reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

wiecie kiedy moje dziecko nie płacze? jak leży i nie ma pieluchy :-D już 2 koce zasikała ale leży i się cieszy a jak tylko próbuję nałożyć pampersa to w krzyk :szok: hmm, no cóż, niech sobie tak poleży do kąpieli

reklama
To i ja jeszcze wpadam na chwilkę :-):-):-)
My po basenie, Maja zaczyna spraszać wszystkie koleżanki do domu tylko ciekawe kto się nimi będzie zajmował :baffled::baffled:
Gniazdka wiedeńskie polecam bo wychodzą takie jak i w sklepie - pycha :tak::tak: tu macie przepis
Wielkie Żarcie - Przepis - pączki wiedeńskie,hiszpańskie lub gniazdka wg Olcii

Elza trzeba się wspierać ;-);-):-D:-D
Marz i jak był spacerek popołudniowy? :confused::confused:
Aluśka jakby Cię szefowa przyłapała następnym razem to powiedz że robisz wystawę do sklepu :-D:-D
Gon1a to faktycznie olali dziewczynę na całego :crazy::crazy::crazy: :-:)-(
Justyna a jak się podoba fryzjer Michałkowi :confused::confused: lubi tam chodzić? :confused::confused::confused:
Madzienka jaka dobra żonka z Ciebie :-p:-p:-p:-D:-D:-D;-);-);-)
Aneta no to będzie miała mamuśka co prać jak Karola wszystko zasika :-D:-D:-D a czemu nikt nie wychodzi z Olą na spacery? :confused::confused::confused:
Karlita trzymajcie się w zdrowiu i koniecznie pochwal się foteczkami po sesji :tak::tak::tak:
Zmykam przypilnować Maję przy myciu bo zaraz zacznie mi tu kręcić jak to niby dokładnie ząbki umyła :-D:-D:-D

Witajcie
Jeszcze jeden dzień i weekend
:tak: nareszcie my chodzimy do przedszkola, nie podoba mi się nos Huberta, ale póki co się smarujemy i mam nadzieję, że będzie ok. A mnie dzisiaj @ odwiedziła, ale o dziwo czuję się nawet dobrze, bo od poniedziałku prze to pół przytomna chodziłam. W pracy trochę zmian, zmieniają mi obowiązki, i przenoszę się do innego pokoju, mówią, że dostałam awans:-Dtylko chciałabym to na papierze zobaczyć:-D

sunday
:-D słyszałam to już kiedyś, w pierwszym momencie naprawdę pomyślałam, że poszłaś na imprezę:-D

aneta się Panie poczęstowały:tak::-D

mandziula kurczę a rozmawiałaś z lekarzem

madzienka dzięki jakoś się trzymamy

anaconda pomykasz na piechotę:nerd: nie wierzę:-Dps, jak to kto się będzie zajmował dzieciakami ty:-D

karlita ja ostanio też śpię tylko, a wcale się nie kładę późno

Piszecie że mleko uht jest beee przecież ono ma długi termin ważności więc zawalone jest tam synu którym karmiła nasze dzieci
A myslalyscie o automatach z mlekiem ponoć prosto od krowy na zana przy leclerc jest taki i e śródmieściu
Mam kolegę w pracy co woli kupnem od takiego prawdziwego bo moja mama jeszcze trzyma muske póki ma siły doic i gardzi moim mlekiem, bo ją codziennie do kawy sobie biorę w małym sloiczku
Anaconda u nas zębów mycie jest ekspresowe jak się nie pilnuje
Aneta a Ola u teściowej? Nie chodzi z nią na spacer?

gon1a tak, u teściowej, nie wiem czego siedzą z nią w domu :sorry2:

maltanka to teraz zwiększy Ci się lista obowiązków? chociaż przyzwoity pokoik dostałaś?

anaconda no jak to kto? Ty jako dobra ciocia :laugh2: tego prania to już mam dość :evil:

anaconda smakowite te paczki, musze kiedyś zrobić:tak:
maltanka cieszę się że H nie choruje:tak: rzeczywiście fajny awans dostałaś;-)
aneta mój Miki to zawsze przed kąpielą na golaska leżał:-D
marz super że B tak świetnie daje sobie radę:tak:
karlita sesja za tydzień.... nie mogę doczekać sie efektu:tak: a z mlekiem chodzi mi o to że podgrzane do tak wysokiej temp. staje się poprostu białą wodą, dlatego wolę takie pasteryzowane

co do mojego apetytu to jeszcze nie wrócił, aczkolwiek zaopatrzyłam dziś lodówkę w różności i myśle że coś się ta dobrego dl anie znajdzie;-)

Witam ponownie... My dzisiejszy wieczorek spędziliśmy bardzo miło:tak:, Mirosia dzięki za herbatkę i pogaduszki:-), i sorry za bałagan jaki M zrobił:zawstydzona/y:macie po prostu za dużo zabawek:laugh2:. A Marzenka to taka fajniusia cichutka, pozazdrościć tylko, he he;-)

Anetka oj dziwna ta twoja teściowa, żeby z dzieckiem na spacer nie wyjść:szok:nie mieści mi się to w głowie:no:

Eliza spisała się i to bardzo:tak:zapisaliśmy się już na grudzień:laugh2:. Twoja siostra wspominała że Cz był:tak:

Anaconda Michał pomału przyzwyczaja się do chodzenia do fryzjera, już praktycznie nie płacze, sam siedzi na krzesełku. Polubił siostrę Elizy:tak:
Udanego wyjazdu do Radomia:-)

Maltanka
zdrówka dla H

Iwonka przypomniało mi się że pytałaś o to w czym dzieci pływają na basenie, Michał pływa w pieluszce do pływania, ale jeśli dziecko już kontroluje siku to może w kąpielówkach:tak:

Zmykam bo już J wrócił i kolacyjkę trzeba przyrządzić:tak:

reklama
Witam,
chyba dziś znowu nie poczytam co u Was:no:S jeszcze nie śpi i na śpiącego nie wygląda:wściekła/y:fakt,że jak na niego to pospał sporo w dzień:szok:najpierw godzinę przed spacerem...przez co późno wyszliśmy:sorry2:potem o dziwo jeszcze 40 minut na spacerze...a potem jeszcze koło 17 padł:baffled:w nocy się nie wyspałam,bo do 12.30 kończyłam kolejną bombkę...a potem o 2 nie wiadomo czemu Staś wstał:baffled:więc w sumie usnęłam koło 3...i do 8 udało się pospać;-)na szczęście póki co tfu tfu jesteśmy zdrowi:tak:
to czapka na jaką naciągneła mnie Natalka 141120121243.jpg141120121244.jpgto wczorajsze upinanki151120121246.jpg151120121248.jpgno i dwa małe "Stasie";-)151120121251.jpg151120121254.jpg151120121256.jpg

Do góry