reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie wieczorkiem!!
My tylko pojechaliśmy po co tygodniowe zakupy i już mieliśmy dosyć - padliśmy dosłownie:sorry2::sorry2:...nie chcę myśleć, jak jutro będzie się jeździć skoro zapowiadają jeszcze gorsze warunki:szok:

reklama
Witam popoludniowo!
Ja w koncu na obiad zrobilam krupnik ryzowy (Maksio zjadl cala miske-jak stary:-) ) i na drugie watrobke.:tak:
U mnie też taka zupka :tak::-D:-Dale żeśmy się zmówiły telepatycznie:tak::cool::cool:.
Na drugie ziemniaczki gulasz i surówka z pekinki przez M zrobiona.A kolację nam Olek zapodał :tak::cool2: i całą oprawę zrobił: położył kwiatka na obrusie,figurkę MB Fatimskiej postawił:szok::tak:,kubki z plasterkiem cytryny(ja tylko herbaty i wrzątku nalałam),nalał wodę do czajnika,podpalił gaz(w pokrętle się odpala) x 2 bo jajka na kolację gotował,posmarował bułeczki masłem,nałożył majonez na talerzyki.:cool::cool:
W zamian piekę mu właśnie babeczki cytrynowe:tak:.
Mandziulka, relaksująca kąpiel i do łóżeczka wygrzewać się:tak:.

U mnie też taka zupka :tak::-D:-Dale żeśmy się zmówiły telepatycznie:tak::cool::cool:.
Na drugie ziemniaczki gulasz i surówka z pekinki przez M zrobiona.A kolację nam Olek zapodał :tak::cool2: i całą oprawę zrobił: położył kwiatka na obrusie,figurkę MB Fatimskiej postawił:szok::tak:,kubki z plasterkiem cytryny(ja tylko herbaty i wrzątku nalałam),nalał wodę do czajnika,podpalił gaz(w pokrętle się odpala) x 2 bo jajka na kolację gotował,posmarował bułeczki masłem,nałożył majonez na talerzyki.:cool::cool:
W zamian piekę mu właśnie babeczki cytrynowe:tak:.
Mandziulka, relaksująca kąpiel i do łóżeczka wygrzewać się:tak:.

Ależ on dzielny i zdolny. Tylko pogratulować:tak::tak::tak:w pełni zasłużył na babeczki;-):tak::tak::tak::tak:

mandziula no to do łóżeczka i grzej się. mnie pod koniec ciąży też złapało przeziębienie. raczyłam się mlekiem z miodem, rutinoscorbinem, syropem z cebuli, a i gin. coś mi jeszcze dał wtedy.

Marta no zuch chłopak. Pogratulować synia:tak:

ja właśnie wróciłam z psem, matkoooo ale wieje. br....

Witam w popoludnie niedzielne.Ale mamy duzo sniegu!Nie wiem jak ja jutro wyjade do pracy!Na parkingu nikt nie odsnieza:-(
Kupilismy sobie lustrzanke,M caly czas sie bawi,robi non stop foty, nawet misiowi-zabawce!:-D:-D:-D Ale fakt faktem zdjecia wychodzą super w porownaniu ze zwykla cyfrowka!:-):-):-)

reklama
Witajcie,my dzisiaj byliśmy na zakupach w Plazie...trwaly troszeczke dluzej bo musielismy podporzadkowac sie:-D:-D:-D:-DJuli spacerkom po galerii, za żadne skarby nie chciala iśc w ta stronę co my....

A ja zachorowalam na buciki w reserved i teraz bije sie z myslami czy zaszalec i je kupic...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

Witam w popoludnie niedzielne.Ale mamy duzo sniegu!Nie wiem jak ja jutro wyjade do pracy!Na parkingu nikt nie odsnieza:-(
Kupilismy sobie lustrzanke,M caly czas sie bawi,robi non stop foty, nawet misiowi-zabawce!:-D:-D:-D Ale fakt faktem zdjecia wychodzą super w porownaniu ze zwykla cyfrowka!:-):-):-)

pochwal sie jaką kupilscie bo my tez rozgladamy sie za jakas.....:tak::tak::tak::tak:

Ja już psychicznie nastawiam sie na samotny tydzień, moj P idzie do szpitala na operacje kolana:szok::szok::szok::szok:ale dopiero za tydzien w poniedzialek

Do góry