Anakilim mam nadzieję Kochana że maluszka tulisz już do piersi
a my nadal działamy
Spokojnych 9 miesięcy życzę
Oj dobrze ze w końcu udało Ci się dojść do tego co uczula mała no kto by pomyślał
Fogia świetne fotki a tort bombowy:-):-):-)Dzięki dziewczyny za porady , jak ja bym chciała mieć już maluszka .
A tort przepiękny , tylko pozazdrościć talentu.
do czerwca szybko zleci:-):-)U nas staranka na razie zaprzestane:-( bo jak pójdę do pracy?Fakt,że od marca do końca czerwca niedługo ale zawsze coś;-).
a my nadal działamy
Gratulacje :-):-):-)hejka!!!
Ale mnie tu daaawno niebyło ojejku a tyle sie wydarzyło , że zbraknie mi czasu aby to opisać. Najważniejsza wiadomosć to taka, że będziemy mieli nowego członka rodziny :-) .Wczoraj sie testowałam i jak nic 2 kreski... jak narazie jestem troszke rozbita i przetrawiam to pomalutku:-). w sumie sie staralismy od 3 mcy, ale zawsze jest to szok. Teraz będę częściej do Was zaglądać
Spokojnych 9 miesięcy życzę
o matko jakie drogieoby przyniosło szybkie efekty i bakterie poszły preczWitajcie, właśnie wróciłam i zaraz będę nadrabiać zaległości z forum Wczoraj już nie miałam kiedy zajrzeć, bo byliśmy w szkole rodzenia. Zakaz odwiedzin i matek i noworodków obowiązuje wciąż i na razie nie zanosi się, aby był odwołany (prawdopodobnie zaplanowane w lutym zwiedzanie oddziałów będzie odwołane:--(). Jestem już po wizycie - znowu antybiotyk, niby bakterii nie tak dużo, bo gdyby nie ciąża to takiej ilości by nie leczyli, ale tak dostałam jakieś cud lekarstwo (tak przynajmniej twierdzili w aptece)....mam nadzieję, że ten cud zadziała, bo ....dwie saszetki kosztowały ponad 70 zł Poczytam was trochę i jak mi się uda nadrobić to się jeszcze odezwę
Sunday to strasznie męczący spacer mieliście nie zazdroszczęWitam wszystkich!Ja po pracy! Po powrocie poszlam od razu z Maksem na spacerek,wzielam sanki i taka szczesliwa wyszlam,a on w placz ze nie chce jechac na sankach!No myslalam ze padne i tak meczylismy sie nawzajem z tymi sankami.40minut lazilismy po osiedlu i ciagalismy sanki!
Teraz zrobilam ciasto na naleśniki i zaraz zabieram sie za smazenie!!!!:-)
super ze wieści dobrehej kobietki
wróciłam w końcu do domku, o dziwo udało mi sie wszystko załatwić, zrobiłam wszystkie badania i lekarz orzekł że dam radę urodzić;-) serducho ledwie zipie ale a radę;-)
zdrówka życzęKurczę, gardło mnie boli...jak przy początku anginy... Znikam do łóżka - może przejdzie
Mam nadzieję, że szybko pójdą te bakterie, albo przynajmniej znikną do końca ciąży!!! Zgadza się, dwie saszetki w odstępach do wypicia.
sąsiadko moja to kiedy się spotkamy?Witam.
Juz nie moge za wami nadazyc z czytaniem:-)
Wiecie jestem w szoku gdyz sie okazalo ze mala ma chyba uczulenie na Cebion i Cebion Multi.Odkad skonczyla ok 3 tyg podawalam jej te witaminy codzienie tak jak kazali w szpitalu.Podczas rozmowy z mojim lekarzem okazalo sie ze szpitale przypisuja te witaminy rutynowo wszystkim wczesniakom i dzieciom co maja np.problem z sercem.Widzialam ze mala cos uczula a nie mialam pojecia co az na forum odnosnie atopowego zapalenia skury doczytalam ze wlasnie Cebion moze uczulac.Odstawialam wit i wysypka zaczyna schodzic...
A bylam wczoraj w pracy i sie okazalo ze nie musze pisac pisma o te dodatkowe daw tyg. macierzynskiego gdyz dostaje go automatycznie:-)
Pozdrawiam i zycze milego dnia
Oj dobrze ze w końcu udało Ci się dojść do tego co uczula mała no kto by pomyślał