reklama
Marta1981
Rodzyneczka
U mnie też taka zupka ale żeśmy się zmówiły telepatycznie.Witam popoludniowo!
Ja w koncu na obiad zrobilam krupnik ryzowy (Maksio zjadl cala miske-jak stary:-) ) i na drugie watrobke.
Na drugie ziemniaczki gulasz i surówka z pekinki przez M zrobiona.A kolację nam Olek zapodał i całą oprawę zrobił: położył kwiatka na obrusie,figurkę MB Fatimskiej postawił,kubki z plasterkiem cytryny(ja tylko herbaty i wrzątku nalałam),nalał wodę do czajnika,podpalił gaz(w pokrętle się odpala) x 2 bo jajka na kolację gotował,posmarował bułeczki masłem,nałożył majonez na talerzyki.
W zamian piekę mu właśnie babeczki cytrynowe.
Mandziulka, relaksująca kąpiel i do łóżeczka wygrzewać się.
U mnie też taka zupka ale żeśmy się zmówiły telepatycznie.
Na drugie ziemniaczki gulasz i surówka z pekinki przez M zrobiona.A kolację nam Olek zapodał i całą oprawę zrobił: położył kwiatka na obrusie,figurkę MB Fatimskiej postawił,kubki z plasterkiem cytryny(ja tylko herbaty i wrzątku nalałam),nalał wodę do czajnika,podpalił gaz(w pokrętle się odpala) x 2 bo jajka na kolację gotował,posmarował bułeczki masłem,nałożył majonez na talerzyki.
W zamian piekę mu właśnie babeczki cytrynowe.
Mandziulka, relaksująca kąpiel i do łóżeczka wygrzewać się.
Ależ on dzielny i zdolny. Tylko pogratulowaćw pełni zasłużył na babeczki;-)
maltanka
Fanka BB :)
mandziula no to do łóżeczka i grzej się. mnie pod koniec ciąży też złapało przeziębienie. raczyłam się mlekiem z miodem, rutinoscorbinem, syropem z cebuli, a i gin. coś mi jeszcze dał wtedy.
Marta no zuch chłopak. Pogratulować synia
ja właśnie wróciłam z psem, matkoooo ale wieje. br....
Marta no zuch chłopak. Pogratulować synia
ja właśnie wróciłam z psem, matkoooo ale wieje. br....
Marta1981
Rodzyneczka
;-)
maltanka
Witam się jako pierwsza.
no i znowu wieje, myślałam, że pójdziemy na sanki a tu doopa.
aż mi się nie chce nic robić.
no i znowu wieje, myślałam, że pójdziemy na sanki a tu doopa.
aż mi się nie chce nic robić.
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam,wpadlam sie przywitac i juz zmykam....Karolina ma dzis mega mzrudny dzien
Milej niedzieli zycze:-)
Milej niedzieli zycze:-)
Marta1981
Rodzyneczka
Hej :-)u nas pada lód i znowu trzeba będzie szyby solą posypywać.
Zaraz do teściów jedziemy a potem do koleżanki na pogaduchy z Olkiem.
Miłego dnia babeczki.
Zaraz do teściów jedziemy a potem do koleżanki na pogaduchy z Olkiem.
Miłego dnia babeczki.
sunday_
Witam w popoludnie niedzielne.Ale mamy duzo sniegu!Nie wiem jak ja jutro wyjade do pracy!Na parkingu nikt nie odsnieza:-(
Kupilismy sobie lustrzanke,M caly czas sie bawi,robi non stop foty, nawet misiowi-zabawce! Ale fakt faktem zdjecia wychodzą super w porownaniu ze zwykla cyfrowka!:-):-):-)
Kupilismy sobie lustrzanke,M caly czas sie bawi,robi non stop foty, nawet misiowi-zabawce! Ale fakt faktem zdjecia wychodzą super w porownaniu ze zwykla cyfrowka!:-):-):-)
reklama
Witajcie,my dzisiaj byliśmy na zakupach w Plazie...trwaly troszeczke dluzej bo musielismy podporzadkowac sieJuli spacerkom po galerii, za żadne skarby nie chciala iśc w ta stronę co my....
A ja zachorowalam na buciki w reserved i teraz bije sie z myslami czy zaszalec i je kupic...
pochwal sie jaką kupilscie bo my tez rozgladamy sie za jakas.....
Ja już psychicznie nastawiam sie na samotny tydzień, moj P idzie do szpitala na operacje kolanaale dopiero za tydzien w poniedzialek
A ja zachorowalam na buciki w reserved i teraz bije sie z myslami czy zaszalec i je kupic...
Witam w popoludnie niedzielne.Ale mamy duzo sniegu!Nie wiem jak ja jutro wyjade do pracy!Na parkingu nikt nie odsnieza:-(
pochwal sie jaką kupilscie bo my tez rozgladamy sie za jakas.....
Ja już psychicznie nastawiam sie na samotny tydzień, moj P idzie do szpitala na operacje kolanaale dopiero za tydzien w poniedzialek