reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam
Dziewczyny, ale was zebrało na te bombki:tak: piękne są, te z cekinów muszą ślicznie odbijać światło:tak:

maltanka
a możne, na dobre Ci to wyjdzie, bo zobacz jeśli ta dziewczyna , którą zastępujesz wróci to zajmie się swoimi obowiązkami a ty bedziesz miała dalej te , które Ci teraz dali:tak: trzymam kciuki
iwonka szczerze to przegapiłam twoje pytanie o spotkanie, ale ja mało mam czasu na zaglądanie:sorry: tak do końca to wiadomo tylko, ze pasuje nam ok 17 w Plazie a dokładnego miejsca spotkania chyba nie zna nikt:tak:
elza uuu to ciebie nie będzie? bardzo liczyłam na Twoje opowieści:tak::-D:-D
marta witajcie w domu, chyba pierwszy tydzień będzie najtrudniejszy, później jakoś wszystko się poukłada:tak: trzymaj sie dzielnie:tak:
sunday spotkanie nie tylko dla tych co idą do kina, ja np nie idę :-p

spadam trzeba wszystko ogarnąć

mirosia ze spaniem tez bym nie odpuszczała, ja nie wyobrazam sobie takiej sytuacji, zebym musiala ciagle dziecko odbierać przed spaniem, bo komuś przeszkadza...sorry ja tez sie z ludzmi w pracy użeram, ale co mam im powiedzieć....? praca to praca i trzeba sobie jakoś radzić:sorry2: watro rozmawiać z Olkiem o spaniu i tłumaczyć az te płacze sie skończą:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
witam sobotnio

my własnie zakończyliśmy maraton po przychodniach dyżurnych bo Miki złapał temperturkę wysoką, ale naszczęście okazało sie że gardło czyste, osłuchowo czysty a powodem s zębolki. a już się zaczełam martwić że jakieś choróbsko go dopadło....

iwonka spotykamy się w plazie koło 17 a potem coś wymyślimy;-) czywiście zapraszamy:tak::tak:
marta witajcie w domku:tak: chłopaki pewnie stęsknione
mirosia super że zajęcia ci się podobały, a takie wyjścia są naprwdę potrzebne:tak::tak:
dziewczyny, super bąbki robicie, ja może się pokusze jak już n zwolnieniu będę bo narazie to mam dużo innych zjęć:tak:

ja zmykam coś zjećś i zaraz do pracy jadę...
do zobaczenia wieczorem!!!!!!!!!

Witajcie sobotnio, ale koszmar za oknem.... zimno nie jest ale aura nie nastraja pozytywnie:eek: U nas spaghetti dzisiaj na obiad, właśnie mięsko sie dusi. Tata z synem robią mega porządki w zabawkach-tylko kurz fruwa;-)
Wczoraj nie mogłam się oprzeć i upiełam drugą bombeczkę,naparstek niezbędny jest misia:tak:
Dzisiaj moze podjade do hurtowni to zakupie bombeczki,powiedzcie mi Kochane gdzie kupie tanią taśme?Jakas hurtownia?

Ala misia jeju jakie Wasze piękne bombeczki, jak Wy to robicie że u Was nie widać zupełnie szpileczek i mnie zawsze jakaś wystaje:eek::zawstydzona/y:

misia ja szyszka jest swietna:tak:

Madzienka gdzie Wybywacie?

mirosia super ze wieczór się udał :-)

maltanka polecam upinanie, ja tez ledwo na zakretach wyrabiam,ale taka praca relaksuje-tylko naparstek wes;-)

Ala A ty w pracy pracujesz nad bombeczką?;-) Masz tam jakieś fajne wieszaki na ściane?

Monika tak w pracy... w wolnej chwili między obsługą klientów a przymarzaniem do biurka;-)
Ale różową dziś rano udało mi sie dokończyć....niebieską chciałam teraz dokończyć ale niestety nie wzięłam nożyczek i nie mam jak tasiemki pociąć:crazy: także musi poczekać do wieczora...

ruch dzis jak na warszawskiej...

my już w domku po porannym spotkaniu przy kawce i bajce....
zupka już zjedzona....teraz pora naszykować coś na drugie...macie jakiś pomysł???

ja chyba zajrzę do zamrażarki:-p

Madzienka hmmmm może wpadnę do was do Plazy na kawkę z małą:-p A co, idę za ciosem, codziennie jakieś wyjścia;-);-)

zapraszamy...dzwoń jak dasz radę..
super że wczorajsze spotkanie udane i kolejne szykują się:tak::tak::tak:

witam sobotnio

my własnie zakończyliśmy maraton po przychodniach dyżurnych bo Miki złapał temperturkę wysoką, ale naszczęście okazało sie że gardło czyste, osłuchowo czysty a powodem s zębolki. a już się zaczełam martwić że jakieś choróbsko go dopadło....

uuu niedobrze...trzymamy kciuki żeby zębolki szybko wyszły....
udanego dnia w pracy

Wczoraj nie mogłam się oprzeć i upiełam drugą bombeczkę,naparstek niezbędny jest misia:tak:
Dzisiaj moze podjade do hurtowni to zakupie bombeczki,powiedzcie mi Kochane gdzie kupie tanią taśme?Jakas hurtownia?

Madzienka gdzie Wybywacie?

Sunday pokazuj swoje dzieła...chwalić się....
wpinasz krótkie czy długie szpilki....????nie wiem czy moje opuszki juz przywykły ale nie mam większego problemu z wpinaniem....:tak:
co do hurtowni to jest kolo nas na Czechowie Barka chyba nazywa się ale wybór kolorów kiepski....

byłyśmy na Bajkawce...czyli czytaniu bajek w Kawce - kawiarni....

hejka...jak mija Wam sobota....ja byłam na zakupach przedszkolnych...kupiłam dużo zabawek....potem wysprzątałam chałupkę....zrobiłam pranie a teraz przyszedł czas na bb....
iwonka spa....ale Ci fajnie...zazdroszczę...miłego relaksu
justynka matka nic nie powiedziała, tzn nie ma pretensji bo wie jaki on jest.... ilekroć on juz miał podobny wypadek w domu....
a poza tym w zyciu by mi do głowy nie przyszło żeby można rozciąć głowę układając puzzle przy stoliku....
madzienka super że Julci podobało się w szkole....kurcze to ona już taka duża że do szkoły w przyszłym roku już idzie???
misia aluśka cudne bombeczki
mirosia super że spotkanie udane....
sienio następnym razem obowiązkowo przyjdę...to się tych opowieści nazbiera ;-);-);-) ;-)bawcie się dobrze
mandziula ząbki tak dają popalić Mikusiowi....oj nie dobrze....niech szybko odpuszczą....

My dzisiaj praktycznie cały dzionek jeździliśmy po sklepach. I nic konkretnego nie kupilismy tzn nie dla mnie...:eek: tylko odzywki do włosów bo właśnie farbe nałożyłam.
Bombek ani tasmy nie kupiłam bo jak dojechaliśmy do hurtowni to już była zamknieta.:-(A bym teraz powbijała ;-)

Madzienka karlita Madziara super sprawa z tymi bajkami :-) a my dzisiaj też byliśmy na Okopowej :tak:

mandziula zdrówka dla Mikiego:-)

Eliza robiłaś za Mikołaja do przedszkola dzisiaj?

Madzienka i co na drugie wykombnowalas?

Dziewczyny udanego spotkanka!!!

Pomału ogarniam zaległości, gorzej bo jestem sama z młodymi - M jest w LBN na imprezie firmowej:crazy:. ROKy wykąpany, zaśpiony reszta zaraz idzie spać to i ja trochę poleżę z nogami w górze bo okropnie mi stopy popuchły nie wiem czemu:eek:.
Mandziula, oby Miki szybko do siebie doszedł.:tak:
Madzienka, u nas też drugie było mrożone - żelazny zapas pierogów a potem zrobiłam ryż wypiekany z jabłkami.
Zmykam bo żucz przyszedł się tulić do spania.
Miłego wieczoru.

a co tutaj tak pusto...my po spotkaniu bardzo udanym jak zwykle tylko ciut za krótkim ale następnym razem nadrobimy to....;-):tak:dzięki dziewczyny..
szkoda tylko że z Mirosia minęłyśmy sie:sorry:ale w plazie były takie tłumy że trzeba było sie ewakuować...

Karlita, Mandziulka
jak seans??

Madzienka karlita Madziara super sprawa z tymi bajkami :-) a my dzisiaj też byliśmy na Okopowej :tak:

Madzienka i co na drugie wykombnowalas?

Dziewczyny udanego spotkanka!!!

Fajna sprawa...za tydzien tez idziemy ale musimy pilnowac na fb zapisów bo mają być kolejne spotkania...:tak:
wyjęłam zapasy z zamrażalnika....:tak:

dlaczego do nas nie dołączyłaś???

Martuska jak Ty radzisz sobie z chłopakami...Pawełek nie jest zazdrosny???

Elza i co ciekawego kupiłaś???u nas prezentu już chyba wybrane...dla dziewczynek jeżdżą w bagażniku jeszcze dla chłopców...trochę słodyczy i Mikołajki załatwione...

reklama
Hejka..
Ala dzięki za spotkanko wczorajsze i dzisiejsze :-p ładne bombeczki zrobiłaś wciągasz się powoli... jak widziałaś ja już mam małą kolekcję :-D jeszcze jedną lub 2 upnę i basta biorę się za gwiazdki...
Marta fajnie że z taka załogą znajdujesz czas dla siebie:eek::-)

Do góry