reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

U nas gorączka na całego... po 15 dobiła do 40,1 :szok: potem spadla sporo ale teraz znowu rośnie- dałam już nurofen ale pewnie w nocy będzie ciężko :-(

Madzienka i jak pojechaliście do reala?

misia to jednak zostawiacie Natalke u babci.

normatywna chyba wszystkich zaskoczyła zima...

Aluśka Kochana Dużo miłości na kolejne wspólne lata. :tak:

reklama
Moje śpią, nastawiłam czajnik na herbatkę i zmywarka się bełta.
Imieniny teścia zaliczone i zgadnijcie kto musiał:sorry2: wracać:growl::growl:.
Sunday, zdrówka dla Maksia, jeśli jest gorączka to organizm walczy z infekcją - oby szybko przeszło a jutro rano do pediatry marsz.:tak:
Madzienka u nas w CCC są śniegowce chyba wczoraj odstawę mieli bo taki bajzel na chłopięcych był że szok a i przecen było sporo z 59 na 39,99zł. My kupiliśmy w Tesco z 69 na 48,30zł i są git na żuczka - dziś nawet kałużę na parkingu zaliczył w nich:tak::-D.

Weekend, weekend i po weekendzie:tak: Witajcie. Troszkę nas przysypało, dobrze że zeszłoroczne buty zimowe na Cypka dobre bo inaczej byłaby kicha:sorry2: Tak kupowałam, że nie kupiłam, dopiero dziś zamówiłam-mam nadzieję, że szybko przyjdą. Ja dziś po obiedzie pojechałam po kurtkę, bo myślałam że tyle mam czasu żeby ją kupić a tu ziiimaaaaa:-)

Eliza dobrze, że mążowy rozgrzany, co by się nie przeziębił:-) a Czarka tekst powalający:-D

Sunday jejuuu, współczuję Maksiowi, biedak namęczy się, a i Ty nastresujesz przy tym:no: dużo zdrówka!!!!

Madzienka i co, byliście w realu po jakieś zabawki?

Normatywna hehe, załatwiłaś teściową:-) jak sobie poradziła?

Atali zdrówka dla Was także!!

Misia a u Was jak zakupy bucikowe?

Karlita dojechaliście na zjazd rodzinny, jak było?

Ala wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, miłości dużo i zrozumienia;-) Ale miałaś przejścia wczoraj:sorry2:

Komputer mi się rozładowuje, to ja już uciekam do M...Miłych wieczorków

Witam,

M śpi, szybko przestawił się na nowy czas, tylko rano wstał o 6 ale mi to jak wiecie nie przeszkadza;-).
O dziwo głowa po szampanie nic a nic nie bolała, wczoraj jeszcze z babcią pochloptałyśmy po Karmelku:rofl:.
A dzisiaj rozwieźliśmy kwiaty i znicze po grobach tam gdzie na pierwszego nie dojedziemy, i niedziela szybko zleciała:tak:

Normatywna
he he he brawo dla Natalci, dała dla babci popalić, he he.
Pizza mniam mniam:rolleyes2:, A Natalce zdróweczka podsyłam:tak:

Sunday
koniecznie dzwoń jutro do przychodni... Michał tak nam gorączkował w kwietniu dodatkowo miał kaszel to ciągnęło się za nami dwa tyg:no:. Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka... A problemy to jakoś je przetrwacie, trzymam za to kciuki:tak:

Alicjo i Przemku raz jeszcze;-)

Życzę Wam, aby dalsza droga życiowa usłana była najpiękniejszymi gatunkami kwiatów:-)

Jak tam randka, gdzie byliście?

Marta, Misia, Sienio, Eliza super że obkupiłyście swoje szkrabki w butki:tak:

Antuanet
wróciliście ze stolicy?

Karlita
byłaś w kinie?

Mandziula czekam na fotki Mikołaja w przebraniu:tak:

Madzienka fajna babcia z Twojej sąsiadki:tak:

hello.... N w nocy popłakiwała i pokasływała, glutki - woda :-( no i dziś w domku siedzimy i na ćwiczenia nie idziemy:-( musze ją podkurować... może inhalację zrobię z soli...
Przez tą zmianę czasu to rano wstałyśmy :-) pozdrawiam wszystkich chorowitków buziaczki :*

Cześć Dziewuszki w poniedziałek
Weekend zleciał wczoraj moja rodzinka przyjechała a w sobote byłam bez Z bo on pracował więc zakupy i sprzątanie miałam. My już mamy kurtkę i buty dla gabci kupione ale niestety zaginęła nam czapka kupiona 2 tygodnie temu w Smyku i albo się w sklepie ostała albo w domu gdzieś leży:shocked2::confused:
W środę jedziemy do B-ja na długi weekend. W środę my z Gabrysią będziemy w BUGI około 17. jakby ktoś chciał do nas dołączyć to zapraszamy.

Sunday jak się maks czuje, jak Wam nocka minęła, oj życze zdrówka!!!!!
Ala Dla Ciebie i męża samych pogodnych chwil na kolejne lata! Pociechy z księżniczek!!
Normatywna teściowa się popisała;-)
Misia i jak Natalka wróciła? Jak zdrówko u M?
Justynka fajnie że jużna cmentarze zagladacie, ja dpiero 3 duże znicze kupiłam , a jeszcze małe i kwiatki trzeba kupić.
Marta imieniny teściowej to się pewnie nasmakowałaś

Witam,

Normatywna stawiaj Natalcię na nóżki:tak:, zdrówka!!

Sunday co u Was, jak nocka, co z Maksiem?

Talia fajny rodzinny weekend za Tobą:-),

Marta jak tam u Ciebie, cisza, czy się coś rozkręca?

Ja już nastawiłam drugie pranie, jeszcze jedno dzisiaj będzie ale to po spacerze:tak:, Michał zajada się płatkami a ja rozgrzewam się zieloną herbatką:-).

Witajcie my dzisiaj cała rodzinką w domu...udało się przekonać Julcie i zrobić jej wagary...a wszystko przez nasz napięty plan poobiedni...i nie po drodze było nam do przedszkola:zawstydzona/y:no chyba że odebralibyśmy ją przed podwieczorkiem...a jej taka opcja bardzo nie spodobała się się:blink:

brak Anacondy z rana i jakie pustki...

Sunday jak wasza nocka??jak Maksio??dostałaś się do lekarza???skąd ta gorączka??

Normatywna zdróweczka dla Natalci....

Talia fajny weekend za wami...
Justynka i za Wami....

Iwonka, Sunday w realu byliśmy ale nic ciekawego nie kupilismy z wyjątkiem kucyka pony:-D

zmykam robić z Julcią żyrafę z kolorowego papieru....
miłego dnia

Witam poniedziałkowo :-)

Dziękujemy bardzo za życzenia rocznicowe:-)

Randka jak najbardziej udana :cool2:
A wszystko wyszło spontanicznie bo wstępnie planowaliśmy spędzić tą rocznicę przy pizzy we czwórkę (dziewczynki trochę smarkają wiec nie chciałam ich nigdzie ciągać) ale teściowa ze szwagrem wrócili ze wsi w południe więc stwierdziliśmy ze trzeba skorzystać z je łaskawości.
Zostawiliśmy jej dzieci a sami wybraliśmy sie do Plazy.Najpierw poszliśmy do Sphinx-a na uroczysty obiadek tam oczywiście meżulek wręczył mi prezent niespodziankę (łańcuszek z zawieszka w kształcie serduszka) a potem poszliśmy do kina na "Paranormal Activityt4" niby miał być to horror ale jakiś taki mało straszny sie okazała;-) w drodze do domku jeszcze zakupiliśmy winko i razem z teściową i szwagrem wypiliśmy:cool:

Ewa oby katarek szybko przestał Natalci dokuczać:confused:
zw

Ostatnia edycja:
reklama
Eliza fajnie ze Czarkowi wczoraj butki zakupiłaś :tak: szkoda tylko ze dla siebie nic nie znalazłaś:sorry2:
Misia korzystaj ze spokoju;-)
Marta trzymam kciuki za jutrzejszy dzień:cool2: prowadziłaś wczoraj samochód :szok:
Madzienka koniecznie pochwal sie tą żyrafką :-)
Sunday strasznie współczuje choróbska :no: oby Maks się szybko wybronił:confused:
zdróweczka mu posyłam:tak:
Ewa wow jak Ty z teściową wytrzymałaś ;-)
Justyna dobrze że główka nie bolała ;-)
Talia oby sie czapeczka szybko znalazła:tak:

Do góry