reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam wieczorkiem!
Ech, ubranka mam jeszcze nie poprane, ale też je co jakiś czas oglądam;-);-) Oj, będziesz się miała z chłopem, ale znajdź mu dużo zajęć - nie będzie miał czasu na marudzenie;-)

a ja już prawie wszystko uprasowałam:yes::-D ustawiliśmy też łużeczko i komode dla małego, ale mam mało miejsca w sypialni;-)no ale cóż, postaram się jutro foty wkleić

anet jakoś wytrzymasz ze chłopem, posukaj mu jakiejś twórczej roboty;-)

a ja już prawie wszystko uprasowałam:yes::-D ustawiliśmy też łużeczko i komode dla małego, ale mam mało miejsca w sypialni;-)no ale cóż, postaram się jutro foty wkleić

Zazdroszczę, ja jeszcze nie ma wszystkiego kupionego, nie mówiąc o praniu i prasowaniu:szok::szok: Czekam na foty:tak::tak:

Misia napewno ze wszystkim zdążysz, ja sobie najpierw dawkowałam kupowanie:), ech co z radośc.... potem pomalutku wszystko uprałam a teraz prasuje i układm w safkach:-) restę roboty zostawiam sobie na piątek i sobotę bo małż wyjeżdża:-:)-( to przynajmniej sie nudzić nie bedę
masz dzisiaj same 2 na suwaczku:):)

lecę się wykąpać i spać już na mnie pora
dobranoc i olorowych snów

zajrzałam i ja poczytać co u Was słychać.

Dopiero co skończyłam układać sprawdziany. I niech mi ktoś powie że nauczyciele pracują tylko 18 h to chyba pogryzę. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::growl::growl::growl::growl:;-);-);-);-)

trochę się martwię jak ja dojadę jutro do pracy jak dalej tak będzie padać i wiać. Mówicie, że Lublin taki zaśnieżony, to wyobraźcie sobie co się dzieje na wioskach pod moim miastem.

jakiegoś doła zaczynam łapać
idę spać.....

Misia napewno ze wszystkim zdążysz, ja sobie najpierw dawkowałam kupowanie:), ech co z radośc.... potem pomalutku wszystko uprałam a teraz prasuje i układm w safkach:-) restę roboty zostawiam sobie na piątek i sobotę bo małż wyjeżdża:-:)-( to przynajmniej sie nudzić nie bedę
masz dzisiaj same 2 na suwaczku:):)

lecę się wykąpać i spać już na mnie pora
dobranoc i olorowych snów

Oooo..faktycznie same dwójki...nawet nie zauważyłam:-D:-D:-D To ja znowu muszę wybrać się na jakieś zakupy dla maluszka....zrobię sobie przyjemność:tak::tak:

zajrzałam i ja poczytać co u Was słychać.

Dopiero co skończyłam układać sprawdziany. I niech mi ktoś powie że nauczyciele pracują tylko 18 h to chyba pogryzę. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::growl::growl::growl::growl:;-);-);-);-)
Fogia oj to się narobiłaś przy tych sprawdzianach:no::no:
Oooo..faktycznie same dwójki...nawet nie zauważyłam:-D:-D:-D To ja znowu muszę wybrać się na jakieś zakupy dla maluszka....zrobię sobie przyjemność:tak::tak:
udanych zakupów
ach ja też chce maluszka w brzusiu:confused::confused:
Maltanka,Madzienka gratulacje dla maluszków za ząbeczki:tak::tak:
Ja polecam empik:-) wywołałam :tak::tak:sobie cały roczek Ami i jestem bardzo zadowolona:tak:
empikfoto.pl - Internetowe Laboratorium Cyfrowe

Witaj Anetko:-).Współczuję chłopa w domu;-) więcej okazji do starć,co;-):confused:?

Oj, będziesz się miała z chłopem, ale znajdź mu dużo zajęć - nie będzie miał czasu na marudzenie;-)

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy....ale jego sie nie da tchnac jakas praca tworcza,a juz szczegolnie pracami domowymi za ktorymi nie przepada.....jak sobie sam cos umysli , to i owszem nawet o jedzeniu zapomina,ale jak ja mu cos nakarze lub poprosze to juz gorzej,tyle wtedy lametu:szok::szok::szok:

reklama
Witam wieczorkiem:-D

Po pierwsze Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Filipka Moc uscisków i całusków:-)
Kuba mi troche choruje Właściwie to nic poważnego ma zapalenie spojówek. I w pracy mam zapierdziel. Co do Cebionu Multi to mały mi po nim strasznie ulewał.
Maltanka moze Hubert nie jest już tak czesto głodny je bardziej tresciwe dania. Kuba np. je przeważnie co 3,5-4 godz. ale bywają jeszcze takie dni, ze domaga sie co 2.

Do góry