reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry
Misia
na fajną czapeczkę Cię naciągnęła;-):rofl2:
Karczoch superaśny:-) mi niestety zabrakło tasiemki wczoraj i nie dokończyłam:zawstydzona/y:
Słodkie to dwa "Stasie":-)

Na tyk kończę pisanie bo mi Martyna chce myszę zabrać :baffled:
54 m b bbvbn h f m, hb - pozdrawia Was ;-)

reklama
Anaconda spacerek byl byl nie za dlugi ale zawsze....teraz zostawiam samochod pod zlobkiem i idziemy piechotka z B do przedszkola....no wlasnie zobaczymy co powiesz jak za 10lat chlopakow zacznie zapraszac to dopiero sie napilnujesz:-D
Mirosia Justyna fajne spotkanko za Wami;-)
Mirosia no wlasnie tak myslalam ze to nie M...napewno tak nie wygladasz poprostu cie moze obowiazki i codziennosc przytłacza i sie tak czujesz potrzebne Ci wyjscie do ludzi odrazu postawi Cie to na nogi....dobrze ze mowisz Paniom swoje zdanie wkoncu dadza w tym temacie spokoj bo moze one trocjhe wyolbrzymiaja temat widzac ze ty mozesz przyjsc wczesniej i go odebrac.....
Aneta oby Karolcia za bardzo sie nie przyzwyczila do funkcjonowania bez pieluszki:-)a jak tesciowa nie boisz sie znowu takich dziwnych z nia sytuacji co do Oli?????
Misia i jak nocka S poszedl zaraz spac?????
Maltanka u nas tez jedna dziewczyne rzucili na infolinie i jeszcze jej powiedzieli aby traktowala to jaka awans spoko...zdrowka dla Was....
Mandziula oby apetycik wrocil....
Sunday jak M????

O jak mi sie dzisiaj wstawac nie chcialo oczywiscie moj plan wczesniejszego pojscia spac nie wypalil ale nic jutro weekend....milego dnia

WITAM
i mnie len dopdł dzisiaj:-( a naplanowane mam i ciekawe coz tego wyjdzie
misia ładna bombeczka a zdjatka dzieci cudne
maltanka gratuluje awansu
fajne promocje sa w rosmanie oddzisiaj przegladałam gazetke oczywiscie juz swiatecznie bardzo
ok mykam do pracy miłego dnia

Witam z kawką :-):-)
Jak zaplanowałam tak też zrobiłam czyli dopiero co wstałyśmy :-D:-D:-D mgła okropna, zimno chyba poczekam z podróżą aż się trochę ociepli :baffled::baffled:
Mirosia bardzo dobrze zrobiłaś że zostawiłaś Olka na spanie i nie waż się teraz go szybciej odbierać, panie niech sobie z nim radzą a nie po najmniejszej linii oporu karzą Ci go zabierać przed spaniem :sorry2::sorry2:
Maltanka oby "nowy pokój" był lepszy od tego co teraz :tak::tak::tak:
Marz jak Maja zacznie przyprowadzać chłopaków do domu to ja już chyba nie będę miała wiele do powiedzenia i przypilnowania :-D:-D:-D
Misia super czapusie ma Natalka, bombeczka ekstra :tak: i Twoje dzieciaczki na dywanie przesłodkie :tak::tak:
Spadam szykować śniadanie :-):-)

Ostatnia edycja:
misia ale masz fajne towarzystwo w domu heheh
a bombka WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW jestem pod wrażeniem :tak:

Madzieńka jesteś dzisiaj pod wieczór w domu ??? :-D

anaconda u nas też straszna szarówka ale mam nadzieję że słoneczko wyjdzie a jutro MUSI BYĆ PIĘKNIE!!

mirosia z przedszkolem musisz być twarda! Pani mają obowiązek zająć się Olkiem nie musisz im iść na rękę! Słusznie że z nimi rozmawiasz!! Tańce w chuście !! super!! czekam na relację :tak: brakuje mi chustowania :-) tego mini plecaczka :tak: bo na tył nie umiełam wiązać ;-)

marz to jak się na jutro umawiamy ?? bo Tobie chyba pasowało wcześniejsze spotkanie ???

anaconda eliza Justynka Marz pewnie że się pochwalę ;-) najwyzej siebie powycinam ;-) sama siedze jak na szpilkach - kto chce 10kg ?? oddam i dorzucę 5 kg gratis ;-

maltanka łączę się w bólu z @ :sorry2:
ale w sumie cieszę się ze przyszła bo miałam stracha przez chwilę :rofl2::rofl2::-p

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...ja niedawno wstałam....dzisiaj P odwoził Julę, miała być wcześniej w przedszkolu, bo mają lekcję edukacyjną w WSEiI pt. "Moja ulubiona zabawka" i teletubiś tańczący pojechał z nią:-D:-Da ja wsunęłam się pod kołderkę i pospałam do 10:tak::tak:

Anaconda jak zobaczyłam ta mgłę i temperaturę to od razu pomyślałam że Beatka cieszy się że dzisiaj Mai nie odprowadza....udanego weekendu w Radomiu ale jedź ostrożnie....

Mirosia czekamy na wieści z zajęć w chustach....i bardzo dobrze że postawiłaś się paniom...w końcu one od tego są żeby zając się dzieckiem...

Karlita wieczorem to o której???nie wiem co dzisiaj z naszym basenem...dawaj znać jakoś się umówimy....
ja tez czekam na fotki z sesji....i na pewno wszyscy pięknie wyjdziecie....a Gabi swoim urokiem powali wszystkich
a na Ikee nakusiłaś E przy okazji sesji;-)?

Sienio nazywaj to jak chcesz...jutro lenia tez wygonimy!!!!

Marzenka to niezły awans dostała koleżanka....:-p

Misia Natalcia boska w nowym nakryciu głowy...Staś to mały słodziak a BOMBKA śliczna.....
widze że upinaj je bardzo gęsto....i pewnie dlatego tez schodzi Ci dłużej...a to jest 8 czy 10cm??

Aluska na twoja też czekamy, a pomysł z dekoracja może przekonałby szefowa do robótek ręcznych w domu....

Maltanka oby zmiana pokoju szybko spodobał Ci się, dostałaś dodatkowe obowiązki?czy poprzednie wymienili Ci na inne??
a tak w ogóle śniałas mi sie dzisiaj:-)i wasz blok byłam tam z P i mu pokazywałam...ale za Waszym na tych działkach stały już dwa następne i mieliście gdzieś z boku drogę...ale co ja tam robiłam to nie wiem....:blink:
super że Hubercik trzyma się w zdróweczku??a zdradź czym go smarujesz, co to za specyfik??

Justyna, Mirosia
super że spotkanko udane....

Elza to czekam na wieści...a ten klocek to ten na ochotniczej, czy strażackiej??

chyba nadrobiłam....idę nastawić pranie.....

miłego dnia

reklama
Do góry