reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Filip znowu jest chory. Jeszcze rano wszystko było ok, Paweł przywiózł go z przedszkola zaryczanego, praktycznie od razu zasnął mi na rękach. O 16 oprócz złego humoru objawów choroby nie było żadnych. O 17 temp. była już ponad 38. Szybko pojechaliśmy do przychodni, a doktorka stwierdziła, że to angina.
Teraz śpi, temp mu spadła ale blady okropnie i przez ręce się przelewa.
Mówię Wam dziewczyny nie wyrabiam już.

Ojej, życzę zdrówka Filipkowi, oby szybko mu przeszło:tak::tak:

Witam jako pierwsza!!!
Wstalismy dzisiaj o 7!:nerd: M pojechal do dentysty!:baffled: Ja juz pranie nastawilam, lozko zlozylam i kawe pije. Mam wielkie zamiary na porządki, w lazience i kuchni, musze w koncu posegregowac ubrania malego i poje papiery!:szok: brrr!!!
Zobaczy co wyjdzie z tych zamiarów!:-D:-D:-D
Tylko nie mam pomysłu na obiad, co dzisiaj robicie???:confused::confused::confused:

ja zamierzam zupę kukurydzianą For the body and soul...(wersja polska): Zupa kukurydziana a poza tym mam jakieś mięsko z sosem już zrobione:tak::tak:

reklama
Marta dr Laskowska to bardzo dobry specjalista ale nie wiem czy przyjmuje też małe dzieci pracuje w Luxmedzie na Królewskiej

Witajcie, ale dzisiaj maskara na dworze...lodu to mialam na samochodzie że hohoho na szczescie P mi zeskrobal bo dzisiaj moim jeżdziliśmy:-D:-D:-D:-D
Bylam w hurtowni na smoluchowskiego kupilam troche kolorowych rajstopek dla mnie i Juleczce tez coś dostało sie:tak::tak::tak:
Pozniej w Plazie na chwilke - zaczynaja sie powtorne wyprzedaze, wiec jutro rano zamierzam jeszcz raz ją odwiedzic, ale tym razem wezmę wózek dla Julci bo dzisiaj szybko znudzilo jej sie chodzenie...

Teraz Jula spi a my czekamy, bo na obiadek do tesciow jedziemy:-):-):-):-)

dodziergałam jeszcze buciki dla synka:):)

Cudne!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam popoludniowo!
Ja w koncu na obiad zrobilam krupnik ryzowy (Maksio zjadl cala miske-jak stary:-) ) i na drugie watrobke.:tak:

Witajcie!

ja dopiero teraz. my wstaliśmy po 8.00, rozebraliśmy choinkę, strasznie się już sypała, od razu więcej miejsca. potem zaliczyliśmy Baby Fanta. kupiłam małemu rajstopki i rożek dla dzidzia brata. ale ludu w sklepie. a brat z bratowa oglądali wózki, aż mi się zatęskniło jak przypomniałam sobie jak my chodziliśmy i oglądaliśmy.

aha i zamówiliśmy w końcu fotelik do samochodu dla Huberta:tak:

pogoda niezła:baffled: marznący deszcz, samochód to miałam cały pokryty taką skorupką lodu.:baffled:

na obiad dojedliśmy mielone, a nastawiłam jeszcze ogórkową na jutro.

Fogia dużo zdrówka dla Filipka

Mandziula butki śliczne:tak: masz talent:tak:

Hej babeczki:-),ja z pytaniem - znacie może dobrego gastrologa dziecięcego z Lublina,kumpeli mały mam problemy gastryczne.

:no::no::no:

Bylam w hurtowni na smoluchowskiego kupilam troche kolorowych rajstopek dla mnie i Juleczce tez coś dostało sie:tak::tak::tak:

Madzienka a gdzie dokładnie jest ta hurtownia? jak się nazywa?

Witam się wieczorową porą
My dzisiaj zamiast spacerku bo było bardzo zimno pojechalismy na zakupki kupiłam sobie spodenki a mąż spodenki i sweterek. Mały nam zasnął i spał przez całe zakupy.
Zaraz lecę usypiać synia bo idziemy na małą imprezkę więc trzymajcie kciuki aby się nie budził i dał nam posiedziec tak żadko jest okazja wyjsć.
Miłego wieczoru Wam życzę
Pa

reklama
dziękuję za uznanie dla moich robótek, miło mi że się podobają:tak::tak:

chyba mnie jakies choróbsko bierze, strasznie źle się czuję, boli głowa, sił brak, katarek...:baffled: a rano tyle sił i checi maiłam... zobaczymy jak będzie jutro....

naszczęscie małż wróciłi już sama nie siedzę:tak::tak:

Do góry