Witam,
My dzisiaj zaliczyliśmy spacerek i wizytę u fryzjera. To prawda mroźno ale nie było tak źle. Tylko założyłam dodatkowe spodnie dla M pod kombinezon i spoko, nie narzekał że mu zimno;-), ba nawet i sikał na dworze
chyba muszę mu jakiś szaliczek na siuśka wydziergać, by nie marzł w trakcie siusiania
.
Eliza jak tam wigilia w pracy, dzieliłaś się opłatkiem z dyr?
Sienio a u Ciebie jak tam zakupy w Plazie udane?
Mirosia dzięki że się odezwałaś...moje myśli krążą w około Ciebie...dobry pomysł z tym psychologiem, i najlepiej by było jakbyście razem wybrali się na takie spotkanie. Powiem Ci że prawie każdy facet marudzi w kwestiach pieniędzy, mój też czasem coś tam burknie że dużo wydaję.
Motylla wow niezła bryka
Anaconda Michał jeszcze potrzebuje drzemki w dzień, raz próbowałam go nie kłaść to po 15 spał na stojąco
i wystarczyło że wzięłam go na kolana i w mig zasnął. A i wiadomo że jak dziecko zmęczone to i nie znośne. Wtedy to żadna zabawa nam nie idzie. Czekam na filmik z jasełek, i my tu też jesteśmy dumne z Mai że ładnie wystąpiła:-)
Marta samochód to skarbonka-niestety
Patlysia zaczynam usypiać M ok 12 czasem zaśnie szybko a czasem do pierwszej nam się schodzi. No i chyba tak zacznę robić że będę go budzić. Już śpi 1,5 godz,
Misia a czym przełożyłaś piernik masą czy powidłami? Świetna fotka Natalki z polewą
, u nas chyba będzie polewa z białej czekolady-z wiadomych względów;-). Staś słodziak, a kartka piękna:-)Super że panie w przedszkolu wpadły na taki pomysł
A jak dzisiaj oczko Stasia???
Mandziula no tobie dzień lenistwa się przyda
odpoczywaj. I udanej imprezki w przedszkolu i czekamy na zdjęcia wystrojonego Mikołaja:-)
Sunday jak było w pracy, dałaś radę?
Maltanka kiedy wyjeżdżacie na święta?
Madzienka jak dzisiaj się czujesz?
Normatywna a jak tam u Was??
Ugotowałam kapustę i zmykam robić farsz do krokietów.
Jeszcze @ mnie odwiedziła i głowa boli, ale dobrze że dzisiaj dostałam a nie na święta