reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Antuanet zamawiamy w tym samy miejscu od 3 lat Foto książki, fotokalendarz, fotoksiążka oraz zaproszenia ślubne - nfoto.com.pl robią szybko i w niezlej jakości i cena tez super....my zamawiamy te A3
dobrze że zrobiłaś sobie wolne bo P mówił ze na ulicach biało....

Mandziula a może wydrukować na klejącym papierze znak stop i przykleić na ubranko...są tez w papierniczych takie folie na czerwonej wykleić bała folią elementy znaku....

reklama
A jednak mnie nie odcieli:-D

Mam tylko pytanko czy ktos ma mi pozyczyc mała jednolita bluzeczke w kolorze zoltym badz czarnym na B;-)

Pozdrawiam Wam tylko a wieczorem postaram sie zajrzec na dłuzej....

madzienka, anaconda dzięki za podpowiedzi, wymyśliłam, ze uszyję taką kamizelkę nakładaną przez głowę i wiązaną pod paszkami a na to zrobię znaki, kształty z materiałów naszyję a napis i strzałki (bo z tyłu ma być rondo - ruch okrężny) nalepię waśnie z papieru takiego śliskiego:tak:
antuanet fajny fotelik kupiliście, super że Wiki się podoba
iwonka trzymamy kciuki:tak:
idę szukac materiałów;-)

Witam,

Sunday fajnie że sobotnie spotkanko ze znajomymi udane:tak:

Madzienka super laleczka:-), a Graf wczoraj już nie był podświetlony.

Anaconda
my chodzimy na mszę dla dzieci, ale nasz proboszcz nie lubi dzieci:no:, kiedyś zwrócił uwagę na ambonie żeby rodzice dziecko zabrali bo mu przeszkadza jak ono chodzi po kościele:szok::no:
Jak tam przedstawienie i wizyta teściowej?

Marta zdrówka dla M:tak:

Antuanet fajnie że wolne sobie dzisiaj zrobiłaś:tak:, widać że dla W fotelik przypasował skoro w nim już spała;-). U nas M to lubi spać w czasie jazdy:tak:

Mandziula pochwal się koniecznie strojem który uszyjesz:tak:

Iwonka zaciskam kciuki za zaliczenie:tak:

My już po saneczkach w towarzystwie cioci Ewy i Natalci:tak:, muszę koniecznie namówić J na sanki z oparciem, bo na tych bez oparcia M nie chce jeździć, chyba go plecy bolą jak tak siedzi pochylony do przodu. I zaraz zmykamy na miasto załatwić kilka papierków w banku:tak:

Ja już wróciłam...ale masakra na dworze...pada jakiś deszcz który zamarza....
i jeszcze ten wiatr...

Anaconda jak Ty to robisz ze twój twingus wygląda jakby śniegu nigdy na sobie nie miał:-D:-D
udanego przedstawienia...teściowka dotarła?zostaje na noc???

byłam w tej wypożyczalni strojów i nie ukrywam że dzięki paniom mam pomysł na strój dla Julci, i nie zamierzam go od nich wypożyczać...bo za spódniczkę i pióra chciały 25zł...a za tą kwotę kupie jej tiulowa spódniczkę która będzie miała na własność:tak::tak:

Justyna super że saneczki zaliczone...
w sobotę chyba było otwarcie tego klubu...:tak:
powodzenia w załatwianiu spraw na mieście....

Mandziula super pomysł z tym strojem...kiedy macie ten bal??

ja już po obiadku, materiały wygrzebane z worów, czekam na modela i bedziemy wykroje robić:tak::-D:-D
madzienka super że pomysł na strój znalazłaś:tak: my mamy bal w czwartek:tak:
justyna super że spacerek się udał i to w super towarzystwie:tak:

jeszcze chwila odpoczynku i zmykam po Mikiego, strasznie mi się w poniedziałki tęskni za nim... nikt mi po domu nie lata:-D:-D

Witajcie.

Napiszę na szybko bo znowu mnie coś odciągnie i nic nie napiszę.

My dzisiaj po szczepieniu Karolinki, mam nadzieję że nie dostanie tak jak ostatnio gorączki na wieczór :baffled: mała waży 6,660 i ma 63 cm, i lekarz mówił że można już wprowadzać powoli inne pokarmy :-D:-D:-D a co za tym idzie mogę się gdzieś wyrwać na dłużej :laugh2::laugh2::-p;-)

Wczoraj byliśmy u dziadków, Ola zrobiła dla nich laurki z małą moją pomocą :-p a cieszyła się :-D i oczywiście zapytałam swojej mamy czy w razie co zostanie z małą dłużej, bez dzwonienia po mnie po paru minutach, więc powiedziała że spokojnie, da sobie radę :tak:

W piątek byłyśmy z Olą na basenie, P. Justyna przeniosła nas na wtorek, dla mnie lepiej, bo przynajmniej będę miała z kim zostawić Karolę, spotkałyśmy Madzienkę, ślicznie wyglądasz :tak: i brzuszek taki śliczniutki, achhhhhhh :tak: odwiedziłyśmy też Justynę dzięki za zupkę :tak: Ola cały czas gada że chce do Michałka, szkoda że nie mieszkamy bliżej :zawstydzona/y: ale przynajmniej będą się widywać na basenie :-D

mandziula super strój wymyślił sobie Miki :tak: pokaż nam później fotkę

Madzienka śliczna lala :tak: jak to nie masz talentu nono, bardzo ładnie Ci wyszła, nie strasz mnie odwilżą, bo nam piwnice zalewa :no: a jak to wszystko się roztopi to będziemy tam mieli basen, i to olimpijski :szok:

Justyna moja mama bierze Olę na sanki bez oparcia, to bidula spada z nich, masz rację, namawiaj J na te z oparciem :tak:

marz jeśli chcesz taką koszulkę to ja mam :tak: i żółtą i czarną

eliza ojojoj, ale zsypało Czarka, oby mu szybko przeszło i nie swędziało :tak:

iwonka jak zaliczenie?

Antuanet jak Ci mija wolny poniedziałek?

anaconda miłego popołudnia z teściową

sunday zdrówka dla Maksia

mirosia nie dawaj się teraz Ł, dzielna dziewczyna z Ciebie, dasz sobie radę bez niego :tak: i pamiętaj że masz nas :tak:

I tyle mojego pisania, mała chce jeść, Ola chce na dwór, więc chyba nakarmię i wyjdziemy, tylko jak ja przejadę wózkiem przez te zaspy :eek::baffled:

MIłego dnia.

hejka.....jak tam żyjecie bo ja jestem przerażona tym śniegiem dzisiaj jechałam do pracy z duszą na ramieniu....nie dość że dopiero zaczęli odśnieżać to jeszcze było tak ślisko....a już na tych osiedlowych uliczkach to w ogóle jakaś masakra....ja chce WIOSNĘ....

jakie prezenty macie dla swoich babć i dziadków...?????

marzenka no to fajne stroje masz dla chłopaków....poprosimy zdjęcie....

antuanet Kubusia tez tak zsypał???? a Wiki też miała????

madzienka co Ty gadasz???? weź się uspokój, kto jak kto ale talentu do krawiectwa to nie mam JA....Lala jest cudna....
no to miałaś sen....dobrze że w tym czasie co Czarek zarażał nasze dzieci się nie spotkały....

anaconda jak tam mija wizyta inspekcji sanitarnej (czyt. teściowej)????

mandziula znak STOP to co to za przebranie ma być????

marta zdrówka dla M....a skrobania dużej szyby nie zazdroszczę ja przy swojej wymiękam....

iwonka kciuki zaciśnięte....

reklama
uff my już w domku, zeszło nam się trochę i w banku i w autobusie bo korki takie że pieszo chyba bym szybciej do domku doszła:baffled:, Michał dostał misia w prezencie od pani dyr i teraz go rozpracowuje:-D
Zjedliśmy już zupkę ale ja siły jeszcze nie odzyskałam, a tu sprzątanie jakieś trzeba by było zrobić...

Anetka
i jak Karolcia po tej szczepionce?? Ty wiesz co M wyprawia? Skacze z łóżka na podłogę:rofl2:,dobrze że materac sobie wcześniej podsunie pod łóżko;-)Kawka jutro?:happy:

Sunday
co u Ciebie, czemu ciężki dzień??????????

Madzienka o widzisz uszyłaś lalę to i strój dla Julci sama wyczarujesz:tak:,

Mandziula szyj, szyj i się nam chwal:-)

Ja dzisiaj obdzwoniłam wszystkie babcie no i teściową też:-p,ale za to jak mnie podsumowała:wściekła/y:to teraz żałuję że dzwoniłam do niej:crazy:

Do góry