reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie Kobietki!
U mnie lipa, czytam Was w miarę na bieżąco, ale jakoś nie mam siły pisać, usypianie Grzesia od paru dni trwa grubo ponad godzinę :-(- zasypia przed 21, więc już niewiele czasu mam dla siebie i dla męża
Niby święta się zbliżają, ale nie mam w ogole humoru, z kasą krucho (wypłata dopiero 27. lub 28. :/), chyba nie zrobię nic na święta co wymaga pieczenia, bo jeszcze nie doszła szyba od piekarnika (a już 2 tyg mija:wściekła/y:), jak jutro nie dojdzie to klapa :/
Odechciewa mi się już wszystkiego

justynka miło że o mnie pamiętasz :)
misia zdrówka
mirosia współczuję trzymaj się
sienio z mojego osiedla wychodzę na sikorskiego koło mcdonalda, więc niedaleko, jak było ciepło to czasami aż tam zawędrowaliśmy podczas spaceru, mieszkałam na tarasowej na stancji więc znam te rejony i lubię tam łazić :)
aneta super zdjęcia
czarnulka witaj :)
patlysia też nie słyszałam o takich soczkach
elza czaruś cudny
marz, mandziula, normatywna, aluska, antuanet, anaconda, sunday, karlita, madzienka, iwonka pozdrowionka

sorki że tak ogólnikowo, nie mam siły
Dobrej nocki :)

reklama
itam sie wieczorowa pora.....My rowniez dzisiaj mielismy spotkanie swiateczne w przedszkolu...ja na tych wystepach jak wudze ze On sie tak stara spiewa mowi wierszyki a przy tym usmiechod ucha do ucha to ledwo siedze bo lzy mi sie kreca jakas pokrecona jestem:-D

U nas moze byc.....B walczy zakatarzony ale juz jest lepiej bo juz nie kaszle i ma gesciejsze glutki kt tak nie splywaja i nie wywoluja kaszlu...ale inhalue go jak moge....

Ja walcze z jakims sanem zapalnym oczu cale czerwone jakbym cala noc przeplakala i idze przez mgle bo trocheropieja co ma stosowac pomozcie......
zeby tego bylo malo obwiam sie ze odnowila mi sie endo bo zaczelam czuc bol i zgrubienie na szwie na macicy aaaaaaaaaaaa:no:
Gon1a Biedronke otworzyli na JPII na Dziewanny tez slyszlam ze niedlugo otwarcie...pileuchy kuione??????;-)
Justyna szaliczek:-D:-D:-D
Eliza Aniolek Czarujacy;-)
Mirosia strasznie trudny czas dla Ciebie....powiem Ci ze jesli ma sie byc dla dzci to lepiej nie byc ze soba.....a facet jak sam nie zrozumie to nikt go do niczego nie zmusi Twoj Ł obudzi sie w reku w nocniku i z czasem zrozumie co stracil i jak sie wyglupil ale trzeba ponosic konsekwencje takze trzymaj sie dzielnie i pamitaj nie naciskaj na Niego przyjmij bierniejsza postawe i pokaz mu ze prosic Go o nic nie bedziesz ale niecg wie co traci......odzywaj sie bo ja tez mysle o Tobie....a jak Olek czuje sytuacje??????radzisz sobie jakos sama czy ktos Ci pomaga....
Anaconda tez nie znosze tych sklepow przed swietami tego durnego szalu a pozniej nadchodzi styczen i ta cisza dolujaca bleeee....
Iwona jak glowa oj mnie tez bolala glowa w ciazy;-);-);-)dobrze wykorzystaj obecnosc tesciowej a na ile przyjezdza?????
Motylla ale K ma poslanie super...
Mandziula leniu**** ile sie da nalezy Ci sie.......super ze M taki dzielny na wystepie ale Ty masz madrego synka wiec jakby moglo byc inaczej;-)

Emka moj B bezsmoczkowy tez tak dlugo zasypia ile sie nagada nalazi o matko a ja steouje bo a to chce jeszcze sie wykapac a to psprzatac:-Dnie smuc sie to tylko kasa raz jest raz jej nie ma najwazniejsze ze macie siebie meza synka i to chyba jest najwaznijsze....;-)
Aluska ale M Wam robi pobudki w nocy:-)

Ja jutro tez musze pojechac na jakies szybkie zakupy musze dokupic jakies drobiazgi do coniektorych prezentow, bo w weekend musze troche przede wszystki odpoczac ale tez przygotowac sie an wyjazd......

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-):-) ale mrozi - 13st.C :szok::szok: no to chyba wreszcie święta będziemy mieć białe :tak::tak:
Tak mi się nie chce dzisiaj na te zakupy jechać ale mus, i już wolę dzisiaj koło południa niż w weekend - wtedy to będą kilometrowe kolejki :baffled::baffled:
Madzienka dzięki za propozycję ale nie śmiałabym Cię ciągać po tych sklepach, musisz teraz dobrze wyzdrowieć :tak::tak:
Mandziula brawa dla Mikiego :tak::tak: fajnie tak własne dziecko oglądać na przedstawieniach prawda? :tak::tak: Zwłaszcza w maluchach takie pierwsze wierszyki i piosenki przyprawiają o łzę w oku :tak::tak:
Marz widzę że Ty też wczoraj dumą tryskałaś u Mateuszka :tak::tak: pochwal się swoim małym mężczyzną :tak::tak: i dużo zdrówka dla B, żeby już katarek i kaszelek przestały dokuczać :tak::tak: a siedzisz z nim w domu czy mały do KM chodzi? :confused::confused: Marzenka może zapalenia spojówek dostałaś od długiego siedzenia przed kompem, moja ciocia tak miała :tak::tak:
Marta my niby w niedzielę siedzimy u siebie ale mam w planach pieczenie i gotowanie więc raczej nie dam rady wyrwać się na spotkanko :-:)-(
Motylla mnie dzisiaj czeka takie zakupowe szaleństwo ale już zakomunikowałam mojemu M że ma wziąć zapasowe kluczyki od twingusia bo jak wróci z pracy to będą czekały na niego w bagażniku cięższe zakupy :-p:-p a co ja wszystkiego znosić nie zamierzam :no::no:
Emka kasą się nie załamuj, jak jej nie macie to zrób biedniejsze święta, najważniejsze że będziecie wtedy wszyscy razem :tak::tak: a jeśli chodzi o tą szybę do piekarnika to dzwoń do nich i pytaj :tak::tak: jak moja Maja "straciła" smoczka to też tak długo zasypiała więc jak widzisz większość z nas przez to przechodziła :tak::tak:
Iwonka Ty nie żartuj tylko idź do lekarza skoro tak długo Cię ten ból głowy trzyma :tak::tak:
Sunday jeszcze tylko dzisiaj i będziesz miała chwilę wytchnienia ;-);-):tak::tak:

Witam Was dziewczynki! Ale się wyspałam,tego mi było trzeba:tak: od razu człowiek ma więcej energii, tzn pranie juz się kręci ja juz przebrana,Maks kakao zaliczył:tak: zaraz biore się za śniadanie i za mini porządki.A potem do pracy ostatni raz w tym roku i WOLNE!!! :-D

Eliza jaki super Aniołeczek z Czarującego!

marz zdrowka dla Was! Super ze spotkanie w przdszkolu udane:-)

Madzienka super ze u Ciebie juz lepiej:tak:

Emka wspołczuje nastroju,u mnie W tez po swietach dostaje kase,wiec gdyby nie to ze ja pracuje to nie mielibysmy dosłownie zadnych swiat.:baffled:

anaconda to juz jezdzisz twingusiem?

mandziula zdróweczka dla Mikiego!

Marta ja to sie nie wyrwe raczej w niedziele,to jest moj dzien w kuchni :baffled:

Justyna hehe... i jak wydziergałaś cos na siusiaka? :-D
Współczuje @, do mnie przyjdzie na święta :baffled:

Heloł BaBeczki, widzę ze aktywnie piątek zaczęłyście;-):tak::-).
Obskoczyłam PUP i ubezpieczyłam ROKiego bo wizyta u ortopedy nas czeka ale poczekam aż mróz zelżeje. Olek jutro ma turniej a ja nic na temat organizacji nie wiem - jak nigdy:-p:confused:.
Anaconda, najwyżej wpadnę z inspekcją przedświąteczną;-) :-D z M, żuczkiem i ROKim bo starszych nie będziemy brać:no::sorry2:.

Witajcie.

My powoli zbieramy się do Lublina, idziemy dzisiaj na basen, ja z Olą a Paweł po raz pierwszy zostanie sam z Karolinką ponad dwie godzinki u moich rodziców :sorry2: mam nadzieję że nie będzie głośno wyła o cyca, spróbuję ją nakarmić przed samym wyjściem na zapas :-D

Ola przed chwilą zrobiła znowu fikołki na łóżku, tym razem zdążyłam ją nagrać, wieczorem postaram się wrzucić film.

aneta jaka duża juz twoja niunia, fajne zdjątka, a co z Twoim ubezpieczeniem??

mam już nowe ubezpieczenie, ale niestety nie wstecz :-(

Marta lepiej poczekaj, bo mróz niesamowity, przynajmniej u mnie, a przez Piaski to nie przejedziesz???? na kawkę??? :-p

sunday super że się wyspałaś, ja też tak chcę, mimo że wstałam po 8 to kilka pobudek w nocy powoduje u mnie zasypianie na stojąco :baffled:

anaconda ja mam zamiar wpaść dzisiaj do Carefoura tylko po Elmo, ale pewnie i tak swoje odstoję :no:

iwonka idź do lekarza jak Cię tak boli głowa, ja też tak miałam i robili mi tomogafię, na szczęście nic nie wyszło

marz nie jesteś pokręcona tylko wrażliwa :tak: a to bardzo dobra cecha, ja też się wzruszam na widok moich dziewczynek :tak:

emka u nas też długo trwało usypianie Oli, ale od jakiegoś czasu sama zasypia, po kąpieli czytamy bajeczki, buzi i wychodzimy, tylko że ona jeszcze musi raz wyjść na siusiu, taki rytuał ma :-D ale jak pamiętam kiedyś jak leżałam z nią godzinę, dwie a ona gadała zamiast spać to aż się gotowało we mnie :baffled:

Motylla super łóżeczko :tak:

Przepraszam że tylko tyle, ostatnią stronę, ale nie mam czasu na więcej, wieczorem siądę na dłużej, jeszcze muszę jakoś je do auta wsadzić i wyjechać z garażu, ostatnio jak wjeżdżałam do niego to zryłam jeden bok :szok: mam nadzieję że nie poprawię drugiego :-D

Witam się z kawą

My już po spacerku, M śpi, a ja moczę stópki w kąpieli cynamonowo-pomarańczowej:-)

Anetko czekam na ten filmik:tak:i miłego pluskanka życzę:-)tylko porządnie wysuszcie się po zajęciach!!!

Emka i co z szybą dostarczyli dzisiaj?? A nie masz prodiżu w domu? w nim też można coś upiec:tak:. Współczuję długiego zasypiania Grzesia...my znowu ten temat teraz przerabiamy... wczoraj to już zaczęłam kolędy mu śpiewać to się uspokoił i zasnął.

Sienio super że obkupiłaś Julcię w Smyku:-). Widzę że Michał jak tylko obczai gdzie jest wc to urządza tam co 5 minut wędrówki. Ostatnio tak było w kościele, że zamiast na mszy to my w toalecie przesiedzieliśmy:baffled:.

Sunday wow ale masz wolnego:-)musimy to wykorzystać:blink:
, no i mam interes u Ciebie na osiedlu, to może po świętach tam skoczę;-)Jakoś @ w tym miesiącu jest łaskawa ZERO bólu brzucha:szok::-D

Iwonka przechlapane masz z tym bólem głowy:-(. Teściówka moja tak ma\miała to okazało się że coś tam ma z kręgosłupem nie tak. A Ciebie kręgosłup nie boli? A dzisiaj jak się czujesz i jak tam wizyta teściowej?

Marz zdrówka dla dzieciaków:tak:, a te łzy na przedstawieniu to z wrażliwości:tak:Jak dzisiaj twoje oko?

Anaconda już po szale zakupowym? Jak tam kolejki? Ja byłam w lidlu to kolejka jak w zwykły dzień:tak:,

Madzienka jak dzisiaj zdrówko? Ty też już po zakupach?

Motylla chyba za dużo napchałaś do tych siatek że Ci pękły:-D

Marta super że sprawy urzędowe pomyślnie załatwiłaś:-), u mnie też niedziela odpada:-(

Aluśka jak dzisiejsza nocka, Martynka dała pospać czy też nie?

Eliza Czaruś ma tak delikatną urodę i blond włoski i na prawdę wygląda jak aniołeczek:-)

Oj, zmykam do kuchni, a tak mi się nie chce:-(dobrze że rano usmażyłam naleśniki do krokietów to już mam to z głowy.

Zasiadam z kawką i w między czasie zupę gotuję :tak::tak: Z zakupów już wróciłam, 3 wielkie siaty przytargałam do domu a w bagażniku jeszcze zostały napoje, płyn do prania i takie tam większe rzeczy :crazy::crazy: normalnie ostatni raz jestem takim "wołem pociągowym" :crazy::crazy:
Dziewczyny która chce tanio kupić strój karnawałowy to skoczcie do tego ciucha przy biedronce na Czechowie czy to już Choiny :baffled::baffled::baffled: Mirosia miała rację jest bardzo duży wybór i ceny przystępne, ja właśnie kupiłam Mai suknię, jak się upierze to cyknę fotkę i Wam pokażę :tak::tak:
Aluśka radzę Tobie się tam wybrać, na pewno coś dla Amandzi wybierzesz :tak::tak:
Anetka powodzenia na basenie a Twój P zapewne świetnie sobie poradzi z Karolcią :tak::tak: no i uważaj przy wyjeżdżaniu z garażu :-D:-D:-p:-p
Justyna czyżby i Ciebie jakieś choróbsko dopadało :confused::confused: pyszny masz dzisiaj obiadek :tak::tak:
Sunday tak już ponad tydzień jeżdżę twingusiem na zimówkach :tak::tak: super że się wyspałaś ja zamierzam sobie odbić od jutra :-p:-p

reklama
Witajcie mroźno, ja w pracy do 17. Dobrze, że rano ugotowałam sobie bigos i mięso upiekłam, jutro zrobię śledzie, jakieś ciacho no i sprzątanie mnie czeka:sorry2:

Justynka no kręgosłup lędźwiowy nie daje mi spokoju, więc może tak jak mówisz, może być coś powiązane, ucisk na jakiś nerw czy coś:confused: ale super kąpiel miałaś, przynajmniej stópki rozgrzałaś:tak:

Anetka miłego basenowania:tak:

Anaconda współczuję zakupów, ale mnie chyba też czekają, przynajmniej jakieś drobne:baffled:

Sunday super, że troszkę sobie odpoczniesz od tego zgiełku:tak:

Do góry