reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, u nas tez dzisiaj dzien zakupowy...najpierw real, pozniej tesco, ale wszystko kupione a ludzi pelno:szok::szok::szok:

QUOTE=maltanka;4732173]:szok::szok::szok: to pewnie jutro nie mam po co się wybierać:baffled:

Maltanka promocja byla tylko dzisiaj!!!!!!
Jula nosi już 4+ i z nimi choc raz nie bylo problemu...wiec zapas pieluszek mamy

Ja tez bylam, moze widzalysmy sie...tyle kobitek w ciazy bylo na dziale dziecięcym....
Ja kupuje w tesco pajacyki i body dla Julci, są w miare tanie i jakościowo super!!!

Troszke was poczytam i zmykam spac...a wiec dobranoc[/QUOTE]

Hm, to szkoda, że się wcześniej nie zgadałyśmy, to być może byśmy się poznały "przy pajacykach" ;-);-). Fakt - na dziale dziecięcym prawie, że trzeba było się ustawiać w kolejce do półki z towarem;-);-)

reklama
misia2010 masz rację że takie zakuoy dla maluszka to poprostu przyjemnośc. ja choć już wszystko mam ciągle zagladam na działy z dzieciowymi rzeczami,

dziękuję a rady z kosmetykami, strasznie ich dużo w sklepach i trudno się zdecydować

Fogia STO LAT dla Filipka!

Do zabawy mnóstwa siły,
żeby każdy dzień był miły,
pełen śmiechu i radości,
stu urodzinowych gości,
aut, klocków i pluszaków,
stu prezentów, stu buziaków,
zdrowia, szczęścia i słodyczy
z okazji urodzinek życzy e-ciocia Kasia z rodzinką.

Witam już od siebie:tak::cool2:.
Sylwester udany:tak:,nogi mi rano popuchły od tańczenia:-p,wczoraj byliśmy u szwagra na imieninach a dziś odsypialiśmy imprezy:tak:.
Poza tym nic ciekawego:baffled:,takie zwykłe codzienne życie:tak:.
Fogia - pochwal się wypiekiem;-):tak:.
Mandziula u nas w Textil Market bodziaki za 3,99:tak:.

witam witam, i proszę mnie tu nie kusić bodziakami bo małż zabronił zakupy robić:no::no: mam już tyle ciuszków że nie mam gdzie trzymać:tak::-)

widzę Marta że impreowo zaczęłaś nowy rok, ech... pozazdrościć, choć nogi też mam popuchnięte, wogule zaczynam wygladać jak balonik, hehe

kilka dni temu zaczęłam dziergać ubranko dla mojego synia:) jak skończe to sie pochwalę...

:-):-)Filipku z okazji urodzinek
zdrówka szczęścia i słodyczy
Alicja Z Amandą Ci życzy
:-):-)
2rdjjnn.jpg

Fogia 100 lat dla Filipka!!!!:tak::tak:Niech rośnie zdrowo!!!

Witajcie w niedzielny wieczór!! Widzę, że dziś spokojnie i jakoś tu pusto. Ja raczej na chwilkę zajrzałam, bo plecy (z prawej strony) dziś niemiłosiernie bolą (jeszcze ból pleców mi się nie zdarzył, ale chyba trzeba się zacząć przyzwyczajać??:-:)-(), no i generalnie niedobrze mi (od samego śniadania), więc pewnie niedługo wskoczę do łóżka licząc, że rano już będzie lepiej;-);-) Mam nadzieję, że u Was wszystko ok:tak::tak::tak:
A jeszcze jedno. Pytanie do mam. Czy myślicie, że w sytuacji, gdy mam termin na 22 marca (i zakładam, że mniej więcej urodzę w terminie) może być potrzebny kombinezon dla maleństwa?? Mam rożek, dwa kocyki, pajacyk polarowy i nieco większy (rozm. 85) śpiworek, więc do gondolki jest jak dziecko położyć, ale chodzi mi o sam powrót ze szpitala - śpiworek nie bardzo da się wpasować w fotelik dla dziecka. Jak Wy ubierałyście dzieci wychodząc ze szpitala mniej więcej wczesną wiosną lub późną jesienią?

Ostatnia edycja:
kilka dni temu zaczęłam dziergać ubranko dla mojego synia:) jak skończe to sie pochwalę...
Madziula pochwal sie koniecznie:tak::tak::tak::-)
Witajcie w niedzielny wieczór!! Widzę, że dziś spokojnie i jakoś tu pusto. Ja raczej na chwilkę zajrzałam, bo plecy (z prawej strony) dziś niemiłosiernie bolą (jeszcze ból pleców mi się nie zdarzył, ale chyba trzeba się zacząć przyzwyczajać??:-:)-(), no i generalnie niedobrze mi (od samego śniadania), więc pewnie niedługo wskoczę do łóżka licząc, że rano już będzie lepiej;-);-) Mam nadzieję, że u Was wszystko ok:tak::tak::tak:
A jeszcze jedno. Pytanie do mam. Czy myślicie, że w sytuacji, gdy mam termin na 22 marca (i zakładam, że mniej więcej urodzę w terminie) może być potrzebny kombinezon dla maleństwa?? Mam rożek, dwa kocyki, pajacyk polarowy i nieco większy (rozm. 85) śpiworek, więc do gondolki jest jak dziecko położyć, ale chodzi mi o sam powrót ze szpitala - śpiworek nie bardzo da się wpasować w fotelik dla dziecka. Jak Wy ubierałyście dzieci wychodząc ze szpitala mniej więcej wczesną wiosną lub późną jesienią?
Misia z pogodą w marcu może być różnie:confused: ja w prawdzie rodziłam w listopadzie ale 25 marca 2008 chrzciłam dziecko i w tym dniu sypał śnieg:szok: i o mały włos chrześni by nie dojechali:dry:
A ze szpitala jak wychodziłam to położna ubbierała mi dziecko i mimo że zabrałam dwa zestawy ubrań w razie jakby coś by mi nie pasowało to ona ubrała ją we wszystko na koniec założyła kombinezon i okryła kocem polarowym:szok: ale w twoim przypadku wydaje mi sie że kocyk zamiast śpiworka wystarczy:dry:

reklama
Madziula pochwal sie koniecznie:tak::tak::tak::-)
Misia z pogodą w marcu może być różnie:confused: ja w prawdzie rodziłam w listopadzie ale 25 marca 2008 chrzciłam dziecko i w tym dniu sypał śnieg:szok: i o mały włos chrześni by nie dojechali:dry:
A ze szpitala jak wychodziłam to położna ubbierała mi dziecko i mimo że zabrałam dwa zestawy ubrań w razie jakby coś by mi nie pasowało to ona ubrała ją we wszystko na koniec założyła kombinezon i okryła kocem polarowym:szok: ale w twoim przypadku wydaje mi sie że kocyk zamiast śpiworka wystarczy:dry:

No właśnie - trudno przewidzieć jaka może być pogoda. Dzięki za informację:tak::tak:

Do góry