reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Heloł.
Kurcze ale Wam fajnie z tymi spotkaniami - u nas nawet nie ma gdzie wyjść.:no:
Anaconda, u nas też 5 złociszy od wróżki mus być bo 2 zeta nie przejdzie;-):-D.
ROKi pospał w nocy od 23 do 5-ej rano, potem cyc i do prawie 9-ej spał. M był dziś w młynie i kupił kaszy manny i teraz z Olkiem taką z soczkiem wcinamy a jutro mam w planie szarlotkę.
Zaraz doczytam tylko małego zaśpię.

reklama
Justyna ja myślę że sąsiadka była na pewno zadowolona:-D:-D:-D
super że spotkanie udane....

Anaconda pokaz nam Majeczke pływająca...brawo dla małego pływaka...

Elza super że rodzice zgrali się...pewnie wiedzieli że masz plany na wieczór:-p:-p

Aluska jak choinka sprzątnięta....nam się tak dużo miejsca bez niej zrobiło...:tak:

Mirosia super że maluszki zdrowe a co do zachowania Ł wybacz ale nie skomentuję

dziewczyny jak wypad na Ladies Night??udany??czekamy na relację!!!

Witam :-):-)
A my kolejny dzień wagarujemy :-p:-p Mai nie chciało się wstawać więc ją zostawiłam w domu :tak::tak::tak:
Na dworze widzę mrozi ale zapewne i tak sobie zrobimy jakiś spacerek coby w domu nie siedzieć :tak::tak:
Madzienka jasne że pochwalę się moim pływakiem tylko muszę najpierw filmiki załadować :tak::tak:
Misia ale ten Twój Stasio to wytrzymały :szok::szok:
Mirosia i tak trzymaj, ja to bym skreśliła już go na amen :crazy::crazy:
Marta Roki ładnie Ci pospał :tak::tak: chyba domyślał się że mamusia snu potrzebuje :-D:-D
Justyna super że spotkanie z Emilką i Ewą udane a dzieciaczki pięknie się bawiły :tak::tak:

ja na sekundę ....

mirosia Ł nie ma prawa stawiać warunków .... :angry:

Justynka super że spotkanie z Emilką udane :-)

mandziula to Ty już w 100% przygotowana :tak::tak:

Aluśka pająka wkleję wieczorem :-p

elza pewnie przyjadę bo już za Wami tęsknię :-D:tak:

Dzień dobry, ja już w domku, rano byłam na badaniach i chyba już będę miała wszystkie potrzebne do szpitala:tak::tak:
byłam w Orkana...dzisiaj jest jakiś kiermasz i mają takie cudne filcowe torby...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:muszę poszukać jakiejś okazji, może ktoś sprezentowałby mi:laugh2::-p

Anaconda no ładnie Wy wagarowiczki:-D:-Dmasz już twingusia???ruszacie na spacerek czy na przejażdżkę??

Marta, Misia ale macie nocne marki:tak:

Karlita naprawdę wpadłaś na sekundę...:laugh2:

Mirosia już się robi....:tak:

Sunday, Eliza, Antuanet
jak wczorajszy wypad do kina??Kto jeszcze był z Wami???

miłego dnia...ja dzisiaj piorę firanki korzystając z obecności P w domu....

witam
mnie chyba jakś migrene dopadła bo głowajak bolała tak boli, jeść nie mogę, spac nie mogę... ja chcę coś przeciwbólowego!!!!!!!!!!!!!!
mam chyba zły dzień...

karlita a owszem już chyba wszystko mam, choś wczoraj znalazłam jeszcze ręczniki dla Zosi i dziś jeszcze jedno prańsko:tak:
widziąłam pająka, fajowy!!! a [pirata robiłaś czy wypożyczony??? ja chyb też pirata zrobię
madzienka a co to za torby??? ja to jakiejkolwiek trby potrzebuję bo mi się rozpadła, dosłownie...
mirosia ja bym kopnęła w 4 litery... jk on śmie jeszcze warunki proponować!!!!!
anaconda super że Maja świetnie sobie radzi na basenie:tak::tak:

uciekam się czymś zająć... może spaniem...

reklama
Do góry