reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry....my już po śniadanku...przed nami dzisiaj ubrać lale bo termin oddawania zbliża się wielkimi krokami:tak::tak:

Sunday gdzie nam zaginęłaś???jak wypad do kina, podobało sie Ladies???

Anaconda myślę że rozwiązanie z gotowcami idealne:-D:-D:-D

Eliza jak Wasza nocka???

Justyna szkoda, musisz kiedyś przedstawic nam grafik tych waszych wyjazdów weekendowych...

miłego dnia

reklama
witam w niedzielę...ale mam lenia....nie wychodzę dzisiaj z domu choćby nie wiem co....
co prawda mój fioletowy dalmatyńczyk od dwóch nocy nie daje mi spać ale jakoś się trzymam... w nocy łapie go gorączka i krosty są bardziej swędzące ale chyba już ten największy wysyp mam za sobą nie które krostki już przechodzą w ten ostatni etap czyli zapadają się i robi się strupek....ale ma ich niestety dużo....
a oto mój dalmatyńczyk
20012013694.jpg

motylla dr Żywicka przyjmuje albo w DSK albo w Luxmedzie

marzenka a jaki rozmiar ma Twój M bo my kupiliśmy większy mogę pożyczyć o ile chce być strażakiem.....
ja też miałam w tym roku szczepić Cz ale właśnie zwlekałam z tym aż te wszystkie choróbska przestaną atakować....no i nie doczekałam się
siostrze kupiłam portfel bo coś szeptała o tym że by jej się przydał nowy....
madzienka to fakt Ty to nie umiesz usiedzieć w miejscu ale to i dobrze...i nie wierze żeby Lenka na długo Was przywiązała do siedzenia w domu:-):-):-):-)
tak dostaliśmy syrop ale pani dr powiedziała żeby go podawać naprawdę w ostateczności....bo podobno ten wirus z innymi specyfikami może powodować jakieś powikłanie....powiedziała żeby podawać wapno i wit C
mirosia brawo dzielna dziewczyna z Ciebie...nie daj się Ł bo to on teraz ma skomleć....dobrze że już wszystko jakoś sobie poukładałaś z każdym dniem będzie coraz lżej zobaczysz....no i zawsze masz nas....

justynka widzę dworek grafa ale tak z boku....i daleka...niestety nie widziałam jak go podświetlili dzisiaj zobaczę.... jak nie zapomnę :-):-):-)
marta super że się wyspałaś....bo przy takiej wesołej gromadce to pewnie nie lada sztuka

Witajcie:-)

My już po kościele, msza szybko zleciała w wc:blink:, zjedliśmy zupkę i czekamy na drugie:tak:A po obiadku skoczymy na drobne zakupki:-)

Eliza
nie wiem czy dzisiaj podświetlą Graffa, wczoraj może mieli jakieś wesele lub dancing:tak:. Oj biedny Czaruś strasznie wygląda teraz:-(

Madzienka czekamy na lalę, pokaż ją jak skończycie:tak:

Anaconda robisz rogaliki te co kiedyś Karolina wstawiała?

Witajcie... nie nadrabiam Was Kochane bo za duzo tego...:no:

Nie miałam czasu posiedziec i popisać dopiero teraz po obiadku jakos sie zebrałam. W kinie było fajnie, film ok, atmosfera tez spoko,no ale na nast chyba juz mi sie nie uda.:baffled: ale zobaczymy...
Wczoraj mieliśmy gości, dom pełen ludzi i dzieci... Maks nadej cos pokasłuje, na dodatek po raz drugi zgubiliśmy niezbędną część do inhalatora...:-( dzisiaj było wielkie szukanie u M w pokoju ale nie znaleźliśmy:-( znowu musimy dokupić...:baffled:

Zdróweczka dla chorowitków, a szczególnie dla Czarusia- a matko Eliza ale Was dopadło:-( bidulek:baffled:

Od teraz postaram się być na bierząco.:tak:

Justyna tak te co Karlita robiła, są wyśmienite, a jeszcze takie cieplutkie to chętnie bym wszystkie sama zjadła :tak::tak: Wy mszę spędzacie w wc a Maja z konikiem z kieszeni bo mówi że się nudzi :baffled::baffled: Ty kiedyś pisałaś że baby krzywo się patrzą jak M sobie chodzi a u nas dzisiaj ksiądz na ambonie mówił że to jest msza dla dzieci i jak komuś przeszkadzają piski i płacze małych dzieci to niech zmieni godzinę mszy bo ta jest po to żeby dzieci były sobą i mogły zachowywać się tak jak chcą :tak::tak:
Madzienka i chyba na tym się skończy :-D:-D:-D:-D;-);-) ja też nie wierzę że długo z Lenką w domu posiedzisz :-D:-D:tak::tak::tak:
Elza o kurcze ale go wysypało, bidulek malutki :-:)-:)-(
Sunday zdrówka dla Maksia, oby kaszel ustąpił, a dajesz mu jakieś syropki? :confused::confused: a jak tam W i jego siedzenie w domu, nie dostaje już szału? :confused::confused:
Ja już krokiety zrobiłam i właśnie je zjedliśmy :tak::tak: a teraz małe leżakowanko :-D:-D:tak::tak:

Ostatnia edycja:
anaconda tak daje Pecto drill, witaminy i pneumolan rano na oczyszczenie zatok bo juz czasem wspomina że go głowa boli:baffled:
A W nawet juz zaczeło się podobać siedzenie w domu, mnie trochę to do szału doprowadza...ale w sumie jest ok bo naprawde zajmuje się dzieckiem i domem:tak: tylko mamy więcej okazji do "kłótni"...:baffled:

Mój wujek zawsze powtarzał, że jak w domu siedzi dwoje dorosłych ludzi to bez względu kim dla siebie są i tak dojdzie do kłótni i coś w tym jest :tak::tak::tak:
Pecto Drill miałam kiedyś dla siebie, super syrop :tak::tak: wtedy całkiem odjęło mi mowę a jak zaczęłam go pić to po dwóch dniach głos wrócił :tak::tak::tak:
Maja właśnie strajkuje i nie chce jeść kolacji więc jej powiedziałam że pójdzie spać głodna :tak::tak::tak::tak::crazy::crazy:
Widziałyście domek dla lalek? Która chętna kupić swojej córeczce :szok::szok:

Domek dla lalek Majestic Mansion Kidkraft NOWOŚĆ! (2942336793) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Witam

Znów niedziala i znów trzeba sie szykować do pracy:baffled: jakoś nigdy nie przepadałam za niedzielą:sorry2:

elza ojaa Twoja mała biedroneczka:sorry2: mam nadzieję, ze z dnia na dzień bedzie juz lżej:tak:
sunday oj tak do siedzenia w domu można sie przyzwyczaić i polubić:tak::-D tylko, żeby jeszcze nie było skutków finansowych to byłoby juz całkiem przyjemnie:tak:
anaonda fajny domek, cena tez niczego sobie,ale jakby sie przypatrzeć to możnaby taki domek samemu zrobić:tak: tylko z mebelkami gorzej:sorry2:
mirosia badzo sie cieszę, ze juz lepiej sie czujesz:tak: postępuj tak jak czujesz,a nie tak jak oczekują tego inni, zebyś w przyszłości nie miałą do siebie żalu lecz poczucie, ze wybrałaś najlepszą opcję z możliwych:tak: dzielna jestes, bedzie dobrze:tak:
madzieńka jak Wasza lala?

zmykam, bo jutro po 6 trzeba wstać:sorry2: dobranoc

witam
u nas weekend minął jakoś tak szybko, wczoraj doprowadziliśmy łazienkę do porządku, brodzik poklejony i jak narazie nie przecieka, a dziś totalne lenistwo... a co... Miki zają się gadająca marchewką a ja mogłam spokojnie poleżeć:tak:
elza biedny Czaruś, oby krostki pomalutku zaczeły znikać:tak::tak:
madzienka lala ma już kreację??? chwalcie sie:tak:

madziara, karlita gdzie się podziewacie???

nie wiem co jeszcze chciałam napisać, ale tak to jest jak się czyta na raty...
miłego wieczoru życzę

reklama
Dzieciaki zasnely ufff ja wlasnie sonczylam jesc kolacje i siedze popijajac melise:baffled:nie nie pytajcie sie dlaczego ale ja ostatnio jestem jakas nerwowa:rofl2::rofl2:dzisisja B spal 30minut ale to chyba dlatego ze w nocy spał prawie 13h:-pno ale i tak byl maruda...w zwiazku z tym ze wstal o 13 postanowilismy zjesc obiad i ruszyc na naleczow....matko jaie te kaczki glodne szok letem sa przekarmiane i zama tylko czekaja na chocby jeden okruszek chleba....B zadowolony B wniebowziety widokiem kaczek tylko zeby nie bylo tak kolorowo to oczywiscie nie obylo sie bez malych nerwow B bo oczywiscie wredna matka nie rozumiala ze dziecko tak chce sie integrowac z kaczuszkami ze nie roumiala ze nalezy nie zabranic schodzic z gorki wprost do wody do kaczuszek a co.....:no:
oby do wiosny bo osiwieje:-D

Sienio ja ngdy w szkole nie lubilam niedziel a juz popoludnia i wieczoru bleee....i w sumie teraz tez nie przepadam za tym dniem...lubie piatek rano i sobote ok 20....a wogole gdzies ostatnio czytalam ze ludzie sa najszczesliwsi w sobote o 19.53:-Dbo juz troche weekendu za nimi ale jeszcze troche przed nimi:-D:-D
Elza oby Go tylko nie swedzialo i sie nie meczyl bo dorosly ledwo potrafi sie powstrzymac przed drapaniem:baffled:dzieki napewno bym sie usmiechnela ale wczraj przyjechal ze strojem spidermena wiec juz wszystkie inne odpadaja;-)ale dzieki....
Marta ten stroj dla B kuszacy ale za duzo zachodu a P w Chelmie do wtorku nie bedzie.....wyspalas sie oby jak najwiecej....
Madzienka jak lala????jesli P nie pojedzie we wtorek do Wawy to wpadne po tego bzyczka to i zobacze jak on na B a jak nie to przynajmniej spodnie wykorzystam bo mam dla niego peleryne i czapke batmana:baffled:
Mandziula dobrze ze umiesz poleniuchowac przynajmniej w niedziele czlowiek powinien sie tego nauczyc:-)

No i wczoraj z wolodawy P z M przywiezli dwa stroje spiderman i batman dla B...M zachwycony moglby byb troche mniejszy ale spoko wyglada i juz mowi ze nic nie chce wiec nawet z tym bzyczkiem nie wyskakuje...a dla B mam pelerynke i czapke potrzebuje bluzki mam kurcze zolta ale z napisami no i rajstopek albo spodenek....oj cos wymysle najwyzej zarzuce mu na ubranko ta pelerynke kt i tak moze sobie kazac zdejmowac:-p

Lece spac milego tygodnia i spokojnej nocki....aha i moze mnie byc mniej bo niestety odcielo mnie od niektorych stron m.in od Was wiem wiem nie ladnie z ich strony:-) wiec z internetu praktycznie w pracy nie korzystam takze pa pa.....

Do góry