reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

marela na Jaczewskiego są porody rodzinne, chyba że zrobią zakaz ze względu na grypę i nie płaci się. a jak mają przepełnienie to i tak mogą cię odesłać nawet jak masz z tamtąd lekarza. (ja tak miałam, ale w sumie na własne życzenie, bo chcieli mnie przyjąć dzień wcześniej). acha i nie ma tam odwiedzin.:no:

no i obiecane fotki. ale się namęczyłam żeby to zgrać. muszę M pogonić niech to naprawi.:tak:

Hubert na sankach.

reklama
marela na Jaczewskiego są porody rodzinne, chyba że zrobią zakaz ze względu na grypę i nie płaci się. a jak mają przepełnienie to i tak mogą cię odesłać nawet jak masz z tamtąd lekarza. (ja tak miałam, ale w sumie na własne życzenie, bo chcieli mnie przyjąć dzień wcześniej). acha i nie ma tam odwiedzin.:no:

no i obiecane fotki. ale się namęczyłam żeby to zgrać. muszę M pogonić niech to naprawi.:tak:

Hubert na sankach.

No zapomniałam, masz rację - tam nadal do odwołania obowiązuje zakaz odwiedzin ze względu na grypę na wszystkich oddziałach. Ale jeśli chodzi o odwiedziny po porodzie(jeśli nie ma ogólnie zakazu) to ponoć jest tzw. pokój odwiedzin, bo na salę nie wpuszczają:no:
Hubert super wygląda na sankach i jaki szczęśliwy:tak::tak:chyba zakup trafiony,co?;-)

Ja nie zapomne jak wychodziłąm ze szpitala to dzien wczesniej M zrobiłąm kartkę co ma przywiesc. Ogólnie spisała sie super oprocz tego ze nie przywiozł mi butów. Był październik i opcja powrotu w ciapach. Fakt że po dwoch tygodniach lezenia w szpitalu człowiek do domu poleciał by boso ale jednak pojechał do domu i mi je przywiozł:-D
Ja miałąm takie nosidełko z wózka w nim własnie przewiozłam syna do domu bo w fotelik to jakos sie balam wciskac taką kruszyne one jednak sa takie głebokie, ubrałam go w kombinezon i przykryłam kocem wiec ty misia jeśli bedziesz posiadała taki wkład w wozku to spokojnie mozesz ubrac na cebulke i poprzykrywac kocami bo z dnia na dzien bedzie juz coraz cieplej i jedynie przyda ci sie pajac polarowy niz kombinezon.

A teraz witam sie z Wami w południe.
Synio spi pomyłam podłogi i teraz mam chwile przerwy.
M juz w pracy i wkoncu moge sie zorganizowac ale fajnie bylo jak mial wolne bo bardzo ale bardzo żadko się to zdarza.
Maltanka Hubertowi na sankach sie chyba podoba mój mały jak tylko sie zatryma sanki to sie rusza w przód i w tył aby już jechać:-)

Ja róznież wrzucam fotki ze spacerku i z niedawno odkrytym z szafy przyjacielem:-)

Witajcie w Nowym Roku...ale fajnie dzis na dworze...bylysmy juz na spacerku i zakupach..teraz biorę się za sprzatanie bo dzisiaj wizyte księdza mamy;-);-);-)

Witam. Nie zaglądałam jeszcze na to forum a widzę, że tu dość ruchliwie. Chciałam Was poczytać ale wymiękam , za dużo tego. Jestem z okolic Lublina . Dziewczyny mam termin na marzec , chodzę do d. Michalak w Luxmed i chciałabym rodzić na Jaczewskiego . Wiem , że ona tam pracuję. Wiecie coś więcej na temat tego szpitala, mi poleciły go koleżanki .
Ale jestem zielona, czy płaci się za poród rodzinny i czy jest w ogóle możliwy?
Może macie spis tego co mam wziąść ze sobą do szpitala, no i trochę boję się że mogę się tam nie dostać .W sumie to interesuje mnie wszystko dotyczące tego szpitala.

Marela
ja równiez jestem pacjentką pani dr Michalak i rodzilam na Jaczewskiego, Za poród rodzinny nie placisz, jesli jest wolna sala do tych porodow to nie ma problemu, na trakcie tez polozne nie robia problemu pod warunkiem ze inne rodzace za sciana zgodza sie:tak::tak::tak: teraz to nie wiem jak jest z wpuszczaniem na trakt:blink::blink::blink:jesli masz jakies pytania pisz na pw, bo nie ma co zaśmiecac forum dziewczynom:-p:-p:-p:-p

Ale jeśli chodzi o odwiedziny po porodzie(jeśli nie ma ogólnie zakazu) to ponoć jest tzw. pokój odwiedzin, bo na salę nie wpuszczają:no:

Na poloznictwo nie ma wstepu, jest pokoj odwiedzin i to jest masakra przychodzi tam mnostwo osob i te maluszki...każdy prycha dycha nikt nie zwraca uwagi ze to sa kilkudniowe dzieciaczki:shocked2::shocked2::shocked2:

Co do szkoly rodzenia to rowniez chodzilam na Jaczewskiego i mam o niej swoje zdanie....

Hubercik wygląda bombowo na saneczkach....

Widze ze niektorym śnieżek posmakowal:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Miałam ogarnąć mieszkanie a tylko jedzenie nam zrobiłam,naczynia do zmywarki naładowałam i do skrzynki po listy zeszłam:zawstydzona/y:,a tam pełno:szok::tak:,bo i książeczka na czynsz nowa,kablówka i katalog Yves Rocher:tak::cool:.

Ja właśnie dzwoniłam do gin i kazała jutro rano przyjechać z wynikami badań moczu do niej do szpitala :szok:- mam nadzieję, że tylko po to, aby obejrzeć wyniki osobiście:baffled::baffled:

my po spacerku. młody śpi, więc mam chwilkę, nastawiłam pranie.

muszę głowę jeszcze umyć, bo o 16 do lek. się wybieram. buu ale mi się nie che ruszać nigdzie.

misia trzymam kciuki, aby wsystko dobrze było, daj znać jak wrócisz?

my po spacerku. młody śpi, więc mam chwilkę, nastawiłam pranie.

muszę głowę jeszcze umyć, bo o 16 do lek. się wybieram. buu ale mi się nie che ruszać nigdzie.

misia trzymam kciuki, aby wsystko dobrze było, daj znać jak wrócisz?

Jasne, że jutro dam znać, jak się dowiem, co i jak. Daj znać, co Tobie lekarz powiedział!!

reklama
Maltanka Marz21 SUUPER foty!!!Ale frajda!!!!:-D:-D:-D

Witam wszystkich serdecznie, ja tak na jednej nodze bo mielone mi sie smaza!!!!:-)

Do góry