reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dobry wieczór Drogie panie:-):-)

Po praktyce poszłam z Amandzią i koleżanką z synkiem na góreczki z saneczek pozjeżdżać to moje dziecko stwierdziło że ja mam siedzieć a ona będzie mnie ciągnąćpod te górki jak jej powiedziałam że tak sie nie da zaczęła wyć:baffled: ale na szczęście trwało to tylko 10 minut i sama zrozumiała że jestem za ciężka:-p
niby sie ciepło ubrałam a i tak zmarzłam przez te ół torej godziny a ona w cale do domu nie chciała wracać a jak sie fajnie z Matim bawiła szkoda tylko ze zdjęcia nie wyszły:no: bo z kartą pamięci coś sie stało i wyskakuje że nie może odczytać :no:

reklama
Dobry wieczór Drogie panie:-):-)

Po praktyce poszłam z Amandzią i koleżanką z synkiem na góreczki z saneczek pozjeżdżać to moje dziecko stwierdziło że ja mam siedzieć a ona będzie mnie ciągnąćpod te górki jak jej powiedziałam że tak sie nie da zaczęła wyć:baffled: ale na szczęście trwało to tylko 10 minut i sama zrozumiała że jestem za ciężka:-p
niby sie ciepło ubrałam a i tak zmarzłam przez te ół torej godziny a ona w cale do domu nie chciała wracać a jak sie fajnie z Matim bawiła szkoda tylko ze zdjęcia nie wyszły:no: bo z kartą pamięci coś sie stało i wyskakuje że nie może odczytać :no:

Oj, szkoda zdjęć:-:)-(....może jeszcze się uda odczytać?:confused::confused:

hej bylam dzisiajh u lekarza na szczepieniu z mlodszymn synkiem i wiecie co mi powoiedziala pani doktor ze maly nie jest w takiej normie jak byc powinien, tzn ze jest troche mniejszy no ale ja nie slyszalam zeby kazde dziecko bylo takie samo. i zwiazkuz tym ze jest mniejszy to mu brakuje 2 cm do normy i musze isc z nim do neurologa. martwie sie no ale jesli jest mniejwszsy to chyba nie bedzie mial cos wiekszego prawda?? a znacie jakiegos neurologa dzieciecego dobrego??

Mezatkaa na lekarzy to trzeba brac jednak poprawkę czasem poprostu przesadzają, sprawdz sobie na sitce centylowej mniej więcej gdzie jest i sie nie przejmuj. Mój od urodzenia był na 25-35 bylismy tez u neurologa ale w zwiazku z inna sprawa i nic mojemu dziecku w wygladzie ani w wadze nie brakuje(sorry za skromność)
Do neurologa chodziłam na Junoszy nie pamietam nazwiska ale tam jest chyba jedna kobitka.

A wracajac do składu kosmetyków dla dzieci przede wszystkim to najlepiej kupowac te co ma w składzie jak najmniej. Chociaz nie zawsze sama tak robię

a ja się dziś na zakupy wybrałam, niby na chwilkę małż mnie zawiózł bo miał jakąs sprawe do załatwienia a wrtóciłam po 4 odzinach styrana że masakra

zdjęc niestety jeszcze dziś nie wkleje bo kabla nie moge należć, chyba że znajdę:):)

mandziula to się biedna nachodziłaś dzisiaj. a i szukaj, szukaj tego kabla:tak:

Sok z malin na razie póki co ostrożnie, bo gdzieś czytałam, że w ciąży nie można z nim przesadzić

ja słyszałam, że to napar z liści malin może wywołać wcześniejsze skurcze.

:-) chciała mamie zrobić przyjemnośc i powozić ją na sankach, a ta nie chciała;-)

hej bylam dzisiajh u lekarza na szczepieniu z mlodszymn synkiem i wiecie co mi powoiedziala pani doktor ze maly nie jest w takiej normie jak byc powinien, tzn ze jest troche mniejszy no ale ja nie slyszalam zeby kazde dziecko bylo takie samo. i zwiazkuz tym ze jest mniejszy to mu brakuje 2 cm do normy i musze isc z nim do neurologa. martwie sie no ale jesli jest mniejwszsy to chyba nie bedzie mial cos wiekszego prawda?? a znacie jakiegos neurologa dzieciecego dobrego??

mezatkaa a ile on ma?
ja nie znam żadnego neurologa.:no:

my byliśmy po południu na sankach. miałam robić jeszcze dzisiaj rafaello bo na jutro zapowiedziała się chrzestna do Huberta, ale młody śpi i zostawie to jednak na jutro.
idęz psem na dwór jeszcze.

Anet i jak pierogi nalepione? ja sie zbieram już chyba z rok żeby je zrobić i zawsze brak czasu:baffled:
W tym roku planuję kupić ramki i wywołać jakieś zdjęcie z sesji z napisem "Dzień Babci i Dziadka" i może jeszcze rok dopiszę.
chyba też tak zrobię bo żadnego pomysłu nie mam:sorry2:
O kurczę, jak dobrze, że przypomniałaś....zupełnie zapomniałam, że w tym miesiącu dzień dziadka i babci:szok::szok:
nie jesteś sama ja też;-)
Misia zdróweczka Ci życzę:tak::tak::tak:
a zdjecia moze mój małż jakoś odzyska:cool: mam nadzieję:dry:

Sok z malin na razie póki co ostrożnie, bo gdzieś czytałam, że w ciąży nie można z nim przesadzić
Sok z malin nie szkodzi ,tylko napar z lisci,albo herbatka z malin...

A pierogi nalepione,juz prawie zjedzone...hi,hi.....udalo sie ,Karoline uspilam i na ganek wystawilam,tam zimno wiec spala mi 3 godziny,to i pierogow nalepilam:-D

Ja tez uzywam chusteczek przewaznie Dada z Biedronki,a na sklad nie patrzylam:baffled:...ale moja nie ma zadnego uczulenia po nich

Kurde,Gosia bedzie śniezynka na przedstawieniu choinkowym i musze jej stroj wykombinowac jakis,a jmi sie tak nie chce do maszyny siadac ze szok :szok:...a jeszcze pomyslow brak:baffled::baffled::baffled:

Co do Dnia Babci i Dziadka,to w tym roku chyba na laurkach sie skonczy:happy2::happy2::happy2:...w tamtym roku babcie i dziadkowie dostali kubki ze zdjeciem Gosi

reklama
męzatkaa coś przesadza ta twoja lekarka dzieci są różne a w zimie to podobno wolniej rosną no i niemowlaki rosną skokowo czasem długo nic a potem w ciągu 2 tyg wszystkie ubranka do wymiany

Do góry