reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka to prawda czas na kolejne suwaczki ciekawe kto tym razem będzie zbierał gratki ;-);-);-)

iwonka owszem polecam i to bardzo swojego dentyste ale on niestety tylko prywatnie

reklama
Sunday witaj w klubie do mnie tez @ zawitałą:confused2:drowka dla M dobrze ze idziecie do lekarza bo jakz wraca juz od kaszlu to za najlepiej nie jest....
Talia rodzinowy dla Gabi!!!!!super ze juz ze zdrowkiem lepiej a Ty masz bardzo dobre podejscie jesli chodzi o prace....
Aneta moj M zaczal jesc deserki jak zobaczyl ze B je:-)jaka troskiliwa siostra z O:happy:
Anaconda ladnie musialas byc zasniezona ze nie moglas wyjechac:-)czarownica:-D:-Dczekam na forki...
Madzienka super wiesci od gina teraz luz luz luz:-)
Mandziula i Z tez niech soie jeszcze chwilke posiedzi.....super stroj bardzo oryginalny a czapka rewelacja....
No wlasnie dziewczyny jak sie czujecie w zwiazku ze zblizajacyi sie zmianami w Waszym zyciu????:-);-)wkoncu zostaniecie po raz drugi mamami:happy:

Dziewczyny zblizaja sie wielkimi krokami to finalu wiec kto startuje z nowym suwaczkiem????????

Czy tam pod tym Juniordent jest jakis parking platny??????

Wczoraj u B ponac bal bardzo udany jak bede miala fotki to cos wrzuce...a dzisiaj udało nam sie sprzedac wozeczek jupiiiiii:-)

Marzenka ale masz rękę do handlu, podrzucę ci co nieco to mi posprzedajesz :p
Parking przy dentyscie jest tylko od razu mów że do gabinetu i weź pieczątkę to będzie za darmo..
I czekamy na fotki Bartusia....

Cześć Rankiem

Dziś jest mrozik i ma być on jeszcze większy, więc ubierajmy się cieplo/ piszę z pracy bo dziś jestem sama w pokoju moja koleżanka na urlopie.

Madzienka bardzo ładna waga, grzeczna Lenka czeka na swój czas-super! Wszystko już gotowe?

Eliza a ten czas faktycznie nie czeka tylko goni ale cóż ja już bym chciała wakacji:-D:-D Krostki niech juz znikają, a Ty pracujesz czy na L4?

Sunday jak maksik dziś i co lekarz powiedział?

MIŁEGO DNIA!!!

Witam z rana :-):-):-)
Oj jak fajnie że już dzisiaj piątek i jutro będę mogła dłużej pospać :tak::tak:
Sunday a gdzie ten sklep leguś? mają jakieś fajne przystępne ceny? :confused: powodzenia u lekarza, daj znać co przepisał lekarz Maksowi na ten kaszel :tak::tak::tak:
Talia super podejście do pracy - tak trzymaj :tak::tak: i oby Gabrysia już się wychorowała na dobre :tak::tak::tak:
Madzienka super wieści z wizyty i gina, niech Lenka jeszcze da mamusi pobiegać ;-);-) pokaż foteczki Julci z DBiD :tak::tak::tak:
Elza to szybko te strupki zaczęły odpadać, a jeszcze się drapie Czaruś? A ta pokrzywka to podejrzewasz od czego może być? :confused::confused:
Marz no nie sprzedałaś wózeczek :-p:-p:-D:-D:-D o parkingu napisała Ci Madzia :tak::tak: a na kiedy się umówiłaś na wizytę? :confused::confused:

Dzień dobry....jak słoneczko towarzyszy z rana to aż lepiej wstaje się:tak::tak:
dzisiaj tatuś zawiózł Julcię...ja zabrałam się z nimi i przy okazji odebrałam bilety na jutrzejszy koncert Majki Jeżowskiej...ciekawe czy Julci i Mateuszkowi spodoba się:-p

teraz pora na jakieś śniadanko i chyba na spacerek do aldika wybiorę się...Beatka przyłączysz się???

gdyby ktoś miał w planach wizytę na Farmie Iluzji
https://www.citeam.pl/oferty/ferie/farma-iluzji-i-sw-mikolaja

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!

To po raz drugi ja - Iza, mama 15-miesięcznego Jerzyka.(mój nick bynajmniej nie od szczepionki:-)to z niem. czarownica:-))
Widzę że wszystkie tu jesteście stałe bywalczynie:-) Ja stawiam dopiero pierwsze kroki więc wybaczcie, że nie nawiążę do tematów, które poruszacie:dry: Pytałam ostatnio, czy nie ma tu nikogo z okolic abramowickiej lub tez dzielnicy dziesiątej, gdyż czasami miło by było pospacerować w towarzystwie:) Mieszkam na obrzeżach miasta a na mojej ulicy nie ma młodych mam, wszędzie muszę się poruszać samochodem kilka-kilkanaście km, no i dodatkowo spodziewam się drugiego dzidziusia:tak::tak::tak:, więc na najbliższy min. rok jestem uziemiona w domu:-) Apropos czy może jeszcze ktoś ma termin na czerwiec/lipiec?

pozdrawiam i miłego dnia:-)

a co tutaj tak pusto...

Justyna, Anaconda, o Madziarce to już nie wspomnę...gdzie jesteście???

ja już po spacerku do aldika...jak wychodziłam to świeciło śliczne słoneczko a teraz znowu szaro buro...
zakupy zrobione, na szczęście P mnie zabrał w drogę powrotną bo coś ciężko mi było...
materiały do maski też kupione więc możemy ją zacząć robić....

Anaconda widzę że przeprosiłaś się z miejscem pod drzewkami....;-):tak:tylko coś twingus nie odśnieżony:szok:

Hexe wybacz to mi kojarzy się twój nick ze szczepionką:-D
witaj i zaglądaj częściej to szybko nas poznasz a my Ciebie...:tak:

Sunday jak wizyta...co z Maksiem??
rozumiem że jak odsprzedajesz bilet to jutro nie wybieracie się na koncert:unsure:

Twinguś nieodśnieżony bo ja dzisiaj nigdzie jeszcze nie wychodziłam poza odprowadzeniem Mai do przedszkola :-p:-p:szok::szok:
W kuchni siedziałam i pierogi lepiłam :crazy::crazy: i tak mi się zeszło :baffled::baffled: ale zaraz wyjdę to go odśnieżę :tak::tak::-D:-D:-D
Madzienka miejscówkę przeprosiłam bo tam pięknie odśnieżone i nie ma możliwości się zakopać :-p:-p:-D:-D akurat ktoś mi odjeżdżał jak ja wjeżdżałam na parking :-D:-D ooo szkoda że nie widziałam Twojego posta wcześniej to może bym wyskoczyła też do Aldika bo i tak będę musiała iść, no chyba że zaczekam do jutra i przy wędlinach pół godziny spędzę w kolejce :baffled::baffled:
Hexe o to faktycznie kiepsko jak nikogo w pobliżu nie masz do spacerków :-:)-( musisz do nas do centrum przyjeżdżać jak masz autko :tak::tak:
No właśnie co tu takie pustki, wszyscy wymarli :szok::szok: to ja sobie kawkę zrobię :-p:-p

reklama
Witam, ja właśnie zrobiłam sobie przerwę na kawkę, bo już poczułam osłabienie organizmu;-). Rano zrobiliśmy sobie z Normatywną wypadzik saneczkowy do biedronki, a po powrocie do domku ugotowałam krem pieczarkowy który właśnie studzi się na balkonie i zapakowałam już ciasto. Michał śpi, ten spacer chyba dobrze mu zrobił bo szybko wypił mleko i zasnął od razu:rofl2:.

Sunday pisz co z Maksiem!!!

Hexe80 ja nadaję z Kaliny, to kawałek drogi od Ciebie. Gratuluję kolejnej ciąży:-)już wiesz czy to chłopczyk czy dziewczynka?

Madzienka super że zakupki udane:tak:oczywiście pochwal się maską jak już Julcia ją zrobi:tak:

Talia i Tobie miłego dnia życzę, i oby szybko zleciał:tak:

Anaconda jak tam bal Mai?

Iwonka Twój Cypuś to chudzinka jak ważył 3100:tak:a ile miał cm? Pewnie szybki poród miałaś;-):tak:

Patlysia
i co piekłaś wczoraj ciasteczka? A wiesz może co u Emki że nie odzywa się?

Do góry