reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam niedzielnie.My jeszcze przed sniadankiem, Maks tylko zajada płatki, a nam gotują się jajka. Ciasto do karpatki studzi się na balkonie i już nie moge sie doczekać ... nie wiem czemu ale zapominam zawsze o tym cieście.:eek: a jest takie pyszne :tak:

normatywna Ala super że spotkanie udane. Ewa pokaż nam swoją kolekcje:-)

Madzienka nie miałam z kim Maksia zostawić...a nie chciałam go ciągnąć bo on to tylko "kula u nogi" :baffled:
Dzisiaj zrobię zdjęcie i pokazę moje "szpileczki" :zawstydzona/y:
A na bajeczkę za tydzień to już się zapisaliście?

Marta podziwiam Cie Kochana! Naprawde!!!:tak::tak::tak:

reklama
hejka kobitki....
jak tam po wczorajszym spotkaniu???? na pewno było fajnie....inaczej byc nie mogło....

sunday kupowałam zabawki do przedszkola.....nie na mikołaja tylko takie ogólne do zabawy...
madzienka a za tydzień to co to za seans w kinie?????? ja kupiłam dzieciom takie zwykłe zabawki jakich brakowało w przedszkolu...np. lalki typu barbi, koniki pony, małe samochodziki, zestawy dla mechaników,lekarskie.... wszystkie akcesoria do zabawy w sklep....itp. takie drobnice
Czarkowi kupiłam grę "spadające małpki" ale jeszcze muszę mu coś dokupić....tam jest masa zabawek ale i ludzi wczoraj było dużo....
normatywna jakie gwiazdki będziesz robiła???

Dzień dobry....my dzisiaj pospaliśmy...Jula wstała o 9:tak:

Elza jaki seans??:eek:
super że zabawki pokupowane....

Sunday po 8 już miałaś ciasto na karpatkę:szok:podziwiam...
my na najbliższą sobotę jesteśmy już zapisane....
czekamy na fotki:tak:

Ala, Normatywna super że spotkanko udane...Ewa pochwal się swoimi dziełami...

Któraś z Was pytała o Madziarke....obiecuje że zajrzy ale ten tydzień była sama a Hania daje im popalić z kolkami:-(

Karlita, Mandziula jak udał się wypad do kina???

Antuanet, Sienio
upolowałyście coś w plazie???

miłej niedzieli...

Eliza super zabawki, byłaś w tej hurtwoni zabawek w miescie?

Madzienka nie no po 8 to studzilo sie ale jeszcze w stanie surowym czekalo na jajka, teraz juz karpatka jest gotowa,niech tylko ciasto zmięknie z masą:tak:

Za chwilke kawkę sobie fundne, bo mimo ze niedziela to Maks przydreptał do nas po 7 i koniec spania....:baffled:
A jak Wam mija niedziela?

Cześć dziewuszki
Kto o mnie zapomniał to przypomina i piszę skąd ta moja nieobecność otóż ostro wzięłam się za poszukiwanie kursu ang dla mnie, chcę przypomnieć sobie co nieco i zaczęłam chodzić po szkołach językowych i tak tydzień popołudniami mi zleciał. trzeba się uczyć wiec nie ma jak na kompa wchodzić, w pracy mam straszny czas znowu, w sumie to nie śpię w nocy jak należy przez tą moją pracę. mam jej juz serdecznie dosyć,w połowie grudnia wraca dziewczyna która zastapiłam w obowiązkach i mam nadzieję ze wróci do tych swoich starych bo ja nie mam ochoty robić tego co robię:crazy::crazy:
Gabrysia całe szczęście już bez kataru.

TO Gabrysia jako DYNIA, i coś jeszcze
P1060407.jpgP1060362.jpg

WSZE BOMBKI ZACHWYCAJĄ

Sunday Gabi też dziś o 7 wstała to u nas standard:baffled: pokaż te szpileczki
Elza ale zakupy zrobiłaś, ho ho

Na razie musze zmykac potem się jeszcze odezwę

misia aluśka śliczne bombki

madzienka fajna sprawa z tymi bajkami

sienio oby mam nadzieję, że mi ta zmiana obowiązków coś pomoże

mandziula dobrze, że to tylko ząbki

sunday i jak karpatka, kurczę ja ostatnio nic nie piekłam :sorry:

talia super fotki:tak:

Witajcie
Wczoraj musiałam podskoczyć do Olimpu po południu wiecie ile ludu było:szok: wieczorkiem pizzowaliśmy z sąsiadami;-) a dzisiaj siedzimy w domku, na dworze zimno, aby zaliczyliśmy mały spacerek wkoło bloku.

Dawno chorzy nie byliśmy...:-( Maks gorączkuje i od czasu do czasu na ucho narzeka...:baffled:
Dziewczyny polećcie mi jakiegoś laryngologa dla Maksia. :-(

Sunday o rany...co znowu czepiło się Maksia, zdróweczka....i wytrwałości...
z laryngologiem już nie pomogę bo Sidor już nie przyjmuje chyba że ma jakiegoś zastępcę...

Normatywna śliczności porobiłaś...

Maltanka teraz to już tak będzie w sklepach....
super wieczorek za Wami...

Talia hmmmmm kiedyś taka była;-):-pwitaj witaj
trzymamy kciuki żeby powracająca kolezanka zabrała swoje obowiązki..
zaglądaj do nas częściej
a Gabi słodziutka...mała mamusia...

Misia jak u Was ze zdróweczkiem??Natalcia idzie jutro do przedszkola???

Mandziula jak Kolcia??

spokojnych nocek

Ostatnia edycja:
reklama
madzienka seans miałam na myśli czytanie bajeczki w kawiarni...ale już doczytałam...muszę się kiedyś wybrać z Czarującym.... a swoją drogą gdzie Ty wynajdujesz te atrakcje dla dzieci....podziwiam...
talia superowa ta Twoja dynia :-D:-D:-D
normatywna ozdoby....czad
sunday no masz Ci los....zdrówka dla Maksia...z laryngologiem nie pomogę...przykro mi...

no dobra zaraziłyście mnie tymi bombkami...jutro idę kupić potrzebne rzeczy i do dzieła....:-):-):-)

Do góry