Marta1981
Rodzyneczka
Witaj Anetko:-).Współczuję chłopa w domu;-) więcej okazji do starć,co;-)
?
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja już prawie wszystko uprasowałamustawiliśmy też łużeczko i komode dla małego, ale mam mało miejsca w sypialni;-)no ale cóż, postaram się jutro foty wkleić
anet jakoś wytrzymasz ze chłopem, posukaj mu jakiejś twórczej roboty;-)
Misia napewno ze wszystkim zdążysz, ja sobie najpierw dawkowałam kupowanie, ech co z radośc.... potem pomalutku wszystko uprałam a teraz prasuje i układm w safkach:-) restę roboty zostawiam sobie na piątek i sobotę bo małż wyjeżdża:-
-( to przynajmniej sie nudzić nie bedę
masz dzisiaj same 2 na suwaczku
lecę się wykąpać i spać już na mnie pora
dobranoc i olorowych snów
Fogia oj to się narobiłaś przy tych sprawdzianachzajrzałam i ja poczytać co u Was słychać.
Dopiero co skończyłam układać sprawdziany. I niech mi ktoś powie że nauczyciele pracują tylko 18 h to chyba pogryzę.;-);-);-);-)
udanych zakupówOooo..faktycznie same dwójki...nawet nie zauważyłamTo ja znowu muszę wybrać się na jakieś zakupy dla maluszka....zrobię sobie przyjemność
![]()
ach ja też chce maluszka w brzusiu
Witaj Anetko:-).Współczuję chłopa w domu;-) więcej okazji do starć,co;-)?
Oj, będziesz się miała z chłopem, ale znajdź mu dużo zajęć - nie będzie miał czasu na marudzenie;-)
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy....ale jego sie nie da tchnac jakas praca tworcza,a juz szczegolnie pracami domowymi za ktorymi nie przepada.....jak sobie sam cos umysli , to i owszem nawet o jedzeniu zapomina,ale jak ja mu cos nakarze lub poprosze to juz gorzej,tyle wtedy lametuanet jakoś wytrzymasz ze chłopem, posukaj mu jakiejś twórczej roboty;-)