reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie w Nowym Roku!!!
U nas sylwester spokojnie przed tv, ale na więcej w tym roku nie było siły;-), za rok nadrobimy:tak::tak::tak: Przykro słyszeć złe wieści na początku roku, ale choć teraz to wygląda kiepsko to może wyjdzie tylko na dobre? I tego życzę noworocznie:tak::tak:

reklama
Hej girls.
A mi jednak udało się nie siedzieć samej w sylwestra. Okazało się w ostatniej chwili, że moja szwagierka też nigdzie nie poszła więc zrobiłyśmy sobie babską nasiadówkę. Filipek szalał do 22, a później padł jak przecinek. Nawet fajerwerki go nie obudziły.
Dzisiejszy noworoczny dzień spędziliśmy milutko na sankach i spacerach.
Jutro planuję posiadówkę w kuchni (trzymajcie kciuki za tort).

Ja też mam nadzieję, że ten 2010 wyrobił normę pecha już pierwszego dnia i dalej będzie tylko lepiej. I tego Wam życzę z całego serca.

hej!!!
dzisiaj ja pierwsza:):) już po śniadanku i przy kawusi (maltanka piję kawę bo mam strasznie niskie cisnienie)

Madzienka gratulacje dla Julci, ładnie pożegnała stary rok:):)

a przykre rzeczy na początku oznaczaja tylko że będzie lepiej:)

miłego dzionka kochane

Witam i ja po raz pierwszy w Nowym Roku!!!
Widze ze co niektore z klopotami,u mnie juz chyba standardowo-znow z mezem nie gadam,wkurza mnie juz na maxsa-nie ma co niezle sie ten rok zaczal:baffled:
Ale mam nadzieje ze jednak nie bedzie taki zly....:happy2:

Witam Was w Nowym Roku!!!
Anaconda nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i tyego Wam życzę
Madzienka gratuluje dla Julci nowym umiejętności

My sylwester spędzilismy milczac bo z byle g... sie poobrażalismy ale przynamniej odpoczełam. Ale w Nowy Rok sie oczywiscie pogodzilismy i pogratulowalismy sobie głupoty.

Chociaż miedzy nami jest ok ale pierwszy dzień NR mnie zesmusmucił mamy babrdzo dobrych znajomych małzenstwo mój P chodził z Nim jeszcze do szkoły i raz w tygodniu zawsze musimy sie spotkac tak nas ciagnie do siebie. Przyszła wczoraj do mnie ze jest strasznie zle i jej maz ma kogos i wogole sie biedna popłakała i strasznie cierpi. A ja mojego kolegi poprostu nie poznaje. Ona dla mnie to żona idealna dom wysprzatany obiad zawsze koszule poprasowane a jemu odwaliło. Jestem strasznie wsciekla na niego bo przez ostatni czas była tak wyrozumiała i tez było zle i tak sie odwdzieczyl. Powiedzial jej w co tez trudno jej uwierzyc ze nie zdradzil ja fizycznie ale watpie. To tak w małym skrócie. Coś za dużo dzisiaj tych kryzysowych młodych małżeństw.

Ja dsziesiaj byłam w realu po pampersiki bo cena dnia 40zł Jumbo Pack oczywiescie ja zwykle rozm 4 wyczyszczona, później kobitki doniosły i chciały powkładac do koszy ale jak zobaczyły jak ludzie sie rzucili na nie to jedna do drugie ze moze zostawmy te pieluchy na palecie szybciej zostana rozpakowane:-)

Mój P poszedł na sanki z małym a ja miałam sprzatac ale tak mi sie nie chce zaskoczy sie jak wroci:-D

Witajcie kochane!
Ja melduję się na chwilkę, bo zaraz jedziemy do Tesco zobaczyć i mam nadzieję kupić jakieś ubranka dla małej.:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Do usłyszenia więc później:tak::tak::tak:

Witam!!!
My dopiero wrociliśmy do domu, po Sylwestrze zostaliśmy jeszcze dzien u tesciowej, bylo ok ale nie ma to jak w domu!!!:-):-):-)
Jak po Sylwestrrze???

reklama
Dziewczyny, mam probem moj synek nie chce w ogole jesc-pic mleka,kaszek,kakaa nawet danonki ciezko mu oda!:-:)-( Jedyne co nawet je to twarozek ze smietana!Wydaje mi sie ze mleko jest bardzo wazne w diecie takiego malego dziecka. Co myslicie?Czy ktoras z Was miala podobny problem albo slyszala o czym takim????

Do góry