reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Zaglądam wieczorowo :-):-)
Teściowa pojechała więc mam luzik :-p:-p;-):tak::-D:-D
A za oknem faktycznie masakra, jak tak dalej będzie padać to ja z domu nie wyjdę :szok::szok:
Madzienka twinguś tak ślicznie wygląda bo ja go codziennie odśnieżam tylko tak się zastanawiam po co skoro nigdzie nie jeżdżę :-D:-D:-D
Aneta oby Karolinka spokojnie nockę przespała i nie miała gorączki po szczepieniu :tak::tak: no to teraz możesz sobie zrobić wypad na pół nocy ;-);-):tak::tak:
Justyna dzisiaj to nie wiadomo czy lepiej na pieszo czy autobusem bo warunki są masakryczne :tak::tak: są takie oparcia do sanek kupowane osobno więc za czymś takim się rozejrzyj :tak::tak: i po co ksiądz u Was organizuje msze dla dzieci skoro dzieci mu przeszkadzają - głupota :crazy::crazy: i po co było drażnić lwa i do teściowej wydzwaniać ;-):-p
Mandziula super pomysł z tą kamizelką, pochwal się potem co wykombinowałaś :tak::tak:
Elza u Mai w przedszkolu w tym roku były super prezenty dla dziadków, kalendarz ścienny z drzewem genealogicznym wykonanym przez dzieci :tak::tak:
Marz ja z bluzeczka nie pomogę :no::no:
Misia a co u Was?

Witam. Napisałam i mi wcięło.:wściekła/y: Byłam na aktywnych mamach i dzieci się wyszalały a ja sobie pogadałam. W. nas zawiózł tam, wracałam autobusem,( spóźnił się) i bez wózka z dwójką to masakra :angry:. Jakaś jestem wykończona i niewiele zapamiętałam.
Marta: Zdrówka podsyłam
Marz: Jak tylko zgram zdjęcia z aparatu to wstawię moich chłopaków:-)
Eliza: Zdrówka dla Cz:tak:
Madzieńka: Fajna lala:tak:
Justyna: Mój Krystek też skacze z naszego łóżka na podłogę ale nic sobie nie podstawia.:rofl2:
Muszę iść, Radek mi robi porządek w szafie:eek: a tak miałam ładnie poskładane.

Dzięki, za zyczenia zdrówka dla M - doigrał się i ma zastrzyki :-p i zrobić rtg klaty i w środe do kontroli.
Pisze jedna reka bo ROKi produkuje się na drugiej.
Antuanet, ładny fotelik:tak: - oby bezpieczxnie Wiki w nim podróżowała.
Jutro w przedszkolu D B i Dz - Anaconda zgadnij kto dostanie prezenta:sorry::sorry::sorry:;-):-p:-D:-D.

Uff wieczor szkoda ze jeszcze nie jestem bardzo gotowa na jutro ale przynajmniej chalupke mam ogarnieta....pogoda cudowna jak sie siedzi w domu i patrzy w okno na to a nie jak trzeba gdzies dojechac na czas ale ku mojemu zdziwieniu ladnie rano mi to wyszlo nawetM zgarnelam do przedszkoal bo jak B spi to ja biore M a P ok 8 budzi B.....i jest mu lzej......i mi tez ze nie musze od niego "uciekac":baffled:

A to co dzialo sie popoludniu z oim samochodem to masakra P dzwoni czy widzialam co mam na samochodzie bo jego postal pol godz ijak wrocil to juz mial warstwe lodu naszczescie zajechal do mnie i mnie wspomogl w odskrobaniu:-p

Mandziula jestem strasznie ciekawa jak Ci to wyjdzie bo brzmi swietnie:-)
Elza ja tez chce wiosny!!!!!!!!
Marta zdrowka dla M....
Aneta a jednak mozna zajac sie dzieckiem abys Ty mogla na spokojnie miec chwile dla siebie szkoda ze tesciowa tak nie potrafi:zawstydzona/y:jak K poszla ladnie spac???dzieki juz kupilam....
Madzienka lala rewelacja:-)
Justyna ladna wyprawa za Wami????a po co Ty do tesciowki????poki M nie umie zozyc zyczen to bylo sobie darowac:-D
anaconda alez TY jestes dobra synowa;-)

Odebralam B i ruszylismy na jednego ciuszka i tam znalezlismy i bluzeczke i przebranie myslaam ze dynia a to chyba marchewka z wypchanym brzuszkiem F&F.....to w takiej formie kamizelki wiec nie bedzie mu tak moze przeszkadzac.....ae juz mam temat z glowy:-p

Dobra lece sie szykowac na jutro.....

Dzisiaj dzien babci i troche mi smutno bo rok temu w tym dniu rozmawialam z ś.p.babcia po raz ostatni:-(
:-:)-(

rany czy ten śnieg kiedyś przestanie padać....:confused2::confused2::confused2:warunki masakryczne i sama nie wiem jak jutro dojedziemy do przedszkola...jak dalej będzie tak padało to chyba skorzystam z taxi;-)

Anaconda teściowa pojechała do domu???czym??synek ja odwiózł???
ja swój tez codziennie odśnieżam...i mój to chyba tak odśnieżony był ostatnio po wizycie w plazie:-D
a jak występ Majeczki...bo prezent czytałam że super....:tak:

Marzenka nawet nie wspominaj o tym co miałam na samochodzie jak jechaliśmy po Julę...
super że stroje udało się upolować...czekam na fotki w przebraniu...

Motylla i co ciekawego dzieje się na tych mamach aktywnych....
moi mieli dzisiaj jechać na klub ojca ale jakoś tak nam się zeszło...może za tydzień...

Marta uuuuu zdróweczka dla M...

Justyna super że sprawy udało się załatwić....
i Michaś obdarowany...

Elza wiem co czułaś....
ja jutro rano zrobię wywiad i okaże się czy warto ruszać autko:tak:
jak Czaruś???
my zrobiliśmy kalendarze....

Mandziula chwal się strojem....

Aneta super że udało się wam przepisać do grupy razem z Justyną...a jak samopoczucie Karolinki po szczepieniu, trzymamy kciuki żeby nie było żadnych negatywnych objawów...

Sunday jak Maksio??co za dzień dzisiaj u Ciebie???

spokojnego wieczorku

No i Karolinka dostała gorączki, więc długo nie popiszę, bo co chwila domaga się pić, ale mam nadzieję że do jutra już śladu nie będzie, jak ostatnio, Ola pogadała z Kubusiem i zasnęła, jak zajrzałam to tak go ściska że szok. Paweł już wraca z pracy i mówił że ma zamiar jutro lekarza odwiedzić i wziąć L4, jeszcze mi tylko jego chorego brakuje, najwyżej przeniosę się z dziewczynami na Kalinę :-p

Madzienka mógłby przestać padać, bo drzwi nie mogłam otworzyć, tak mi na taras zawiało :szok:

marz to super że udało Ci się kupić ciuszki :tak: tak, moja mama to nawet z głodnym dzieckiem dała sobie radę, biedna bujała do tej pory aż usnęła, jak ja byłam z Olą na basenie, i zero wymówek z jej strony :tak:

Marta uj, to niedobrze, zdrówka dla M

Motylla jak było na tych aktywnych mamach? sama jestem ciekawa, bo może skorzystam w przyszły poniedziałek

anaconda pół??? ba, na całą noc :-D:-D:-D zróbmy sobie takie BB Ladies Night :-D:-D:-D

Justyna relaksujesz się w wannie?

Oj, zapomniałam Wam się pochwalić, Karolinka od paru dni mówi ładnie mama, i to nie takie tam wyrwane, czy przez przypadek, z Olą ją uczyłyśmy :tak::-D ale nadużywa jak jest sama, wtedy to się drze MAMA :laugh2:

Witam,
dzieci odpukać zdrowe....tylko czasu ostatnio brak:zawstydzona/y:Natalka od wczoraj nocuje u rodziców,ale jutro wieczorem ją zabieramy:tak:ze Stasiem dziś byliśmy neurologa i na szczęście wszystko w porządku:tak:brat mi zainstalował nowy system na kompie ale nie do końca działa...próbuje coś sama zdziałać,ale ja to zupełny lajkonik,a bratu na szybko się nie udało...pewnie spróbuje poprawic za tydzień jak przyjedzie ze stolycy:sorry2:a ja padam ze zmęczenia bo jeszcze ze Stachem odwoziłam w tę pogodę brata na pociąg...to się zeszło 40 minut w każdą stronę:angry:

eeee....dopiero zauwaylam....a co to te nowe kategorie pod awatarem??:baffled:

Ostatnia edycja:
Witam :-):-):-)
Ja dzisiaj sanki wyciągnęłam jak odprowadzałam Maję i tak się umęczyłam że szok, chodniki wcale nie są poodśnieżane, idzie się potwornie :crazy::crazy:
Chyba w drodze powrotnej darujemy sobie saneczki :tak::tak::-D:-D
Madzienka i co ruszyłaś do przedszkola autem? Ja bym już wolała taxi ;-):tak: a teściowa busikiem pojechała do domu :tak::tak: i to o czasie przyjechał :tak::tak:
Marta niech zgadnę, teściowa przyjedzie do przedszkola na DzBiD :-D:-D
Aneta a jednak gorączka pojawiła się :-:)-( a jak dzisiaj Karola? :confused::confused::confused: no i brawa za pierwsze "mama" :tak::tak:
Marz widziałam co było na autach i powiem Ci że współczułam każdemu kto musiał wczoraj gdziekolwiek jechać i widzę że dzisiaj to samo :szok::szok: o widzisz nie ma to jak ciuszek na bal karnawałowy :-D:-D:tak::tak:
Motylla a gdzie te aktywne mamy i co tam robiliście? :confused::confused:
Misia super że wizyta u neurologa przebiegła pozytywnie :tak::tak: Ty od 1.02 wracasz do pracy? :confused::confused::confused::confused:
Zmykam do przychodni próbki badań oddać, pojawię się później :tak::tak:

reklama
U nas znowu Armagiedon - o 5:20 pod oknami po odśnieżał spych z MPGK-u a o 8-ej znowu zasypane:tak::confused2:. O, właśnie ze spółdzielni podjechał.
Anaconda, babka chyba nawet dziś z jajkami na rynek nie dojedzie:no::-D:-D. Tradycyjnie sąsiadka co swoich wnuków jeszcze nie ma wybiera się. Z resztą nawet Juli ich nie prosił, tylko od razu Eli zaniósł zaproszenie:tak::-p. A co ja bym z nimi robiła przez pół dnia:baffled::confused2::sorry: - odwiecznej kłótni teściowa - teść słuchała:nerd::baffled:.
Anetko, brawo dla Karolci za MAMA:tak::-).

Do góry