reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja już niedługo zacznę weekend, czekam z niecierpliwością:-) Jutro mamy w planach wybrać się do spa, a z rana czeka mnie sprzatanie i gotowanie:tak:

Elza o matko:szok: ale miałaś przeżycia!! współczuję...

Aluśka super, że wkręciłaś się w bombki, a już chciałaś rzucać je w cho***ę:-D

Justynka no bo masz rację, robi się coraz zimniej... a Wy na weekend zostajecie w Lbn??

Marta witaj w domu razem z synkiem:tak:

Mirosia jak tańce?

A tematu spotkania nikt nie podchwycił, czuję się olana:-p:-)

reklama
Iwonka póki ciepło i bez śniegu to wyjeżdżamy z LBN:tak:
No ja nie odp na Twoje pytanie bo i tak ja z każdego spotkania wypadam:-(

Normatywna udanych zakupów:tak:

Eliza współczuję:no:, a jego matka co na ten wypadek powiedziała?

Marta super że poród szybki, chyba z każdym kolejnym jest co raz szybciej:tak:

My już spakowani, ale jak zwykle na J czekamy aż wróci z pracy, a niby do 17 pracuje:eek:

Witajcie..

Wekend wekend wekend... chyba nie musze mówić że sie cieszę :tak::tak::tak: Ale i tak jutro chyba bedę musiala pojechac do kolezanki do papierow, no ale to i tak juz na luzie praca-bez presji :-)

Mnie boli palec a wiecie od czego??? Od bombki! zrobiłam jedną!:zawstydzona/y: niestety krzywa i szpileczki widać,no ale pierwsze koty za płoty :tak:;-)

misia Twoje są przepiękne:-)

marz dziękuje, Maks lepiej, tzn kaszel czasem sie pojawia ale juz taki mokry pozostalość po katarze :-)

anaconda udanego wekendu:-)

karlita mialas stracha???? hehe .... wspólczuje dolegliwości

Marta witajcie!!!

Ala Justyna pokażcie swoje dzieła :-)

Eliza matko!!! Współczuje przezyć i nerwów!!!

Justyna udanego wekendu :-)

Dziewczyny a gdzie to spotkanie będzie???To tylko dla Ty co ida na film????

Sunday w plazie kolo 17 na kawkę spotykamy się....
a bombeczkę pokaz....na pewno jest piękna:tak:a jakie szpilki przypinasz ze aż tak paluszki was bolą??

Justyna udanego weekendu, jedźcie ostrożnie bo straszne mgły za oknem...

Elza współczuję dnia....

Mirosia jak taniec w chuście???

Jula bardzo zadowolona po wizycie w szkole...z przejęciem opowiadała nam że byli w bibliotece, sali komputerowej itd.:-Di że było strasznie dużo schodów....:-Dna dodatek dostali takie świecące długopisy i to jest hit;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie

Co za dzień, głowa mnie bolała i prawie nic nie zrobiłam w pracy
:sorry2:przełaziłam tak aby, wogóle robota mi się nie kleiła. A wieczorem odwiedzili nas sąsiedzi.
Piszecie tak o tych bombkach to może i ja zrobię z jedną, ale ja cierpię na brak godzin w dobie
:-p

misia śliczne bombki, a Natalka jaką fajną ma czapkę

mirosia i jak było dzisiaj w żłobku?

marzenka u mnie poniekąd to jest jednak jakiś awans jeśli chodzi o obowiązki:sorry2: ja tylko chciałam zostać w pokoju w tym co byłam, a problem taki, że ja byłam na I piętrze, a reszta jest na II i teraz większość moich obowiązków będę miała na II tak to musiałabym latać, ale w sumie to moje latanie by było i nic nikomu do tego powinno być, a do tego będę miała w pokoju dziewczynę która mi od początku nie przypadła do gustu:sorry2:
anaconda ale pospałaś dzisiaj:-D

madzienka 1. zabierają mi starę obowiązki a w to mam mieć inne:tak:2. hehe zapraszamy, zapraszamy razem z P jak macie chwilę, bloków innych nie ma, ale zaczęli budowę w sumie z jednej strony i drogę nam robią:-D 3. a Huberta smaruję takim smalcem czy tłuszczem z jakiejś błony czy coś takiego - mam od teściowej i spirytusem po tym, zawsze jak go coś bierze:tak: jak dla mnie póki co pomaga lepiej niż te apteczne specyfiki

aluśka Hubert dzięki ok, pochwal się swoimi bombeczkami

eliza współczuję dnia, wypłata ta sama i umowa niestety też:-(

Witam,
znowu późno,ale dopiero skończyłam upinać szyszkę z cekinów;-) 161120121266.jpg171120121269.jpg
maltanka oby i niebawem umowa się zmieniła:tak:
madzienka hmmm...nie wiem dokładnie,ile ma ta duża bombka,bo kupiłam na oko...ale te 5cm co zamówiłam to dużo,dużo mniejsze:sorry2:a wstążkę pociełam na kawałki jak do małej i musiałam ciasno upinać,by szpilki ukrywać:-Da wstążek nie prasuję:no:
Marta, Rafałek witajcie w domu!!!!!
Sunday ja do szpileczek wykorzystuję naparstek;-)
elza współczuję przeżyć w przedszkolu:no:
aluśka pokaż swoje bombeczki:tak:

Udało mi się dziś jedną dokończyć:-)
oto moje dzieła (niebieska nie dokończona)IMG_0291.jpgIMG_0292.jpgIMG_0297.jpg

na tym kończę pisanie bo musze sie zbierać do pracy :rofl2:

Załączniki

• IMG_0294.jpg
    IMG_0294.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry