reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My również dziekujemy za spotkanie:happy2:

Emka, Iwonka miło było Was poznać:-)

Wiecie, Michał jeszcze nie widział swojego prezentu:-D, w Bugi mało był zainteresowany paczką, a jak weszliśmy do domu to zasnął w wózku i śpi w kurtce i czapce:tak:.
Po Bugi pojechaliśmy do kościoła a tam dla M zachciało się kupkę:szok:, dobrze że wc jest blisko to polecieliśmy szybko ale z 15 minut mu to zajęło a mi przeleciała komunia i część ogłoszeń, i jakoś mam takie uczucie jakbym nie była na mszy:baffled:.
My już po obiadku i jak Michał wstanie to idziemy na sanki:-)

Anaconda sanki zakupione, ale kupimy inne bo te to tylko na razie zakupione aby Michał zaznał już szaleństwa saneczkowego:-D

Marz
nie wiem jak to z przenoszeniem chorób jest, może inne dziewczyny odpowiedzą Ci na Twje pytanie.
Super że wyjazd do rodziców udany i że tam również Mikołaj zawitał:-)

reklama
Super dziewczyny że spotkanie mikołajkowe udane :tak::tak: szkoda, że się z Wami nie spotkałam, ale zamierzam to sobie odbić na jakimś "śledziku" :tak::tak::tak::-D:-D
Koniecznie pochwalcie się foteczkami :tak::tak:
Marz nie wiem jak to jest z tym przenoszeniem chorób, najlepiej będzie jak zapytasz swojego pediatrę gdy już pójdziecie z B na to szczepienie :tak::tak: a na urodziny to my się dopiero zbieramy bo to na godz.17.30 :tak::tak:
Justyna najważniejsze ze jakiekolwiek saneczki kupione, teraz nie będziesz już się musiała z wózkiem siłować :tak::tak:
Dobra zmykam się szykować :tak::tak:

Witajcie

Juz po wolnym...:( Mam nadzieję, ze wasze spotkanie Mikołajkowe sie udało:tak: ja juz po wizytacji,zaraz szykuję sie na jutro, Jule zostawiam w domu i czeka nas wizyta u ekarza, bo kaszel nie przechodzi, pewnie to od kataru, ale lepiej sprawdzić :sorry2:

marz nie wiem kiedy te wirusy giną, ale lepiej powiedzieć o tym pediatrze:tak: suer, ze zakupki sie udały, a jak tam przeceny?
madzieńka jak tam Twoja wycieczka? jak znsłaś taka długą drogę?

no właśie co z naszym śledzikiem trzebaby sie umówić, bo zaraz bedziem szykować sie do świat i znów spotkamy sie na "jajeczku":-D

Witajcie, w końcu i ja dotarłam....

wczoraj ach co to był za dzień...byliśmy daleko daleko, aż za Krakowem w Parku Św. Mikołajka...miejsce bajeczne, a po zmroku to zapiera dech w piersiach....
jak już przejrzę fotki to pochwalę się....

i dzisiaj....ledwo żywi bo wczoraj wróciliśmy po północy...pojechaliśmy do Bugi...dzięki za super spotkanko...fajnie było Was wszystkie zobaczyć..szkoda tylko że zabrakło niektórych...

Karlita dzięki za organizację;-)

Wczoraj i dziś podczytywałam Was na telefonie....ale już niewiele pamiętam...

Anaconda udanej imprezki w Kids Clubie....

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków....

I my też dziękujemy za spotkanie, baaaardzo udane:tak:
Do nas jeszcze po południu przyszedł kolejny Mikołaj w postaci chrzestnej Cypka, miał dzisiaj tyle wrażeń, że teraz zasnąć nie może:sorry2:

Justynka mi również miło było poznać;-)

Emka, Atali, Normatywna i Was także:-)

Anaconda jak Wasza impreza?

Witam.
Super ze spotkanie udane!!! Zazdroszcze...:zawstydzona/y:

My dzisiaj w końcu zmieniliśmy koła na zimówki no jeżdżenie po Lbn na letnich to już samobójstwo:baffled:

Maks już śpi, W na nocce w pracy a ja klikam, ale za chwile ide do łóżka bo zmęczona jestem okropnie :zawstydzona/y: A jutro powrót do rzeczywistości, do pracy rodacy... :baffled:

Dobrych nocek.

uff intensywny dzień, nie wyspałam się, bo mieliśmy nieciekawą noc (pewnie ząbki :-( akurat przed Mikołajkami! :wściekła/y: ale dobrze że trochę nad ranem już odpuściły i mogliśmy przyjechać na Mikołajki
Grzesio mega zadowolony i zmęczony, nie mógł zasnąć na drzemkę z ogromu wrażeń :-D, zasnął dopiero o 15 i spał 2,5 h, ale już o 20 zasnął na noc
dziewczyny, dziękuję za super Mikołajki i za miłe przyjęcie :-)
Mam nadzieję, że uda się niedługo powtórzyć taką imprezkę w jeszcze wiekszym gronie
justynka :-)
aneta82 kurcze, to nieciekawie z tym ubezpieczniem :szok: , może jakoś się uda uniknąć płacenia

pozdrawiam i życzę dobrej nocki

Wstawać śpioszki, my dzisiaj zostaliśmy obudzeni wcześnie rano przez Juleczke, która nas poinformowała że dzisiaj ma urodziny ;-) jakbyśmy mogli zapomnieć....
Na szczęście dzisiaj P ma wolne i odwiezie J do przedszkola, więc ja jeszcze w piżamie :p

Witam :-):-)
Wczorajsze urodziny mega udane i Maja tak je przeżywała, że w nocy coś jej się śniło i wołała na głos swoje koleżanki :-D:-D no a mnie przeszedł test bojowy bo okazało się, że w Globusie był wczoraj jakiś koncert i ludu było ogrom, nie miałam gdzie zaparkować a do tego byłam naszą renówką bo przecież twingusiem na letnich w taką pogodę nie będę się ruszać :crazy::crazy: zawsze jakieś przygody muszę mnie czekać :sorry2::sorry2::sorry2:

Juleczko
Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
dziś są Twoje Urodzinki!​

reklama
Witam:-)

My już po śniadanku, trochę nam to zajęło bo około 45 min ale chociaż M nawet sporo zjadł:tak:
Moja praleczka kończy pracować zrobimy śniadanko dla tatusia i zmykamy na spacerek:tak:

Emka współczuję poprzedniej nocki:-(a jak minęła dzisiejsza?

Anaconda gratki za parkowanie renówką:-) i fajnie że na urodzinach dobrze sie bawiłyście:-)

Sienio zdrówka dla Julii!!!

Madzienka świetna wyprawa za Wami, zdjęcia na fb bajkowe:-)

Iwonka i jak, Cypek w końcu zasnął?

Sunday
jak Twoje zdówko? Ten drugi antybiotyk pomaga?

JULECZKO!!!

DZISIAJ NAWET MAŁY SMOCZEK
PRZYSZEDŁ NA TWÓJ 4 ROCZEK.
PRZYJMIJ WIĘC OD NIEGO KWIATKA
NA TE TWOJE 4 LATKA.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

Do góry