mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witam wieczorową porą
mnie dziś pochłonęło szycie znkaów drogowych... ale skończyłam jutro zrobię zdjęcia z modelem ( bo dziś już spi) i wrzucę w niedzielę zrobiłam Mikiemu czapuche na szydełku, a dziś wszystkie dzieci e w przedszkolu takie chciały ale dumny chodził
co do zasypanych dróg i aut... my ledwie wyjechaliśmy dziś rano do przedszkola, drogę na wsi odsniezyli dopiero po 15 masakra, a jeszcze dziś byłąm w przychodni po syrop, zeby Mikiego odrobaczyc bo się strasznie zacząl drapać... nie powiem ile jechaliśmy przez Nałęczowską
anaconda szkoda terminu wizyty, a zapisali was na inny dzięn???
justyna brawa dla M, dzielny z niego chłopczyk!!!
anetka brawa dla Karolinki na pierwsze słowo!!!! i to jakie!!!!!
sunday ale miałas dzień... nieźle się omachałas łopatą...
eliza śłiczne prezenty wymyśliłaś ja to nawet nie wiem co u nas dzieciaki robia
mnie dziś pochłonęło szycie znkaów drogowych... ale skończyłam jutro zrobię zdjęcia z modelem ( bo dziś już spi) i wrzucę w niedzielę zrobiłam Mikiemu czapuche na szydełku, a dziś wszystkie dzieci e w przedszkolu takie chciały ale dumny chodził
co do zasypanych dróg i aut... my ledwie wyjechaliśmy dziś rano do przedszkola, drogę na wsi odsniezyli dopiero po 15 masakra, a jeszcze dziś byłąm w przychodni po syrop, zeby Mikiego odrobaczyc bo się strasznie zacząl drapać... nie powiem ile jechaliśmy przez Nałęczowską
anaconda szkoda terminu wizyty, a zapisali was na inny dzięn???
justyna brawa dla M, dzielny z niego chłopczyk!!!
anetka brawa dla Karolinki na pierwsze słowo!!!! i to jakie!!!!!
sunday ale miałas dzień... nieźle się omachałas łopatą...
eliza śłiczne prezenty wymyśliłaś ja to nawet nie wiem co u nas dzieciaki robia