reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam wieczorkiem!
Ech, ubranka mam jeszcze nie poprane, ale też je co jakiś czas oglądam;-);-)

ech też tak miałam, co jakiś czas wyjmowałam ubranka z szafki i oglądałam:-)

a ja już prawie wszystko uprasowałam:yes::-D ustawiliśmy też łużeczko i komode dla małego, ale mam mało miejsca w sypialni;-)no ale cóż, postaram się jutro foty wkleić

mandziula to czekamy na fotki:tak:

ach ja też chce maluszka w brzusiu:confused::confused:
ee ja też bym chciała, ale jeszcze troszkę.

Maltanka,Madzienka gratulacje dla maluszków za ząbeczki:tak::tak:
Ja polecam empik:-) wywołałam :tak::tak:sobie cały roczek Ami i jestem bardzo zadowolona:tak:
empikfoto.pl - Internetowe Laboratorium Cyfrowe

dzięki za linka

Kuba mi troche choruje Właściwie to nic poważnego ma zapalenie spojówek. I w pracy mam zapierdziel. Co do Cebionu Multi to mały mi po nim strasznie ulewał.
Maltanka moze Hubert nie jest już tak czesto głodny je bardziej tresciwe dania. Kuba np. je przeważnie co 3,5-4 godz. ale bywają jeszcze takie dni, ze domaga sie co 2.

zdrówka dla Kubusia. Anihira zwiększyłam mu trochę odstępy, ale wydaje mi się, że to przez te zęby bo wogóle nie za bardzo mi łyżeczkę bierze do buzi. nieważne co mu daję.

a my nadal działamy:-p

aluśka trzymam kciuki za udane staranka.:tak:

Ja wciąż przeziębiona -

zdrówka życzę. sprawdzony sposób na katar mówisz, chyba nie ma takiego:sorry2:niestety, ja to wodę morską psikałam do nosa.

Dziewczyny jakich używacie chusteczek nawilżonych dla swoich pociech?
Oglądałam dzisiaj DDTVN i był temat o kosmetykach a mianowicie o ich składzie. Zwracali uwagę jakie składniki powoduja alergię są tosyczne i rakotwórcze. Wspomnieli również o chust naw i nie powinnio być 2-bromo-2Nitropropane-1,3Diol. Ja ostatnio kupiłam bobini i bardzo mi sie podobaja czytam skład a tam to własnie jest. Oprócz tego mowili że wogole w kosmetykach powinno byc jak najmniej a najlepiej wcale składniku który ma w nazwie paraben no i patrze a tam tego świnstwa kilka sztuk i nie tylko. Nigdy sie az tak nad tym nie zastanawialam ale chyba musze zwrocic na to uwage bo jednak kosmetyk przechodzi przez skóre. Co wy o tym myslicie?

:szok::szok::szok: o matko. ja używam pampers premium care, a ostatnio kupiłam happy.

no to teraz się witam.

ale naprodukowałyście:shocked2: nie zaglądałam już wieczorkiem bo M przyniósł film, oglądaliśmy i nie chciało mi się już włączać komputera.

ale mam dzisiaj dzień. od 5.30 rano. Pies mi narobił na dywan:baffled: 3 razy:crazy:nie wiem czy coś zjadł czy jak, w każdym razie go pogoniło. trochę ogarnęłam, nie chciałam się bardzo tłuc, żeby nie obudzić Huberta. Śmierdziało mi w całym domu. właśnie skończyłam prać dywan. Młody zepsuł mi w kuchni roletę, za chol** nie chce się zwinąć. do tego miała do mnie mam dziś przyjechać, ale zadzwoniła że im się samochód zepsuł:baffled:

coś miałam jeszcze pisać i zapomniałam:baffled::hmm:

reklama
ech też tak miałam, co jakiś czas wyjmowałam ubranka z szafki i oglądałam:-)

mandziula to czekamy na fotki:tak:

ee ja też bym chciała, ale jeszcze troszkę.

dzięki za linka

zdrówka dla Kubusia. Anihira zwiększyłam mu trochę odstępy, ale wydaje mi się, że to przez te zęby bo wogóle nie za bardzo mi łyżeczkę bierze do buzi. nieważne co mu daję.

aluśka trzymam kciuki za udane staranka.:tak:

zdrówka życzę. sprawdzony sposób na katar mówisz, chyba nie ma takiego:sorry2:niestety, ja to wodę morską psikałam do nosa.

:szok::szok::szok: o matko. ja używam pampers premium care, a ostatnio kupiłam happy.

no to teraz się witam.

ale naprodukowałyście:shocked2: nie zaglądałam już wieczorkiem bo M przyniósł film, oglądaliśmy i nie chciało mi się już włączać komputera.

ale mam dzisiaj dzień. od 5.30 rano. Pies mi narobił na dywan:baffled: 3 razy:crazy:nie wiem czy coś zjadł czy jak, w każdym razie go pogoniło. trochę ogarnęłam, nie chciałam się bardzo tłuc, żeby nie obudzić Huberta. Śmierdziało mi w całym domu. właśnie skończyłam prać dywan. Młody zepsuł mi w kuchni roletę, za chol** nie chce się zwinąć. do tego miała do mnie mam dziś przyjechać, ale zadzwoniła że im się samochód zepsuł:baffled:

coś miałam jeszcze pisać i zapomniałam:baffled::hmm:

Oj, to miałaś fatalny początek dnia - współczuję. Oby dalsza jego część była lepsza:tak::tak:
Ech, o chusteczkach nie wiem jeszcze nic - niedoświadczona ze mnie mama:-(, ale teraz będę na nie uważała:tak::tak:

Maltanka wspolczuje poranka...dziekuje za wiadmość;-);-);-);-)

Szykujecie cos dla babc i dziadków...ja zamowilam wczoraj kalendarz z Julci zdjęciami:tak::tak::tak:

Ech, o chusteczkach nie wiem jeszcze nic - niedoświadczona ze mnie mama:-(, ale teraz będę na nie uważała:tak::tak:

misia wszystkiego się nauczysz spokojnie:tak:

Maltanka wspolczuje poranka...dziekuje za wiadmość;-);-);-);-)

Szykujecie cos dla babc i dziadków...ja zamowilam wczoraj kalendarz z Julci zdjęciami:tak::tak::tak:

ja myślałam żeby kupić jakąś ładną ramkę na zdjęcie i dać.
a gdzie zamawiałaś kalendarz? dużo takie cuś?

misia wszystkiego się nauczysz spokojnie:tak:

Dzięki maltanka :-):-):-):-):-):-) ramka super pomysł, na pewno dziadkowie się ucieszą jak będą mogli zerkać co chwila na swojego wnuka:tak::tak::tak: moja kuzynka podarowała taki kalendarz swoim rodzicom pod choinkę, tylko że ona pracuje w marketingu, więc u niej pewnie bez większych kosztów się odbyło;-)

Maltanka poranek nie do pozazdroszczenia:-)
Madzienka dobrze że przypomniałaś, ja w tamtym roku dałam kalendarz ze zdjęciem i z napisem "Kalendarz Babci i Dziadka" miło mi sie robi jak go widzę na ścianie jest żywy pomarańczowy no i mój mały taki właśnie mały:-)
A kalendarz zamawiałam przez superfoto najpierw na gotowych przykładach stworzyłam swój a później przesłałam i płaciłam za szt chyba 19,90zł.
W tym roku planuję kupić ramki i wywołać jakieś zdjęcie z sesji z napisem "Dzień Babci i Dziadka" i może jeszcze rok dopiszę.

Kalendarze zamawiałam na allegro i jestem bardzo zadwolona z obslugi...
dostalam darmowy kreator i sama sobie robilam kalendarz nie musialam czekac na projekty, jak przyjdzie pokaze Wam

a zamawiałam tutaj
dla dziadków Juleczki taki
Kalendarz | A3 - 13str | Twoje foto i daty (877420563) - Aukcje internetowe Allegro
a dla naszych babc a prababc Julci taki
Kalendarz B3 | 35x50cm! | Duży !!! | Twoje foto (871963587) - Aukcje internetowe Allegro

marz21 z tymi husteczkami to szok, ja własnie sie zabieram za kupno pieluszek i husteczek, do głowy by mi nie przyszło żeby skład sprawdzać:no::no:

maltanka nie zazdroszczę poranka:no:

misia mi pomaga sok z malin a na katar inhalacje z olejków eterycznych, exresowo odtykają nos:tak:

macie fajne pomysły na dzień Babci i Dziadka, my zaczniemy świętowac w przyszłym roku:-):tak:, takie zdjęcia wnuków to super spraa, moi rodzice dostają co roku takie od mojego brata i wklejają do albumu, super pamiatka:):)

a ja się dziś na zakupy wybrałam, niby na chwilkę małż mnie zawiózł bo miał jakąs sprawe do załatwienia a wrtóciłam po 4 odzinach styrana że masakra

zdjęc niestety jeszcze dziś nie wkleje bo kabla nie moge należć, chyba że znajdę:):)

reklama
Kalendarze zamawiałam na allegro i jestem bardzo zadwolona z obslugi...
dostalam darmowy kreator i sama sobie robilam kalendarz nie musialam czekac na projekty, jak przyjdzie pokaze Wam

a zamawiałam tutaj
dla dziadków Juleczki taki
Kalendarz | A3 - 13str | Twoje foto i daty (877420563) - Aukcje internetowe Allegro
a dla naszych babc a prababc Julci taki
Kalendarz B3 | 35x50cm! | Duży !!! | Twoje foto (871963587) - Aukcje internetowe Allegro

Kalendarze super:tak::tak::tak:bardzo mi się podobają i całkiem tanie. Ja na necie w jakimś zakładzie poligraficznym znalazłam za 50 zł:szok::szok::szok:

Sok z malin na razie póki co ostrożnie, bo gdzieś czytałam, że w ciąży nie można z nim przesadzić

Do góry