reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka to prawda czas na kolejne suwaczki ciekawe kto tym razem będzie zbierał gratki ;-);-);-)

iwonka owszem polecam i to bardzo swojego dentyste ale on niestety tylko prywatnie

reklama
Sunday witaj w klubie do mnie tez @ zawitałą:confused2:drowka dla M dobrze ze idziecie do lekarza bo jakz wraca juz od kaszlu to za najlepiej nie jest....
Talia rodzinowy dla Gabi!!!!!super ze juz ze zdrowkiem lepiej a Ty masz bardzo dobre podejscie jesli chodzi o prace....
Aneta moj M zaczal jesc deserki jak zobaczyl ze B je:-)jaka troskiliwa siostra z O:happy:
Anaconda ladnie musialas byc zasniezona ze nie moglas wyjechac:-)czarownica:-D:-Dczekam na forki...
Madzienka super wiesci od gina teraz luz luz luz:-)
Mandziula i Z tez niech soie jeszcze chwilke posiedzi.....super stroj bardzo oryginalny a czapka rewelacja....
No wlasnie dziewczyny jak sie czujecie w zwiazku ze zblizajacyi sie zmianami w Waszym zyciu????:-);-)wkoncu zostaniecie po raz drugi mamami:happy:

Dziewczyny zblizaja sie wielkimi krokami to finalu wiec kto startuje z nowym suwaczkiem????????

Czy tam pod tym Juniordent jest jakis parking platny??????

Wczoraj u B ponac bal bardzo udany jak bede miala fotki to cos wrzuce...a dzisiaj udało nam sie sprzedac wozeczek jupiiiiii:-)

Marzenka ale masz rękę do handlu, podrzucę ci co nieco to mi posprzedajesz :p
Parking przy dentyscie jest tylko od razu mów że do gabinetu i weź pieczątkę to będzie za darmo..
I czekamy na fotki Bartusia....

Cześć Rankiem

Dziś jest mrozik i ma być on jeszcze większy, więc ubierajmy się cieplo/ piszę z pracy bo dziś jestem sama w pokoju moja koleżanka na urlopie.

Madzienka bardzo ładna waga, grzeczna Lenka czeka na swój czas-super! Wszystko już gotowe?

Eliza a ten czas faktycznie nie czeka tylko goni ale cóż ja już bym chciała wakacji:-D:-D Krostki niech juz znikają, a Ty pracujesz czy na L4?

Sunday jak maksik dziś i co lekarz powiedział?

MIŁEGO DNIA!!!

Witam z rana :-):-):-)
Oj jak fajnie że już dzisiaj piątek i jutro będę mogła dłużej pospać :tak::tak:
Sunday a gdzie ten sklep leguś? mają jakieś fajne przystępne ceny? :confused: powodzenia u lekarza, daj znać co przepisał lekarz Maksowi na ten kaszel :tak::tak::tak:
Talia super podejście do pracy - tak trzymaj :tak::tak: i oby Gabrysia już się wychorowała na dobre :tak::tak::tak:
Madzienka super wieści z wizyty i gina, niech Lenka jeszcze da mamusi pobiegać ;-);-) pokaż foteczki Julci z DBiD :tak::tak::tak:
Elza to szybko te strupki zaczęły odpadać, a jeszcze się drapie Czaruś? A ta pokrzywka to podejrzewasz od czego może być? :confused::confused:
Marz no nie sprzedałaś wózeczek :-p:-p:-D:-D:-D o parkingu napisała Ci Madzia :tak::tak: a na kiedy się umówiłaś na wizytę? :confused::confused:

Dzień dobry....jak słoneczko towarzyszy z rana to aż lepiej wstaje się:tak::tak:
dzisiaj tatuś zawiózł Julcię...ja zabrałam się z nimi i przy okazji odebrałam bilety na jutrzejszy koncert Majki Jeżowskiej...ciekawe czy Julci i Mateuszkowi spodoba się:-p

teraz pora na jakieś śniadanko i chyba na spacerek do aldika wybiorę się...Beatka przyłączysz się???

gdyby ktoś miał w planach wizytę na Farmie Iluzji
https://www.citeam.pl/oferty/ferie/farma-iluzji-i-sw-mikolaja

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!

To po raz drugi ja - Iza, mama 15-miesięcznego Jerzyka.(mój nick bynajmniej nie od szczepionki:-)to z niem. czarownica:-))
Widzę że wszystkie tu jesteście stałe bywalczynie:-) Ja stawiam dopiero pierwsze kroki więc wybaczcie, że nie nawiążę do tematów, które poruszacie:dry: Pytałam ostatnio, czy nie ma tu nikogo z okolic abramowickiej lub tez dzielnicy dziesiątej, gdyż czasami miło by było pospacerować w towarzystwie:) Mieszkam na obrzeżach miasta a na mojej ulicy nie ma młodych mam, wszędzie muszę się poruszać samochodem kilka-kilkanaście km, no i dodatkowo spodziewam się drugiego dzidziusia:tak::tak::tak:, więc na najbliższy min. rok jestem uziemiona w domu:-) Apropos czy może jeszcze ktoś ma termin na czerwiec/lipiec?

pozdrawiam i miłego dnia:-)

a co tutaj tak pusto...

Justyna, Anaconda, o Madziarce to już nie wspomnę...gdzie jesteście???

ja już po spacerku do aldika...jak wychodziłam to świeciło śliczne słoneczko a teraz znowu szaro buro...
zakupy zrobione, na szczęście P mnie zabrał w drogę powrotną bo coś ciężko mi było...
materiały do maski też kupione więc możemy ją zacząć robić....

Anaconda widzę że przeprosiłaś się z miejscem pod drzewkami....;-):tak:tylko coś twingus nie odśnieżony:szok:

Hexe wybacz to mi kojarzy się twój nick ze szczepionką:-D
witaj i zaglądaj częściej to szybko nas poznasz a my Ciebie...:tak:

Sunday jak wizyta...co z Maksiem??
rozumiem że jak odsprzedajesz bilet to jutro nie wybieracie się na koncert:unsure:

Twinguś nieodśnieżony bo ja dzisiaj nigdzie jeszcze nie wychodziłam poza odprowadzeniem Mai do przedszkola :-p:-p:szok::szok:
W kuchni siedziałam i pierogi lepiłam :crazy::crazy: i tak mi się zeszło :baffled::baffled: ale zaraz wyjdę to go odśnieżę :tak::tak::-D:-D:-D
Madzienka miejscówkę przeprosiłam bo tam pięknie odśnieżone i nie ma możliwości się zakopać :-p:-p:-D:-D akurat ktoś mi odjeżdżał jak ja wjeżdżałam na parking :-D:-D ooo szkoda że nie widziałam Twojego posta wcześniej to może bym wyskoczyła też do Aldika bo i tak będę musiała iść, no chyba że zaczekam do jutra i przy wędlinach pół godziny spędzę w kolejce :baffled::baffled:
Hexe o to faktycznie kiepsko jak nikogo w pobliżu nie masz do spacerków :-:)-( musisz do nas do centrum przyjeżdżać jak masz autko :tak::tak:
No właśnie co tu takie pustki, wszyscy wymarli :szok::szok: to ja sobie kawkę zrobię :-p:-p

reklama
Witam, ja właśnie zrobiłam sobie przerwę na kawkę, bo już poczułam osłabienie organizmu;-). Rano zrobiliśmy sobie z Normatywną wypadzik saneczkowy do biedronki, a po powrocie do domku ugotowałam krem pieczarkowy który właśnie studzi się na balkonie i zapakowałam już ciasto. Michał śpi, ten spacer chyba dobrze mu zrobił bo szybko wypił mleko i zasnął od razu:rofl2:.

Sunday pisz co z Maksiem!!!

Hexe80 ja nadaję z Kaliny, to kawałek drogi od Ciebie. Gratuluję kolejnej ciąży:-)już wiesz czy to chłopczyk czy dziewczynka?

Madzienka super że zakupki udane:tak:oczywiście pochwal się maską jak już Julcia ją zrobi:tak:

Talia i Tobie miłego dnia życzę, i oby szybko zleciał:tak:

Anaconda jak tam bal Mai?

Iwonka Twój Cypuś to chudzinka jak ważył 3100:tak:a ile miał cm? Pewnie szybki poród miałaś;-):tak:

Patlysia
i co piekłaś wczoraj ciasteczka? A wiesz może co u Emki że nie odzywa się?

Do góry