reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie...Jula też dzisiaj nie pospała i wstała przed 8 ale na szczęście trochę się sama zabawiła...i dała poleżeć do 9:tak::tak::tak:
my już po śniadanku, szykuje zupkę i jedziemy na koncert Majki:tak:

Sienio już na 100%...wykorzystam wykorzystam:-p:-p:-p

Mandziulka przytulam.....i owocnego robienia kopytek życzę
udanej zabawy choinkowej...idziecie w przebraniu???
a jak bal dowiedziałas się czegoś??

ANACONDA
WSTAWAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maltanka super że Hubert wraca do zdróweczka....i życzę bezstresowego powrotu do przedszkola:tak:

Agusik82 witaj i zaglądaj częściej to smutki szybko zażegnasz...
napisz nam coś więcej o sobie, gdzie mieszkasz itp.

Marzenka byliście u dentysty???

Sunday jak nocka...spokojniejsza???

miłego dnia

Witam :-):-)
A ja jak co sobotę pięknie sobie pospałam :-p:-p:-):-) tak to ja lubię :tak::tak: teściowa wielce obrażona bo do niej nie pojechaliśmy, już m-c u niej nie byliśmy a dla niej to niewybaczalne :sorry2::sorry2: a co wyłamałam się na dobre :-D:-D:-p:-p
Maja po wczorajszym balu mega zadowolona ale niestety żadnych fotek jeszcze nie mam :no::no::no: robili im zdjęcia więc myślę, że w następnym tyg będą już do odebrania to wtedy pokażę moja czarownicę :tak::tak::-D:-D
Mandziula wskakuj do auta i przyjeżdżaj do mnie to ci dam kopytka bo mam woreczek zamrożonych - ja zawsze zabezpieczona tak na wszelki wypadek :-D:-D:-D:tak::tak: powodzenia na choince :tak::tak:
Madzienka dla Ciebie woreczek pierożków też już zamrożony :-D:-D:tak::tak: udanego koncertu Majki Jeżowskiej :tak::tak: oby Juleczce i Mateuszkowi się spodobało :tak::tak: a jak tam Juli maska? :confused::confused:
Sienio i co wskoczyłaś jeszcze pod kołderkę :sorry2::sorry2::-D:-D jak zobaczyłam temperaturę na dworze to też mi się odechciało jakichkolwiek wyjść :sorry2::sorry2:
Agusik myślę że każdą młodą mamusię to dopada dlatego właśnie to forum :tak::tak: zaczniesz się z nami spotykać to od razu chandra minie, a z jakiej części Lublina jesteś? :confused::confused:
Misia o kurcze ale się masz z tym Stasiem, może on faktycznie za dużo w dzień śpi :confused::confused::sorry2::sorry2::sorry2:
Elza i jak tam poranek, do której spałaś? :confused::confused: i jak krosteczki odpadają jedna za drugą? :confused::confused: no to lekarka podejrzewa robaki a nie dała nic żeby go odrobaczyć? :cool::cool:
Maltanka to faktycznie nieciekawie skoro wiecznie musisz po godzinach zostawać, kto by tak chciał na dłuższą metę, ja rozumiem raz lub dwa ale nie częściej :baffled::baffled: oby Hubercik dłużej pochodził do przedszkola :tak::tak: no właśnie a kto Wam tam odśnieża wokół bloku :confused::confused:
Sunday a jednak ten kaszel Maksia nie był taki bez przyczyny, zdrówka życzę. :tak::tak: Czyli kolejny tydzień siedzi w domu tak :-:)-(
Iwonka może za późno kawę wypiłaś i stąd nie mogłaś potem zasnąć :confused::confused: oby dzisiejszy dzień w pracy szybko minął :tak::tak:
Motylla ja też tylko czekam aż mój mi padnie :crazy::crazy::crazy:
Patlysia jakieś wyjście musisz sobie skombinować skoro monotonia Cię dopada :tak::tak:

Anaconda maska chyba skończona...jeszcze tylko gumeczkę jej doczepie i pokażę...Jula decyduje czy jeszcze coś do niej dokładamy...a ja się nie wtrącam:-D:-D

wczoraj przyszły kalendarze...wiecie jakie super wyszły aż szkoda mi je dziadkom oddać...:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Moj telefon wskazuje ze w Lublinie jest -11... no jak zima to zima, ale niech mrozi,może w końcu wirusy trochę zginął:tak:
U nas nocka spokojna, Maks spał cała noc,ale rano po 8 przyszedł do nas z bólem ucha...:-(mam nadzieje,ze ten antybiotyk na ucho też pomoże. Wczoraj bańki postawiliśmy, nie za długo ale zawsze to coś. Jeszcze myśle aby zagrzać sól i oggrzać okolice bolącego ucha,ale to tez chyba na wieczór.

Madzienka a gdzie zamawialiście kalendarze?Pokażesz je nam?
no i oczywiscie pochal sie nam maska:tak:

anaconda super,ze bal udany, ja mam nadzieje,ze Maks wydrowieje na swoj...

mandziula nie ma to jak żywy budzik...;-)

sienio i jak kołderka zagrzana?

misia jeju ale ten czas goni...

maltanka współczuje bólu pleców.
Dobrze ze Hubercik zdrowy... A jak Wasze nogi???

agusik witaj i zapraszamy do pisania!!!

patlysia to koniecznie trzeba cos wykombinować,zeby monotonność sobie poszła:tak:

Eliza pospaliście?

Motylla super,ze spacerek udany:-)

Sunday zdróweczka dla Maksia...a z ta rozgrzaną solą i okładami to dobry pomysł...moja koleżanka zawsze tak ratuje dzieciaki przy bólu ucha....:tak::tak:

kalendarze zamawialiśmy już 3 rok z kolei tutaj Foto książki, fotokalendarz, fotoksiążka oraz zaproszenia ślubne - nfoto.com.pl
maja fajną opcję z możliwością zamówienia kalendarza od lutego 2013 do stycznia 2014...więc akurat jak dajemy na święto dziadków...nie przepada nam jeden miesiąc...
pokaże pokaże...tylko zastanawiam się jak to zrobić...chyba pstryknę kilka fotek...ale to jak już wrócimy....

maska wg Julci skończona
oto jej dzieło w 100% samodzielne....a jaka dumna z niego:-)

IMG_1063.jpg

Anaconda super że bal udany, czekam na fotki...

jemy zupkę i jedziemy na koncert....

sobotnie słoneczko tak nas pięknie wita....a Cz jeszcze musi siedzieć w domu :no::no::no: ale cóż dobrze że to bliżej końca.... ja już chałupkę ogarnęłam teraz pralka robi swoje a ja mam czas na kawkę...

madzienka magik jest najlepszy ze wszystkich klei ja w pracy tylko go używam Wikol też jest w miarę ale czasami zostawia biały ślad a magik nigdy....maska cudna....wiedziałam że Julcia jest zdolna....po mamusi chyba:-D:-D:-D
zrób zdjęcie kalendarzom i chwal się

agusik witaj....razem z Dominiczkiem....zaglądaj do nas...a zobaczysz jak formu wciąga i uzależnia i wtedy wszystkie chandry mijają....

maltanka no dosyć chorowania....ja też już pragnę wiosny....
boję się że Czarujący po tak długiej przerwie też będzie miał bunt przed pójściem do przedszkola

mandziula no ładnie Cię dzisiaj Mikuś załatwił...nie dość że nie dał mamusi pospać to jeszcze zażyczył sobie kopytek....podziwiam Cię ja bym chyba nie dała rady...
no i przytulam wedle życzenia...

anaconda pospałam do 8.30....:szok::szok: chociaż byłam pewna że cz zrobi mi szybciej pobudkę....podejrzewała robaki i powiedziała żeby zrobić badania w tym kierunku....a na odrobaczanie ja chodzę do swojej lekarki i w tym roku to przegapiłam toteż ta teoria wydaje mi się prawdopodobna

sunday zdróweczka dla Maksia....ja też słyszałam że sól jest dobra...

my już po choince, jak dla mnei to zbyt chaotycznie była zorganizowana i raczej dla starszych dzieciaków. odebrliśy paczkę, koncert sobie darowaliśmy
Miki w drodze do domu padł i śpi do tej pory:tak:

dzięki za przytulańce, jakoś daję radę, kaawę wypiłam to nawet oczy mi się nie zmykają, jutro jak mnie obudzi rano to go chyba w szafie zamknę:-D:-D:-D:-D
Miki pojadł rano kopytek i przynajmniej nei marudził:tak:
madzienka, marzenka jka było na koncercie????
madzienka maska śliczna:tak: a klej dla dzieciaków super:tak::tak::tak:
sunday zdrówka dla Maksia:tak::tak:

reklama
My po obiadku, dzisiaj z dwóch dań.:tak: Poprasowałam, teraz popijam zieloną herbatkę:-)

mandziula dobrze ze kawka pomogła:-)

karlita no wlasnie jak u Was?

Eliza i jak dzionek mija?

Madzienka super maska :-)
Jak koncert?

Gdzie reszta? Jak Wam mija sobota?

Do góry