reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

chyba nie muszę pisać jak jestem szczęśliwa z powodu weekendu :-D:-D:-D gorzej że jest cholernie wykończona....całotygodniowe pobudki o godz 5 spowodowały że dzisiaj padam na pysk.....

talia ja pracuje z Cz siedzi babcia

anaconda no to co śpimy jutro....nie wiem co powoduje u niego pokrzywkę???? byłam z nim u dr Żywickiej i powiedziała że to może być od robaków....kazała dawać zyrtec przez 3 tygodnie....
a gdzie zdjęcia Mai w przebraniu????

hexe czytaj nas udzielaj się a zobaczysz jakie fajne jesteśmy:-D:-D:-D gratuluje drugiego dzidziusia....chłopczyk czy dziewczynka
jak na razie to tylko dwie dziewczyny są w ciąży i to już ich ostatnie podrygi....no i Ty....

mandziula jak humorek Mikiego dzisiaj???? złożył relacje z balu????

antuanet barwo dla Kubusia....zdolny z niego chłopak...

madzienka zdrówka dla P...oby się nie rozłożył bo to nie dobry moment na chorobę :no::no:

sunday o masz....no to ładnie złapało Maksia....bidulek....zdróweczka....niech szybciutko wyzdrowieje

reklama
Witajcie

JA tez jestem mega szczęsliwa z okazj piątku tym bardziej , ze nie zawsze w piatki kończe wcześniej a dziś miałam jeszcz poł piatku do dyspozycj:-) Jula miała isc juzto z babcia na zabawę choinkową do szkoły,ale odwołali z pwodu malej ilości dzieci zdrowych, wiec chyba jutro wyskoczymy do kina:tak:

antuanet sorki odczytałam wiadomość dzień pożniej:-( ślicznie dzieciaki wyglądały na przedstawieniu:tak:
sunady zdrówka dla Maksa:tak:
madzieńka śniłaś mi sie dziś, ze rodziłaś:-D:tak: ale to był chyba najszybszy poród na świecie także oby sie sen sprawdził:tak:

Witajcie, u nas dzień jak co dzień... już mam troszkę dosyć tej monotonii...
Justyna ciasteczek nie było ale dzisiaj muszę coś wykombinować prostego i szybkiego bo jutro Emilka ma bal przebierańców i trzeba przynieść kawałek ciasta, tylko co?????? Z Emką rozmawiałam na Fb jakiś czas temu, to mówiła, że się pochorowali a teraz to nie wiem gdzie zaginęła:dry:
elza no tak to już weekend, ja to nawet nie wiem jaki dzień tygodnia jest:dry:
madzienka miłej praco-zabawy przy robieniu maski
hexe ach tak po cichu zazdroszczę Ci ciąży... minęło tylko 4 miesiące od porodu a mi już tęskno:tak:
sunday zdrówka dla Maksia

uciekam bo Kubula jakiś dzisiaj bardzo marudny...

Madzienka, mandzulka, wy już na finiszu:rofl2: gdzie rodzicie, bo mi umkneło?
Pochuchajcie na mnie tymi dziewczecymi fluidkami:-D:-D

Ja na Jaczewskiego a Mandziulka na Staszica....

chucham chucham...
zdróweczka, żeby z noska przestało lecieć:tak:

madzieńka śniłaś mi sie dziś, ze rodziłaś:-D:tak: ale to był chyba najszybszy poród na świecie także oby sie sen sprawdził:tak:

myślę że w 30 minutach wyrobią się;-):tak:....ale odroczmy ten sen za jakieś dwa tygodnie...:-p

Eliza na szczęście katar chyba trochę zatrzymałam....:tak:

Nasza maska wysycha i powoli gotowa do zaprezentowania....Jula pilnowała żebyśmy nie pomagali jej, bo każde dziecko musi zrobić ją same:-D:-Dwięc moja pomoc ograniczyła się do wycięcia i obserwowania:-D
Mandziulka ten magiczny klej jest super....

dla zainteresowanych.....
bal.jpg

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamy :)

Chciałabym dołączyć do waszego forum.Jestem mamą 10 miesięcznego Dominiczka. Chyba nadszedł czas na trochę przyjemności dla mnie. Zaczynam łapać jakąś chandrę. Czy wy przez to też przechodziłyście? Przejrzałam troszke forum i wnioskuję, że większość mam ma starsze dzieciaczki niż moje a co za tym idzie większe doświadczenie :) Wydaje mi się , że mój problem polega na tym,że dokucza mi samotność. hehe śmiesznie to brzmi skoro 24 h na dobe mam przy sobie małego mężczyznę :) Ale niestety , jesteśmy non stop sami. Tatuś pracuje od rana do nocy. Jak się można domyśleć jeszcze nie wrócił do domu. Pogoda taka że nie zawsze można wyjść a nastrój spada :( Ogólnie bardzo dziwne uczucie, człowiek niby szczęśliwy i uśmiecha się non stop do malucha, a w środku jednak tak dziwnie.

ps. mam nadzieje,że takie smutasy jak ja tez są mile widziane:)

Witajcie
w końcu mam chwilkę. dzisiaj Hubert zawitał do domu, i w poniedziałek się szykujemy do przedszkola, oczywiście było ja nie chcę. Aż się boję pomyśleć jak to będzie,mam nadzieję, że trochę pochodzi bez chorób teraz.

już by mi się chciało wiosny i ciepełka

ajjj jeszcze mnie coś między łopatkami boli, aż nie mogę się ruszać

misia
jakies tam plany są ale wiesz jak podpiszę będę pewna ps.kiedy wracasz do pracy?

mirosia co u was,jak sobie radzicie?

madzienka u nas jest trochę inaczej, poniekąd cię doceniają, a jak się nie sprawdzisz możesz wylecieć, ale ileż można siedzieć po godzinach, powinni płacić za nadgodziny z pensji tych z którymi się siedzi, szybko by się skończyło:angry: ps. super, że na usg i wizycie wszystko w porządku ps. pytałaś czy nas nie zasypało, zasypało, zasypało i bardzo drogi nam nie odśnieżają, ale mi to nie przeszkadza, a mojemu P to w to graj;-)

justyna dzięki Hubert ma się dobrze,ps. ja też nie narzekam na zimę:-p

sunday jak się czujecie? ojej zdrówka

aneta a co to za wizyta u dermatologa,macie jakieś uczulenie, ps. a moja noga boli, ale jest lepiej

mandziula ekstra znak drogowy i super czapa

iwonka super, że egzaminy do przodu

eliza nareszcie piątek co??? ps.madzienka

hexe80 witaj

Witam,
Staś dopiero co usnął:no:i tak lepiej niż wczoraj,bo wczoraj zasnął o 2:wściekła/y:siłą rzeczy wtedy już nie mam weny na pisanie:dry:dziś padam,bo Natalka jeszcze cały dzień nieznośna:crazy:nawet na sanki nie chciała wyjść:no:
maltanka wracam 6 lutego:dry:

Witajcie

misia ojej a czemu tak Staś póżno idzie spac? moze za długo spi w dzień? kurcze teraz to jeszcze akos mozesz odespac, ale po powrocie do pracy takie rozwiązanie odpada:sorry2: Moze uda sie znależć jakiś złoty środek w ciagu tygodnia:tak:
maltanka współczuje nadgodzin to najgorsze, ze niby nie trzeba zostać, niby kodeks pracy, ale co z tego...nie wyłamiesz sie tym bardziej bez umowy na stałe:sorry2: oby ten okres szybko sie skończył:tak:
sunday jak Maksio?
madzieńka CC juz pewne na 100%? dobrze wykorzystaj te ostatnie dwa tygodznie na dogadzanie sobie i odpoczynek:tak:

witam nowe mamy:tak:BB to super miejsce na zimowe depresje:tak:;-)

Miałam w planie wypad do miasta,ale Jula pociąga nosem, a w kinie i tak nic ciekawego nie ma dla dzieci, wiec darujemy sobie:tak: nie mam weny do gotowania, ani sprzątania, chyba jeszze wskoczę pod kołderkę:tak: Miłego dnia

reklama
witam z rana
moje dziecko nie zna litości, wstał drań po 6:szok::szok: ja poszłam spać po 12, ledwie na oczy widzę... w dodatku opiłam się herbaty na noc i wstawałam kika razy
w dodatku zażyczył sobie kopytka... a że mamy dziś choinke to musze je zrobić teraz:dry::dry:
niech mnie ktoś przytuli.....

maltanka cieszę się ze H zdrowy, moze już wyczerpał limit chorownia....
misia moze żeczywiście Staś z dużó si w dzięń, o któej idzie ci na oststnią drzemkę???

uciekam do kopytek....

Do góry