reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie:-)
w Lbn też tak leje???? ja już od 6 na nogach, Kuba jak nigdy tak rano pobudkę mi zrobił, zazwyczaj wstaje ok. 9 a ja razem z nim:-D:sorry:
madzienka miłej zabawy:-)

Witam w szary dzionek...My niedługo zmykamy na spacerek;-):-)

Madzienka udanej zabawy, gdzie dzisiaj bawicie się na choince?

Patlysia ranny ptaszek z Kubusia:tak:, czy leje to nie wiem, chyba nie bo nic mi nie stuka o parapet;-)

Marz tylko się cieszyć że M grzeczny u dentystki:-), ciekawa jestem czy mój M by wysiedział i czy by buźkę otworzył:hmm:

Marta jak nocka u Was??

Hej dziewczynki!!!

Moi chłopcy znów chorzy, trzymajcie kciuki, zebysmy sie przed antybiotykiem uchronili, bo juz recepte mamy, ale mamy włączyc go jak sie wysoka goraczka pojawi...

Mandziula, jeszcze razx gratuluje, czekam na relację z porodu:) Super, ze juz wszyscy razem w domku:tak:
Az się lzy krecą w oku jak sobie pomyślę o witaniu rodzeństwa, cudne:tak:

Aneta, brawo dla Karolinki, uśmiałam sie ze tak czatujesz ndnia z aparatem;-):-D

Misia, ojj powiem Ci ze ja moich nie byłam w stanie butli nauczyc... sa tez takie specjalne kubeczki i butelki z łyżką...

Anaconda, szczerze mówię i oczom nie wierze, ze Maja tak CUDOWNIE rysuje!!!!!!! Naprawde ma talent!!!!

Eliza, o raju, współczuję J i Tobie... ja tez ospy nie przechpodziłam. Mój brat miał jako dorosły i mówił ze serio myslał, ze umiera... Ja tez ospy nie przechodziłam... Moze sie z dzieciakami zaszczepie kiedyś...

Witam. Radek właśnie jeżdzi autem koło mnie, a Krystek gra na telefonie W. w drugim pokoju. Zajęci są więc mam czas na bb. Ja z Krystianem wybieram się w ferie do dentystki i ciekawe czy otworzy buzie,:confused: w domu to pokazuje ale w gabinecie to różnie może być. A z Radkiem muszę się wybrać na zaległe szczepienie, jak wszystko dobrze pójdzie to w środę pójdziemy i jak będzie miejsce.

Zmykam na obiadek bo jeszcze muszę z Mają do reala podskoczyć bo byłyśmy w leclercu a tam żadnych kucyków pony nie było :szok::szok: a Maja dzisiaj nie popuści :-D:-D
Jak było na zakupach:confused:

motylla aa gołąbki, uwielbiam tylko z dużą ilością sosu:-)
Mój W. też lubi i zrobiłam dużą ilość sosu pomidorowego:tak:

Witam,
Staś się rozżalił,ale po leku przeciwbólowym usnął o 23 i spał...uwaga do 8:biggrin2::biggrin2:
To super że Staś dał mamie pospać:tak:

Dzień dobry wstawać śpioszki....my powoli szykujemy sur na zabaw choinkowa

Miłego dnia
Udanej zabawy życzę:tak:
Radek chce, żebym z nim puszczała autko:-D idę się pobawić z dzieckiem

Witam po śniadanku. Nocka spokojna. Ale M cały czas kaszle... juz mam dość, bo nie wiem co robić w pon z przedszkolem.:eek::eek::eek:

Patlysia spoko, ja tylko pytałam z ciekawości. Nigdy nie zwracam uwagi na wiek "matki" bo tak naprawde dojrzałość nie równa się z rocznikiem...:-)

misia zdrówka dla Natalki. Oby Staś przekonał się do butelki, bo Ty chyba w tym tyg wracasz już do pracy...?

Madzienka w poniedziałek idzie do lekarza(innego) i po stabilizator na noge.Teraz ratuje sie opaską uciskową.
Znowu idziecie na zabawe?Super! Gdzie tym razem balujecie???

Justyna właśnie Madzienka ma racje, musisz nam dać grafik:tak::tak::tak:

marz mój M też chciał ten film oglądać, ale padł przed:eek:
Coś pogoda nie zachęca do spacerowania....

Justyna udanego spacerku!

atali oo matko!!! Moj juz miesiąc w domu, antybiotyk wczoraj skonczyl, temp w ogole nie miał... ale cały czas kaszle.....

Motylla oby wizyta u dentysty sie udała, a gdzie idziecie?

Witajcie

Jula z P pojechali na zabawę choinkową a ja mam sprzątać prać i gotować:eek::eek: o godz 9 byliśmy juz po zakupach, wiec dzień sie zaczą wcześnie:sorry: muszę zrobić dzis tort i nie mam pomysłu:sorry: chyba zrobię coś jak karlitka biszkopt z masą smietanową i kolorowymi galaretkami:tak:

Karlitka pamietasz jak to robiłaś z ta różową i niebieską galaretką?
sunday robię też Twoją sałatkę z rukolą:tak: mam nadzieję, ze sie mi uda, gdzie zazwyczaj kupujesz sladniki? nie wiem czy kupiłam dobry ser (niby grecki), ale juz taki musi być:-p
Co do kaszku Maksia to kiedyś rozmawiałam z dziewczyną, której synek kaszlał ze 2 miesiące, juz nie wiedziała co robić i w końcu lekarz przepisał jej syrop tylko nazwy nie pamietam i podziałało Antuanetka pamietasz nazwę tego syropu? Czasem wisuję tę dziewczynę w autobusie to zapytam:tak:

zmykam, bo mi dzień ucieka:sorry:

Madzienka meczycie tego Mikołaja:-Ddajcie mu juz odpoczac....milej zabawy;-)
Sunday kaszel moze sie jeszcze utrzymywac do 2tyg ale kazdy przypadek jest inny nie lubie takich sytuacji ze nie wiem co jest i nie wiem co robic:eek:
Justyna milego spacerku....no moj M jednak ma juz ponad 4lata i to robi swoje mlodsze jednak moze sie bac.....
Sienio no no sama tort zycze powodzenia i milej zabawy dla J.....

Motylla powodzenia na wizycie u dentysty....
Atali no nie ZDROWKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moi Panowie poszli na krociutki spacer wiec lece smazyc nalesniki pralka sie pierze a dzisiaj wkoncu wyskoczymy na jakis wieczorek chyba do brata trzeba zaczac wkoncu z domu cala rodzinka wychodzic...;-)chce wiosny i dlugich w sloncu spacerkow aaaaaa:-D

Milej soboty.....

sienio ja zakupy na sałatke robie w lidlu :-)
Bedę wdzięczna za nazwę tego syropku:-):-):-)

marz też słyszałam ze kaszel może utrzymac sie jeszcze długo,ale juz szczerze to martwi mnie to:-(

My podjechaliśmy szybciutko zaklepac strój Batmana, Maks zachwycony ale nie na 100% bo gdzie jest "gumerang" Batmana....:-D:-D:-D

reklama
Do góry