reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Antuanet dobry sport tylko tak się zastanawiam czy teraz znowu iść z sankami czy sobie darować :-D:-D:-D:tak::tak: Twój ferrari pięknie pomyka a ja dzisiaj nie mogłam z parkingu wyjechać, co ja mówię z parkingu ze swojego miejsca nie dałam rady ruszyć :crazy::crazy:
Justyna a ta Żywicka to przyjmuje na fundusz czy tylko prywatnie, i ile się do niej czeka na wizytę? :confused::confused:
A ja właśnie skończyłam "Galerianki" oglądać i pora iść po dziecię a za oknem cały czas sypie :szok::szok:

reklama
Czy ten śnieg do cholery przestanie padać:wściekła/y:...rozumiem że zima i powinno być biało i mroźno no ale bez przesady....
my już po obiadku, pora na odpoczynek
;-):tak:

Anaconda z tego co wiem dr Żywicka przyjmuje w LuxMedzie i jeszcze gdzieś ale prywatnie...

Antuanet życzę aby Kubuś uchował się przed świnką na razie...ale dla chłopca najlepiej jakby przechorował wcześniej bo to groźna choroba dla mężczyzn....

Iwonka ja oddałabym do pralni kurtkę...

Misia tak spodobała się:tak::tak::tak:

Witajcie...
Zima, zima, zima... ojj tak...:baffled: Uwielbiam zime, ale nie wtedy kiedy samochód trzeba odkopywać... w sumie to trzy razy dzisiaj używałam łopaty, najpierw żeby wyjechać spod bloku, potem żeby wjechać na parking pod szkołą, a potem żeby spowrotem zaparkować pod blokiem... szokk... ale mialam dzisiaj gimnastykę:eek:

Wczoraj mialam fatalny dzień w pracy, więc i nie mialam weny pisać. Dzisiaj troszkę lepiej,ale nie może być idealnie:-( Dzieci są coraz gorsze, szok, ja nie wiem jak one dadzą sobie radę już w "prawdziwej" szkole.:eek: zero zasad,zero granic wyniesionych z domu:baffled: Ale za to nawet piosenki z gier komputerowych znają:szok:
Widziałyście może ten tekst Koniec czy początek? | NaTemat.pl co sądzicie?

anaconda z saneczkami poszłaś?

Antuanet super ze Dzien babci i dziadka udany :tak:

misia super ze w zdrowiu jesteście :-)

Justynka brawa dla dzielnego pacjenta:tak:

Madzienka super lala! I jak odśnieżyłaś samochód?

Iwonka ciacho kawka, super:-) ja nie pomoge z kurtką, najlepiej wlasnie poczytac w necie,albo oddaj do pralni:-)

Aneta brawa dla Karolinki!i zdróweczka dla niej!

marz super,ze znaleźliście przebranie:tak:

Madzienka super lala! I jak odśnieżyłaś samochód?

:no::no::no::no::no: nawet boje się iść w strone parkingu:-p
jutro pewnie znowu taxi nas podwiezie do przedszkola:zawstydzona/y:

dla Ciebie brawo za radzenie sobie z łopata....Ty masz autko z napędem na tył???

artykuł czytałam wcześniej i powiem że mam mieszane uczucia...nie wiem jak sie potoczyla historia tego artykułu bo coś kojarze że pani Zawadzka trochę zdanie zmieniła ale nie jestem pewna...:sorry:

Justyna brawo dla dzielnego Michasia....

Ostatnia edycja:
maskara i jeszcze raz masakra....już więcej nie jadę do pracy w taką pogodę samochodem....nigdy w życiu....wracałam na 1 10km na godz prawie godz. a poza tym nie miałam gdzie zaparkować bo wszystko zasypane więc stanęłam przy ulicy w małej zaspie ale wątpię że jutro da radę z niej wyjechać....

anaconda jesteś szalona żeby odśnieżać mimo że się nigdzie nie jedzie....Ty się chyba nudzisz:-):-):-)
a ten kalendarz z drzewem świetny pomysł....weź zrób zdjęcie i pokaż mi....co???? da radę????
Żywicka jako pulmonolog przyjmuje w DSK...na fundusz tylko musisz mieć skierowanie

madzienka zdecydowanie taxi....ja jutro przepraszam się z MPK albo mnie J zawiezie bo ma wolne....
super że Julcia taka aktywna...maska na pewno będzie cudna....oczywiście czekamy na zdjęcie....
a lala ma cudowne imię....

anetka zdolna Karolinka już woła mama!!!!!

misia super że u neurologa wszystko ok....super że dzieciaki zdrowe...tfu tfu tfu....oby tak zostało...

justynka barwa dla dzielnego Michałka....uważam że gdyby wszędzie pracowała takie panie z podejściem do dzieci to nie byłoby tyle płaczu...

antuanet miejmy nadzieję że Kubuś nie zafunduje Ci w tym roku świnki....

sunday współczuje przejść w pracy....fakt dzieci są teraz inne, zero obowiązków, zero zasad.... w głowie tylko gry komputerowe albo bajki....oczywiście są wyjątki....
załamuje mnie fakt że 5latek nie wie co to jest plastelina, nie wie jak się posługiwać widelcem....bądź ma zakaz dotykania nożyczek bo się nie daj boże skaleczy....i zamiast powiedzieć "Poproszę" to "Ja chcem"....wrryyyyy

pochwale się moimi prezentami na DBiDz....są to obrazki na talerzykach, tylko jeszcze dojdzie zawieszka ze wstążeczki....
22012013699.jpg22012013703.jpg

a takie robiłam zaproszenia ale to ściągnięte z neta....ostatnio bardzo popularne

bab61e85b5[1].jpg

Witajcie

Uff jak dobrze dotrzec do domu, mimo, ze nie mam daleko to troche mi to zajeło:sorry:

sunday co do arykuło te tez mam nieszane uczucia, nie mozna na pdstawie jednego dziecka oceniać wszystkich, jaki rodzic takie dziecko:sorry: ale to jest zależne od czasów w jakich żyjemy, kiedyś pewnie nie do pomyślenia było, zeby kupować masło skoro mozna samemu zrobić:sorry: poza tym mysle, ze troska o dziecko kiedys była duzo mniejsza niż teraz i to tez nie było dobre. Oj dobrze, ze masz tę łopate i mozesz sobie miejsce odśnieżyc:tak: mam nadzieję, ze jutro dzieci będą bardziej posłuszne:tak:
elza super upominek dla babć i dziadków:tak: a z zaproszeniami o masz rację Jula pzyniosła podobne z przedszkola:-D
motylla fajnie, ze poszliście na to spotkanie mam:tak:

sorki wiecej nie pamietam:sorry: miłego wieczoru

sienio super że całą dotarłaś do domu....ale weź pomyśl że to dopiero wtorek a do piątku jeszcze daleko....i nie chce straszyć ale jutro ma być jeszcze gorzej....:-:)-:)no::crazy::crazy:

reklama
Elza postaram się jutro zrobić zdjęcie temu kalendarzowi i Ci przesłać :tak::tak: to fakt autko odśnieżam z nudów i tak w razie czego jakby mi się zachciało gdzieś pojechać :-p:-p a Tobie wcale się nie dziwię że chcesz autobusem jutro jechać, dłużej Ci zejdzie z odśnieżaniem niż z dojściem na przystanek :tak::tak: sama w taką pogodę wybierałabym miejskie środki transportu :tak::tak: takie talerzyki u Mai w przedszkolu robiły dzieciaki w tamtym roku - bardzo fajne :tak::tak:
Madzienka coś dzisiaj ciągle na siebie wpadałyśmy :-D:-D:tak::tak: Maja też chodzi w czapeczce którą razem kupiłyśmy ;-):tak::-D
Sunday oj to się dzisiaj naodśnieżałaś, ale wcale się nie dziwię bo u nas na parkingu masakra i tak jak ja stoję już w miejscu od kilku dni to tak mnie zasypało że wcale nie mogłam wyjechać :tak::tak: a co do dzieci to też odnoszę wrażenie że te dzisiejsze są 1000 razy gorsze od nas :-p;-):-)
Coś mnie głowa boli, chyba jakiś przeciwbólowy muszę wziąć bo nie dam rady dłużej :baffled::baffled:

Do góry