogórkowa...

Marta zdrówka dla chłopców!

mandziula Zosienka witajcie w domu!!!

Justynkaco upolowałaś w ciuszku?Ja dzisiaj na szybko sweterek:-p
To jak wykorzystamy ten wekeend jak zostajecie....???

karlita dzieki za info o Madziarce.

Madzienka i jak się macie???

Sunday mam 23 lata, Miśka była nieplanowana ale świadoma i pokochana od pierwszych chwil:-) no i jestem przykładem, że można być młoda mamą, żoną,można studiować i pracować i wszystko da się tak ułożyć żeby było dobrze;-)
a swoją drogą u nas w rodzinie wszyscy tak wcześnie zaczynają, mama śmieję się ze mnie, że ja też wcześnie zostanę babcią:-D:-D:blink:
elza miejmy nadzieję, że Twój mężulek łagodnie przejdzie tą ospę bo nie ma nic gorszego niż chorujący chłop w domu:tak::blink:

M już śpi, a że dzisiaj bez drzemki był to zasnął zanim mleko wypił:-D. Ja już oporządzona na noc, siedzę i czekam na J, może jak kolejek na poczcie nie będzie to szybko wróci;-)

Sunday też sweterek, dla M:tak:. Jak noga W, opuchlizna całkiem zeszła?

Anetka brawo dla Karolci za próby przewrotów:-)

Patlysia to Ty jesteś bardzo młoda:-D. Moja Mama też młodo mnie i siostrę urodziła, ale żadna z nas nie poszła w jej ślady:-D.

Anaconda dziwne te wizyty:no:. Może do trzech razy sztuka;-)i na trzeciej wizycie dowiesz się co jest Majce. Jak zakupy w real, Maja kupiła to co chciała?:-D

Witam,
Natalka śpi,Staś ogląda z tatą Władcę Pierścieni:-Dwczoraj się zaszczepiliśmy:tak:wieczorem Staś się rozżalił,ale po leku przeciwbólowym usnął o 23 i spał...uwaga do 8:biggrin2::biggrin2:Natalka rano wstała z zatkanym noskiem,ale zaryzykowaliśmy i poszła do przedszkola....na razie nie widać oznak chorby:tak:ja dziś w biegu,bo sprawy w ZUSie załatwiałam,ale się udało:tak:
lakatator działa jak należy:tak:tylko mały nie chce współpracować z butlą:no:gryzie,bawi się,ale nie je...ani ze zwykłej ani z Calmy:wściekła/y::-(a czasu niewiele zostało na naukę:sorry2:
mandziula Zosienka witajcie w domu!!!super,że Miki tak ładnie przyjął siostrzyczkę:tak:jak się ogarniesz pokaż foteczki:tak:
sunday ale super taka perspektywa....ferie...też chcę:sorry2:oby rehabilitacja pomogła W!:tak:
elza zdrówka dla męża...no a dla Ciebie może cierpliwości:tak:
marta zdrowka dla chłopaków:tak:Anaconda wow...cudny....Maja naprawdę ma zdolności...
anaconda no to się macie z tymi lekarzami:no:
anetko brawa dla Karolinki:tak:
madzienka co u Was?Lenka czeka do poniedziałku...?;-)
Anaconda wow...cudny....Maja naprawdę ma zdolności...:tak:

Justyna no nie w ten weekend jesteś w domu....:sorry2:chyba musisz jakiś grafik nam pokazać żebyśmy zorganizowały spotkanie na które i Ty dotrzesz...:tak:
a co J robi na poczcie o tej porze??:nerd:

Misia powodzenia w nauce picia z butelki...trochę późno to zaczynacie ale trzymam kciuki...:tak:
jak nie dacie rady smoczkiem to są takie butelki z łyżeczką chyba Lovi
a Natalcię przeinhaluj wodą z tymiankiem i będzie dobrze....
a Lenka mam nadzieje że nawet do wtorku posiedzi:-D:-D:-D

Anaconda coś masz pecha do tego lekarza...:tak:
Majeczka zapisana do szkoły, to znaczy że już ma tam miejsce zagwarantowane???

Sunday a może niech W skorzysta z jakiegoś usztywniacza na kostkę...trzymam kciuki żeby z noga było coraz lepiej....
a my dziękujemy jakoś się trzymamy

Eliza dzielnego masz chorowitka w domu że nawet sam po pilota sięga....i oby temparatura nie wzrosła
a jak Czarujący...wraca już do zdróweczka???

Patlysia dziękuję trzymam się, ja tez nie przepadam za tym co jest za oknem ale jeśli byłaby to zapowiedz wiosny to jestem na tak:tak:

spokojnych nocek....

reklama
Pogoda jednym słowem ble....pod sniegiem ukrywa sie woda i chodzi sie po tym okropnie....mam nadzieje ze wiosna idzie juz do Nas....ja dzisiaj cale popoludnie sama i zreszta teraz tez bo P wkoncu musial cos podubac w garazu przy samochodzie dzieciaki poszly pozniej spac M z racji piatku obejrzal Alvin i wiewiorki a ja w tym czasie dokonczylam sprzatanie i tym sposobem mam czysciutko na weekend...jutro za jakis obiad tylko musze sie wziac ale chyba beda nalesniki na slodo i ze szpinakiem dla kazdego cos dobrego:-)

Madzienka dobrze ze masz juz P w domu...zawsze jestes juz spokojniejsza.....
Mandziula witamy Was...super ze Miki tak ladnie przyjal siostre M tez tak przyjal brata i zostalo mu to do dzis nie znudzil mu sie on ani troche.....:-)i jest to mega slodkie:-)ogarnijcie sie i zagladaj do Nas....
Elza zdrowka dla M ale Go wzielo oby szybko mu przeszlo...
Sunday niech W oszczedza noge aby sobie nie pogorszyl a jak M???
Anetka mowisz weekendzik w lublinie jakie plany?????:-)
Anaconda cos nie macie szczesci do tych lekarzy......rysunek Mai SZOK naprawde jestem zaskoczona cudny....
Misia super ze sprawy w ZUSie pomyslne zalatwione czyli babcia bedzie legalna niania????:-Djak nastroje przed powrotem?????
Marta wspolczuje nocki i zdrowka dla chlopcow....

U nas ok jakos w tym tygodniu padalismy i zasypialismy z dziecmi wczoraj jeszcze sasiedzi nas odwiedzili wiec jakos dlugo nam sie wszstko zeslo.....M chodzi dzielnie do dentysty naszzescie nic do leczenia nie ma i za tydzien lakierowanie....oj a troche sie obawialam bo kilka razy cos mowil ze go zab boli ale jest ok....

My weekendspedzamy w Lublinie w sumie bez zadnych wiekszych planow po prostu trzeba troche poleniuchowac ale moze troche pogod wkoncu pozwoli na przyjemniejsze spacery.....:baffled:

Milego weekendu kolezanki:-)

Do góry