reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam :rofl2:

Wczoraj po pracy wybrałam się na królewską do Smyka mając nadzieje że tak jak Sienio będę miała udane zakupy i Amandzia wzbogaci się o kurtkę (na następny rok :-p) ale niestety już nie był ani jednej z rozmiarem 128:no: więc zadowoliłam się tylko różowym bezrękawnikiem i dziś popędziłam przed pracą do Plazy a tam :szok: w Smyku gorsze czystki niż na królewskiej i nawet w 5*10*15 tego rozmiaru nie mieli :baffled:

To się obudziłam z tymi wyprzedażami:unsure::huh:
O może jeszcze do Olimpu dziś podjadę...może tam coś u poluje:rolleyes2:

reklama
Anaconda też była tą czystką zaskoczona:baffled:
A ten ciuszek o którym wspominałaś o których godzinach jest otwarty?:sorry2:
Justyna fajną kąpiel sobie urządziłaś:-)
Co do nocki to w miarę lepsza była ale poszła spać o 17.30 po 21 się obudziła i dopiero po północy usnęła ale spała do rana:tak:
Paulina za ciężkie rzeczy kupowałaś:rofl2:
Emka szyba doszła?:sorry2:
Marzenka współczuje zapalenia oczu oby szybko przeszło:confused: dobrze że B. czuję sie już lepiej:tak:
Iwonka współczuję bólu głowy :sorry2:
Monika fajnie ze masz wolne d nowego roku:-)

Witajcie. Właśnie upiełam kolejną bombeczke, odcisk mam już na palcu,ale daje rade. :tak: Jeszcze mam kilka białych bombek i jeden stożek. Maks u babci więc i mam więcej czasu na upinanie.
W pracy szybko zleciało, rodzice myślą też o nauczycielach odbierając dzieci:tak:

aneta i jak na basenie?

Justynka wow jaką sobie kąpiel stóp fundnełaś, ale musiał być zapach w domu :-)

anaconda no to niezłe zakupy zrobiłaś!!!

Iwonka moja szyneczka kąpie się w przyprawach...

Ala szkoda że nie udało Ci się nic kupić....ale spoko na bank jeszcze coś wynajdziesz:happy2:

wreszcie jest....mój wymarzony ukochany piatek...:-D:-D:-D cięzki był...normalnie cyrk w pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakby ktoś zobaczył obcy z boku co u nas się dzieję to by się za głowę złapał....:angry::angry::angry: ale nie będę o tym pisać....szkoda gadać...a ja zamierzam rozkoszować się 5 dniami wolnymi........

madzienka ja jak byłam w ciąży to zawsze chodziłam w rożnych marketach do kas pierwszeństwa i zawsze byłam obsługiwana bez kolejki...gorzej było w autobusach...tam się nikt nie przejmował....
marzenka mi też się łezka kręci w oku jak widzę jak Cz śpiewa, występuje w przedszkolu....u mnie to dopiero początek...chyba najbardziej będzie na występie z okazji Dnia Mamy i Taty
iwonka no musisz ten ból głowy zbadać u profesjonalisty
sunday to chyba strasznie dużo zrobiłeś bombeczek bo ja nie mam problemu z bolącym palcem od szpilek....a też miałam sporo upinania...
może masz inne szpilki
u nas jedna mama wcale nie myśli o nauczycielach wręcz ma do nich pretensje (wiesz o kim mówię bo znasz ją i jej dzieci) ostatnio stwierdziła że my nauczyciele to mamy za dobrze, że z byle katarem chodzimy na zwolnienia....a 27 i 28 grudnia....przedszkole będzie otwarte tylko dla jednego dziecka....dla Konradka....maskara....będę siedziała 8 godz z jednym dzieckiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie
marta udanych niedzielnych zakpów, przynajmniej nie bedzie tłoków w sklepach budowlanych:-D
aluśka szkoda, ze nie dało Ci sie kupić kurtki, mam nadzieję, ze jeszcze jakies będą:tak: Myślę, ze to początek wyprzedaży, wiec w innych slepach mam nadzieje ze znajdziesz coś ciekawego:tak: Amanda juz bedzie nosiła 128? wysoka jest:tak:
marzenka może masz zapalenie spojówek:baffled: mam nadzieję, ze nie...
elza oja szkoda, ze przez jednego dzieciaka będziesz musiała przyjść:tak: Dawidek to ten co matce z okna wypadł?:baffled: oj coś czuje, ze w końcu bedzie tak, ze Ty przyjdziesz do pracy a Dawidka nie bedzie:no:

A ja dziś w pracy dostałam nagrode za najlepszą efektywność:-D:-D oczywiście nie tylko ja, ale 10 innych osób tez a najlepsze jest to,ze tym za co dostałam nagrode zajmowałąm sie tylko 2 godziny i to tylko dlatego, ze moj program nie działał:rofl2: spoko tak to ja moge pracować:-D:zawstydzona/y:

Eliza bombek troche zrobiłam,bo dla samych dzieci i kolezanek w pracy i 3dyr to juz ponad 30 a teraz juz mam 6 prywatnych i jeszcze robie. No to niezła ta PANI - szkoda gadac, pamietam bliźniaki też siedziały ile sie da:baffled:
A co się stało u Was w pracy?

sienio super gratulacje nagrody!!!

Hej

Z lekka pocztałam , mam zaległosci wiec to wszystko mało. U mnie od wczoraj w domu ospa. gabrysię wzięlam z przedszkola i dziś już juz na urlopie. Wczoraj była gorączka i wymioty do tego dziś już lepiej ale krostek mamy co niemiara i ciągle nowe wychodzą.:no:
No cóż można się było spodziewać że tak będzie bo w przedszkolu Gabrysia panowała już od jakiegoś czasu ospa.
GDodatkowo Gabcia ma katarek a raczej przytkany nos.
Na Święta zamiast jechać do rodziców to zostajemy w domu.
Ja się dziś ogólnie źle czuję boli mnie głowa cały dzień a sklepy doprwadzają mnie do szału. Targanie do domu różności i ciagle jakby mało wszystkiego.

Sunday Ty masz dyżur w przerwie międzyświatecznej? A co robisz z bombeczkami upiętymi?

talia zdrówka dla Gabi!
Szkoła nie pracuje między świętami, więc mam wolne. A upięte bombeczki część zawiesze u siebie na choineczce a część dam w prezencie dla rodzicow i teściów.:tak:

reklama
sienio tym razem nie Dawidek a Konradek którego rodzice mieszkają za ścianą i potrafią siedzieć w domu a dziecko siedzi do oporu w przedszkolu...np. ostatnio tata spóźnił się 10 minut po dziecko a przyszedł w ciapach przez parking podziemny..... a teraz starsze rodzeństwo będzie w domu z pewnością z babcią ale Konradek będzie w przedszkolu....szkoda gadać....o nich to długa historia....przy piwku :tak::tak::tak:
sunday no to narobiłaś się tych bombek....szacun... ja tylko z 15
talia zdrówka dla Gabi aby krosteczki już nie wychodziły a ospa szybko minęła....szkoda tylko że Wam tak popsuła plany świąteczne

Do góry