Dzień dobry...ja niedawno wstałam....dzisiaj P odwoził Julę, miała być wcześniej w przedszkolu, bo mają lekcję edukacyjną w WSEiI pt. "Moja ulubiona zabawka" i teletubiś tańczący pojechał z niąa ja wsunęłam się pod kołderkę i pospałam do 10
Anaconda jak zobaczyłam ta mgłę i temperaturę to od razu pomyślałam że Beatka cieszy się że dzisiaj Mai nie odprowadza....udanego weekendu w Radomiu ale jedź ostrożnie....
Mirosia czekamy na wieści z zajęć w chustach....i bardzo dobrze że postawiłaś się paniom...w końcu one od tego są żeby zając się dzieckiem...
Karlita wieczorem to o której???nie wiem co dzisiaj z naszym basenem...dawaj znać jakoś się umówimy....
ja tez czekam na fotki z sesji....i na pewno wszyscy pięknie wyjdziecie....a Gabi swoim urokiem powali wszystkich
a na Ikee nakusiłaś E przy okazji sesji;-)?
Sienio nazywaj to jak chcesz...jutro lenia tez wygonimy!!!!
Marzenka to niezły awans dostała koleżanka....
Misia Natalcia boska w nowym nakryciu głowy...Staś to mały słodziak a BOMBKA śliczna.....
widze że upinaj je bardzo gęsto....i pewnie dlatego tez schodzi Ci dłużej...a to jest 8 czy 10cm??
Aluska na twoja też czekamy, a pomysł z dekoracja może przekonałby szefowa do robótek ręcznych w domu....
Maltanka oby zmiana pokoju szybko spodobał Ci się, dostałaś dodatkowe obowiązki?czy poprzednie wymienili Ci na inne??
a tak w ogóle śniałas mi sie dzisiaj:-)i wasz blok byłam tam z P i mu pokazywałam...ale za Waszym na tych działkach stały już dwa następne i mieliście gdzieś z boku drogę...ale co ja tam robiłam to nie wiem....
super że Hubercik trzyma się w zdróweczku??a zdradź czym go smarujesz, co to za specyfik??
Justyna, Mirosia super że spotkanko udane....
Elza to czekam na wieści...a ten klocek to ten na ochotniczej, czy strażackiej??
chyba nadrobiłam....idę nastawić pranie.....
miłego dnia