reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam i ja

właśńie pochłonęłam porcję kopytek:tak::tak::tak:tego mi się chciało:-D:-D
madzienka super wieści z wizyty:tak: jeszcze trochę pochodzimy;-);-) powodzenia w tworzeniu maski, Jula pewnie już nie może się odczekać...
anaconda jakie pierogi robiłaś?? u nas to średnio raz w tygodniu muszą być pierogi.... ruskie...
hexe witaj i zapraszamy do pisania:tak: ja też mam do wszystkich daleko, ale dla chcącego nic trudnego, wiosną bedziemy się umawiac na spacerki:tak:
elza dobrze, ze strupki zaczynają Cz odpadać:tak:

jeszcze chwila i jadę po Mikiego:tak:
wczoraj nie mogłam sie dopytc jak było na balu, jakiś miał zły humorek... może dziś mi coś poopowiada;-)

reklama
Witam się piątkowo
madzienka super wieści od ginki:tak: Niech jeszcze Lenka posiedzi w brzuszku:-)
elza to dobrze że ospa już mija, oby szybciutko poznikały ślady po niej.
marz21 super że udało się sprzedać wózeczek...
hexe80 ja całkiem z drugiego końca Lublina niż Ty, a w którym miesiącu jesteś?Gdzie planujesz rodzić?
sunday co z Maksiem?Odkupiłabym bilet od Ciebie ale jutro mam gości:dry:
My już po przedstawieniu, jestem mega dumna z Kubusia. Ładnie powiedział wierszyki, tańczył też całkiem nieźle:tak: Ja dzisiaj biegiem do pracy,ledwo zdążyłam na przedstawienie. Potem jeszcze do Skarbówki, i odwieźć strój. Kuba zasnął w samochodzie,przełożyłam go do łóżka i śpi:tak:Dobrze że się prześpi, to na angielskim nie będzie zmęczony. Tylko mała rozrabia:confused: Obiadek mam więc nie gotuje...Miłego popołudnia:-)

Anaconda czyżby Lewiatana Ci zamknęli:-D:-Doj chyba wproszę się do Ciebie na te pierożki....nie wygonisz mnie???
co do aldika to nie wiem czy jutro nie będzie lepiej:tak::tak::tak:dzisiaj piersi z kurczaka po 12 zl więc wyobraź sobie co tam się dzieje;-):-)...mogłam zadzwonić bo byłam tez w papierniczym w twoim bloku....

Mandziulka czekamy na wieści z balu...
o kopytka tez bym jadła....

Justyna super że spacerek udany...jeszcze chyba słoneczko Wam towarzyszyło....
jedziecie dzisiaj??udanego weekendu...
ale pyszności szykujesz....

ja to chyba głodna jestem bo wszystko jadłabym:-D:-D:-D

Antuanet super że przedstawienie udane...widziałam Kubusia strój super....

my zmykamy po Julcię i rozważamy basen dzisiaj bo coś mi P zaczyna smarkać więc wolałabym żeby się nie rozłożył...

Madzienka zapraszam po niedzieli, specjalnie dla Ciebie odłożę :-D:-D:-p:-p:-p;-);-)
Mandziula właśnie robiłam ruskie :tak::tak: u nas też często by chcieli pierogi tylko nie ma komu robić ;-);-):-p:-p:-D:-D
Antuanet pochwal się fotkami Kubusia :tak::tak: za kogo był przebrany, zdobyłaś w końcu strój strażaka sama? :confused::confused:
Justyna no rano to jeszcze było przyjemnie na dworku z tym słonkiem, wrzuć przepis na ten krem pieczarkowy, może się skuszę :tak::tak:
Zmykam po Maję, ciekawe czy zadowolona z balu, ale zapewne tak :tak::tak:

Witajcie, jakoś wczoraj nie mogłam zasnąć, tłukłam się do 2 w nocy a dziś mnie tak głowa boli, że szok:dry:

Justynka pyszności robisz;-) A Cypek miał 54cm, poród rzeczywiście szybciutki był, niecałą godzinkę więc luz:tak:

Anaconda Ty w aldiku w takich kolejkach stoisz a ja w stokrotce, tez zawsze kolejka i do mięsa i do wędliny, pół godz wyjęte z życia:tak: mniam, pierożki:-)

Antuanet gratki dla Kubusia za występ:tak:

Ja do 18 w pracy, więc jeszcze trochę się pomęczę...niestety jutro też mam dyżur do 14 ale za to kolejny piątek wolny:rofl2::rofl2:

Witajcie. U nas chorobowo! :-( Maks ma zapalenie oskrzeli. I właśnie dlatego pytam Czy ktoś chciałby odkupić bilet na koncert Majki Jeżowskiej??? Na jutro na 13???

Madzienka super wieści od gina :tak: i co znalazłaś moze kogos chętnego na koncert?

marz super,ze bal udany, czekamy na fotki:-)

anaconda Leguś jest na Wileńskiej, cały sklep z lego ceny sa przystepne...

Justynka super, ze saneczki udane, co kupowalas z biedronce?

Antuanet szkoda....
super ze Kubuś sprawil sie na przedstawieniu:tak:

iwonka współczuje bólu głowy, ja tez wróciłam z bólem do domu:-(

my już w domku po obiadku, Jula z P leżakują:-D na łóżku piętrowym, a ja mam chwilkę na BB bo zaraz bierzemy się za ta maskę...:tak::tak::tak:

Sunday niestety koleżanka o której myślałam nie da rady jutro, ale jeśli jeszcze ktoś mi wpadnie do głowy będę dzwoniła....a ty masz bilet??czy kupon z grouponu??
zdróweczka dla Maksia

Anaconda ok...trzymam Cię za słowo:laugh2::laugh2:
jedziesz na weekend do teściowej????
i jak bal udany...czekamy na fotki tej czarownicy....

Iwonka współczuje bólu głowy i życzę wytrwałości w siedzeniu w pracy...jeszcze godzinka:tak:

udanego popołudnia

Hej dziewczynki:)

Ja jak po ogień wpadam;-)

Słyszałyście o wycofanej partii pulmicortu???

http://www.gif.gov.pl/rep/gif/pdf-y/WC/2013/WC_2013-01-11-001.pdf
my własnie mamy i stosowaliśmy.... ale dokładnie nie napisali dlaczego...

Sunday, miałam straszną ochotę na ta Majkę, ale Młodemu zaczyna coraz bardziej kapać z nosa :baffled: 4 dni w przedszkolu był...

Madzienka, mandzulka, wy już na finiszu:rofl2: gdzie rodzicie, bo mi umkneło?
Pochuchajcie na mnie tymi dziewczecymi fluidkami:-D:-D

no i opisałam sie, musze leciec.....

reklama
Witam. Wyszłam z Krystkiem do sklepu i zabraliśmy ze sobą sanki i woził na nich bryły śniegu,co róż dokładał ,a jeszcze brał śnieg i nim sypał na sanki i mówił, że to magiczny proszek:-D. Po sacerku we 4 zjedliśmy obiad i Krystek poszedł spać i jak na razie jeszcze śpi mimo, że Radek mu dokuczał.
Zasiadam z popołudniową kawką jak zwykle :tak::tak:
Postanowiłam wyjechać dzisiaj z parkingu i zakopałam się na maksa :-D:-D:-p:-p najpierw jakiś facet z Wa-wy pożyczył mi swoją skrobaczkę na takim długim kiju żebym mogła trochę odkopać ten zbity śnieg, niestety sam nie mógł pomóc bo się bardzo śpieszył ale "kija" użyczył i powiedział że jak skończę to mam go pod jego samochód rzucić :tak::tak: a potem to jak już się zakopałam to ani w przód ani w tył ruszyć nie mogłam :crazy::crazy: ale jakaś babka co wyjeżdżała zatrzymała się żeby mi pomóc i jeszcze poprosiłyśmy przechodzącego faceta żeby mnie pchnął :-p:-p no i po wielu wielu próbach wreszcie wyjechałam z tej mojej "dziury" :crazy::crazy: współczuję każdemu kto musiał w tych dniach gdziekolwiek jeździć :tak::tak:
Anaconda, ty nie mogłaś wyjechać a nam akumulator padł w aucie:crazy:

Witajcie.

Dzisiaj Karolcia dostała pierwszy raz słoiczek, jabłko z marchewką, Ola też chciała to wzięła sobie łyżeczkę i też jadła. Zostało trochę w miseczce to położyłam żeby Ola dojadła, Karolę do łóżeczka odłożyłam, Paweł poszedł podrzucić do piwnicy, ja do toalety, a Ola w tym czasie zaniosła tą miseczkę do Karoli, i w łóżeczku ją dokarmiała :szok::szok::szok: chyba wyobrażacie sobie jak ona wyglądała, całą upaprana tą paćką :-D:-D:-D Teraz muszę uważać żeby nie zostawiać nic takiego w zasięgu Oli.:tak:
To Ola jest super starszą siostrą:tak:

Witajcie...Jula zasypia, ja czekam na P więc zaglądam na chwileczkę....

ja po wizycie...na usg wszystko w porządeczku, Lenka wg pomiarów wazy 3100...
wizyta tez ok...za tydzien mam pojawić się na izbie na ktg a następna wizyta 5 lutego...i na razie Lenka nigdzie nie wybiera się i niech tak zostanie....:tak:
:tak:
Super wieści z wizyty.:tak:

Witajcie. U nas chorobowo! :-( Maks ma zapalenie oskrzeli. I właśnie dlatego pytam Czy ktoś chciałby odkupić bilet na koncert Majki Jeżowskiej??? Na jutro na 13??
Zdrówka podsyłam dla Maksa
Justyna: Szerokiej drogi życzę:tak:

Do góry