reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Filip znowu jest chory. Jeszcze rano wszystko było ok, Paweł przywiózł go z przedszkola zaryczanego, praktycznie od razu zasnął mi na rękach. O 16 oprócz złego humoru objawów choroby nie było żadnych. O 17 temp. była już ponad 38. Szybko pojechaliśmy do przychodni, a doktorka stwierdziła, że to angina.
Teraz śpi, temp mu spadła ale blady okropnie i przez ręce się przelewa.
Mówię Wam dziewczyny nie wyrabiam już.

Ojej, życzę zdrówka Filipkowi, oby szybko mu przeszło:tak::tak:

Witam jako pierwsza!!!
Wstalismy dzisiaj o 7!:nerd: M pojechal do dentysty!:baffled: Ja juz pranie nastawilam, lozko zlozylam i kawe pije. Mam wielkie zamiary na porządki, w lazience i kuchni, musze w koncu posegregowac ubrania malego i poje papiery!:szok: brrr!!!
Zobaczy co wyjdzie z tych zamiarów!:-D:-D:-D
Tylko nie mam pomysłu na obiad, co dzisiaj robicie???:confused::confused::confused:

ja zamierzam zupę kukurydzianą For the body and soul...(wersja polska): Zupa kukurydziana a poza tym mam jakieś mięsko z sosem już zrobione:tak::tak:

reklama
Marta dr Laskowska to bardzo dobry specjalista ale nie wiem czy przyjmuje też małe dzieci pracuje w Luxmedzie na Królewskiej

Witajcie, ale dzisiaj maskara na dworze...lodu to mialam na samochodzie że hohoho na szczescie P mi zeskrobal bo dzisiaj moim jeżdziliśmy:-D:-D:-D:-D
Bylam w hurtowni na smoluchowskiego kupilam troche kolorowych rajstopek dla mnie i Juleczce tez coś dostało sie:tak::tak::tak:
Pozniej w Plazie na chwilke - zaczynaja sie powtorne wyprzedaze, wiec jutro rano zamierzam jeszcz raz ją odwiedzic, ale tym razem wezmę wózek dla Julci bo dzisiaj szybko znudzilo jej sie chodzenie...

Teraz Jula spi a my czekamy, bo na obiadek do tesciow jedziemy:-):-):-):-)

dodziergałam jeszcze buciki dla synka:):)

Cudne!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam popoludniowo!
Ja w koncu na obiad zrobilam krupnik ryzowy (Maksio zjadl cala miske-jak stary:-) ) i na drugie watrobke.:tak:

Witajcie!

ja dopiero teraz. my wstaliśmy po 8.00, rozebraliśmy choinkę, strasznie się już sypała, od razu więcej miejsca. potem zaliczyliśmy Baby Fanta. kupiłam małemu rajstopki i rożek dla dzidzia brata. ale ludu w sklepie. a brat z bratowa oglądali wózki, aż mi się zatęskniło jak przypomniałam sobie jak my chodziliśmy i oglądaliśmy.

aha i zamówiliśmy w końcu fotelik do samochodu dla Huberta:tak:

pogoda niezła:baffled: marznący deszcz, samochód to miałam cały pokryty taką skorupką lodu.:baffled:

na obiad dojedliśmy mielone, a nastawiłam jeszcze ogórkową na jutro.

Fogia dużo zdrówka dla Filipka

Mandziula butki śliczne:tak: masz talent:tak:

Hej babeczki:-),ja z pytaniem - znacie może dobrego gastrologa dziecięcego z Lublina,kumpeli mały mam problemy gastryczne.

:no::no::no:

Bylam w hurtowni na smoluchowskiego kupilam troche kolorowych rajstopek dla mnie i Juleczce tez coś dostało sie:tak::tak::tak:

Madzienka a gdzie dokładnie jest ta hurtownia? jak się nazywa?

Witam się wieczorową porą
My dzisiaj zamiast spacerku bo było bardzo zimno pojechalismy na zakupki kupiłam sobie spodenki a mąż spodenki i sweterek. Mały nam zasnął i spał przez całe zakupy.
Zaraz lecę usypiać synia bo idziemy na małą imprezkę więc trzymajcie kciuki aby się nie budził i dał nam posiedziec tak żadko jest okazja wyjsć.
Miłego wieczoru Wam życzę
Pa

reklama
dziękuję za uznanie dla moich robótek, miło mi że się podobają:tak::tak:

chyba mnie jakies choróbsko bierze, strasznie źle się czuję, boli głowa, sił brak, katarek...:baffled: a rano tyle sił i checi maiłam... zobaczymy jak będzie jutro....

naszczęscie małż wróciłi już sama nie siedzę:tak::tak:

Do góry