reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

no super napisałam posta i mi go wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no dobra ale nie poddaje się piszę jeszcze raz.....ale pewnie będzie skrócony.....
dzisiaj miałam nie zapowiedzianą hospitację na zajęciach....dyr ni z tego ni z owego wparowała na zajęcia.....ale to pikuś, najbardziej wkur..... mnie jak się wtracała....już miałam ochotę jej powiedzieć żeby sama zaczeła prowadzić zajęcia....a ja chętnie popatrzę...

sunday jak dzisiaj Maksio....temp spadła????? zdróweczka
misia, madzienka kupiłam Czarkowi śniegowce....uparł się na czerwone...ale na szczęście nie było całych czerwonych...więc kupiliśmy czarne z czerwonymi elementami
(chciałam wgrać zdjęcie ale coś nie mogę.....powiedzcie co się dzieję....niby pilk wgrany ale zdjęcie się nie pojawia....:baffled::baffled::baffled::baffled: o co kaman....)

iwonka jaką kurteczkę sobie kupiłaś....pochwal się
aluśka wiem wiem mam refleks....ale życzę Ci wszystkiego Najlepszego....dużo lat w miłości i samych szczęśliwych dni....no i może braciszka dla dziewczynek...
normatywna zdrówka dla Natalci...oby katarek szybko przeszedł
talia środa w Bugi....może się wybiorę.....Czarek już od dawna mnie meczy żeby tam pójść.....
madzienka jak tam żyrafa???? to kolejna praca domowa czy tak dla siebie????? jakaś fotka....
justynka tak zupa z makaronem to jest to....u nas żadna inna nie przejdzie....:-):-):-)
anetka zdjęcia dziewczynek przesłodkie....a ten uśmiech Karolinki powalający..... a Ola, no cóż pewnie chciała się napić kolorowej wody.....oby brzuszek jej nie rozbolał
maltanka ja też muszę wymienić opony....:baffled::baffled::baffled: jak zwykle wszystko zostawiam na ostatnią chwilę....oj jak ja bym chciała już urządzać mieszkanko....wtedy na pewno bym pojechała do Ikei...
madziarka czyżbyś pisała już ze swojego nowego laptopa????

no teraz zwariowałam nie wiem jak to zdjęcie się tutaj znalazło....

Załączniki

• 28102012619.jpg
    28102012619.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Witam dziewczynki, Dziękuje za troskę.
Jestem padnięta. całą noc czuwałam z Maksiem, dwa razy podawałam mu na zbicie temp. Dzisiaj teście przyjechali i też miał temp,ale teraz za to ma osłabienie.... coś przyniósł z przedszkola,bo kolezanki córka,która chodzi z Maksiem tez tak choruje. :baffled:
Ja dzisiaj cały dzien w pracy, teraz próbowałam popracować na kompie ale sił mi brak,może jutro mi się uda.
Z Maksiem jutro idziemy do lekarza.

Eliza o matkoo to o tak ... ale to pierwszy raz tak przyszła? a która była? jeju może to przeze mnie... :-(

Ala super randka za Wami :-)

normatywna zdróweczka dla maleńskiej:-)

Anetka super foteczki :-)

maltanka zazdroszczę wypadu do Ikei:/

misia i jak zabraliście Natalke?>

Justyna no tak nie ma cioci to i siusiu do nocnika;-)

Madziara i jak juz nowy laptop jest?

Madzienka ja też gratuluje... tylko za co bo ja nie w temacie...:zawstydzona/y:

Hejka
Madziara nie katarek nie odpuścił :-(
Justynka nasmarowałam N tą maścią i dałam lipomal :-) i witaminki
Marta jutro kupię ten tymianek i wypróbuje...
Elza fajne śniegowce ...Natalka ma dzięki uprzejmości cioci podobne - dzięki Justynka :-D
Sunday bidulko obyście szybko poradzili sobie z choróbskiem :tak:

Moja Natalka już śpi ale przez glutki trochę chrapie :-D zjadła kaszkę z małą pomocą na kolację, inhalacja, potem poczytała książeczki i padła:shocked2:... Mam nadzieję że rano będzie już lepiej....
Miłej nocki wszystkim pa

sunday no co Ty ona tak ma.....to nie pierwszy raz....przyjeżdża i stwierdza że sobie popatrzy na zajęcia.....wiem maskara ale mnie to już nie wzrusza i tak się przygotowuje ale niech mi się nie wtrąca....
normatywna fajnie jest mieć taką fajną ciocię....

witajcie...i ja w końcu dzisiaj dotarłam...od rana z Jula tworzyłyśmy prace plastyczne, później wypad na miasto....szybki obiad zmiana opon i urodzinki w Bugi i dzionek zleciał....

a na dworze masakra...chlapa...ja chcę złota jesień:tak::tak:śnieg precz....jeszcze przyjdzie na Ciebie czas...

Anaconda namierzyłam Ciebie dzisiaj...pisz co robiłas w Lublinie, co to za nieplanowany powrót???

O, właśnie Michał wstał, w kiepskim humorku:no:, ale siusiu powędrowało do nocniczka:-)

jak humorek poprawil sie???brawo za kolejne siusiu do nocniczka...

Oli dałam zajęcie, kartki, farby, kubek z wodą do moczenia pędzla, a ona trochę pomalowała i pije tą wodę :szok::szok::szok: i jeszcze mówi "dobre, mniam" więc musiałam zabrać.

Madzienka jak wyszła żyrafa? plan popołudniowy wykonany?

szalona Ola...

zaraz pokaże żyrafę...a plan wykonany
słodkie maluchy

W niedzielę wybieramy się z P do warszawy i planowałam Ikeę odwiedzić, ale coś mi ciężko P namówić, bo otwierają o 10.00 a my o 6.00 będziemy:sorry2:

a co Wy będziecie robić o 6 w Warszawie????

Madzieńka i jak - wykonałaś swój plan na dziś?

wykonany...
witaj...masz lapka???
widze że u Was nie jak urok, to.....
zdróweczka dla wszystkich po kolei....
jak palec M???

madzienka jak tam żyrafa???? to kolejna praca domowa czy tak dla siebie????? jakaś fotka....

udała się, w każdym razie Jula zadowolona....to życzenie Julci i zajęcie jej trochę czasu....
śniegowce super!!!!

Sunday zdróweczka dla maksiia...a co to za wirus na ktory choruje koleżanki córka??
pisz co powiedziała lekarz??

hmmm coś jeszcze miałam napisać....
zmykam powoli w strone tv...będe lekarzy oglądac...
spokojnych nocek

sunday dużo zdrówka dla Maksia, oby lekarz jutro coś zaradził :tak:

Madzienka i ja gratuluję :tak:

eliza też tak miałam ze zdjęciami, najpierw ich nie widziałam i wstawiłam jeszcze raz, a w poście pokazało :sorry2: niezłą masz dyrektorkę :no: i ja mam nadzieje że jej nie rozboli

Madziarka między naszymi dziewczynkami tylko tydzień różnicy :-D

maltanka oby udało Ci się namówić P na Ikeę :tak: my też musimy zmienić na zimowe, dzisiaj Paweł będzie wracał po 22 na letnich i z przyczepką, a tu śnieg :baffled:

lecę na Lekarzy

Tak tak ja już z normalnego kompa piszę - ale wiecie na koniec znalazłam i w telefonie gdzie się odstęp robi :-D:-D:-D:-D

No nic, i tak mi tu wygodniej....

Madzieńka a no - jak nie urok to... nic nie powiem.... jestem zła na siebie bo sama sobie załatwiłam temp - zabiegany człowiek wiec szybko szybko i o siebie się dba na końcu :zawstydzona/y::-( i taki efekt...

Julek już lepiej - mam nadzieję że jutro bardziej nie spuchnie bo jeśli tak to będziemy musieli brać antybiotyk... więc się modlę żeby opuchlizna nie wylazła....

M. palec -hym... ma założone szwy więc trochę boli ale M. wytrwale chodzi i jeździ jak trzeba.... a jak nie trzeba to siedzi z nogami w górze... za tydz mają mu zdjąć szwy....

Elza dziwna ta twoja dyr... wizytacja - ok niech sobie robi ale masz rację - po co się wtrąca? :baffled:
Butki zmimowe super, też muszę dzieciakom zakupić... ale jak zobaczyłam w sobotę co się działo w ccc :szok::szok::szok::szok: byłam w poważnym szoku... kolejka przez cały sklep i zawiłała między regałami ;-):tak:

:baffled:

Sunday oby już temp nie wróciła... daj znać po wizycie co powiedział lekarz...

Justyna no właśnie, jak humorek Michałka? długo po przebudzeniu trzyma go taka lewa noga?:sorry2:

U mnie dzieciaki wreszcie padly... ależ błoga cisza.... ciekawe jak długo:blink::sorry2:

reklama
Aneta a no faktycznie :-D:-D:-D:-D a mi się jakoś wydawało że tak dużo wcześniej miałaś rodzić...
a to pewnie przez to że Hanula się pospieszyła....

Madzieńka i ja gratuluję!!! ;-):tak:

co to za lekarzy wszystkie oglądają? :-p ja to zupełnie nie w temacie tv jestem.... :baffled:;-) ostatecznie mogę wam powiedzieć co na minimini nadają :-D:-D:-D

Do góry