reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzieńka dzwonię ale u Ciebie jak zwykle centrala hehehe

myślę ze tak 17:30 to najpóźniej wyjedziemy do Lublina ;-)

pytanie jak tniecie tą wstążkę??? ile cm długości ma ten prostokąt na rożek ??

jutro sobota tralalalallalaa i spotkanko i kinko tralalalalala :-D;-):-p:-p:-p:-p:-p:-p

Marta czekamy na fotki i info :-)

reklama
Karolina oj nie przesadzaj, na FB widziałam fotki to Ty laska jesteś:tak:,a co nie chciałabyś mieć trzeciego bobaska?:-p:laugh2:

Anetka dzięki za info od Martusi:-)

Marta, Rafałku witajcie w domku:-)

Sunday a jak tam u Was? Jak zdrówko?

Madzienka fajnie że poleżałaś do 10:tak:, jak tam podobało się Julii w WSEI?

Marz, Madzienka udanego plumkania:tak:

Misia
oj zacznie się niedługo naciąganie mamusi na łaszki i inne pierdółki:-D

Iwonka a proszę bardzo:-D

Mirosia udanego tańcowania z Marzenką:rofl2:

Aluśka
upinasz że nie odzywasz się?

Madzienka a co u Madziary, że nie odzywa się do nas już od dłuższego czasu??

Byliśmy na dworze i wydawało mi się że z minuty na minutę robi się co raz chłodniej, zmarzłam jak nie wiem:no:.
M śpi a ja muszę wziąć się za dokończenie bombki bo jutro daję ją w prezencie:tak:

witam ponownie :rofl2:

Nie odzywam się bo mnie karczochy wciągnęły z moim szybkim tempem mam już prawie dwa:-D a dlatego prawie że w obu przypadkach zabrakło mi wstążki po koniec :baffled: ale już mi Ewa dziś dokupiła także jak wrócę do domku i dzieci pozwolą to je dokończę :tak: a jak nie to będę to robić jutro w pracy:rofl2:

Marzy mi się zrobienie takiego kwiatka ale do niego trzeba jakiejś specjalnej wstążki z drucikiem :oo2: (ogólnie polecam ten blok...fajne ma pomysł dziewczyna na karczochy:tak:)
Świat Filografii: Jak zrobić karczochowego kwiatka - kurs.

Justyna jakbyś zgadła;-)
Marta fajnie ze już w domku jesteś:-):-):-)

Justyna zrób bombce zdjęcie
Karlita ja tnę na paski o długości 6-7cm:tak:
Madzienka jak tam wrażenia Julci po lekcji edukacyjnej:rofl2:
Moja szefowa nie tyka się robótek ręcznych:sorry2:
Mirosia miłego tańcowania z Marzenką:-)
Gon1a jak tam Twoje plany? wykonałaś coś czy leń nadal trzyma i nie chce puścić;-)
Justyna, Mirosia
fajnie że wczoraj miło razem spędziłyście czas:tak::tak:
Maltanka obyś szybko przyzwyczaiła się do nowego otoczenia:tak:
Jak się czuje Hubert?:sorry2:
Anetka zdrówka szczęścia i słodyczy Karolci z okazji skończenia 3miesiąca Aluśka życzy:rofl2::-)

Heloł BaBeczki:-).
My już od dobrej godzinki w domu, Rafałek Oliwier nakarmiony śpi w prezencie od Was. W domu wysprzątane - M nie miał co robić to kuchnię ogarnął. Poród szybki, łatwy i może niezbyt przyjemny bo po południu miałam jeszcze kontrolę za bardzo rozciągniętej m-cy i potem kroplówkę z oksy miałam,. Od 1-ej w nocy do 4:20 miałam skurcze co 7-8 minut, i po 3 parciach urodziłam - skończyło się na 1 szwie zewnętrznym.
Jutro zasiadę do Was na dłużej. Dziękuję za wszystkie miłe słowa i gratulacje:-)

Hejka
Karlita ja tnę wstążkę tak że składam w trójkąt ucinam a następnie przykładam do wstęgi i tnę kolejną i tak w kółko...
Ala kupiłam tasiemki :-p i dam ci dziś jak wrócimy z wojaży sklepowych ...
Justynka zimnica była szczególnie pod koniec spaceru... no ja już zrobiła kolejną z rzędu bombkę ale coraz to ładniejsza... jeszcze jedną zrobię i biorę się za gwiazdki :-p:-D
MARTA super że poród lekki miałaś zazdroszczę ... i czekamy na zdjęcia milusińskiego ;-):-D

reklama
koszmarny dzień....masakra...do południa wszystko ok cisza, spokój...ale przed obiadem TRACH.... nasz słynny Dawidek (ten co wypadł mamie z okna....czyt. ADHD) układając puzzle przy stoliku....wstał przyszedł na chwile do mnie i wracając do stolika tak się przewrócił że rozwalił sobie głowę.....i to tak że jak ja wróciłam do domu cała zakrwawiona....musiałyśmy wezwać pogotowie..... mówię Wam koszmar...jestem dzisiaj cała w nerwach....jejku żeby on chociaż biegł ale nie on spokojnie szedł i nie wiem jak on to zrobił że się przewrócił... no no wiem bo go obserwowałam... chciał przeskoczyć klocki którymi bawił się inny chłopiec....

maltanka gratuluje "awansu" wypłata większa????:-D:-D:-D i oby nos Huberta Ci się spodobał.....
współczuje @....mi właśnie się skończyła ale jakaś dziwna była w tym miesiącu
misia cudne te Twoje dzieła i te żywe i te na choinkę...
mirosia tak piątek tylko taki jakoś mnie nie cieszy....
jak tam po tańcu w chuście....wyedukowana w wiązaniu????
madzienka super że dzisiaj tak sobie pospałaś....odpoczywaj
klocek na strażackiej!!!!!
karlita udanego spotkania jutro z dziewczynami....i smacznego bo widzę że sienio tym razem nie popuści :-D:-D:-D
marta witajcie w domku....

Do góry