reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam

Ehh dziś w nocy ręce mi opadły :no: Amanda chora buzia od kaszlu się prawie nie zamyka gardło czerwone :wściekła/y:
się nachodziła....
Podejrzewam że wczoraj jak dzieci szły do mikołaja to pani nie przypilnowała żeby się dobrze ubrały:baffled: (Mikołaj czekał w innej sali a żeby w ogóle przejść do innej sali to trzeba wyjść z budynku :baffled:)
Dzieci zgrzane, dobrze nie ubrane wyszły na mróz i na efekty nie trzeba było długo czekać:baffled:

reklama
Witam Dziś wizyta u lekarza przebiegła w miarę sprawnie - Natalka zdrowa ale ma chyba alergie na jakis pokarm, niestety w tym roku już nie dostanę się do lekarza alergologa (prywatnie) nie ma szans. Morfologia wyszła ok a Natalka jako dzielna pacjentka nic nie płakała ona to jakiś twardziel nie boi się ani zastrzyków ani pobierania krwi :tak::-) patrzy się na Panią i ogląda co jej tam robią z wielkim zaciekawieniem :-D
Widzę że dziewczyny się wykruszacie z Mikołajek - kurcze to nas w końcu garstka zostanie:baffled:

Witam ponownie:-)
Michałek śpi, ja wykąpana siedzę i popijam kawkę, może rozgrzeje mnie bo przemarzłam okropnie na spacerze, mimo że chodniki przy Andersa nie odśnieżone i ledwo pchałam wózek to i tak mi było zimno;-). Koniecznie muszę namówić J by szybko kupił sanki bo na prawdę ciężko idzie się z wózkiem którego koła grzęzną w śniegu:no:.

Anaconda twinguś odpalił? Ruszyłaś w miasto?
Michał co dziennie zostaje wymęczony na dworze i niestety nie pokornieje:no:,

Gona mąż jeszcze nie oddał Ci samochodu? Czy wolisz jeździć autobusem do pracy?

Sunday nie pomogę z kamizelką:-(, dobrze ze ciut lepiej się czujesz, oby ten drugi antybiotyk całkowicie Cię wyleczył:tak:
A brzuch nadal ćmi:baffled:

Mirosia zdrówka dla całej rodzinki podsyłam:tak:, a co to za książeczka czu czu? o czym ona jest?
Fajnie że domowy Mikołaj spisał się na szóstkę:-)

Madzienka
a Ty co tak skromnie z rana napisałaś posta i do tej pory jeszcze nic nowego nie skrobnęłaś?? Szykujecie się na imprezę do teścia? To miłej zabawy:tak:

Normatywna
no masakra, by nawet prywatnie nie można było zapisać się do lekarza:szok::no:
Brawo dla dzielnej pacjentki:-)

Aluśka :szok:o kurczę znowu:no:zdrówka życzę Amandzi, a jak Martynka?

Antuanet i jak Kuba, bańki pomogły trochę?

Zmykam, szykować ubranka bo i my dzisiaj idziemy na imprezę:-)

coś mi dziś ciężko idzie pisanie...siedzę nad tym postem nie wiem już ile
:baffled:Głowa mnie z tyłu boli chyba mi mózg zamarza :baffled::dry:

Justyna oby J szybko kupił saneczki Michałkowi:tak:
Martynka ma się całkiem dobrze:cool2: o dziwo wykurowała się ostatnio bez leczenia a już się obawiałam że na zastrzykach skończymy:sorry2:;.... mam nadziję że i tą zarazę przetrwa;-)
Mirosia zdrówka dla dzieciaczków:confused: szkoda że się "Mikołaj" w żłobku nie postarał:dry:
No no chrzestny to się spisał:-)
Ewa brawa dla dzielnej Natalci:tak:
To dobrze że jest zdrowa:-) ale alergii nie zazdroszczę:no:
Gon koniecznie pokaż gwiazdę:cool2:
wow pani wojewodzina:szok: no no nie pogada;-):cool2:
Sunday oby ten drugi antybiotyk wyleczył Cię do końca:confused:
Tulski na ból głowy:confused::confused:

Hej kochane.Mam chwile aby do was looknac.:-DMy oczywiscie nadal w szpitalu.CC trudne,gin nie mogl mnie zaszyc,powiedzial ze "macica jak sito".Silnie krwawilam,przez to dostalam drgawek.Napakowali mnie lekami,kocami pookladali. Wczoraj tez trudny dzien,goraczkowalam,a Zojka tak dawala czadu...wisiala na cycu 12h non stop, a jak ja odstawialam to byl mega wrzask. Moja corcia jest cudna ale maksymalnie garlata,najglosniejsza na oddziale. Dzis jakby ciut lepiej bo calkiem sporo spi ale nie wiem czy sie cieszyc bo zolta sie zaczyna robic:-(A wiecie,ze dzis zamkneli oddzial dla odwiedzajacych?podobno przez panujaca ospe. Wiecie cos na ten temat?

Sunday niestety ja tez z kamizelką nie pomogę:no:
Gon1a całkiem fajna stronka:-)
Oby ta biegunka u Maciusia była przez ząbki a nie przez jakieś choróbsko:confused:
Madzienka co tam u Was?:cool2:
Super że z malutką wszystko w porządeczku:-)
Fajny prezencik P. Wam sprawił:cool2:
Paulina coś za długo ta wysypka sie u Radzia utrzymuje:no: jedziecie to skontrolować na Biernackiego:confused:
Justyna oby brzuch już Ci nie dokuczał:confused:
Anaconda i co twinguś odpalił?:nerd:
Elza super ze Czaruś zadowolony z prezentu:-):-)
Anetka oby udało Cię to dobrze rozwiązać:confused:
Antuanet zdrówka posyłam:sorry2:
Iwonka jak Ci poszedł egzamin?:cool2:
Marta brawa dla Olka za zaliczenie modlitw:tak::tak:
Maltanka u mnie wczoraj był ten sam Mikołaj co u Ciebie;-)

Fogia witaj :-):-)
Oj współczuję ciężkiego porodu:no: dobrze ze udało się im opanować sytuację:confused:
Mam nadzieje że zażółcenie u Zosieńki jest chwilowe i jutro wszystko będzie w porządku:tak:
W szpitalu się na krzyczy a w domu będzie spokojna:tak:;-)
a o zamknięciu oddziału dla odwiedzających z powodu ospy nie słyszałam:no:
Wracaj szybko do pełni sił:tak::tak:

ale miałam dzisiaj zalatany dzionek mimo tej mało sprzyjającej pogody do jazdy....ale o tym później....

my szykujemy sie na imieniny tescia więc pewnie zajrze wieczorkiem....i wtedy nadrobię zaległości...

zdróweczka dla wszystkich i spokojnego wieczorku

Witajcie
madzieńka to super prezent sobie sprailiście:tak:
antuanet oj dobrze, ze to jakiś wirus i juz gorączka mineła:tak:
fogia biedactwo,mam nadzieję, ze najgorsze juz masz za sobą i szybko wrócisz do formy:tak: bardzo estem ciekawa jak wygląda Zosieńka:tak:
marta super, ze Mikołaj nie zabrał paczki Jula ze sobą:-D

Ja tez dostałam prezent od Mikołaj tylko jak narazie nie umiem go używać:-D:-D;-) Julicia przynosła wczoraj paczkę z pzedszkola i jestem bardzo zadowolona , w tym roku w trójce jest dziewczyna z głową na karku , wiec i dzieciaki maja fajny prezent- gry z bobrem i tamą, bo w tamtym roku dziewczyki dstały lalki PinPon z mnóstwem małych eementów, które spotykałam wszędzie sie przez cały rok:sorry2:

MIROSIA ja za bardzo nie mam czym jej jeszcze karmic. Cos tam delikatnie leci ale slabo. Czekam na nawal. SIENIO a faktycznie,zapomnialam wam wyslac fotke mojej blondi.

reklama
hejka ja dzisiaj w nie najlepszym humorze....bo @ jakaś taka bolesna, ból głowy mnie dzisiaj nieźle wymęczył a i byłam na pogrzebie taty mojego chłopca....jejku jak mi szkoda mamy....biedna tak płakała...

mandziula Czarek w przedszkolu też dostał betoniarę:-):-):-)
madzienka tak bombeczki wciągają....zamówień kilka...ale to takie dość kosztowne...tam jedna tam dwie a tasiemki idą metrami...ale satysfakcja też jest duża
anaconda to kiepskiego wynajęli Mikołaja u Mai w przedszkolu...u mnie dzisiaj był taki śmieszny....myślałam że się posikam ja....tak się wygłupiał
mój akumulator już wskrzeszony...a Twój???
antuanet pod choinkę zamówiłam tą remizę IMAGINEXT...a teraz kupiłam mu taki normalny wóz strażacki...bo w Bugi dostanie grę "spadające małpki" bo to też było na jego liście prezentów :-):-):-)
dobrze że dzieciaczki już lepiej..
justynka i jak podbrzusze???/ może trzeba odwiedzić gina....
normatywna ja byłam prywatnie u dr Żywickiej i nie musiałam dlugo czekać jakiś tydzień....
mirosia bo czu czu kosztuje...
aluśka mam nadzieję że mózg Ci nie zamarzł :-D:-D:-D Ty weź się teraz za dzierganie na drutach to przynajmniej czapkę sobie zrobisz do pracy....:-):-) a tak serio to Ci serdecznie współczuje...ja nie znoszę zimna....wrrryyyy
fogia dobrze że lekarze opanowali sytuację...a Zosia "drze" się najgłośniej bo chce wszystkim pokazać kto tu rządzi i się nie boi bo ma dwóch starszych cudnych braci...
blondi.....ale fajnie

Do góry