reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie w Nowym Roku!!!
U nas sylwester spokojnie przed tv, ale na więcej w tym roku nie było siły;-), za rok nadrobimy:tak::tak::tak: Przykro słyszeć złe wieści na początku roku, ale choć teraz to wygląda kiepsko to może wyjdzie tylko na dobre? I tego życzę noworocznie:tak::tak:

reklama
Hej girls.
A mi jednak udało się nie siedzieć samej w sylwestra. Okazało się w ostatniej chwili, że moja szwagierka też nigdzie nie poszła więc zrobiłyśmy sobie babską nasiadówkę. Filipek szalał do 22, a później padł jak przecinek. Nawet fajerwerki go nie obudziły.
Dzisiejszy noworoczny dzień spędziliśmy milutko na sankach i spacerach.
Jutro planuję posiadówkę w kuchni (trzymajcie kciuki za tort).

Ja też mam nadzieję, że ten 2010 wyrobił normę pecha już pierwszego dnia i dalej będzie tylko lepiej. I tego Wam życzę z całego serca.

hej!!!
dzisiaj ja pierwsza:):) już po śniadanku i przy kawusi (maltanka piję kawę bo mam strasznie niskie cisnienie)

Madzienka gratulacje dla Julci, ładnie pożegnała stary rok:):)

a przykre rzeczy na początku oznaczaja tylko że będzie lepiej:)

miłego dzionka kochane

Witam i ja po raz pierwszy w Nowym Roku!!!
Widze ze co niektore z klopotami,u mnie juz chyba standardowo-znow z mezem nie gadam,wkurza mnie juz na maxsa-nie ma co niezle sie ten rok zaczal:baffled:
Ale mam nadzieje ze jednak nie bedzie taki zly....:happy2:

Witam Was w Nowym Roku!!!
Anaconda nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i tyego Wam życzę
Madzienka gratuluje dla Julci nowym umiejętności

My sylwester spędzilismy milczac bo z byle g... sie poobrażalismy ale przynamniej odpoczełam. Ale w Nowy Rok sie oczywiscie pogodzilismy i pogratulowalismy sobie głupoty.

Chociaż miedzy nami jest ok ale pierwszy dzień NR mnie zesmusmucił mamy babrdzo dobrych znajomych małzenstwo mój P chodził z Nim jeszcze do szkoły i raz w tygodniu zawsze musimy sie spotkac tak nas ciagnie do siebie. Przyszła wczoraj do mnie ze jest strasznie zle i jej maz ma kogos i wogole sie biedna popłakała i strasznie cierpi. A ja mojego kolegi poprostu nie poznaje. Ona dla mnie to żona idealna dom wysprzatany obiad zawsze koszule poprasowane a jemu odwaliło. Jestem strasznie wsciekla na niego bo przez ostatni czas była tak wyrozumiała i tez było zle i tak sie odwdzieczyl. Powiedzial jej w co tez trudno jej uwierzyc ze nie zdradzil ja fizycznie ale watpie. To tak w małym skrócie. Coś za dużo dzisiaj tych kryzysowych młodych małżeństw.

Ja dsziesiaj byłam w realu po pampersiki bo cena dnia 40zł Jumbo Pack oczywiescie ja zwykle rozm 4 wyczyszczona, później kobitki doniosły i chciały powkładac do koszy ale jak zobaczyły jak ludzie sie rzucili na nie to jedna do drugie ze moze zostawmy te pieluchy na palecie szybciej zostana rozpakowane:-)

Mój P poszedł na sanki z małym a ja miałam sprzatac ale tak mi sie nie chce zaskoczy sie jak wroci:-D

Witajcie kochane!
Ja melduję się na chwilkę, bo zaraz jedziemy do Tesco zobaczyć i mam nadzieję kupić jakieś ubranka dla małej.:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Do usłyszenia więc później:tak::tak::tak:

Witam!!!
My dopiero wrociliśmy do domu, po Sylwestrze zostaliśmy jeszcze dzien u tesciowej, bylo ok ale nie ma to jak w domu!!!:-):-):-)
Jak po Sylwestrrze???

reklama
Dziewczyny, mam probem moj synek nie chce w ogole jesc-pic mleka,kaszek,kakaa nawet danonki ciezko mu oda!:-:)-( Jedyne co nawet je to twarozek ze smietana!Wydaje mi sie ze mleko jest bardzo wazne w diecie takiego malego dziecka. Co myslicie?Czy ktoras z Was miala podobny problem albo slyszala o czym takim????

Do góry