reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Zasiadam z popołudniową kawką :tak::tak::-):-)
My dzisiaj zaliczyliśmy górkę z saneczkami, ale wiatr mroźny wieje i po godzinie wróciliśmy zmarznięci do domu :tak::tak:
Obiadek zjedzony i teraz pora na malutki odpoczynek :tak::tak:
Sunday a jak Maksio, nadal tak strasznie kaszle? Sama mu bańki stawiałaś? :confused::confused: o jejku nadal na uszko narzeka :-:)-(
Mandziula przeważnie takie zabawy choinkowe z pracy to dla starszych dzieci :tak::tak: super że kawka pomogła bo dzisiaj to zapewne też wcześniej się nie położysz :-p:-p
Elza to nie było tak źle z tą poranną pobudką :-D:-D to oby to tylko były robaki i szybko się z nimi rozprawcie :tak::tak:
Madzienka super maska karnawałowa :tak::tak: jak po koncercie, udał się? :confused::confused: Moja Maja też maski robiła na bal a w poniedziałek pani ma im dać te maski do domu :tak::tak:
Iwonka i dotarłaś do Bugi wczoraj czy to przedwczoraj? :confused::confused:
Dziewczyny która chętna jutro na godz.15-15.30 do Bugi?

reklama
My już w domku, koncert hmmmmm no cóż...zero organizacji...Majka lata świetności ma dawno dawno za sobą:blink::blink:jak dla mnie za dużo gadania między piosenkami...ale dzieciakom oczywiście podobało się...

po pojechaliśmy do McDonalda - więc drugie danie mam z głowy;-)

dzięki za miłe słówka o masce...ja miałąm ciut inny pomysł ale nie mogłam się wtrącać więc cicho siedziałam:-D:-D

Anaconda Jula tez z P dzisiaj przed południem wyszła na sanki ale szybko wrócili bo zimno....
może ja byłabym chętna...pomyślę...

Mandziula widzę że cała organizacja tej imprezki zawiodła...mam nadzieje że przynajmniej paczka zadowoliła Mikołaja

Marzenka dotarliście do domu???

pstryknęłam kilku stronom kalendarza fotki...pewnie zdjęcia nie oddają tak wyglądu w realu ale naszym zdaniem są super....
:tak:
ten pionowy to nasz domowy...uwieczniający fotki z sesji a te poziome dla dziadków....

kalendarz2.jpgkalendarz1.jpg

Juz sie ze wszystkim ogarnełam i juz miałabym wolne gdyby nie to, ze P pojechał do rodziców coś tam zobić i nie wydaje mi sie, zeby szybko wróci:sorry2:

madzia śliczną maskę Julcia sobie zrobiła:tak: a co z Lalanną? Kalendarze rewelacyjne:tak:

madzienka wow piękne zdjęcia to i piękne kalendarze....na prawde są extra
sunday dzień mi mija na słodkim lenistwie....:-D:-D:-D lubię takie dni
anaconda ja bym chętnie wybrała się do Bugi....ale niestety:no::no::no::-:)-:)-(

Wstawać śpiochy...my powoli szykujemy się na zabawę choinkowa..jeszcze śniadanko przed nami ;-)

Wczoraj spędziłam super wieczorek..podziękowania dla wszystkich..Lenka tak rozbawiła się że do godz.2 rozpychala się nie dając spać..

Miłego dnia

Witam i ja :-):-)
Chyba nie muszę pisać że dopiero co wstałam :-p:-p
Widzicie jak wyglądają samochody na parkingach :szok::szok: mam nadzieję że do popołudnia ten lód trochę stopnieje bo nie uśmiecha mi się skrobać :crazy::crazy:
Maja już mi się tu licytuje że ona do żadnego kościoła nie idzie ale powiedziałam jej ze jak nie ma kościoła to i nie ma Bugi no i trochę zmiękła :-p:-p
Madzienka super te kalendarze, wydaje mi się że Mirosia robi u tego samego fotografa bo też ma w takim stylu :tak::tak: powodzenia na zabawie choinkowej :tak::tak:
Elza no rozumiem Cię że nie dasz rady dotrzeć do Bugi, ale jeszcze będą kolejne wypady ;-):tak::tak:
Zmykam szykować jakieś śniadanko :tak::tak:

Witam. Ja również bardzo dziękuje za wczorajszy wieczór:-). Dawno się tak nie uśmiałam:-D.
My już dawno po śniadanku, a W. jeszcze śpi. Jak wróciłam to W. oglądał tv. Dzieci jakoś nie chcą go budzić, a mi nie dają pospać, tylko Krystek mówi mamo już się wyspałaś.:-D
I teścio ma dziś przyjechać pomóc odpalić nasze autko.

Mandziula;Ślicznie wyglądasz, widać że ciąża ci służy:tak:. Jak Ci się wracało?
Sunday; Bardzo Ci do twarzy w tej fryzurce.:tak:na początku wcale Cie nie poznałam
Aneta: A jak tobie się wracało?
Madzieńka: Ładny masz brzuszek.:-) Maska Julci super wygląda, zdolną masz córkę. Kalendarze ekstra wyglądają.:tak:
Normatywna: Małżonek dał rade uśpić Natalkę:confused:
Aluśka; Ogrzał cie P.:confused::-p
Właśnie W. wstał.

hejka....dzięki za wczorajszy wieczór...było super
madzienka, marzenka, anaconda jak tam powrót pijaczek Was nie zaczepiał przed knajpką....bo on chciał wsiąść do mojej taksówki więc miałam z nim krótką wymianę zdań:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normatywna i jak sobie mąż poradził Natalką????
sunday ślicznie wyglądasz w tych włoskach....

reklama
Do góry