reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sienio Sto Lat dla Juleczki!!!!!!!!!!!!!!

poprosimy o fotke torciku ale przede wszystkim Julii bo wieki jej nie widzialam......

Madzienka wow ale nowiny Ogromne Gratulacje dla siostri i Jej meża!!!!!!!!Bedziecie mialy dzieciaki z jednego roku:-)na kiedy ma termin??????Czy to juz koniec zabaw Mikolajowych????:-Dczy Wasz Mikolaj moze juz pojsc odsapnac:-):-):-)a nie wmawiaj nic Lence poprostu sie cieszy ze termin sie zbliza;-)i ze zaraz z Wami bedzie.....
Motylla niezle musieli szalec jak suszarka do wyrzucenie:-D
Madziarka zycze aby wszysto bylo dobrze i duzo sil szkoda ze nie dotarlas do nas na spotkanie napewno podladowalabys troszke akumulatorki....milej zabawy...
Justyna Aneta widze ze fajnie czas sobie zorganizowalyscie....
Misia glowa do gory uwierz bedzie dobrze.......pomysl ze Twoja niania to babcia wiec o S nie masz sie co martwic z dnia na dzien wkrecisz sie w nowe zycie....
Elza ladne porzadeczki za Toba...zdrowka dla meza....

My juz po obiedzie i po kosciele a teraz moi Panowie pojechali do Naleczowa.....mi sie jakos nie chcialo wiec zostalam w dou i chyba troche ogarne i przygotuje sie na nadchodzacy tydzien....a wiec milej koncowki niedzieli.....

Ostatnia edycja:
reklama
sienio Wszystkiego Najlepszego dla Juleczki!!!

sunday no musimy się kiedyś w końcu zgadać, bo już się umawiamy od wakacji:-D

marzenka i jak panowie po wycieczce?

Witajcie
My dzisiaj dalej dzień gości, odwiedzili nas drudzy dziadkowie i chrzestna:tak: młody dostał swój samochód i jeździł po garażu pół dnia:-D
a jutro znowu poniedziałek:dry:

Madziarka udanej zabawy...szkoda że na spotkanie z nami zawsze coś Wam wypada...mam nadzieje jednak że dzisiaj dotarliście i maluchy pobawiły się trochę....:tak:
M na razie zostaje na dłużej w Polsce???

Marzenka na ten rok zabaw choinkowych koniec...jeszcze tylko paczka ode mnie z pracy i później rok jedzenia tych słodkości...
super że miałaś wolne popołudnie...uwielbiam twojego P za tą niestety:sorry2: nietypowa dla faceta zaradność:tak:;-)

Motylla a co oni robili z ta suszarką???:szok:

Eliza ale zaszalałaś z porządkami:shocked2:
super że J dzielnie walczy z chorobą...

Justyna super że wczorajsze spotkanie udane...
idziecie jutro na aktywne mamy...mój P wybiera się popołudniu:tak:
a siostra ma termin na wrzesień...

Sunday jak Maksia kaszelek...idzie jutro do przedszkola???

Marta jak u Was??

Anaconda gdzie nam zaginęłaś weekendowo???

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorową porą. Pogoda nam się znowu zmieniła,ale dobrze bo nie ma chlupy, tylko zeby już nie padało...bo dopiero będzie lodowisko...:eek:

Justyna Madzienka właśnie chyba go jeszcze nie puszcze, myśle żeby go zabrać do pracy zanim W załatwi lekarza...

Justyna Aneta super dzionek za Wami:-)

maltanka pokaż prezent Hubercika:-)

Byłam z Krystkiem dzisiaj w sklepie i jak czekaliśmy na mięsnym to Krystek pokazywał na szybę i wędliny i mówił to kosztuje 1000zl a to 7zl a to 8zl:-D. Koniec pisania Krystek mi się wpycha na kolana
Sienio; Sto lat dla Juleczki:tak:
Motylla a co oni robili z ta suszarką???:szok:
Ganiali się i suszarka się przewróciła z ubraniami, a że to jakiś badziew z niej był to się tak ułamała jedna część, że do wyrzucenia się tylko nadawała.

Witam
Specjalnie wcześnie wstałam żeby poczytać i popisać na spokojnie póki dziewczynki śpią ale nic z tego nie wyjdzie bo Martynka też postanowiła juz być na nogach:baffled::dry:
Głodomór domaga się jedzenia więc trza zmykać do kuchni:dry:

Madzienka gratulacje dla siostry i jej męża:-) Fajnie że będziecie miały dzieci z tego samego rocznika:tak:
Motylla no nieźle zaszaleli:szok:

Witam z rana :-):-)
Na weekend pojechaliśmy do teściowej, trochę Was podczytywałam ale już z pisaniem było gorzej :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dzisiaj czeka mnie dentysta z Mają ale to po południu więc teraz pora zabrać się za jakieś pranie i małe sprzątanie :tak::tak: oczywiście obiad mam z głowy bo "mamusia" wałówkę naszykowała ;-);-)
Sienio spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego dla Juleczki z okazji wczorajszych urodzin :-):-)
Maltanka wszystkiego najlepszego dla Huberta z okazji czwartych urodzin :-):-)
Madzienka super że będziecie miały z siostrą dzieci w jednakowym wieku :tak::tak: moja koleżanka i jej siostra mają po dwójce dzieci i w tym samym wieku, jak nieraz tam pojadę to dzieciaki wiecznie razem się bawią tylko że one mieszkają obok siebie :tak::tak:

reklama
Dzień dobry...jak słoneczko za oknem to aż miło się wstaje..
Jula już w przedszkolu a ja powoli szykuje się na ktg...trzymajcie kciuki:tak:

Anaconda ja też wałóweczkę od mamy przywiozłam:tak:
powodzenia u dentysty....

Maltanka wszystkiego najlepszego dla Hubercika!!!!

Madziarka
jak udała się wczorajsza zabawa??maluchy zadowolone???miłego dnia

Do góry