Dzieciaki zasnely ufff ja wlasnie sonczylam jesc kolacje i siedze popijajac melise
nie nie pytajcie sie dlaczego ale ja ostatnio jestem jakas nerwowa
dzisisja B spal 30minut ale to chyba dlatego ze w nocy spał prawie 13h
no ale i tak byl maruda...w zwiazku z tym ze wstal o 13 postanowilismy zjesc obiad i ruszyc na naleczow....matko jaie te kaczki glodne szok letem sa przekarmiane i zama tylko czekaja na chocby jeden okruszek chleba....B zadowolony B wniebowziety widokiem kaczek tylko zeby nie bylo tak kolorowo to oczywiscie nie obylo sie bez malych nerwow B bo oczywiscie wredna matka nie rozumiala ze dziecko tak chce sie integrowac z kaczuszkami ze nie roumiala ze nalezy nie zabranic schodzic z gorki wprost do wody do kaczuszek a co.....
oby do wiosny bo osiwieje
Sienio ja ngdy w szkole nie lubilam niedziel a juz popoludnia i wieczoru bleee....i w sumie teraz tez nie przepadam za tym dniem...lubie piatek rano i sobote ok 20....a wogole gdzies ostatnio czytalam ze ludzie sa najszczesliwsi w sobote o 19.53
bo juz troche weekendu za nimi ale jeszcze troche przed nimi
Elza oby Go tylko nie swedzialo i sie nie meczyl bo dorosly ledwo potrafi sie powstrzymac przed drapaniem
dzieki napewno bym sie usmiechnela ale wczraj przyjechal ze strojem spidermena wiec juz wszystkie inne odpadaja;-)ale dzieki....
Marta ten stroj dla B kuszacy ale za duzo zachodu a P w Chelmie do wtorku nie bedzie.....wyspalas sie oby jak najwiecej....
Madzienka jak lala????jesli P nie pojedzie we wtorek do Wawy to wpadne po tego bzyczka to i zobacze jak on na B a jak nie to przynajmniej spodnie wykorzystam bo mam dla niego peleryne i czapke batmana
Mandziula dobrze ze umiesz poleniuchowac przynajmniej w niedziele czlowiek powinien sie tego nauczyc:-)
No i wczoraj z wolodawy P z M przywiezli dwa stroje spiderman i batman dla B...M zachwycony moglby byb troche mniejszy ale spoko wyglada i juz mowi ze nic nie chce wiec nawet z tym bzyczkiem nie wyskakuje...a dla B mam pelerynke i czapke potrzebuje bluzki mam kurcze zolta ale z napisami no i rajstopek albo spodenek....oj cos wymysle najwyzej zarzuce mu na ubranko ta pelerynke kt i tak moze sobie kazac zdejmowac
Lece spac milego tygodnia i spokojnej nocki....aha i moze mnie byc mniej bo niestety odcielo mnie od niektorych stron m.in od Was wiem wiem nie ladnie z ich strony:-) wiec z internetu praktycznie w pracy nie korzystam takze pa pa.....