reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

chyba nie muszę pisać jak jestem szczęśliwa z powodu weekendu :-D:-D:-D gorzej że jest cholernie wykończona....całotygodniowe pobudki o godz 5 spowodowały że dzisiaj padam na pysk.....

talia ja pracuje z Cz siedzi babcia

anaconda no to co śpimy jutro....nie wiem co powoduje u niego pokrzywkę???? byłam z nim u dr Żywickiej i powiedziała że to może być od robaków....kazała dawać zyrtec przez 3 tygodnie....
a gdzie zdjęcia Mai w przebraniu????

hexe czytaj nas udzielaj się a zobaczysz jakie fajne jesteśmy:-D:-D:-D gratuluje drugiego dzidziusia....chłopczyk czy dziewczynka
jak na razie to tylko dwie dziewczyny są w ciąży i to już ich ostatnie podrygi....no i Ty....

mandziula jak humorek Mikiego dzisiaj???? złożył relacje z balu????

antuanet barwo dla Kubusia....zdolny z niego chłopak...

madzienka zdrówka dla P...oby się nie rozłożył bo to nie dobry moment na chorobę :no::no:

sunday o masz....no to ładnie złapało Maksia....bidulek....zdróweczka....niech szybciutko wyzdrowieje

reklama
Witajcie

JA tez jestem mega szczęsliwa z okazj piątku tym bardziej , ze nie zawsze w piatki kończe wcześniej a dziś miałam jeszcz poł piatku do dyspozycj:-) Jula miała isc juzto z babcia na zabawę choinkową do szkoły,ale odwołali z pwodu malej ilości dzieci zdrowych, wiec chyba jutro wyskoczymy do kina:tak:

antuanet sorki odczytałam wiadomość dzień pożniej:-( ślicznie dzieciaki wyglądały na przedstawieniu:tak:
sunady zdrówka dla Maksa:tak:
madzieńka śniłaś mi sie dziś, ze rodziłaś:-D:tak: ale to był chyba najszybszy poród na świecie także oby sie sen sprawdził:tak:

Witajcie, u nas dzień jak co dzień... już mam troszkę dosyć tej monotonii...
Justyna ciasteczek nie było ale dzisiaj muszę coś wykombinować prostego i szybkiego bo jutro Emilka ma bal przebierańców i trzeba przynieść kawałek ciasta, tylko co?????? Z Emką rozmawiałam na Fb jakiś czas temu, to mówiła, że się pochorowali a teraz to nie wiem gdzie zaginęła:dry:
elza no tak to już weekend, ja to nawet nie wiem jaki dzień tygodnia jest:dry:
madzienka miłej praco-zabawy przy robieniu maski
hexe ach tak po cichu zazdroszczę Ci ciąży... minęło tylko 4 miesiące od porodu a mi już tęskno:tak:
sunday zdrówka dla Maksia

uciekam bo Kubula jakiś dzisiaj bardzo marudny...

Madzienka, mandzulka, wy już na finiszu:rofl2: gdzie rodzicie, bo mi umkneło?
Pochuchajcie na mnie tymi dziewczecymi fluidkami:-D:-D

Ja na Jaczewskiego a Mandziulka na Staszica....

chucham chucham...
zdróweczka, żeby z noska przestało lecieć:tak:

madzieńka śniłaś mi sie dziś, ze rodziłaś:-D:tak: ale to był chyba najszybszy poród na świecie także oby sie sen sprawdził:tak:

myślę że w 30 minutach wyrobią się;-):tak:....ale odroczmy ten sen za jakieś dwa tygodnie...:-p

Eliza na szczęście katar chyba trochę zatrzymałam....:tak:

Nasza maska wysycha i powoli gotowa do zaprezentowania....Jula pilnowała żebyśmy nie pomagali jej, bo każde dziecko musi zrobić ją same:-D:-Dwięc moja pomoc ograniczyła się do wycięcia i obserwowania:-D
Mandziulka ten magiczny klej jest super....

dla zainteresowanych.....
bal.jpg

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamy :)

Chciałabym dołączyć do waszego forum.Jestem mamą 10 miesięcznego Dominiczka. Chyba nadszedł czas na trochę przyjemności dla mnie. Zaczynam łapać jakąś chandrę. Czy wy przez to też przechodziłyście? Przejrzałam troszke forum i wnioskuję, że większość mam ma starsze dzieciaczki niż moje a co za tym idzie większe doświadczenie :) Wydaje mi się , że mój problem polega na tym,że dokucza mi samotność. hehe śmiesznie to brzmi skoro 24 h na dobe mam przy sobie małego mężczyznę :) Ale niestety , jesteśmy non stop sami. Tatuś pracuje od rana do nocy. Jak się można domyśleć jeszcze nie wrócił do domu. Pogoda taka że nie zawsze można wyjść a nastrój spada :( Ogólnie bardzo dziwne uczucie, człowiek niby szczęśliwy i uśmiecha się non stop do malucha, a w środku jednak tak dziwnie.

ps. mam nadzieje,że takie smutasy jak ja tez są mile widziane:)

Witajcie
w końcu mam chwilkę. dzisiaj Hubert zawitał do domu, i w poniedziałek się szykujemy do przedszkola, oczywiście było ja nie chcę. Aż się boję pomyśleć jak to będzie,mam nadzieję, że trochę pochodzi bez chorób teraz.

już by mi się chciało wiosny i ciepełka

ajjj jeszcze mnie coś między łopatkami boli, aż nie mogę się ruszać

misia
jakies tam plany są ale wiesz jak podpiszę będę pewna ps.kiedy wracasz do pracy?

mirosia co u was,jak sobie radzicie?

madzienka u nas jest trochę inaczej, poniekąd cię doceniają, a jak się nie sprawdzisz możesz wylecieć, ale ileż można siedzieć po godzinach, powinni płacić za nadgodziny z pensji tych z którymi się siedzi, szybko by się skończyło:angry: ps. super, że na usg i wizycie wszystko w porządku ps. pytałaś czy nas nie zasypało, zasypało, zasypało i bardzo drogi nam nie odśnieżają, ale mi to nie przeszkadza, a mojemu P to w to graj;-)

justyna dzięki Hubert ma się dobrze,ps. ja też nie narzekam na zimę:-p

sunday jak się czujecie? ojej zdrówka

aneta a co to za wizyta u dermatologa,macie jakieś uczulenie, ps. a moja noga boli, ale jest lepiej

mandziula ekstra znak drogowy i super czapa

iwonka super, że egzaminy do przodu

eliza nareszcie piątek co??? ps.madzienka

hexe80 witaj

Witam,
Staś dopiero co usnął:no:i tak lepiej niż wczoraj,bo wczoraj zasnął o 2:wściekła/y:siłą rzeczy wtedy już nie mam weny na pisanie:dry:dziś padam,bo Natalka jeszcze cały dzień nieznośna:crazy:nawet na sanki nie chciała wyjść:no:
maltanka wracam 6 lutego:dry:

Witajcie

misia ojej a czemu tak Staś póżno idzie spac? moze za długo spi w dzień? kurcze teraz to jeszcze akos mozesz odespac, ale po powrocie do pracy takie rozwiązanie odpada:sorry2: Moze uda sie znależć jakiś złoty środek w ciagu tygodnia:tak:
maltanka współczuje nadgodzin to najgorsze, ze niby nie trzeba zostać, niby kodeks pracy, ale co z tego...nie wyłamiesz sie tym bardziej bez umowy na stałe:sorry2: oby ten okres szybko sie skończył:tak:
sunday jak Maksio?
madzieńka CC juz pewne na 100%? dobrze wykorzystaj te ostatnie dwa tygodznie na dogadzanie sobie i odpoczynek:tak:

witam nowe mamy:tak:BB to super miejsce na zimowe depresje:tak:;-)

Miałam w planie wypad do miasta,ale Jula pociąga nosem, a w kinie i tak nic ciekawego nie ma dla dzieci, wiec darujemy sobie:tak: nie mam weny do gotowania, ani sprzątania, chyba jeszze wskoczę pod kołderkę:tak: Miłego dnia

reklama
witam z rana
moje dziecko nie zna litości, wstał drań po 6:szok::szok: ja poszłam spać po 12, ledwie na oczy widzę... w dodatku opiłam się herbaty na noc i wstawałam kika razy
w dodatku zażyczył sobie kopytka... a że mamy dziś choinke to musze je zrobić teraz:dry::dry:
niech mnie ktoś przytuli.....

maltanka cieszę się ze H zdrowy, moze już wyczerpał limit chorownia....
misia moze żeczywiście Staś z dużó si w dzięń, o któej idzie ci na oststnią drzemkę???

uciekam do kopytek....

Do góry