reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam i ja

właśńie pochłonęłam porcję kopytek:tak::tak::tak:tego mi się chciało:-D:-D
madzienka super wieści z wizyty:tak: jeszcze trochę pochodzimy;-);-) powodzenia w tworzeniu maski, Jula pewnie już nie może się odczekać...
anaconda jakie pierogi robiłaś?? u nas to średnio raz w tygodniu muszą być pierogi.... ruskie...
hexe witaj i zapraszamy do pisania:tak: ja też mam do wszystkich daleko, ale dla chcącego nic trudnego, wiosną bedziemy się umawiac na spacerki:tak:
elza dobrze, ze strupki zaczynają Cz odpadać:tak:

jeszcze chwila i jadę po Mikiego:tak:
wczoraj nie mogłam sie dopytc jak było na balu, jakiś miał zły humorek... może dziś mi coś poopowiada;-)

reklama
Witam się piątkowo
madzienka super wieści od ginki:tak: Niech jeszcze Lenka posiedzi w brzuszku:-)
elza to dobrze że ospa już mija, oby szybciutko poznikały ślady po niej.
marz21 super że udało się sprzedać wózeczek...
hexe80 ja całkiem z drugiego końca Lublina niż Ty, a w którym miesiącu jesteś?Gdzie planujesz rodzić?
sunday co z Maksiem?Odkupiłabym bilet od Ciebie ale jutro mam gości:dry:
My już po przedstawieniu, jestem mega dumna z Kubusia. Ładnie powiedział wierszyki, tańczył też całkiem nieźle:tak: Ja dzisiaj biegiem do pracy,ledwo zdążyłam na przedstawienie. Potem jeszcze do Skarbówki, i odwieźć strój. Kuba zasnął w samochodzie,przełożyłam go do łóżka i śpi:tak:Dobrze że się prześpi, to na angielskim nie będzie zmęczony. Tylko mała rozrabia:confused: Obiadek mam więc nie gotuje...Miłego popołudnia:-)

Anaconda czyżby Lewiatana Ci zamknęli:-D:-Doj chyba wproszę się do Ciebie na te pierożki....nie wygonisz mnie???
co do aldika to nie wiem czy jutro nie będzie lepiej:tak::tak::tak:dzisiaj piersi z kurczaka po 12 zl więc wyobraź sobie co tam się dzieje;-):-)...mogłam zadzwonić bo byłam tez w papierniczym w twoim bloku....

Mandziulka czekamy na wieści z balu...
o kopytka tez bym jadła....

Justyna super że spacerek udany...jeszcze chyba słoneczko Wam towarzyszyło....
jedziecie dzisiaj??udanego weekendu...
ale pyszności szykujesz....

ja to chyba głodna jestem bo wszystko jadłabym:-D:-D:-D

Antuanet super że przedstawienie udane...widziałam Kubusia strój super....

my zmykamy po Julcię i rozważamy basen dzisiaj bo coś mi P zaczyna smarkać więc wolałabym żeby się nie rozłożył...

Madzienka zapraszam po niedzieli, specjalnie dla Ciebie odłożę :-D:-D:-p:-p:-p;-);-)
Mandziula właśnie robiłam ruskie :tak::tak: u nas też często by chcieli pierogi tylko nie ma komu robić ;-);-):-p:-p:-D:-D
Antuanet pochwal się fotkami Kubusia :tak::tak: za kogo był przebrany, zdobyłaś w końcu strój strażaka sama? :confused::confused:
Justyna no rano to jeszcze było przyjemnie na dworku z tym słonkiem, wrzuć przepis na ten krem pieczarkowy, może się skuszę :tak::tak:
Zmykam po Maję, ciekawe czy zadowolona z balu, ale zapewne tak :tak::tak:

Witajcie, jakoś wczoraj nie mogłam zasnąć, tłukłam się do 2 w nocy a dziś mnie tak głowa boli, że szok:dry:

Justynka pyszności robisz;-) A Cypek miał 54cm, poród rzeczywiście szybciutki był, niecałą godzinkę więc luz:tak:

Anaconda Ty w aldiku w takich kolejkach stoisz a ja w stokrotce, tez zawsze kolejka i do mięsa i do wędliny, pół godz wyjęte z życia:tak: mniam, pierożki:-)

Antuanet gratki dla Kubusia za występ:tak:

Ja do 18 w pracy, więc jeszcze trochę się pomęczę...niestety jutro też mam dyżur do 14 ale za to kolejny piątek wolny:rofl2::rofl2:

Witajcie. U nas chorobowo! :-( Maks ma zapalenie oskrzeli. I właśnie dlatego pytam Czy ktoś chciałby odkupić bilet na koncert Majki Jeżowskiej??? Na jutro na 13???

Madzienka super wieści od gina :tak: i co znalazłaś moze kogos chętnego na koncert?

marz super,ze bal udany, czekamy na fotki:-)

anaconda Leguś jest na Wileńskiej, cały sklep z lego ceny sa przystepne...

Justynka super, ze saneczki udane, co kupowalas z biedronce?

Antuanet szkoda....
super ze Kubuś sprawil sie na przedstawieniu:tak:

iwonka współczuje bólu głowy, ja tez wróciłam z bólem do domu:-(

my już w domku po obiadku, Jula z P leżakują:-D na łóżku piętrowym, a ja mam chwilkę na BB bo zaraz bierzemy się za ta maskę...:tak::tak::tak:

Sunday niestety koleżanka o której myślałam nie da rady jutro, ale jeśli jeszcze ktoś mi wpadnie do głowy będę dzwoniła....a ty masz bilet??czy kupon z grouponu??
zdróweczka dla Maksia

Anaconda ok...trzymam Cię za słowo:laugh2::laugh2:
jedziesz na weekend do teściowej????
i jak bal udany...czekamy na fotki tej czarownicy....

Iwonka współczuje bólu głowy i życzę wytrwałości w siedzeniu w pracy...jeszcze godzinka:tak:

udanego popołudnia

Hej dziewczynki:)

Ja jak po ogień wpadam;-)

Słyszałyście o wycofanej partii pulmicortu???

http://www.gif.gov.pl/rep/gif/pdf-y/WC/2013/WC_2013-01-11-001.pdf
my własnie mamy i stosowaliśmy.... ale dokładnie nie napisali dlaczego...

Sunday, miałam straszną ochotę na ta Majkę, ale Młodemu zaczyna coraz bardziej kapać z nosa :baffled: 4 dni w przedszkolu był...

Madzienka, mandzulka, wy już na finiszu:rofl2: gdzie rodzicie, bo mi umkneło?
Pochuchajcie na mnie tymi dziewczecymi fluidkami:-D:-D

no i opisałam sie, musze leciec.....

reklama
Witam. Wyszłam z Krystkiem do sklepu i zabraliśmy ze sobą sanki i woził na nich bryły śniegu,co róż dokładał ,a jeszcze brał śnieg i nim sypał na sanki i mówił, że to magiczny proszek:-D. Po sacerku we 4 zjedliśmy obiad i Krystek poszedł spać i jak na razie jeszcze śpi mimo, że Radek mu dokuczał.
Zasiadam z popołudniową kawką jak zwykle :tak::tak:
Postanowiłam wyjechać dzisiaj z parkingu i zakopałam się na maksa :-D:-D:-p:-p najpierw jakiś facet z Wa-wy pożyczył mi swoją skrobaczkę na takim długim kiju żebym mogła trochę odkopać ten zbity śnieg, niestety sam nie mógł pomóc bo się bardzo śpieszył ale "kija" użyczył i powiedział że jak skończę to mam go pod jego samochód rzucić :tak::tak: a potem to jak już się zakopałam to ani w przód ani w tył ruszyć nie mogłam :crazy::crazy: ale jakaś babka co wyjeżdżała zatrzymała się żeby mi pomóc i jeszcze poprosiłyśmy przechodzącego faceta żeby mnie pchnął :-p:-p no i po wielu wielu próbach wreszcie wyjechałam z tej mojej "dziury" :crazy::crazy: współczuję każdemu kto musiał w tych dniach gdziekolwiek jeździć :tak::tak:
Anaconda, ty nie mogłaś wyjechać a nam akumulator padł w aucie:crazy:

Witajcie.

Dzisiaj Karolcia dostała pierwszy raz słoiczek, jabłko z marchewką, Ola też chciała to wzięła sobie łyżeczkę i też jadła. Zostało trochę w miseczce to położyłam żeby Ola dojadła, Karolę do łóżeczka odłożyłam, Paweł poszedł podrzucić do piwnicy, ja do toalety, a Ola w tym czasie zaniosła tą miseczkę do Karoli, i w łóżeczku ją dokarmiała :szok::szok::szok: chyba wyobrażacie sobie jak ona wyglądała, całą upaprana tą paćką :-D:-D:-D Teraz muszę uważać żeby nie zostawiać nic takiego w zasięgu Oli.:tak:
To Ola jest super starszą siostrą:tak:

Witajcie...Jula zasypia, ja czekam na P więc zaglądam na chwileczkę....

ja po wizycie...na usg wszystko w porządeczku, Lenka wg pomiarów wazy 3100...
wizyta tez ok...za tydzien mam pojawić się na izbie na ktg a następna wizyta 5 lutego...i na razie Lenka nigdzie nie wybiera się i niech tak zostanie....:tak:
:tak:
Super wieści z wizyty.:tak:

Witajcie. U nas chorobowo! :-( Maks ma zapalenie oskrzeli. I właśnie dlatego pytam Czy ktoś chciałby odkupić bilet na koncert Majki Jeżowskiej??? Na jutro na 13??
Zdrówka podsyłam dla Maksa
Justyna: Szerokiej drogi życzę:tak:

Do góry