reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam wieczorową porą:-).
Ksiądz już z bloku wyszedł,M pojechał z Olkiem do braciunia:baffled:.
Choinka rozebrana i jak dużo miejsca się zrobiło;-):tak::cool2::cool2:.
Madziu,kalendarz cudny - śliczna pamiątka:tak:.
Jutro sama w domciu będę to więcej popiszę;-):tak:,bo dziś już mnie głowa rozbolała :-:)wściekła/y::wściekła/y:a leków nie wykupiłam:no:,bo neurolog nie wpisał Peselu na recepcie:baffled::wściekła/y::wściekła/y: i do poniedziałku musze się Apapem zadowolić:sorry2::tak:.

reklama
Filip znowu jest chory. Jeszcze rano wszystko było ok, Paweł przywiózł go z przedszkola zaryczanego, praktycznie od razu zasnął mi na rękach. O 16 oprócz złego humoru objawów choroby nie było żadnych. O 17 temp. była już ponad 38. Szybko pojechaliśmy do przychodni, a doktorka stwierdziła, że to angina.
Teraz śpi, temp mu spadła ale blady okropnie i przez ręce się przelewa.
Mówię Wam dziewczyny nie wyrabiam już.

fogia zdrówka życze!!!!:tak:

Witam wszystkich! Ja to tylko zajrzałam się przywitać,jakos nie mam weny na pisanie czytanie i w ogole! M chory na dodatek zab go boli i mam przez to dwoje dzieci w domu!:-(

Witam jako pierwsza!!!
Wstalismy dzisiaj o 7!:nerd: M pojechal do dentysty!:baffled: Ja juz pranie nastawilam, lozko zlozylam i kawe pije. Mam wielkie zamiary na porządki, w lazience i kuchni, musze w koncu posegregowac ubrania malego i poje papiery!:szok: brrr!!!
Zobaczy co wyjdzie z tych zamiarów!:-D:-D:-D
Tylko nie mam pomysłu na obiad, co dzisiaj robicie???:confused::confused::confused:

ja też już wstałam:) po śniadanku i lece kawę robić.
od samego rana walczę z piecem centralnego ogrzewania:wściekła/y::wściekła/y: małż mnie sama zostawił a nie wytłumacył co i jak z tym piecem, a w domku zimno :tak::tak: ale chyba mi sie udało bo kaloryfery lekko ciepłe:-):-)

sunday_ ja mam dziś prasowanie i porządki wszafie zaplanowane, i też mi się nie chce;-);-)
na obiadek mam pierożżki, dzisiaj z serem i ziemniakami:-):tak:

Witam.

Mysmy dzis wstaly o 9.Mala zadwolona siedzi juz w swojim lezaczku.A mnie nerwy ruszaja bo zawsze mialam przelew z firmy do 10 dzis juz 9 i nadal nic.W poniedzialek do nich zadzwonie z pytaniem co i jak.Mam nadzieje ze nie maja balaganu w papierach....No bo jesli zwykly maciezynski mam do 27.01 (bez tych dodatkowych 2 tyg.)to chyba powini mi jeszcze w styczniu zaplacic???

fogia zycze zdrowka

mandziula wiesz my w poniedzialek bedziemy z mala w Dabrownicy na szczepieniu w ALMED:-)

Madzienka kalendarz piekny a Julka jaka profesjonalna modelka:tak:

Witam sobotnio....co na obiad mowicie...no ja dzis w planach mam krokiety z kapusta i grzybami,no i oczywiscie barszcz czerwony,a na wieczor jeszcze planuje rosolek,to juz na jutro bede miala obiad :-)...ale za to dzis caly dzien w kuchni spedze :baffled:

A czasu na szydelko i haft, tez teraz czasu nie mam bardzo:no: a szkoda,bo bardzo lubie :happy2:
Martus,juz choinke rozebralas? w sumie u mnie tez sie juz sypie,ale jeszcze na niedziele ja zostawie,bo czasu mi zbraknie dzis z tym wszystkim...he,he....:-D

sunday_ pierogi robie sama, wczoraj mnie wena złapała;-);-)

nadulecgdzie jest ten ALMED?? nie wiedziałam że cs takiego tu działa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

lecę kchnię ogarnąć i prasowanie woła że już czas;-)

dodziergałam jeszcze buciki dla synka:):)

reklama
Do góry