reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mandziulka weź sobie paracetamol...powinien pomóc...:tak::tak::tak:
a torby takie na co dzień....maja przeróżne i wielkie i malutkie...są gładkie i we wzorki...ale są cudne:tak:

Karlita wskakuj w busa i przyjeżdżaj do Lublina...
może pod walentynki można by podciągnąć ten wydatek???;-):-p

moje firany już kończą prac się, zaraz P powiesi...

reklama
Witam, my dzisiaj zaczęliśmy dzionek o 5 rano:szok:, M wczoraj zasnął o 20 i chyba do godziny 5 się wyspał;-). Teraz już drzemkuje od godziny, ale na tą drzemkę to z oporem szedł. Spacerek rano też zaliczyliśmy:tak:
Zupka-krem pyrka na gazie wiec mam chwilkę luzu.

Karlita też widziałam pająka Gabrysię:-D, świetny strój:tak:

Mandziula współczuję bólu głowy, mnie wczoraj na noc rozsadzał ból:no:

Madzienka dobrze że P w domu to powiesi te firanki:tak:,daj znać jak wyniki wyszły:tak:

Anaconda tak mroźno na dworze nie było...

oho, zmykam bo goście już jadą;-), ale mam boski tydzień:happy: codziennie ktoś nas odwiedza albo my w rozjazdach:-)

Witajcie, a ja już w pracy. Mam trochę humor do bani...Właśnie zadzwonił do mnie M i dowiedziałam się, że dziecko mojego szwagra ma jakieś okropne problemy:-( Chłopczyk ma ciut ponad rok, wyszedł przedwczoraj ze szpitala a wczoraj znów trafili..wykryli u niego jakąś bakterię w moczu, ma zapalenie oskrzeli i robią mu się zmiany w mózgu....dlaczego te maleństwa muszą tak cierpieć:no: Ogólnie jego chorowanie zaczęło się jakieś pół roku temu, ciągle przeziębiony, zakatarzony, gorączka, wycinanie migdałka jeden antybiotyk, drugi, trzeci i tak bez końca, a że oni mieszkają w Anglii to tam lekarze leczą jakby chcieli a nie mogli:wściekła/y: Teraz są w Poznaniu, bo tam jakiegoś profesora wyszukali, ale nawiasem mówiąc, ja bym nie pozwoliła, żeby dziecko tak długo się męczyło-w tym sensie, że jeszcze nie był dobrze doleczony, a oni spowrotem do Anglii-już bym siedziała tyle aż by wszystko było na 100% dobrze, a Wiktorek od pół roku ciągle choruje. Nie wiem już jak im pomóc, ale myślałam, że dam im namiary na jakiś naszych lubelskich dobrych lekarzy i niech chociaż dzwonią i konsultują dziecko, bo jednemu to bym nie wierzyła...ehh, musiałam to z siebie wyrzucić:confused2:

Mandziula hehe, to super zajęcie sobie znalazłaś:-p ale jak boli głowa to najlepiej trochę się zdrzemnąć, oby przeszło..

Madzienka myślę, że walentynki to dobra okazja na to, żeby dostać torebkę:-):tak:

Justynka no to wcześnie dzisiaj zaczęliście dzień, ale jaki dłuuuuugi będzie nie;-)

Anaconda no to wsiadajcie w twingusia i jakąś rundkę po marketach:-);-)

Misia, Marta to dzieciaki Was trochę przytrzymały:sorry:

witam
aluska ja wstaje 5.30 a ze MAcius tez sie obudzil to po 5 min wszyscy na nogach byli :-D
elza no co Wy taM WYMYSLILISCIE z J?....:-D:-D :-D
justyna fajnei ze spotkanie udane
anaconda Asi by juz protestowala po kilku dniach nieobecnosci, dzis u nas w przedszkolu dzien spiocha wiec pomaszerowala z pizama w reklamówce:-D
i kurcze koleznak przyszla i nei wiem co mialam wiecej pisac i komu
nie wiem czy zjarze dzis jeszcze lub jutro bo mam jutro gosci i stanie w kuchni murowane porobilam zakupki spozywcze i bede cos pichcic wiec
zycze milego dnia

Zasiadam z kawką :-):-)
Mnie też coś dzisiaj głowa boli, brałam już nurofen ale jakoś nie chce odpuścić, chyba się zaraz położę spać :-:)-(
Twingusia nadal nie mam więc dzisiaj tylko spacerek zaliczyłyśmy do "słynnej" apteki na Obywatelskiej :-D:-D a Maja ciągle pytała czy mnie nigdzie bliżej apteki że musimy aż tak daleko iść :-D:-D:-D
Aluśka nie mów że W Cię zwolniła :angry::angry:
Madzienka torebka na walentynki jak najbardziej i to już najwyższy moment żeby ją kupić :tak::tak::-D:-D wykorzystuj P póki masz go w domu :tak::tak::tak:
Gon1a Maja zapewne w niedzielę też już będzie marudziła, że tyle w domu siedzi ale skoro chciała to ma :tak::tak: miłych odwiedzin gości życzę :tak::tak:
Justyna mi też jakoś szybko ten tydzień minął bo ciągle coś się działo :tak::tak: i ile pospał M? :confused::confused:
Iwonka ja też nie potrafię zrozumieć dlaczego takie maluszki chorują i gdzie tu jest sprawiedliwość :-:)-(

Witajcie

Nareszcie piątek
:tak::-D Moja noga z dnia na dzień coraz lepiej, a roboty mam tyle, że nie ma czasu się po d... podrapać:crazy:
Wczoraj zaliczyliśmy jeszcze wieczór u sąsiadów, obiadu gotować dzisiaj nie musiałam, bo sąsiadka mi zupę dała:tak:
Odebraliśmy dzisiaj rolety i P zakłada, Hubert lepiej jeszcze trochę kaszle i chyba zostanie jeszcze przyszły tydzień w domu, ominie nas przedstawienie na D B i Dz i bal karnawałowy, ale lepiej żeby mi się doleczył porządnie.
eliza
o nie ja się nie zgadzam to niesprawiedliwe ja też chcę wakacje:-p
madzienka dzieki P chodzi normalnie coś tam go poboli ale nie jest tak, że musi leżeć ja też juz lepiej:tak:

misia śliczny rysunek

justyna i jak były koleżanki u M

anaconda a gdzie byliście u tego lekarza ja nie wiem czy bym już wróciła do takiego

mandziula jak głowa

aluśka co się stało?:szok:

iwonka
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

a to co nas dopadło.....
18012013692.jpg

:-:)-:)-( kurcze w złym momencie....bo w przyszłym tygodniu dzień Bi Dz i bal karnawałowy....strój kupiony wymarzony strażaka a tu d....a

mirosia dobrze że się nie zgodziłaś na warunki Ł....niech zobaczył co stracił i niech teraz płacze.....
karlita my też tęsknimy....i cieszymy się że przyjedziesz.....
madzienka ja nie byłam w kinie niestety....
iwonka przykro mi z powodu choroby Wikotrka....zdróweczka podsyłam...
gon1a J nic nie wymyślał to ja jestem szurniętna :-D:-D:-D
aluśka przykro mi z powodu pracy....trzymam kciuki za szybkie znalezienie innej i znacznie lepszej....cieplejszej

reklama
Do góry