reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się wieczorowo
elza współczuję ospy ale równo rok temu to samo przeżywałam, tylko do kwadratu bo Wiki miała miesiąc a Kuba miał ospę...
mirosia życzę dużo sił i wytrwałości dla Ciebie! Jesteś dzielna babka...
sunday zdrówka dla Was:tak: Oby Maksowi jak najszybciej przeszła infekcja...
anaconda to poszalałaś dzisiaj w kuchni...A domek ekstra;-)
mandziula super że łazienka na wykończeniu :-)
marz21 mi też nieraz cierpliwości brakuje, zwłaszcza do temperamentnego Kubusia:rofl2: Jakieś buntownicze te paździoszki:sorry2: Fajny dzionek za Wami.
My wczoraj pół dnia robiliśmy porządki a po południu pojechaliśmy do Olimpu po prezenty dla Babć i Dziadka;-) i bratowej. Dzisiaj byliśmy u teściowej i zleciało. Jutro znów do pracy, przed 14 muszę zabrać Kubę z przedszkola bo o 15 mają mszę w Katedrze. Wiki z fotelika zadowolona że przodem jeździ, nawet zdarzyło jej się zasnąć. Chyba uciekam zaraz spać bo jutro długi dzień przed nami, spokojnej nocki.

reklama
Witajcie wieczorową porą...kolejny dzionek za nami...
lala już wystrojona....Jula oczywiście chce ją zostawić w domu, więc albo uszyjemy druga albo na licytacji kupimy ją:-D:-D
oto nasze dzieło...talentu do krawiectwa to ja na pewno nie mam już to wiem:-D:-D

IMG_0942.jpg

Marzenka zapraszam:tak:...ale Ty jesteś mamuśka nie pozwoliłaś Bartusiowi popływać z kaczuszkami...
spokojnego tygodnia w pracy....
super że stroje chłopaki przywieźli....

Eliza trzymam kciuki żeby ospa już odchodziła a nie rozwijała się...
a jaki syropek dostaliście???
dzisiaj śniło mi się że gdzieś z Wami byłam i czekałam teraz tylko na ospę u Julci

Sunday zdróweczka dla Maksia...

Justyna i jak podświetlili Graffa dzisiaj??tam jakiś nowy klub otworzył się widziałam dzisiaj reklamę...
msza w WC hehehe, to tez jakieś rozwiązanie żeby nie przeszkadzać tym wrednym babsztylom...

Madziarka no właśnie...M już w domu więc zaglądaj do nas....

Anaconda trzymamy kciuki za jutrzejsze przedstawienie Majeczki...teściowa przyjeżdża z samego rana???

ja biorę się za kolaże bo nigdy tych kalendarzy nie zamówimy:-D:-Da dzień babci już jutro....
spokojnych nocek....

witam
no zima nie odpuszcza ulice białe wszystkie
a ja popijam kawke zeby sie rozbudzic
justyna msza w wc??
madzinka lala super
mandziula i co ksiadz byl czy bedziew srode??:-)
elza ale z Czarka biedroneczka oby jak najszybciej krosty znikneły
sunday zdrowka dla Maksia, nam tez wieczxnei cos goinie ostatnio pilot od teklewizora ktory robi za monitor teraz a pilot przepadł jak kamien w wode
anaconda jak rogaliki, zjedzone, co robisz w next weekend??
mirosia dzielna babka z Ciebie tak trzymac
i nie wiem co jeszcze mialam pisac
wczoraj poszalelismy na saneczkach znow a po poludniudzieciaki dały do pieca ze ho ho poszly z trudem spac po 21, usypialam malego ponad pol godz wczoraj myslalam ze mnei szlak trafi :crazy::rofl2:
:wściekła/y:

Witam z rana :-):-)
I znowu nas zasypało :szok::szok: szkoda że nie wzięłam sanek jak Maje rano do przedszkola odprowadzałam :tak::tak: ale popołudniu się poprawię :tak::tak:
Teściowa przyjeżdża w południe tak więc jeszcze mogę z Wami trochę posiedzieć :-D:-D
Madzienka co chcesz - bardzo ładna Ci ta lala wyszła :tak::tak:
obyś teraz wzięła za nią kupę kasy :tak::tak:
Gon1a jeszcze nie wiem co robimy w ten weekend, zapewne po dzisiejszym spotkaniu z teściową się rozstrzygnie :tak::tak:
Marz super że stroje karnawałowe masz z głowy :tak::tak: no jak mogli zablokować Ci niektóre strony - pisz zażalenie do dyrekcji ;-);-):-D:-D
Mandziula to jednak zaprosiłaś ponownie wielebnego do siebie ;-):-p:-D:-D
Antuanet to też się miałaś z tą ospą :szok::szok: a z jakiej to okazji ma Kubuś mszę w katedrze? :confused::confused: jaki fotelik kupiłaś Wikusi? :confused::confused:
Zmykam trochę posprzątać bo teściowa zapewne w każdą dziurę zajrzy ;-);-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
witam poniedziałkowo

my już po śniadanku i pora na herbatkę, zęby się dobudzić
gon1a pleban ma przyjść w środę, ciekawe jaką bedzie miął wymówkę:-D:-D
madzienka śliczną lalę uszyliście, i ty nie masz zdolności???? brawo...
marzenka super że przebrania chłopaki przywieźli i M zadowolony:tak:
antuanet udanego zabieganego dnia:tak: co wymyśliliście dla dziadków???

ja m,usze się zabrać za przebranie na bal, macie jakies pomyśły na znak STOP????:confused2::confused2::confused2:

Heloł.
Nas tez zasypało, M nie załozył osłony na szybę i 15minut odśnieżałam i skrobałam Multi:angry: żeby pojechac i zapisać go do lekarza bo biedny dostał zapalenia oskrzeli i na pogotowiu L4 nie dają i do swojego musi a to wyprawa do centrum, potem odwiozłam Jula a on Olka wyprawił.
Cały tydzień woził Jula do przedszkola a ja dopiero dziś i bym nie wiedziałą że zabawa w piątek.:no::crazy:
Zmykam bo ROKi marudzi.
Trzymajcie się ciepło.

Witajcie....czy ten padający śnieg to kiedyś przestanie umilać nam życie....:sorry:na początek lutego zapowiadają odwilż to nawet nie chcę myśleć co się będzie działo...

ja dzisiaj w domku, P pojechał zawieźć Julę do przedszkola:tak::tak::tak:

Anaconda to odpoczywaj póki teściówki nie ma...a przedstawienie o której???
lalka jest na licytacje do przedszkola...a pieniążki na szczepienia dla dzieci z Czadu...
kiedy idziemy na sanki???

Marta zdróweczka dla Was...

Mandziula znak stop:-D:-D:-Drewelacyjny pomysł....zawsze do bluzeczki możesz doczepić znak z tektury...
u nas bal w temacie karnawału w rio i tez mam problem jak ubrać Julcię...

Antuanet udanego zabieganego dzionka...i odśnieżonych dróg...

my wczoraj uporaliśmy się z fotkami do kalendarzy...dzisiaj trzeba je wysłać i czekać na przesyłkę...

miłego dnia

Witajcie, ja już w pracy, zabieram się zaraz do powtarzania materiału, bo po południu mam zaliczenie z mikroekonomii:sorry: trzymajcie kciuki, bo już nie wyrabiam na zakrętach:no:

Madzienka lala bardzo ładna:tak: jak Jula chce taką mieć, to uszyjcie jeszcze jedną:-)

Anaconda udanego spotkania z teściową:-)

Elza niezły dalmatyńczyk z Cezarego;-) biedactwo, oby już go nie swędziało przynajmniej

Mirosia dzielna jesteś, podziwiam Cię, tak trzymaj!!

Oddaję się nauce....:sorry:

Witam poniedziałkowo
Z okazji dzisiejszej pogody wzięłam sobie wolne:tak: Chyba bym dłużej jechała niż tam była...
madzienka lala ekstra:-) I Ty mówisz że nie masz zdolności...A gdzie zamawiasz kalendarze?
gon1a może Maciusiowi minęła wcześniej pora spania i nie chciał potem już zasnąć?
anaconda a na długo przyjeżdża teściówka? Miłych spotkań;-) A msza z okazji Dnia Babci i Dziadka dla naszego przedszkola. A fotelik taki kupiliśmy wkońcu
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: RECARO 2013 fotelik samochodowy YOUNG SPORT dla dzieci o wadze 9-36kg (do 12 lat) - SUPER OKAZJA!
mandziula kupiliśmy takie filiżanki wiklinowe z cukierkami w środku w Solidarności, tak więc nic szczególnego:rofl2:
marta1981 ja swój też dzisiaj skrobałam...Zdrówka dla M:tak:
iwonka07 trzymam kciuki za mikroekonomię;-)
Moja mała poszła spać, więc mogłam zajrzeć. Kuba już w przedszkolu, ja wstawiłam zupkę i zastanawiam co na drugie zrobić. Jakoś tak dziwnie rano być w domu...Lecę ogarnąć chałupkę.Miłego dzionka. :-)

reklama
To zaglądam między sprzątaniem :-p:-p
Madzienka przedstawienie mamy o godz.13.45 :tak::tak: całe szczęście że P odwiózł Julcie do przedszkola bo rano na drogach była masakra :szok::szok::szok:
Iwonka powodzenia na zaliczeniu :tak::tak:
Antuanet ja mam nadzieję że teściówka wieczorem wróci do domu :-p;-):-D a Ty to mi dawaj znać kiedy zamkną Warszawską żebym wiedziała jak do Radomia mam jechać :tak::tak:
Marta zdrówka dla M :tak::tak: mnie też czeka odśnieżanie :sorry::sorry::sorry:
Mandziula tak jak Madzia pisze na bluzkę zrób mu kartonowy znak a jak masz więcej chęci i talentu to mu naszyj na jakąś bluzeczkę znak drogowy :tak::tak:

Do góry