reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Maltanka,w Rossmanie zdjęcia tanie ale niewymiarowe :sorry2:jak zaznaczyłam format 10x15 to mało które miało taki wymiar:sorry2:,po 3-4 mm były mniejsze zdjęcia:tak::wściekła/y:.
Madzienka,ogromne gratki dla Juleczki-króliczka:tak::-):-).
;-);-);-)

:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: ja nic nie widzę :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

I najważniejsze doczekałysmy sie TRZECIEGO ZABECZKA!!!!!!

Madzienka bo to nie tutaj;-):sorry2:

Gratki dla Julki za zębola.

my też mamy TRZECIEGO ZĘBOLA - niedawno wyszła górna lewa jedynka:tak:

a ja wybrałam się z Hubertem do biblioteki, no i nie chciało mi się go trzymać na miejscu na rękach więc wspaniałomyślnie wzięłam wózek, a nie sanki.:cool2: ale się opchałam. ledwo co wróciliśmy do domu.

lecę smarzyć mielone bo M zaraz będzie

Ostatnia edycja:
Maltanka,w Rossmanie zdjęcia tanie ale niewymiarowe :sorry2:jak zaznaczyłam format 10x15 to mało które miało taki wymiar:sorry2:,po 3-4 mm były mniejsze zdjęcia:tak::wściekła/y:.
Madzienka,ogromne gratki dla Juleczki-króliczka:tak::-):-).
;-);-);-)

Marta w rossmanie trzeba zwracac uwage na stosunek bokow zdjecia cyfrowego musi byc 2:3 a z reguly wiekszosc apatarow cyfrowych robi 3:4...ja przerabiam zdjecia i za male pieniazki mam wywolany caly roczek Juleczki

Madzienka bo to nie tutaj;-):sorry2:

Gratki dla Julki za zębola.

my też mamy TRZECIEGO ZĘBOLA - niedawno wyszła górna lewa jedynka:tak:

a ja wybrałam się z Hubertem do biblioteki, no i nie chciało mi się go trzymać na miejscu na rękach więc wspaniałomyślnie wzięłam wózek, a nie sanki.:cool2: ale się opchałam. ledwo co wróciliśmy do domu.

Gratulacje zębolka!!!

Aha...to ja ta niewtajemniczona:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam! Ale mamy pogode!:szok::szok::szok: Jezdzi sie fatalnie, drogowcow chyba zaskoczylo ze znowu pada!Normalnie na drogach tyle co rozjezdzone!:baffled: Jescze mi trolejbus zajechal na pas malo co zawalu ni dotalam, zahamowalam bez sprzegla az mi samochod zgasl!Masakra!!!:wściekła/y: Moj M na to mi powiedzial,zeby w niego wwjechala to bym kase dostala, ja to byym preedzzej zawaalu dostalaa!:baffled:
klawiatura mi cos padla piisze na ekranowej:-:)confused:

reklama
Hej laski...

To ja:-0 Nadal w dwupaku:(
Daję znać, że żyję choć muszę przyznać że ledwo:(((((
Witaj,a wlasnie niedawno o tobie myslalam,a ty mowisz ze jeszcze sie toczysz z brzuszkiem,oj to nie zazdroszcze....mam nadzieje ze za to z porodem sie szybko uwiniesz:-)
hejka!!!
Ale mnie tu daaawno niebyło ojejku :szok: a tyle sie wydarzyło , że zbraknie mi czasu aby to opisać. Najważniejsza wiadomosć to taka, że będziemy mieli nowego członka rodziny :-) .Wczoraj sie testowałam i jak nic 2 kreski... jak narazie jestem troszke rozbita i przetrawiam to pomalutku:-). w sumie sie staralismy od 3 mcy, ale zawsze jest to szok. Teraz będę częściej do Was zaglądać :tak:
GRATULACJE WIELKIE!!!
Pamietam w jakim ja bylam szoku jak dwie kreski zobaczylam:-D,nie wspomne o minie meza:szok:
ja robiłam tak co 2 godziny do tej pory, ale zauważyłam, że Hubert ostatnio je mi co 3-4 h.
więc chyba mu to zmienię i zrobię dłuższe przerwy.
Ja tez sie zastanawialam czy nie za czesto Karole do cyca przystawiam,bo co 2 ,czasem 1,5 godziny,no ale karmie piersia to na zadanie niby:happy2:
ale twoj jest starszy,wiec ja bym zwiekszyla odstepy,jak bedzie bardzo glodny to sie sam upomni :tak:;-)
to i ja się witam:)

wczoraj padłam do spania o 21:zawstydzona/y: a dziś od 7 zwarta i gotowa do pracy:tak::-):-) zaczęłam prasowanie dzieciowych rzeczy, strasznie pomalutku mi to idzie bo sie przy okazji muszę napatrzeć na te ciuszki:zawstydzona/y::zawstydzona/y: takie ładniutkie
Oj pamietam jak ja to niedawno robilam,tez kazda rzecz kilka razy ogladalam i glaskalam:-D:-D:-D
A bylam wczoraj w pracy i sie okazalo ze nie musze pisac pisma o te dodatkowe daw tyg. macierzynskiego gdyz dostaje go automatycznie:-)

Pozdrawiam i zycze milego dnia
O widzisz,ja musialam pisac,zlozylam tez zaraz po macierzynskim podanie o zalegly urlop wypoczynkowy za 2009r i za 2010r...podobno zona szefa sie burzy:jaki ona urlop chce przeciez jeszcze ani jednego dnie nie przepracowala w tym roku.."i takie tam ...a ja dzwonilam do Inspekcji Pracy zeby sie upewnic czy napewno mi przysluguje(bo tez nie wiedzialam,dziewczyny na forum mi dopiero powiedzialy) no i sie okazuje ze sie nalezy iszef nie ma prawa mi go odmowic,nawet jak ide zaraz po nim na wychowawczy...wiec teraz jakby co to jestem pewna....:happy2:

:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: ja nic nie widzę :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

I najważniejsze doczekałysmy sie TRZECIEGO ZABECZKA!!!!!!
Gratulacje z okazji 3 zeba.....:tak::-):-):-)
Ja wygladam u Karoliny pierwszego...ale nic nie widac jeszcze:no:
Za to Gosia gubi zeby na potege...hi,hi....dzis wlasnie wypadla druga dwujka na dole...no i czeka na Wrozke Zebuszke...h,hi.....do waszych maluchow tez Wrozki przychodza z prezecikiem za zabek?

Uf....nadrobilam,ale pedzicie :szok:
Wczoraj mnie nie bylo,gdyz czekalam na ksiedza,bo koleda byla....no i chate musialam ogarnac i jakos tak zeszlo:-)
Maz byl u chirurga na kontroli z tym palcem co zwichnal i znow 2 tygodnie zwolnienia dostal :szok:....matko ja zwariuje z nim tyle w domu:baffled::baffled::baffled:
Dzis od rana kompa okupowal,ale juz nie wytrzymalam i go wygonilam.....dzieciaki poszly spac wiec mozie ze teraz moja kolej,no i odziwo ustapil:confused:

Do góry