maltanka
Fanka BB :)
Ja dsziesiaj byłam w realu po pampersiki bo cena dnia 40zł Jumbo Pack oczywiescie ja zwykle rozm 4 wyczyszczona, później kobitki doniosły i chciały powkładac do koszy ale jak zobaczyły jak ludzie sie rzucili na nie to jedna do drugie ze moze zostawmy te pieluchy na palecie szybciej zostana rozpakowane:-)
to pewnie jutro nie mam po co się wybierać
Witajcie kochane!
Ja melduję się na chwilkę, bo zaraz jedziemy do Tesco zobaczyć i mam nadzieję kupić jakieś ubranka dla małej. Do usłyszenia więc później
misia i jak zakupy?
Dziewczyny, mam probem moj synek nie chce w ogole jesc-pic mleka,kaszek,kakaa nawet danonki ciezko mu oda!:--( Jedyne co nawet je to twarozek ze smietana!Wydaje mi sie ze mleko jest bardzo wazne w diecie takiego malego dziecka. Co myslicie?Czy ktoras z Was miala podobny problem albo slyszala o czym takim????
mi też się wydaję, że ważne jest mleko, ale nie spotkałam się jeszcze z tym, żeby dziecko w ogóle nie jadło.
witajcie!
u nas nic ciekawego. siedzimy w domu. byliśmy dzisiaj na spacerku, ale Hubert miał radochę jak nasz pies zaczął po śniegu skakać. wyglądał jak królik, a ten jak zaczął się z niego śmiać to aż czkawki dostał.
byliśmy w Leroy Merloy popatrzeć za sankami, (ale nie było) i lampami takimi stojącymi (pełno drogiej tandety), a do tego na parkingu wysiadając z samochodu myślałam że orła wywinę, ten kto to projektował to gratulacje pełno wody, trochę mrozu i lodowisko jak się patrzy.