reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

śnieg pada śnieg pada cieszą się dzieci....a ja trochę mniej....no ładnie jest na dworze tak biało ale czy musi być tak zimno....ja zdecydowanie jestem ciepłolubna i zima mnie przeraża....

marzenka on miał 49 lat i tak sobie myślę że ja mam siostrę w tym wieku...i to mnie tak rozbiło...
dobrze że chłopaki zdrowi....
mirosia to faktycznie nie fajnie z tymi prezentami....
normatywna to zapisz się na przyszły rok...do Żywickej...bardzo fajna kobitka...polecam
justynka a gdzie mieliście tego Mikołaja...?????
a mąż nie może wziąć wolnego żebyś mogła pójść do lekarza???
misia fajna ta gra....czarek ją dostał za punkty w Leclercu....
mandziula super że Mikuś ma taki apetyt....niech rośnie królewicz
antuanet no jakoś mi ten odpoczynek nie wyszedł....Czarek obudził mnie zdecydowanie za wcześnie a na dodatek głowa znowu mi pęka...
łyknęłam tabletkę i czekam na efekt

dobra spadam bo czeka mnie sprzątanie, pranie i zabawy na śniegu....
Miłego Dnia....

reklama
Justynka tak te składane i naprawdę są solidniejsze niż te np. w Realu. Super że imprezka udana...
Iwonka, Mandziula tak to trzydniówka była, ale oprócz tego to jeszcze alergia na buzi niestety.
Elza byłam już u tej pani i też sobie chwalę.. na razie nie ma zapisów na nowy rok:/

Heloł.
Olek już na miejscu w Wadowicach Górnych (to nie te papieskie:no:)- podziwiam go że wstał o 3 w nocy. Zaraz pewnie rozegrają pierwszy mecz a jutro kolejny turniej ale bliżej domu bo w Zamościu i chyba całą familią się wybierzemy:tak:.
M na dyżurze, Juli i Pablo od rana szaleję - musiałam sprzątnąć plamę z keczupu z dywanu wielkości dłoni i grubo na 2 cm :crazy::crazy:. ROKi daje znaki w kołyski ale zaraz pewnie sam przyśnie. Wczoraj chodziły panie z opłatkiem (akurat Olka szykowałam na roraty) i jak zobaczyły gromadkę młodych i ROKiego uczepionego cyca to żadnych pieniędzy nie chciały:no::-D i dały młodym po cukierku i obiecały pamiętać o nas przed Świętami.

Madzienka, fajnie że impreza imieninowa udana.
Elza, może podskocz do lekarza z tymi bólami głowy, niech porobi badania.
Fogia, blondyneczka z Zosieńki powiadasz - wracajcie szybko do formy i domku. W LBN też trzymają 6 dni po cesarce?
Co do sanek to mam jeszcze takie po moich braciach, że 3 dzieci na nich siądzie - leciutkie, drewniane z podkutymi płozami:tak:. Mają może z 35 lat ale się trzymają:tak:.

Witam z rana :-):-)
I znowu śnieżek poprószył i znowu muszę twingusia odśnieżać :crazy::crazy: co za syzyfowa praca :-D:-D Maja wczoraj dostała zaproszenie na urodziny na jutro do Kids Clubu i musimy zaraz po jakiś prezent skoczyć :tak::tak: a poza tym górkę też musimy zaliczyć z nowymi saneczkami :tak::tak:
Madzienka i wiesz że te getry co wczoraj kupiłam są za małe, przejdę się dzisiaj do pepco tego koło nas to może tam mi wymienia na większe :baffled::baffled::baffled: a jak nie to trzeba będzie znowu do Carrefoura podjechać :sorry2::sorry2: super, że imieniny teścia udane i Jula obdarowana prezentami :tak::tak:
Justyna to Michałek zadowolony z zabawy mikołajkowej :tak::tak: a składaliście się na te paczki :tak:
Fogia o kurcze to się wymęczyłaś bidulko :-:)-( wracaj do zdrówka i trzymam kciuki żeby Zosieńka żółtaczki nie dostała :tak::tak: pochwal się małą księżniczką :tak::tak:
Elza współczuję wczorajszego dnia, nie lubię pogrzebów :-:)-(
Mirosia to faktycznie kiepskie prezenty i to za takie pieniądze :szok::szok: powinniście ten temat poruszyć na zebraniu :baffled::baffled:
Aluśka zdrówka dla Amandy :tak::tak: i ubieraj się ciepło, żebyś Ty tam w pracy się nie rozchorowała z tego zimna :tak::tak:
Sunday o kurcze to już drugi antybiotyk dostałaś :szok::szok: zdrówka podsyłam a co do kamizelki to ja mam taką misiową góralską tylko chyba ona jest na 122-128cm, musiałabyś sobie ja zobaczyć :tak::tak:
Iwonka i jak po egzaminie? :confused::confused:
Marz super, że wychodzicie z choroby :tak::tak: inhalujcie się dalej to po katarku śladu nie będzie :tak: życzę bezbolesnego ząbkowania :tak::tak: a ja jeszcze palcem nie ruszyłam jeśli chodzi o przedświąteczne porządki :-p
Antuanet Wam też bezbolesnego ząbkowania życzę i oby Kubusia gorączka już nie męczyła :tak::tak:
Normatywna brawa dla dzielnej Natalki :tak::tak: super odważna dziewczynka jak zastrzyków się nie boi :tak::tak: współczuję alergii :-:)-(
Mandziula koniecznie się pochwal arcydziełem Twojego męża i bałwankiem dzisiejszym :-D:-D:tak::tak: Miki dużo energii w przedszkolu traci i stąd tyle jedzenia pochłania :-D:-D albo mało w przedszkolu zjada tak jak Maja i potem w domu nadrabia :baffled::baffled:
Marta powodzenia na Olkowych zawodach :tak::tak: fajne takie wielopokoleniowe saneczki :tak::tak: po mnie tylko kilka lalek zostało dla Mai :tak:
Misia Wam też dużo zdrówka życzę :tak::tak:

Witam sobotnio

Z Amandą gorzej (będzie trzeba podjechać do dyżurnej przychodni :baffled:)a Martynka tfu tfu jeszcze się trzyma:tak:
Mikołajki pod znakiem zapytania bo P. mnie wczoraj po powrocie z bilarda powiadomił (w porę:baffled:) że umówił się z bratową iż w niedziele do niej przyjedziemy/przyjedzie bo jego chrześniak o 9.30 ma pasowanie na ministranta:baffled:
Wszyscy razem to i tak byśmy nie pojechali ze względu na chorą Amanda ale jak sam pojedzie to ja też się nie ruszę z domu z Martynką bo kto się zajmie Amandziuchą:dry:ehh
Zobaczymy co tam mój P. wymyśli żeby rozwiązać tą sytuację...

Aluśka, zdrówka dla Amandzi, żeby szybko jej odpuściło:tak:.
Anaconda, powodzenia w odśnieżaniu - M kupił matę na przednią szybę więc mam mniej latania ze szczotką wokół Multi;-):tak:. W Lidlu były też całościowe plandeki i na Twingusia by starczyło:tak: i mniej roboty byś miała.

Anaconda
powodzenia w zakupie prezentu:-) i udanej urodzinowej imprezki w KC:-)
Antaunet oby to było koniec Waszego chorowania:tak:
Eliza młodo zmarł:-( przykre..
też nie lubię zimna ale cóż zrobić:sorry2:
Tulaski na ból głowy posyłam:confused:
Ewa a od czego to Natalia mogła dostać uczulenia:sorry2: coś nowego do jedzenia jej wprowadzałaś? :sorry2:
Marta dobrze że panie nie chciały pieniędzy :tak:
Mandziula oby Ci sił starczyło na wykonanie dzisiejszego planu:-)
Ma Miki apetycik:-D
Misia też mamy ta grę:rofl2: tak jak Eliza za punkty w Eleclerku wymieniłam:-p
Fajnie ze Natalcia nie boi się badań:-)

Witajcie, my dzisiaj bardzo wcześnie dzień zaczęliśmy bo zaraz po 6, ale miło, dzięki temu dłuższy będzie:-) po śniadanku pojechaliśmy po zakupy, bo M chciał sobie jakieś buty eleganckie kupić, zakupiliśmy winko i orchideę bo idziemy dzisiaj do cioci na imieniny, tylko czekamy aż się Cypek wyśpi:tak: na szczęście w domu mam już posprzątane, poprane,wspólnymi siłami zawsze szybciej idzie, M odkurza,ściera kurze, ja myję podłogę, łazienkę i rach ciach mamy ogarnięte,obiad dziś odpuszczam bo u cioci będzie, zupkę tylko opędzlujemy:-)

Anaconda super imprezka Wam się szykuje:tak: czyli to dwie jutro będą tak:confused: a po egzaminie czuję dobre fluidy:-)

Justynka i o której Twój mąż wczoraj wrócił, długo musiałaś czekać?

Misia niech już te choroby opuszczą Was na dobre!

Aluśka o masz, kurujcie się, dużo zdrówka:tak:

Elza ogarnięte mieszkanko?

Idę się trochę podszykować, bo mnie potem będą poganiać chłopaki:-D

reklama
Z pojechaniem do przychodni dziś nic nie wyjdzie :baffled: jestem sama z dziewczynkami...
Amanda zdechlaczek śpi...Martynka bawiła się chwilkę samochodzikami a potem przyszła się do mnie poprzytulać no i wydawała mi się zbyt ciepła na początku myślałam że to przez to że w pracy w zimnie siedzę to mam mylące odczucie zwiększonej ciepłoty ale niestety termometr pokazuje 38,4:no:

Do góry