Madzienka dzięĸi za linki
laski zostawiłam coś dla was;-)
Ja prasuję, ale w przerwach zaglądam;-)...eeeeeeeeee....ślepa jestem, bo nie widzę:-
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzienka dzięĸi za linki
Wiecie jestem w szoku gdyz sie okazalo ze mala ma chyba uczulenie na Cebion i Cebion Multi.
ja nic nie widzę
I najważniejsze doczekałysmy sie TRZECIEGO ZABECZKA!!!!!!
Maltanka,w Rossmanie zdjęcia tanie ale niewymiarowejak zaznaczyłam format 10x15 to mało które miało taki wymiar
,po 3-4 mm były mniejsze zdjęcia
.
Madzienka,ogromne gratki dla Juleczki-króliczka:-):-).
;-);-);-)
Madzienka bo to nie tutaj;-)
Gratki dla Julki za zębola.
my też mamy TRZECIEGO ZĘBOLA - niedawno wyszła górna lewa jedynka
a ja wybrałam się z Hubertem do biblioteki, no i nie chciało mi się go trzymać na miejscu na rękach więc wspaniałomyślnie wzięłam wózek, a nie sanki.ale się opchałam. ledwo co wróciliśmy do domu.
Witaj,a wlasnie niedawno o tobie myslalam,a ty mowisz ze jeszcze sie toczysz z brzuszkiem,oj to nie zazdroszcze....mam nadzieje ze za to z porodem sie szybko uwiniesz:-)Hej laski...
To ja:-0 Nadal w dwupaku![]()
Daję znać, że żyję choć muszę przyznać że ledwo((((
GRATULACJE WIELKIE!!!hejka!!!
Ale mnie tu daaawno niebyło ojejkua tyle sie wydarzyło , że zbraknie mi czasu aby to opisać. Najważniejsza wiadomosć to taka, że będziemy mieli nowego członka rodziny :-) .Wczoraj sie testowałam i jak nic 2 kreski... jak narazie jestem troszke rozbita i przetrawiam to pomalutku:-). w sumie sie staralismy od 3 mcy, ale zawsze jest to szok. Teraz będę częściej do Was zaglądać
![]()
Ja tez sie zastanawialam czy nie za czesto Karole do cyca przystawiam,bo co 2 ,czasem 1,5 godziny,no ale karmie piersia to na zadanie nibyja robiłam tak co 2 godziny do tej pory, ale zauważyłam, że Hubert ostatnio je mi co 3-4 h.
więc chyba mu to zmienię i zrobię dłuższe przerwy.
Oj pamietam jak ja to niedawno robilam,tez kazda rzecz kilka razy ogladalam i glaskalamto i ja się witam
wczoraj padłam do spania o 21a dziś od 7 zwarta i gotowa do pracy
:-):-) zaczęłam prasowanie dzieciowych rzeczy, strasznie pomalutku mi to idzie bo sie przy okazji muszę napatrzeć na te ciuszki
takie ładniutkie
O widzisz,ja musialam pisac,zlozylam tez zaraz po macierzynskim podanie o zalegly urlop wypoczynkowy za 2009r i za 2010r...podobno zona szefa sie burzy:jaki ona urlop chce przeciez jeszcze ani jednego dnie nie przepracowala w tym roku.."i takie tam ...a ja dzwonilam do Inspekcji Pracy zeby sie upewnic czy napewno mi przysluguje(bo tez nie wiedzialam,dziewczyny na forum mi dopiero powiedzialy) no i sie okazuje ze sie nalezy iszef nie ma prawa mi go odmowic,nawet jak ide zaraz po nim na wychowawczy...wiec teraz jakby co to jestem pewna....A bylam wczoraj w pracy i sie okazalo ze nie musze pisac pisma o te dodatkowe daw tyg. macierzynskiego gdyz dostaje go automatycznie:-)
Pozdrawiam i zycze milego dnia
Gratulacje z okazji 3 zeba.....ja nic nie widzę
I najważniejsze doczekałysmy sie TRZECIEGO ZABECZKA!!!!!!