reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, u nas tez dzisiaj dzien zakupowy...najpierw real, pozniej tesco, ale wszystko kupione a ludzi pelno:szok::szok::szok:

QUOTE=maltanka;4732173]:szok::szok::szok: to pewnie jutro nie mam po co się wybierać:baffled:

Maltanka promocja byla tylko dzisiaj!!!!!!
Jula nosi już 4+ i z nimi choc raz nie bylo problemu...wiec zapas pieluszek mamy

Ja tez bylam, moze widzalysmy sie...tyle kobitek w ciazy bylo na dziale dziecięcym....
Ja kupuje w tesco pajacyki i body dla Julci, są w miare tanie i jakościowo super!!!

Troszke was poczytam i zmykam spac...a wiec dobranoc[/QUOTE]

Hm, to szkoda, że się wcześniej nie zgadałyśmy, to być może byśmy się poznały "przy pajacykach" ;-);-). Fakt - na dziale dziecięcym prawie, że trzeba było się ustawiać w kolejce do półki z towarem;-);-)

reklama
misia2010 masz rację że takie zakuoy dla maluszka to poprostu przyjemnośc. ja choć już wszystko mam ciągle zagladam na działy z dzieciowymi rzeczami,

dziękuję a rady z kosmetykami, strasznie ich dużo w sklepach i trudno się zdecydować

Fogia STO LAT dla Filipka!

Do zabawy mnóstwa siły,
żeby każdy dzień był miły,
pełen śmiechu i radości,
stu urodzinowych gości,
aut, klocków i pluszaków,
stu prezentów, stu buziaków,
zdrowia, szczęścia i słodyczy
z okazji urodzinek życzy e-ciocia Kasia z rodzinką.

Witam już od siebie:tak::cool2:.
Sylwester udany:tak:,nogi mi rano popuchły od tańczenia:-p,wczoraj byliśmy u szwagra na imieninach a dziś odsypialiśmy imprezy:tak:.
Poza tym nic ciekawego:baffled:,takie zwykłe codzienne życie:tak:.
Fogia - pochwal się wypiekiem;-):tak:.
Mandziula u nas w Textil Market bodziaki za 3,99:tak:.

witam witam, i proszę mnie tu nie kusić bodziakami bo małż zabronił zakupy robić:no::no: mam już tyle ciuszków że nie mam gdzie trzymać:tak::-)

widzę Marta że impreowo zaczęłaś nowy rok, ech... pozazdrościć, choć nogi też mam popuchnięte, wogule zaczynam wygladać jak balonik, hehe

kilka dni temu zaczęłam dziergać ubranko dla mojego synia:) jak skończe to sie pochwalę...

:-):-)Filipku z okazji urodzinek
zdrówka szczęścia i słodyczy
Alicja Z Amandą Ci życzy
:-):-)
2rdjjnn.jpg

Fogia 100 lat dla Filipka!!!!:tak::tak:Niech rośnie zdrowo!!!

Witajcie w niedzielny wieczór!! Widzę, że dziś spokojnie i jakoś tu pusto. Ja raczej na chwilkę zajrzałam, bo plecy (z prawej strony) dziś niemiłosiernie bolą (jeszcze ból pleców mi się nie zdarzył, ale chyba trzeba się zacząć przyzwyczajać??:-:)-(), no i generalnie niedobrze mi (od samego śniadania), więc pewnie niedługo wskoczę do łóżka licząc, że rano już będzie lepiej;-);-) Mam nadzieję, że u Was wszystko ok:tak::tak::tak:
A jeszcze jedno. Pytanie do mam. Czy myślicie, że w sytuacji, gdy mam termin na 22 marca (i zakładam, że mniej więcej urodzę w terminie) może być potrzebny kombinezon dla maleństwa?? Mam rożek, dwa kocyki, pajacyk polarowy i nieco większy (rozm. 85) śpiworek, więc do gondolki jest jak dziecko położyć, ale chodzi mi o sam powrót ze szpitala - śpiworek nie bardzo da się wpasować w fotelik dla dziecka. Jak Wy ubierałyście dzieci wychodząc ze szpitala mniej więcej wczesną wiosną lub późną jesienią?

Ostatnia edycja:
kilka dni temu zaczęłam dziergać ubranko dla mojego synia:) jak skończe to sie pochwalę...
Madziula pochwal sie koniecznie:tak::tak::tak::-)
Witajcie w niedzielny wieczór!! Widzę, że dziś spokojnie i jakoś tu pusto. Ja raczej na chwilkę zajrzałam, bo plecy (z prawej strony) dziś niemiłosiernie bolą (jeszcze ból pleców mi się nie zdarzył, ale chyba trzeba się zacząć przyzwyczajać??:-:)-(), no i generalnie niedobrze mi (od samego śniadania), więc pewnie niedługo wskoczę do łóżka licząc, że rano już będzie lepiej;-);-) Mam nadzieję, że u Was wszystko ok:tak::tak::tak:
A jeszcze jedno. Pytanie do mam. Czy myślicie, że w sytuacji, gdy mam termin na 22 marca (i zakładam, że mniej więcej urodzę w terminie) może być potrzebny kombinezon dla maleństwa?? Mam rożek, dwa kocyki, pajacyk polarowy i nieco większy (rozm. 85) śpiworek, więc do gondolki jest jak dziecko położyć, ale chodzi mi o sam powrót ze szpitala - śpiworek nie bardzo da się wpasować w fotelik dla dziecka. Jak Wy ubierałyście dzieci wychodząc ze szpitala mniej więcej wczesną wiosną lub późną jesienią?
Misia z pogodą w marcu może być różnie:confused: ja w prawdzie rodziłam w listopadzie ale 25 marca 2008 chrzciłam dziecko i w tym dniu sypał śnieg:szok: i o mały włos chrześni by nie dojechali:dry:
A ze szpitala jak wychodziłam to położna ubbierała mi dziecko i mimo że zabrałam dwa zestawy ubrań w razie jakby coś by mi nie pasowało to ona ubrała ją we wszystko na koniec założyła kombinezon i okryła kocem polarowym:szok: ale w twoim przypadku wydaje mi sie że kocyk zamiast śpiworka wystarczy:dry:

reklama
Madziula pochwal sie koniecznie:tak::tak::tak::-)
Misia z pogodą w marcu może być różnie:confused: ja w prawdzie rodziłam w listopadzie ale 25 marca 2008 chrzciłam dziecko i w tym dniu sypał śnieg:szok: i o mały włos chrześni by nie dojechali:dry:
A ze szpitala jak wychodziłam to położna ubbierała mi dziecko i mimo że zabrałam dwa zestawy ubrań w razie jakby coś by mi nie pasowało to ona ubrała ją we wszystko na koniec założyła kombinezon i okryła kocem polarowym:szok: ale w twoim przypadku wydaje mi sie że kocyk zamiast śpiworka wystarczy:dry:

No właśnie - trudno przewidzieć jaka może być pogoda. Dzięki za informację:tak::tak:

Do góry