reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam przy kawusi i biszkopciku:-)

Aluśka i jak bombeczki pochwal się swoimi pięknymi arcydziełami:tak:, wciąga to no nie?:-D. J wczoraj chciał upinać ale już mi tasiemek zabrakło, i miałam tylko na jedną moją bombkę, a robię ją dla przyjaciółki w prezencie:-)tak że przykładam się starannie do niej:tak:
M zjadł trochę zupki:tak:

Anaconda
gniazda wiedeńskie to coś smażonego jak pączki? Ciekawa jestem co to...

Madzienka pyszny obiadek robisz dzisiaj:tak:domyślam się że P wraca?:-p;-)A jak Wasze noski odetkały się?

Marz masz złote dzieci, spokojne, szybko zaaklimatyzowały się w przedszkolach, tylko pozazdrościć:tak:,

Karlita
wow to już za tydzień ta sesja,

My już po spacerku, wizycie u fryzjera i małych zakupach. M wykapany teraz drzemie. Obiadek mam z głowy bo z wczoraj zupka została, a dla J coś tam na szybko się wymyśli:tak:

reklama
Widze ze wszystkich wzielo na upinanie bombek moze jakis konkurs badz wystawe zorganizujemy:-D:-D:-D

Aluska ale mialas przejscia w szpitalu:no:
Karlita wow juz za tydzien sesja jestem jej bardzo ciekawa wiec trzymajcie sie w zdrowiu....
Justyna dobrze przeczytalam ze M wykąpany??????;-)
Sienio sobotnia kawka sie postawimy na nogi;-)
Mirosia z adwokatem nie pomoge.....a dzwonilas do jakijs kancelarii????
Anaconda Ty masz plan jutro spac do 9 a my mamy dzisiaj plan pojcsc spac razem z dziecmi:-pbo zdecydowanie za dlugo wieczorem siedzimy...
Madzienka no tak to Tobie przyszly tydzien trzeba jakos wypelnic zeby Ci czas szybko minal:-Dbo dzisiajszym menu odrazu widac ze maz wraca:-)
Mandziula zupka zjedzona?????
Fogia M wraca?????;-)

Ja za godzinke zmykam slonko pieknie swieci wiec pewnie troszke sie przespacerujemy zanim wrocimy do domu.....dzisiaj mam w planach ogarnac chalupke i isc spac:happy2:

Ostatnia edycja:
Tak Marzenko wykąpany:tak:, zawsze jak wracamy od fryzjera to M od razu idzie do wanny, trzeba pozbyć się obciętych włosków z szyjki i główki:-)

Wczoraj wybrałam się na imprezę z moimi koleżankami. Powiedziałam mojemu mężowi, że wrócę o północy. 'Obiecuje ci kochanie, nie wrócę ani minuty
później'- powiedziałam i wybyłam. Ale. impreza była cudowna! Drinki, balety, znów drinki, znów balety, i jeszcze więcej drinków, było tak fajnie, że zapomniałam o godzinie.. Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem. Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słyszę tę wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowałam, że mój mąż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukając jeszcze 9 razy... Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona, że chociaż pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy - po prostu uniknęłam awantury z mężem...
Szybciutko położyłam się do łóżka, myśląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha.
Rano, podczas śniadania, mąż zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, że o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. 'Och, jak dobrze, jestem uratowana....' - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła. Mój mąż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: 'Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką'. Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: 'Taaaak, a dlaczego, kochanie?' A on na to: Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O k*u*r*w*a!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nastąpiła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać........
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:-D:-D:-D:-D na poczatku myslalam ze to TY byłas na tej imprezce:-D:-D
u nas w przedszkolu składka na mikołaja 35 zł ciekawe co P. dyr zakupi tym razem dzieciaczkom
marz swietny pomysł z ta wystawa:-D najlepiej w bugi;-)
mandziula jak zamopoczucie, na zwolnienie mykaj i odpoczywaj

odnosnie tej dziewczyny z krasnickich kolega opowiadal ze to jego sasiadka, ponoc chciala polozna zeby naturalnie urodziła, nikt do niej nie zagladał, lekarza nie było przez cały dzień, dali jej kroplowke i lez i czekaj az sie akcja rozwinie, podobno łożysko sie odklejało od srody do niedzieli na oiom-ie lezała w spiaczce i w niedziele niestety.... to było jej 1 dziecko a wiecie jak lekarze i polozne podchodza do pierworodek "lezec, czekac,...... to ma bolec.....

Justyna, Ala czekamy na Wasze bombeczki....

Justyna super ze wypad do fryzjera udany....

Gon1a straszna tragedia...i dla rodziny i dla tego maluszka

Marzenka liczę że mi trochę czasu zajmiesz;-)
ja mam codziennie plan iść wcześniej spać ale jakoś mi to nie wychodzi;-)
a co do obiadu to niech ma...:-D:-D:-D

Justyna no tak byliscie przeciez u fryzjera:-D;-)
Aluska nie poddawaj sie:-D
Gon1a to jest straszna tragedia az trudno sobie teraz to wszystko wyobrazic a podejscie poloznych lekarzy do tematu porodu jest naprawde czasami okropne:no:
Madzienka ja to nie mam pomyslu na prezenty moim zdaniem jakikolwiek drobiazg dzieciaki i tak z nim zrobia to smao co z reszta czyli po czasie w kat:-Dnie wiem czy to ja jestem idealnym partnerem na zajecie Ci czasu sama go mam bardzo malo po pracy:baffled:ale cos sie moze wymysli....

Ostatnia edycja:
Witajcie, ja już w pracy, wczoraj Was podczytywałam z telefonu więc nie za wygodnie było odpisywać:tak:

Justynka tak wróciłam, wczoraj przed 21 byliśmy już w domu;-)

Karlita ja też nie kupuję mleka w kartonie UHT tylko takie normalne w butelce albo w czymkolwiek aby nie UHT:tak:

Marz super, że taki dzielny przedszkolak, to i mamie lżej prawda?;-)

Madzienka teraz masz przywilej na wzmożony apetyt więc korzystaj:-) bo jak się Lenka urodzi to wtedy się zacznie eliminowanie:sorry2:

Aluśka
i Ty się wzięłaś za upinanie bombek? Kurczę, może i ja spróbuję:tak:

Anaconda udanej podróży:tak: a co to za smakołyki takie szykujesz:-)

Aneta dużo zdrówka, oby dzieci nic nie załapały:tak:

Macie jakiś filmik, na którym jest pokazane jak te bombki upinać?? Może pora wziąć się za nie:-)

Była kiedyś rozmowa na temat spotkania, ale plany zakończyły się fiaskiem-może teraz uda się coś zorganizować hmmmmmm ?????:-)

Witajcie.

Niedawno pojechała moja mama, była z Karolinką na spacerze, ale jak tylko wróciły to mała wstała :sorry2: Teraz nakarmiłam ją i zasnęła na łóżku, ciekawe ile pośpi. Oli chyba jest dobrze u dziadków, bo jeszcze nie marudzi że chce do domu. Tylko że nikt tam jej nie bierze na spacer, a taka ładna pogoda. No cóż...

mirosia nie pomogę, bo nikogo takiego nie znam :no:

Justyna mam zaufanie do tego lekarza, już parę lat do niego chodzimy wszyscy :tak:

mandziula życzę powrotu apetytu :tak:

marz brawa dla dzielnego przedszkolaka :tak:

anaconda a co to za gniazdka wiedeńskie? podasz przepis? udanego wyjazdu

sienio skąd u Ciebie taki brak energii?

Madzienka natchnęłaś mnie na te bombki :-D zrobiłam listę zakupów mojej mamie i mam nadzieję że mi kupi

i tu nastąpiła 2 godzinna przerwa bo Karolinka wstała i już nie dała się położyć :sorry2:

gon1a jak przeczytałam o tym łożysku to się cieszę że mi szybko ten zabieg po porodzie zrobili

iwonka o filmiku nic nie wiem, ale na tej stronie jest wszystko krok po kroku Bombka wstążkowa

reklama
normalnie padam ze zmęczenia i z nie wyspania....ciężki tydzień i jakoś tak się ciągnie

sunday ale się uśmiałam....dobrze że ja nie mam zegara z kukułką...:-D:-D:-D
marzenka buciki kupiłam na zamoyskiej sklep u Jaworskiego....
anaconda wiedziałam że znajdę w Tobie zwolennika snu zimowego....ale mamy marzenia co????
anetka zdrówka.....dobrze że antybiotyk pomaga...
madzienka ja jadę w sobotę do klocka kupić zabawki do przedszkola...zobaczę co tam jest ciekawego.... a pomysłu jak na razie nie mam....
karlita już za tydzień sesja....ale fajnie....czekamy na relacje...
justynka czarek we wtorek był u fryzjera... jak tam moja siostra spisała się ?????

Do góry