reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam wieczorową porą:-).
Ksiądz już z bloku wyszedł,M pojechał z Olkiem do braciunia:baffled:.
Choinka rozebrana i jak dużo miejsca się zrobiło;-):tak::cool2::cool2:.
Madziu,kalendarz cudny - śliczna pamiątka:tak:.
Jutro sama w domciu będę to więcej popiszę;-):tak:,bo dziś już mnie głowa rozbolała :-:)wściekła/y::wściekła/y:a leków nie wykupiłam:no:,bo neurolog nie wpisał Peselu na recepcie:baffled::wściekła/y::wściekła/y: i do poniedziałku musze się Apapem zadowolić:sorry2::tak:.

reklama
Filip znowu jest chory. Jeszcze rano wszystko było ok, Paweł przywiózł go z przedszkola zaryczanego, praktycznie od razu zasnął mi na rękach. O 16 oprócz złego humoru objawów choroby nie było żadnych. O 17 temp. była już ponad 38. Szybko pojechaliśmy do przychodni, a doktorka stwierdziła, że to angina.
Teraz śpi, temp mu spadła ale blady okropnie i przez ręce się przelewa.
Mówię Wam dziewczyny nie wyrabiam już.

fogia zdrówka życze!!!!:tak:

Witam wszystkich! Ja to tylko zajrzałam się przywitać,jakos nie mam weny na pisanie czytanie i w ogole! M chory na dodatek zab go boli i mam przez to dwoje dzieci w domu!:-(

Witam jako pierwsza!!!
Wstalismy dzisiaj o 7!:nerd: M pojechal do dentysty!:baffled: Ja juz pranie nastawilam, lozko zlozylam i kawe pije. Mam wielkie zamiary na porządki, w lazience i kuchni, musze w koncu posegregowac ubrania malego i poje papiery!:szok: brrr!!!
Zobaczy co wyjdzie z tych zamiarów!:-D:-D:-D
Tylko nie mam pomysłu na obiad, co dzisiaj robicie???:confused::confused::confused:

ja też już wstałam:) po śniadanku i lece kawę robić.
od samego rana walczę z piecem centralnego ogrzewania:wściekła/y::wściekła/y: małż mnie sama zostawił a nie wytłumacył co i jak z tym piecem, a w domku zimno :tak::tak: ale chyba mi sie udało bo kaloryfery lekko ciepłe:-):-)

sunday_ ja mam dziś prasowanie i porządki wszafie zaplanowane, i też mi się nie chce;-);-)
na obiadek mam pierożżki, dzisiaj z serem i ziemniakami:-):tak:

Witam.

Mysmy dzis wstaly o 9.Mala zadwolona siedzi juz w swojim lezaczku.A mnie nerwy ruszaja bo zawsze mialam przelew z firmy do 10 dzis juz 9 i nadal nic.W poniedzialek do nich zadzwonie z pytaniem co i jak.Mam nadzieje ze nie maja balaganu w papierach....No bo jesli zwykly maciezynski mam do 27.01 (bez tych dodatkowych 2 tyg.)to chyba powini mi jeszcze w styczniu zaplacic???

fogia zycze zdrowka

mandziula wiesz my w poniedzialek bedziemy z mala w Dabrownicy na szczepieniu w ALMED:-)

Madzienka kalendarz piekny a Julka jaka profesjonalna modelka:tak:

Witam sobotnio....co na obiad mowicie...no ja dzis w planach mam krokiety z kapusta i grzybami,no i oczywiscie barszcz czerwony,a na wieczor jeszcze planuje rosolek,to juz na jutro bede miala obiad :-)...ale za to dzis caly dzien w kuchni spedze :baffled:

A czasu na szydelko i haft, tez teraz czasu nie mam bardzo:no: a szkoda,bo bardzo lubie :happy2:
Martus,juz choinke rozebralas? w sumie u mnie tez sie juz sypie,ale jeszcze na niedziele ja zostawie,bo czasu mi zbraknie dzis z tym wszystkim...he,he....:-D

sunday_ pierogi robie sama, wczoraj mnie wena złapała;-);-)

nadulecgdzie jest ten ALMED?? nie wiedziałam że cs takiego tu działa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

lecę kchnię ogarnąć i prasowanie woła że już czas;-)

dodziergałam jeszcze buciki dla synka:):)

reklama
Do góry