reklama
jeśli chodzi o dzieci to nie najgorzej
ale mogłoby być lepiej
no ale jak nie chcą sie uczyć to przeciez siłą nie zaciągnę do ksiązki
Kacper rozrabia okropnie czasami mam go dosyć
a Kuba jak spał tak dalej śpi :-)
mam niestety pewne problemy małżeńskie :-(
ale walczę dzielnie !
i chcę LATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale mogłoby być lepiej
no ale jak nie chcą sie uczyć to przeciez siłą nie zaciągnę do ksiązki
Kacper rozrabia okropnie czasami mam go dosyć
a Kuba jak spał tak dalej śpi :-)
mam niestety pewne problemy małżeńskie :-(
ale walczę dzielnie !
i chcę LATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witam , mam na imie Ewelina jestem z Lublina ale obecnie mieszkam w Anglii.
Mam nadzieje ze przyjmiecie Mnie do swojego grona ??
pozdrawiam serdecznie :-)wszystkie lublinianki
Mam nadzieje ze przyjmiecie Mnie do swojego grona ??
pozdrawiam serdecznie :-)wszystkie lublinianki
Buziaczek - witaj, nawet jesli teraz z UK :-).
Basiu - oby Ci mały spał tak ładnie cały czas. I powodzenia w rozwiązywaniu problemów.
Dita - 2,5 roku, to naprawdę trzeba samozaparcie! Podziwiam. Pewnie jakbym miała w ten sposób pomóc Oli, to tez bym pewnie zawalczyła, ale mimo wszystko, jesteś wielka!
Elahar - z tą alergią u dzieci rodziców nie-alergicznych, to tez słyszałam, że coraz powszechniejsza. A czy u Was to na pewno skaza białkowa? Bo jak tak, to chociaż duże prawdopowdobieństwo, że przejdzie z wiekiem.
Basiu - oby Ci mały spał tak ładnie cały czas. I powodzenia w rozwiązywaniu problemów.
Dita - 2,5 roku, to naprawdę trzeba samozaparcie! Podziwiam. Pewnie jakbym miała w ten sposób pomóc Oli, to tez bym pewnie zawalczyła, ale mimo wszystko, jesteś wielka!
Elahar - z tą alergią u dzieci rodziców nie-alergicznych, to tez słyszałam, że coraz powszechniejsza. A czy u Was to na pewno skaza białkowa? Bo jak tak, to chociaż duże prawdopowdobieństwo, że przejdzie z wiekiem.
No więc witam wszystkie lubelskie mamusie
Mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie gdzieś tu do swojego przyjacielskiego grona.
Mam 25 lat ,siedmioletni staż małżeński i dwie śliczne córy.Fajnie byłoby się zaprzyjaznić z innymi mamami z lublina i okolic.
Jestem z czechowa:-)
Jeśli mam obowiązek napisać coś,czego nie napisałam to proszę o upomnienie.
pozdrawiam gorąco
Mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie gdzieś tu do swojego przyjacielskiego grona.
Mam 25 lat ,siedmioletni staż małżeński i dwie śliczne córy.Fajnie byłoby się zaprzyjaznić z innymi mamami z lublina i okolic.
Jestem z czechowa:-)
Jeśli mam obowiązek napisać coś,czego nie napisałam to proszę o upomnienie.
pozdrawiam gorąco
Dziekuje za powitanie .
Dziewczyny jak sie macie jak zyje sie w Lublinie? juz dawno tam nie bylam od lutego ...a tak mi sie teskni ....:--(
jesli macie jakies pytania zapraszam
Dziewczyny jak sie macie jak zyje sie w Lublinie? juz dawno tam nie bylam od lutego ...a tak mi sie teskni ....:--(
jesli macie jakies pytania zapraszam
hehe, buziaczek - chyba raczej nic sie nie zmieniło od lutego... no może poza tym, że rozkopali prawie całe centrum, korki okropne...
Ja Lublina nie lubię - za długo już zarabiam tu grosze i nie mogę innej pracy znaleźć..
Niestety jak na razieLublin nie oferuje nic poza milionami uczelni....:-(
Ja Lublina nie lubię - za długo już zarabiam tu grosze i nie mogę innej pracy znaleźć..
Niestety jak na razieLublin nie oferuje nic poza milionami uczelni....:-(
reklama